Lägga till POI: s

November 28

Lägga till POI: s


En POI är en fil som innehåller koordinater och data för en viss plats känd som en intressepunkt. De flesta Global Positioning System (GPS) enheter kan använda POI-filer för att indikera omgivande landmärken och din närhet till dem. GPS-enheter, som Garmin och Magellan system använder en programvara som kallas POI Loader för att mata in platser på din navigationsenhet från en Mac eller PC. Processen för att lägga POI till GPS-enheten kan variera beroende på märke och modell av enheten, men nyare modeller använder samma grundläggande processen.

Instruktioner

1 Skapa ett nytt användarkonto på POI-Factory.com. Bläddra fabrikens omfattande databas med POI-filer och göra dina val och klicka sedan på "Download". Skapa en POI Factory konto är gratis.

2 Ladda ner POI Loader från Garmin.com om du har en Garmin-enhet. Du hittar POI Loader genom att klicka på "Extras" fliken på Garmin hemsida. Klicka sedan på "tjänster" och klicka på länken "POI Loader".

3 Anslut din Garmin GPS-enhet till din PC eller Mac med hjälp av enhetens USB-kabel. Öppna sedan POI Loader genom att dubbelklicka på ikonen.

4 Vänta POI Loader för att automatiskt exportera dina tidigare valda POI-filer till GPS-enheten.

5 Med användning av förfarandet som beskrivs ovan, besök Magellangps.com att ladda ner Magellan Roadmate och få möjlighet att överföra POI-filer från POI Factory till din Magellan GPS-enhet.

Tips

  • Inom vissa sträckor av vissa POI, eller om nära en POI, kommer din GPS-enhet ger ljud och visuella varningar.