Hur till Spår Mobiltelefoner Via Internet

August 31

Hur till Spår Mobiltelefoner Via Internet


Kanske du vill hålla koll på dina anställda eftersom de arbetar utanför kontoret. Kanske du bara vill veta var dina vänner eller familj är hela dagen. Hur som helst, spåra mobiltelefoner via Internet är ett bra sätt att hålla koll på både dina kollegor och nära och kära. Det är lätt att ställa in, och programmet körs i bakgrunden så att ägaren av telefonen knappt vet att det finns där.

Instruktioner

1 Få en webbaserad mobiltelefon. Om du inte redan har ett kan du köpa ett förbetalt en från företag som AT & T, T-Mobile, eller Boost Mobile (se Resurser nedan). Att få ett förbetalt planen kommer att hålla dig från att behöva ta itu med månatliga telefonräkningar.

2 Hitta en webbplats som ger GPS mjukvara för mobiltelefoner. Några som du kan överväga är Instamapper, BuddyWay och Mologogo.com. Från och med 2010 var och en av dessa platser erbjuder sina tjänster gratis, och en gång installerat sin programvara kommer att förändra din mobiltelefon till en GPS-enhet.

3 Registrera för webbplatsen du valt genom att skapa ett användarnamn och lösenord. Ange din mobiltelefon AD klicka på "Registrera dig" knappen.

4 Vänta ett textmeddelande. Öppna upp och du får en webbadress där du kan ladda ner programmet från. Ladda ner mjukvaran på din webbaktiverade mobiltelefon och följ instruktionerna för att installera den.

5 Gå till den webbplats som du är registrerad med hjälp av en dator, smartphone eller handdator som är ansluten till Internet och logga in. Du kommer att se det användarnamn som du skapade bredvid en blinkande prick på en karta. Nu kan du spåra den här telefonen var som helst i världen att det går så länge det har reception. Programmet automatiskt initieras när telefonen startar och det körs i bakgrunden. Det kan dock stängas av telefonanvändaren.