Hur man gör betalningar på bil fälgar

January 6

Hur man gör betalningar på bil fälgar


Att få nya fälgar till bilen kan kosta allt från några hundra till några tusen dollar, beroende på vilken typ av fälgar du väljer. När du vill uppdatera fälgar på din bil men är inte redo att spendera extra pengar, kan du få kredit genom kanten återförsäljare. När du har godkänts för kredit, kommer du att kunna göra månatliga betalningar för att betala av kostnaden för dina fälgar.

Instruktioner

1 Kontrollera din kredit rapport för att säkerställa att det inte finns några negativa poster på den. Om det finns, arbeta på att betala av de negativa konton. Detta kommer att bidra till att bygga din kredit värdering och skapa en god kredithistorik. En gratis kopia av din kredit rapport kan tas emot årligen från årliga Credit Report hemsida.

2 Besöka en lokal återförsäljare som säljer bil fälgar. Välj fälgar du vill ha för din bil. Ansök om finansiering. När du har godkänts för finansiering, kan du köra iväg med fälgar och betala för dem senare.

3 Besök en online webbplats som säljer bil fälgar. Läs igenom webbplatsen för att se till att finansiering är tillgänglig för fälgar som du vill. Om så är fallet, fylla i ansökan om finansiering. När du har godkänts för finansiering, kan du fylla i för att dina fälgar. I många fall kommer fälgarna att levereras till dig.

4 Betala din månatliga betalningar i tid varje månad för att undvika förseningsavgifter och påföljder. Om möjligt, betala av balansen innan den överenskomna datum. Genom att göra så, spara pengar som annars skulle ha betalats mot ränta.