Bilen visar i Tontitown, Arkansas

March 10

Staden Tontitown kan Arkansas verka som en sömnig liten landsortsstad, men det är en verklig hitta om du är en vintage bil buff. Varje år denna stad har tre årliga bil visar att ta in likasinnade hobby att visa upp sina åkattraktioner och byta svåra att hitta delar så att samlare kan avsluta älskade projekt. Alla tre hända i september, och varje gång på ett tag små sido visar kommer att komma upp under året.

Ozarks Antique Auto Club Swap Meet

Denna show är mer som en handels händelse tre dagar, där klassiska bilägare kan köpa mellanslag för att ställa upp och visa upp sina fordon till andra bilentusiaster medan handel bildelar. Under hela året dessa entusiaster samla klassiska bildelar, oavsett om de tror att de kan använda dem, och sedan föra dem till showen att handla med andra samlare i hopp om att hitta den sällsynta del de kan behöva avsluta arbetet med deras egen modell. Denna händelse hålls vanligen på Highway 412 i centrala Tontitown i mitten av september.

Rollin 'Relics Stång körning

Detta är en årlig bilshow som vanligtvis har bilar äldre än 1973. Kontantpriser delas ut till samlare med de bästa bilarna i två kategorier, i allmänhet bilar äldre än 1948, och bilar 1949 och senare. Denna show hålls i Tontitown Stadsparken och vanligtvis varar bara en dag i mitten av september.

Rostig Acres Cruis'n

Rostig Acres varar en och en halv dag och även i mitten av september, där bilägare börja med cruising gatorna i Tontitown på den första natten för att visa upp sina bilar, och träffa andra bilälskare att prata om delar som behövs och hobby som en hela. Den andra dagen är en hel dag show med kontanta belöningar och en del swap meet. Denna händelse hålls även på Highway 412 i centrala Tontitown, och i år omedelbart följer Ozark Swap Meet.