BMW Mini Cooper Specifikationer

December 15

BMW Mini Cooper Specifikationer


Den hade en kult bil efter på 1960-talet. Men Mini, med sin söta, vänliga utseende och smidig hantering, till synes fick en nytt liv i 2001 när BMW tog över produktionen. BMW-ägda Mini Cooper är en premie subcompact bil. Under 2010 modellen innehåller en tvådörrars coupé, en cabriolet och en tredörrars Clubman. De tre utföranden inkluderar standard, "S" och JCW (John Cooper Works) med två begränsade upplagor: Mayfair och Camden. Standardspecifikationer här är för basen halvkombi 2010 Mini Cooper.

Motor och prestanda

Motorn i BMW Base Kombi Mini Cooper är en 1,6 liter med flerpunkts bränslesystem. Denna fyra dubbelliggande kamaxlar motor i linje med fyra ventiler per cylinder, levererar 118 hk vid 6000 rpm och 114 foot-pounds vridmoment vid 4250 rpm. Körs på 91 oktan premium blyfritt bränsle, har Mini Cooper en bränsleeffektivitet 28 stadens miles per gallon med 37 mpg på motorvägen. Kombinerat motorvägen och stadskörning ger ungefär 32 mpg med en total fordons intervallet 423 miles.

interiör Specifikationer

Luftkonditionering, farthållare och en färddator som visar genomsnittlig bränsleförbrukning, medelhastighet och intervallet för kvarvarande bränsle i tanken komma med Mini Cooper. Sex högtalare ger allsidig underhållning i bilen och föraren och passageraren skålade säten har manuell höjdjustering. Den läderklädd ratt har teleskop och lutning, och begränsningar de främre och bakre huvud är höj- och sänk.

interna Dimensioner

BMW Mini Cooper har en inre volym av 76 kubikfot, med främre takhöjd av 38,8 inches och bakre takhöjd på 37,6 inches. Bakre benutrymme är 29,9 inches och främre benutrymme 41,4 inches. Med alla säten på plats, är lastkapaciteten 5,7 kubikfot, medan med baksätena ner kapaciteten stiger till 24 kubikfot.

Säkerhet

Regeringen frontalkrock testa gav BMW Mini Cooper kombi betyget fyra av fem stjärnor, med försäkringen institut for Highway Safety ger det en "bra" rating, den högsta poängen. Mini gjorde en rating på "genomsnittliga", eller näst bäst i taket krossa och sidokollisionstest. Mini har låsningsfria skivbromsar och sidokrockkuddar gardin med valfri traction control.