Batteri iPod Nano Mini 5th generation verktyg

January 5

Batteri iPod Nano Mini 5th generation verktyg


Nano är Apples mindre skala iPod. Den femte generationens modellen släpptes i september 2010, i 8- och 16-gigabyte versioner. Det var den första iPod att komma med en inbyggd videokamera. Byta ut batteriet i iPod kräver att du köpa en batteriutbytessats, som kommer med många av de verktyg du behöver. Du kommer också att behöva en lödkolv.

Förnödenheter

Köp en iPod batteriutbytessats för Nano 5G. Det kommer att komma med ett nytt batteri, liten skruvmejsel, och en iPod-öppning verktyg. Du måste också ha en lödkolv eller penna.

Öppna iPod

På toppen och botten av iPod, det finns "ramar", som är små luckor. Med hjälp av brytverktyget ur satsen, pop båda ramar ut. Använd skruvmejsel för att ta bort skruvarna som finns bakom ramar. Det bör finnas tre i botten, och två på toppen. Använda brytverktyget eller skruvmejsel, tryck försiktigt chassi iPod från botten, så att det börjar dyka upp från toppen av iPod fall. Dra chassit ur iPod, och lägga alla bitar på en plan, ren yta, så att ingenting går förlorat.

Ta bort och byta ut batteriet

Batteriet är kopplad till logikkortet, och det måste vara de-lödas som skall avlägsnas. Med hjälp av lödkolv, de-löda det gamla batteriet från logikkortet. Ersätta det med det nya batteriet, och löda den i samma arrangemang som det gamla batteriet. Att montera iPod, följer du anvisningarna i omvänd ordning.