Hur man tar bort Tint Lim

November 23

Ta bort fula rester kvar av överanvändning av fönster toning lim kan vara en smärta utan rätt utrustning. Utföra denna uppgift när bilen har suttit i solen är det enklaste sättet att ta itu med jobbet eftersom värmen luckrar upp färgton lim och gör det mer formbara. Lim från en äldre nyanserings jobb kommer att bli svårare att ta bort så det kan ha haft många år att lösa. Den nyare nyansen jobbet desto lättare är det att ta bort limmet.

Instruktioner

1 Spraya en generös mängd av en ammoniakbaserade sprayar rengöringsmedel på limrester och låt det dra i cirka två minuter. Se till att din bil har suttit i solen för ett par timmar så limmet få varmare och lättare att ta bort.

2 Ta bort det initiala skiktet av lim återstoden med rakbladet. Kom ihåg att skära bort från kroppen så att du inte skär dig. Rakbladet är endast för att ta bort de stora bitar; kommer det att finnas en liten film av färgton lim kvar som kommer att tas bort i nästa steg. Var noga med att inte repa ditt fönster.

3 Torka bort överflödigt lim bitar och ammoniak rengöringsmedel med handduken tills området har torkat. Applicera lim renare som Goo-B-Gone eller annan lim lösningsmedel. Applicera endast på limrester. Var noga med att inte sprida lösningsmedel runt som den har förmågan att ta bort färg och det befintliga fönstret nyans. Låt lösningsmedlet verka i ett par minuter.

4 Gnid indränkt i limrester med en trasa eller handduk. Den kvarvarande återstoden ska lossna med några grov slag av handduken.