Hur man installerar gratis GPS-program på Nextel I930

February 7

Nextel I930 flip-telefon, som ursprungligen tillverkades i 2005, är en nybörjar smartphone med grundläggande navigeringsfunktioner såsom möjligheten att ge din GPS-position. Om du vill piffa upp dina I930 navigationssystem, först måste du se till att din Nextel dataplan kan hantera en sådan uppgift. Efter att bara följa en specifik uppsättning instruktioner för att få dina I930 arbetar med en ny GPS-program som bättre passar dina behov.

Instruktioner

1 Gå till "Tillbehör" från startskärmen med mitt på navigeringsknappen, och tryck sedan på "GPS-position." Tryck på "Uppdatera" och din exakta läge kommer att tillhandahållas på displayen (om enheten är inom synhåll av den öppna himlen).

2 Anslut din I930 via USB-kabel till datorn där du har installerat en kompatibel GPS program som Delorme, Googlemaps, Microsoft, TomTom eller Garmin (i930 är kompatibel med de flesta program som finns tillgängliga i 2010).

3 Navigera till startskärmen på i930, välj "Tillbehör" och sedan "GPS-position." Välj "Meny", "Inställningar", "Apparatanslutning" och sedan "NMEA ut." Välj "Klar" och din datoriserade navigationssystem är nu kopplad till din I930.

4 Navigera till GoogleMaps.com att få gratis GPS-programvara om du inte redan har ett navigationssystem för att installera gratis. Medan han fortfarande anslutet till telefonen via USB, klicka på länken i avsnittet Resurser nedan och välj navigationssystemet som du vill använda på din i930. Följ anvisningarna licens och klicka på "Download" för kartsystem som du valt.

5 Välj "Spara fil" och placera program på datorn. Dubbelklicka på filen när den har hämtats, välj sedan "Kör". Avsluta anvisningarna på skärmen, och programmet kommer att installeras på datorn och nu-GPS-klar i930.

Tips

  • Lämna din GPS-funktionen igång kommer bryter batteriet snabbt.