Hur man programmerar en Marksman M12A

April 4

Marksman M12A billarm är en del av den Magnadyne serie fjärrstart Säkerhetssystem två-vägs-enheter. Liksom andra enheter i serien är M12A utformad med en tvåvägs, code-hopping LCD transceiver med en 2000-meters räckvidd för både sändning och mottagning av signaler från bilen. Denna enhet har också mer än 33 programmerbara funktioner som inkluderar automatisk tillkoppling med automatisk låsning och tändnings på dörrlåsning. Den grundläggande programmering av en Marksman M12A är ganska enkel.

Instruktioner

1 Tryck på "Trunk Öppna" -knappen; Tryck sedan på och håll "Lock" och "Key" knapparna samtidigt i två sekunder för att aktivera eller avbryta knapplåset. Lås upp knapplåset förhindra oavsiktlig knapp pressning av andra för att undvika oavsiktliga överföringar från fjärrkontrollen till bilen systemet.

2 Tryck på "Set" -knappen; Tryck sedan på "Lock" och "Telefon" knapparna samtidigt i två sekunder för att aktivera valfria Driving Pager funktion.

3 Tryck på "Set" -knappen två gånger; Tryck sedan på "Lock" knappen för att starta systemstatus Kontrollera funktionen.

4 Tryck på "Lock" knappen för att aktivera larmsystemet. Sirenen kommer kvittra en gång så att du vet att systemet är aktivt.

5 Tryck på "Lås" -knappen för att stänga av larmet. Sirenen kommer kvittra två gånger för att låta dig veta att systemet är inaktivt.