Hur gör jag få bättre digital TV-mottagning med en antenn?

October 2

Tack vare en lag som införts i 2009, alla lokala TV-stationer är nu skyldiga att sända sina program digitalt, jämfört med att de analoga signalerna från det förflutna. En digital signal ger mindre "brus", och ger både en bättre bild och bättre ljud. Du kanske kan plocka upp vissa stationer utan antenn, men om du vill plocka upp fler stationer i ditt område, kan en antenn öka TV: ns räckvidd och ge bättre mottagning.

Instruktioner

1 Köp din antenn. Du kan hitta antenner på många lokala elektronikaffärer och på webbplatserna för online-elektronik återförsäljare och specialbutiker. Det finns två regler som vanligtvis håller sant om TV-antenner: större medel bättre, och en antenn som är "powered" kan dra in fler stationer än en antenn som inte använder extern ström.

2 Anslut antennen till TV: n. Om TV: n är en HDTV, är det mycket troligt att TV: n har redan en digital tv-mottagare inuti. Detta innebär att du kan enkelt ansluta antennen till "TV" eller "kabel i" porten på TV: n. Om TV: n är inte ATSC eller "digital-redo," du måste köpa en separat digital tuner box. Dessa boxar kan också hittas på de flesta elektronikaffärer och webbutiker.

3 Fyll i din adress i formuläret på TV Fool webbplats. Detta kommer att visa dig de digitala stationer som sänder i ditt område, bland annat nätverksnamn och kanal. Listan är också färgkodade och visar dig vilka kanaler du ska kunna få beroende på vilken typ av antenn du köpt.

4 Slå på TV: n och använda din kanal upp och ned, eller din fjärrkontroll, för att ställa in en av de kanaler som anges på TV Fool webbplats.