När jag Uppdaterad min iPhone jag förlorat alla mina kontakter

April 22

När du uppdaterar din iPhone kommer du normalt inte förlora den information som lagras i enheten, till exempel dina kontakter. Du kan dock förlora kontaktinformation under återställningen eller synkroniseringsprocessen. Dessutom kommer din iPhone automatiskt skapa en ny säkerhetskopia varje gång synkroniserings eller återställa enheten. Denna backup potentiellt kan du återställa förlorad kontaktinformation.

Hur du uppdaterar

Anslut din iPhone till datorn med USB-kabeln och öppna iTunes. På vänster sida av iTunes-fönstret, välj din iPhone-enhet. Klicka på "Uppdatera" knappen och klicka på "Bekräfta" för att inleda uppdateringen på enheten. Din iPhone kommer automatiskt hämta och installera tillgängliga uppdateringar utan att ta bort dina kontakter.

Återställa

Klicka inte på knappen "Återställ" om du försöker att uppdatera din enhet. Från iTunes Sammanfattning skärmen visas knappen Återställ direkt nedanför knappen Uppdatera. Återställ alternativ skrivs alla filer på din iPhone till en tidigare säkerhetskopia eller de ursprungliga fabriksinställningarna. Återställa din iPhone kan resultera i förlust av dina kontaktuppgifter.

Synkronisera

Ett annat alternativ från iTunes Sammanfattning skärmen är att synkronisera din enhet med information på din dator. Synkroniseringsprocessen kan också resultera i förlust av dina kontaktuppgifter. För att förhindra förlust av kontakter under en synkronisering, klicka på iTunes "Info" -fliken och välj "Synkronisera kontakterna i Adressbok" alternativet. Rulla ner och avmarkera "Kontakter" alternativ under Avancerat avsnitt. Om den här rutan har en bock, kommer iTunes automatiskt att skriva över din iPhone kontaktinformation under synkroniseringsprocessen.

Återhämtning

Om du förlorar kontaktinformationen på din iPhone, kan du ha möjlighet att återställa en del av dina kontakter med hjälp av funktionen återställningen. Anslut din iPhone till datorn med USB-kabeln och klicka på knappen "Återställ". Välj den senaste säkerhetskopian. Detta kommer att återställa din iPhone kontaktinformation som om tidpunkten för säkerhetskopieringen.