Hur man bygger en DTV antenn

March 19

Att bygga din egen DTV (digital-tv) antenn kan vara mycket givande och ger dig möjlighet att inte bara ta emot over-the-air HD (high definition) sändningar men också spara pengar på lång sikt. Med analoga signaler ersätts nu med HD-sändningar, kommer TV bilden ser klarare och skarpare på din nya HDTV. Den goda nyheten är att din DTV antenn kan monteras mestadels med vardagliga produkter i hemmet, med några få undantag. Efter några steg kommer att hjälpa dig att veta hur man bygger en DTV antenn, och du kommer att vara kanal surfa på nolltid.

Instruktioner

1 Mät 2 --- 4 till 35 inches och markera mätningen. Med hjälp av sågen, skär två --- 4 vid markeringen och kassera den andra delen.

2 Ta 35-tums två --- 4, och märka en ände "top front." Vänd kortet över och vid samma ände märkt topp front, märka denna sida "top tillbaka."

Detta kommer att hjälpa dig att veta sidorna i stegen för att följa när du monterar antennen.

3 Mät 14-gauge tråd staket till en mätning av 2 fot bred och 3 fot hög. Använda avbitare, skär stängslet till denna mätning.

4 Lägg snittet staket på baksidan av två --- 4 trä. Orientera stängslet så att de 3 fot löper parallellt med längden av träet. Linje den övre kanten av stängslet med toppen baksidan av två --- 4.

Använda trä skruvar, brickor och skruvmejsel, fästa staketet på baksidan av två --- 4.

Detta steg kommer att bilda reflektorn för att bättre kunna förbättra signalstyrkan när antennen är klar.

5 Använda avbitare, klippa "huvuden" av alla galgar. Räta var och en av klädhängare ut i raka trådar.

6 Sand all färg eller avslut av alla ledningar som använder sandpapper. Sand ner dem till plåten.

Detta kommer att säkerställa en god förbindelse mellan trådarna när de är anslutna.

7 Vrid 2 --- 4 bräde över till framsidan. Använda måttband och penna, mäta uppifrån 4 inches och göra en markering om en tum från den vänstra sidan. Upprepa detta steg tills du har fyra märken på vänsterkanten, alla 4 inches isär.

8 Upprepa ovanstående steg för att göra fyra märken på högersidan av 2 --- 4. När den är klar, kommer du att ha åtta totalt märken, två sida vid sida ner brädan.

Dessa märken är där du kommer att montera flugor, såsom förklaras nedan.

9 Mät och kapa trådarna tills du har åtta trådar som mäter 14 inches i längd.

10 Med hjälp av tång, böja åtta trådar exakt i mitten så att varje ben mäter 7 tum. Böja dem i en "V" -form tills det finns exakt ett 3-tums skillnaden mellan de två ändarna av trådarna.

Ledningarna kommer nu att bilda de så kallade flugor.

11 Använda skruvar, brickor och skruvmejsel, montera en fluga på vart och ett av de åtta märken på framsidan av två --- 4. Montera dem så ändarna av trådarna pekar bort från brädet.

12 Ta en av trådarna och anslut den till skruven på framsidan av två --- 4 som är i det övre vänstra hörnet. Korsa tråd över och anslut den till de två mittersta skruvarna på den högra sidan av brädet. Korsa tråd tillbaka över och ansluter till skruven på det nedre vänstra hörnet.

13 Ta en tråd och anslut den till skruven på framsidan av två --- 4 som är i det övre högra hörnet. Korsa tråd över och anslut den till de två mittersta skruvarna på vänster sida av kortet.

Obs: Om detta tråd korsar över och berör tråden i steg 12, tillämpar eltejp på denna tråd, så att de två trådarna inte kommer att kunna röra. Applicera så mycket band som behövs.

Korsa tråd tillbaka över och anslut den till skruven på det nedre högra hörnet.

14 Leta reda på den andra raden av skruvar från toppen. Anslut 75-ohm balun dessa två skruvarna med skruvmejseln. Fäst en kabel till en skruv, och den andra kabeln till den andra skruven.

Det är där du kommer att ansluta kabeln från TV: n.

15 Dra åt alla skruvar till en tät passning och se till att alla flugor är jämnt fördelade. ser också till spridningen på ändarna av flugor är 3 inches. Detta kommer att se till att antennen är ordentligt fasas och förbättra mottagningen.

Tips

  • I stället för stängsel som reflektorn, kan du ersätta en metall grill galler med ungefär samma mått.
  • Installera aldrig en antenn bredvid de kraftledningar, eftersom det kan leda till skada eller elektriska stötar.