Hur man läser Toshiba TV LED Koder

July 7

Hur man läser Toshiba TV LED Koder


Fjärrkontrollen som medföljer Toshiba LED-TV har en programmeringsmanual med en rad nummer som anges. Dessa koder är att hjälpa dig att programmera andra enheter på fjärrkontrollen. Detta gör det möjligt att styra inte bara Toshiba LED-TV men en blu-ray-spelare och även en ljudmottagare. Koderna är specifika för varje produkt så du måste veta hur man läser manualen programmering när du ställer in din Toshiba LED fjärrkontroll.

Instruktioner

1 Öppna instruktionsboken till området med alla styrkoder audio / video. Till vänster om varje marginal är tillverkarens namn och på den högra sidan är de produktkoder.

2 Leta efter tillverkaren av den produkt du vill koppla ihop med Toshiba LED fjärrkontrollen.

3 Läsa koden till höger om tillverkarens namn. Du kanske upptäcker att vissa tillverkare har flera olika koder. De olika koder för olika produkter, men instruktionsboken är för liten för att lista vad modell av enheter används med de enskilda koder.

4 Välj den första tillhandahålls kodade när du kopplar din fjärrkontroll med enheten. Om den första koden du försöker inte fungerar upprepa parningsprocessen med andra börskoden. Fortsätt tills en av koderna fungerar. I vissa fall vissa tillverkare har upp till sju olika programkoder.