Hur man läser PDF-filer på en G1

August 21

Hur man läser PDF-filer på en G1


G1 är en mobiltelefon som drivs av Googles Android-operativsystem. Ett antal tillämpningar har utvecklats för att göra det möjligt för G1, och andra Android-telefoner, att fungera så mycket som en personlig dator som möjligt. Bland dessa finns flera program som läser PDF-filer och därmed ge dig tillgång till dessa från din telefon. Med hjälp av dessa applikationer är enkel och okomplicerad, och de är tillgängliga för nedladdning via marknadsplatsen ansökan, såväl som icke-källor på marknaden.

Instruktioner

1 Använd Adobe Reader för att läsa PDF-filer på din G1. Öppna programmet Market på din telefon och köra en sökning för Adobe Reader. Välj den i listan och klicka på knappen "Install". Det är en gratis PDF-läsare.

2 Läs dina PDF-filer med RepliGo Reader. Det är ett program som finns på marknaden. Det har en gratis testversion som låter dig titta på alla dess funktioner innan du köper den fullständiga versionen. Tryck på "Install" och gör det möjligt att ladda ner och installera. Öppna en PDF-fil för att komma igång.

3 Prova gratis testversion av BeamReader att komma åt dina PDF-filer. BeamReader finns i Android Market och ger en gratis testperiod så att du kan testa det innan du måste köpa en full version. Tryck på "Install" för att ladda ner och installera det.

4 Prova Android PDF Viewer av Ferenc Hechler. Det kan köras långsammare än några av de andra tillämpningar som finns, men det fungerar offline med tidigare nedladdade filer, medan andra inte. Det är tillgängligt via marknaden.

5 Använd DroidReader att komma åt dina PDF-filer. Du måste hämta DroidReader från AreaCellphone.com via webbläsaren ansökan. För att installera det, måste du gå in i inställningarna för program och markera rutan som gör att icke-Market program som ska installeras. Dubbelklicka på den nedladdade filen genom din filhantering ansökan.

6 Ladda ner Android PDF Viewer av VeryDOC.com INC. Det är en gratis PDF visningsprogram som kan hämtas på File Guru via webbläsaren. Du måste justera programinställningarna så att rutan som gör det möjligt att installera icke-Market applikationer kontrolleras att använda denna PDF-läsare.

Tips

  • Vissa telefoner som kör operativsystemet Android kommer med en PDF-läsare förinstallerat, och en del skivor har också en inbyggd. Checka in programmen på din telefon genom att öppna en PDF-fil innan letar efter en PDF-läsare ansökan.