Hur man lägger en Sprint telefon på vidarekoppling

May 30

Sprint erbjuder två huvudtyper av vidarekoppling. Ovillkorlig vidarekoppling vidarebefordrar samtalen så snart de kommer in, utan att ringa den ursprungliga telefonen. Villkorlig vidarekoppling ringer den ursprungliga telefonen innan du överför samtalet. Du kan också ha vidarekopplas samtalet när den ursprungliga linjen är upptagen, när den ursprungliga linjen får något svar eller båda. Det finns ingen avgift för villkorlig vidarekoppling, men det finns en minutavgift för ovillkorlig vidarekoppling om du inte är på en obegränsad minut plan.

Instruktioner

1 Slå * 72 och 10-siffrigt nummer som du vill vidarebefordra samtal till för ovillkorlig vidarekoppling. Tryck på knappen "Skicka" och lyssna efter en bekräftelseton. Slå * 720 och tryck på "Skicka" för att stänga av den.

2 Slå * 28 och 10-siffriga numret för att aktivera upptaget eller inget svar vidarekoppling. På "Skicka" och lyssna efter bekräftelsetonen. Slå * 38 och tryck på "Skicka" för att stänga av den.

3 Slå * 73 och 10-siffriga numret för att aktivera något svar vidarekoppling. På "Skicka" och lyssna efter bekräftelsetoner. Slå * 730 och tryck på "Skicka" för att stänga av den.

4 Tryck * 74 och slå 10-siffrigt nummer för att aktivera upptagen vidarekoppling. På "Skicka" och lyssna efter bekräftelsetoner. Slå * 740 och tryck på "Skicka" för att stänga av den.

Tips

  • Om telefonen är skadad eller om du inte har telefonen i närheten, kan du ringa Sprint kundtjänst för att aktivera vidarekoppling. Slå * 2 från en Sprint telefon eller 888-211-4727 från en annan linje.
  • Ring bara vidarebefordra arbetar med telefonsamtal. Textmeddelanden fortfarande levereras till den ursprungliga telefonen.