Hur man bygger en hemmagjord TV-antenn

January 17

Hur man bygger en hemmagjord TV-antenn


En HD-TV (HDTV) är inte annorlunda än någon TV-apparat för att de behöver en antenn för att plocka upp en TV-signal. Du kan se gratis HD-TV genom att bygga en hemmagjord digital TV-antenn för din HDTV. Du behöver några leveranser som kan hittas runt huset eller köpt från en elektronik eller hobby butik samt några vanliga hårdvara. Tillvägagångssättet är enkelt och kräver inga speciella mekaniska eller elektroniska färdigheter. Du vann & # 039; t skada HDTV på något sätt genom att använda hemlagad digital-TV-antenn.

Instruktioner

1 Placera ett ark av tidningen på ett bord. Stå tom kaffeburk på tidningen med den öppna änden uppåt.

2 Skär av en ände av koaxialkabeln med avbitare. Göra en slits i den yttre manteln med bladet av brukskniv. Dra ytterhöljet bort från inner ledningar med fingrarna. Gör en skåra i den inre skärm med bladet av skalpell. Dra inre höljet bort från den inre tråden med fingrarna.

3 Mäta längden på den tomma kaffe burken med linjalen. Gör en punkt vid halvvägs med pennan. Mäta en tum ner från pricken. Hammare spiken genom sidan av den tomma kaffe kan vid en tum position.

4 Sluta hamra spik när ungefär två tredjedelar av det är inne i tom kaffeburk.

5 Linda inre tråden i slutet av koaxialkabeln runt huvudet på spiken. Hammer spiken hela vägen in i sidan av den tomma kaffe burken.

6 Placera en remsa av eltejp över nageln. Jämna ut eltejp ned med fingrarna.

7 Placera hemlagad digital-TV-antenn du har gjort bredvid HDTV. Skruva den fria änden av koaxialkabeln till HDTV och rsquo; s antennanslutning.

Tips

  • Du kan ersätta alla medelstora metallburk när du gör den digitala TV-antennen.
  • En alltför kort längd koaxialkabel försämrar mottagning av TV-signalen.