Hur man laddar ner filmer och filmer till en MP4-spelare

November 10

Hur man laddar ner filmer och filmer till en MP4-spelare


När du köper en MP4-spelare, är det viktigt att förstå hur effektivt att sätta videor och filmer på den. Medan vissa MP4-spelare kommer med särskild programvara som hjälper till med att överföra filer, andra inte; icke desto mindre, är processen i stort sett densamma. Det viktigaste är att ge tid för de filer som ska överföras på rätt sätt och se till att filformatet är korrekt.

Instruktioner

Hur man laddar ner filmer och filmer till en MP4-spelare

1 Kontrollera hur mycket utrymme som finns på din MP4-spelare. Mängden utrymme kommer att noteras på förpackningen den kom i. Om paketet inte är tillgänglig, anslut spelaren till datorn via USB-kabeln. När datorn känner igen enheten, gå till ikonen som representerar enheten och högerklicka på den. Klicka på "Egenskaper" och leta efter där det står "Capacity" eller "använt utrymme." Det kommer att tala om hur mycket utrymme på MP4-spelare.

2 Högerklicka på videon och / eller filmfil och gå till "Egenskaper" för att se storleken på det och jämföra det med hur mycket utrymme på MP4-spelare. Storleken på filen ska vara mindre än den mängd utrymme på MP4-spelare. Det är viktigt att filen passar ordentligt på MP4-spelare. Video- och musikfiler kan variera i storlek och om du försöker att överföra något som är för stort för MP4-spelare, det kunde korrupta filen.

3 Konvertera filerna video och musik till MP4 med hjälp av en fil omvandlare. Besök www.cnet.com och gör en sökning efter MP4 omvandlare för att hitta en. Många MP4 konvertering program finns tillgängliga. Två exempel är Pazera och AVS (se referenser). Pazera är en fri programvara och AVS är en betald programvara.

4 Fäst MP4-spelare till datorn med USB-kabeln. Vänta för datorn att känna igen MP4-spelare innan överföring av filer. Om det redan är ansluten eftersom du har verifierat hur mycket utrymme på den, lämna den bifogade.

5 Öppna MP4-spelare enhet. Vissa enheter har mappar som skapats specifikt för musikfiler och videofiler separat. Andra är bara tomt. Hitta rätt ställe att lägga filen innan överföringen.

6 Kopiera video- eller filmfilen från datorn till MP4-spelare. Kopiera filen från datorn och klistra in den i MP4-spelare mappen. Det kan ta lite tid innan överföringen är klar.

Tips

  • Inte flera saker samtidigt när du överför filer. Låt datorn fokus på filöverföringen att skära ned på saker går fel och filen blir skadad.
  • Klipp inte filen och klistra in den i MP4-mappen. Om något händer under överföringen, kan du korrupta filen och förlora den.