Hur du gör din 50cc kinesisk skoter snabbare

May 29

Med många av dessa kinesiska skotrar på vägen i dag, har det skett en nisch prestanda delar industrin få ett fotavtryck i skoter världen. Vissa människor behöver bara lite extra fart och vissa vill ha mer acceleration mellan stoppljus.

Instruktioner

1 Denna artikel avser mestadels kinesiska gjort 4-takts 50cc skotrar men de grundläggande principerna kvar.
Den första frågan till hands är att se till att din skoter fungerar så bra som det borde genom att kontrollera om skotern har några fabriks begränsningar på plats, innebär detta vanligtvis en hastighetsbegränsning ring ligger på vevaxeln som begränsar rörelsen hos den främre variatorn pully -remove denna slip på kragen för att öka hastigheten.
titta på den här instruktions You Tube video: http://www.youtube.com/watch?v=YMeqjmjp_zg

2 Hur du gör din 50cc kinesisk skoter snabbare

Nu kontrollera tändnings begränsning. Det finns en svart låda (beroende på tillverkare av skoter) i batterilådan eller fästas under sätet utrymmet på ramen. Denna lilla svarta lådan är din tändboxen. Om det finns en rosa tråd ansluten är att rpm limiter, kan du koppla denna kabel för att öka skotrar hastighet samt.

3 På vissa skotrar, det finns också en flödesstrypning ring på avgas flänsen. Du kan ta bort denna fläns för att öka flödet och makt.

Tips

  • Håll ögonen öppna för min nästa artikel: Hur man uppgraderar en 50cc skoter till en 72cc