Hur International Travel med min Blackberry

August 6Du har äntligen möjlighet att resa utanför USA kanske du kommer till Cancun, Mexiko eller ta det efterlängtade resa till Italien. Men vi måste fortfarande hålla kontakten med våra vänner, släktingar, och naturligtvis vårt jobb. Så om din liknande president Obama och jag kommer du att ta din Blackberry. Här är några saker du kan göra för att minska mängden din faktura kommer att vara i slutet av månaden.

Instruktioner

1 Hur International Travel med min Blackberry

Generellt sett en Blackberry kommer att ha möjlighet att ha både röst och data. Vilket innebär att du ska kunna ringa och åtkomst mejl / surfa via data. Om din utanför USA kan detta bli dyrt mycket snabbt. Om inte gör tidigare arrangemang med din operatör du kommer att betala av KB "kilobyte". Detta kan lägga upp till hundratals dollar beroende på hur mycket din surfa och hur många e-postmeddelanden du får.

2 Jag vet vad du tänker så vad som kan göras så att jag kan betala ett schablonbelopp och har obegränsad tillgång till e-post och surfa på webben på min blackberry på semester internationellt? . Du kan ringa din operatör och be om internationell roaming.

3 Här är scoop ringa din operatör! De alla ganska mycket att erbjuda denna tjänst. AT & T, T-Mobile, Verizon, Sprint. Och frågar "Hur gör jag betalar en fast avgift för att ta emot e-post utomlands, och hur kan jag betala ett lägre pris för samtal". Vad gör internationell roaming stor är det är Pro-rated. Du betalar endast för den tid tjänsten är på ditt konto.

Tips

  • Så se till att du ringer din operatör innan du lämnar för din resa utanför USA och dra nytta av internationell roaming.
  • När internationell roaming har lagts till i ditt konto måste du slå av björnbär för de nya inställningarna att ske.
  • Också stänga av Blackberry av när du går ombord ditt flygplan och slå på den igen när du landar. Om du inte stänga av den finns det en chans enheten kommunicerar inte med den närmaste tornet.