Hur man återskapar en stulen bil

July 31

Hur man återskapar en stulen bil


Varje 32,2 sekunder, är en bil stulen i USA. Inte många vet exakt vad de ska göra när de går ut till en parkeringsplats och upptäcka deras bil saknas. Det kan ta en stund att återhämta sig, men här är några steg som hjälper dig komma närmare lokalisera din stulna bilen.

Instruktioner

1 Ring 911 så snart som möjligt för att rapportera din bil stulen.

2 Fyll i en stulen Vehicle rapport på din lokala polisstation. Det är viktigt att få information som fordonets VIN-nummer, göra och modell av bilen, en kopia av fordonets registreringsnummer och försäkring, och eventuella nya bilder på bilen lätt tillgängliga så att polisen kan göra en noggrann sökning.

3 Anmäla ditt försäkringsbolag och Department of Motor Vehicles. Vissa försäkringsbolag, liksom DMV, har databaser med hundratals stulna och / eller återvunna fordon, vilket kommer att påskynda processen för återvinning, eftersom de ofta arbetar direkt med lokala brottsbekämpande för att återställa stulna bilar.

4 Ringa några bogsera bil företag i ditt område. Se om de gör polis drev. Dessa är drev begärt av polisen. Om de gör det, ge dem en kopia av din stulna fordon rapport så att de kan nå dig snabbare i händelse av att bilen finns.

Tips

  • Lämna aldrig några värdesaker i bilen.
  • Var noga med att ha en kopia av ditt VIN-nummer och ditt registreringsnummer i din bokföring. Denna information kommer att kraftigt bidra till återhämtningen på din bil.
  • Undersöka fördelarna med att få en lo jack sändare för bilen. Lo uttagen är ett bra sätt att säkerställa din bil kommer tillbaka till dig snabbt.
  • Polisen kommer att sälja bilen om de tycker att det är och kan inte nå dig. Var noga med att meddela stationen du lämnat in en stulen bil rapport på om du har en förändring i adress eller telefonnummer.