Kan du spela in låtar och använda dem som ringsignaler Med T-Mobile Gravity Touch?

January 28

Som en T-Mobile Gravity Touch användare kan du använda telefonens inbyggda att spela in din favoritlåt och sedan använda inspelningen som grund för en ringsignal för inkommande samtal, SMS eller andra registreringar. Innan du ställer en inspelad låt som ringsignal, dock bör du överväga flera faktorer, bland annat tonen ljudkvaliteten.

Låt som ringsignal

En låt som spelats in med din T-Mobile Gravity Touch mikrofon sparas till telefonens ljudfiler. Öppna telefonens "Musik" mapp för att visa sparade ljud i telefonen. Markera den inspelade sång och tryck på "Meny". Tryck på "Ange som" och sedan på den typ av registrering som du vill använda låten.

ljudkvalitet

Även om du kan använda inspelade låtar som ringsignaler på din T-Mobile Gravity Touch telefon, kan ljudkvaliteten för tonen inte vara jämförbar med de förinstallerade toner på din telefon. Du kan öka kvaliteten på tonen genom att spela in i en lugn miljö som är fri från bakgrundsljud. Telefonens brännaren kommer att plocka upp de flesta bakgrundsljud.

skapa ringsignaler

Du kan överföra inspelad Song till datorn för att skapa en ringsignal med en mer polerad ljud. Webbplatser som Ventones, Phonezoo och Fun For Mobile erbjuder kostnadsfria verktyg som hjälper dig att förkorta låten till en acceptabel längd och lägga till effekter en sådan eko eller blekning. Ringsignalen programvara på webbplatsen kommer att guida dig genom processen.

bara ringsignaler

Du kan köpa en ringsignal direkt från T-Mobile för din Gravity mobiltelefon. Kostnaden för ringsignalen kommer att läggas till din månatliga mobil plan. Även om du kommer att få betala för tonen, är kvaliteten ofta mycket större än en från en inspelad sång. Om du vill kan du också köpa en ringsignal för telefonen från en mobil innehållsleverantör.