Hur man tar bort de Bafflar Från Softail Exhaust

January 14

Hur man tar bort de Bafflar Från Softail Exhaust


De flesta motorcyklar inte levereras med den typ av högt avgaserna med vilka märken såsom Harley-Davidson har blivit synonymt. Yet "högljudda rör rädda liv" har blivit en vanlig fras som används i motorcykel samhället, där ofta avgas del av en motorcykel är starkare och mer uppseendeväckande än hornet som levereras som standard med cykeln. Detta högt avgas tonen är resultatet av en enkel operation kan du utföra hemma med några grundläggande verktyg, gör din bil starkare och mer bekymmersfri som du fånga uppmärksamheten hos bilister och andra motorcyklister på vägen.

Instruktioner

1 Använd din instruktionsbok för att lokalisera bultarna som fixerar avgaserna till ramen och topplock av motorcykeln. Varje cykel är annorlunda i detta avseende.

2 Ställ din motorcykel på cykelställ så att den inte kommer att falla över medan du arbetar på det.

3 Ta avgassystemet från motorcykeln genom att ta bort avgasmonteringsbultar med en kombination eller hylsnyckel.

4 Täck skruvstäd eller metallstativ med butiks trasor, hushållspapper eller annat mjukt material för att hålla krom yta av avgas skyddad mot repor och bucklor. Kläm avgaserna i städet eller stå.

5 Installera en skärande borr 3/8 eller 1/2 tum i storlek på din handhållna borr. Borra genom den första mellanväggen på insidan av ljuddämparen sedan den andra. Borra inte igenom alla avgas skärmar eller komprimering av motorn kommer att drabbas, vilket kräver en förgasare bestycka.

6 Ta bort eventuella metallspån eller bitar från slutet av ljuddämparen. Använd en kombination eller hylsnyckel för att sätta tillbaka avgaserna till motorcykelns ram och topplock. Se till att alla skruvar är åtdragna till de vridmomentspecifikationer som finns i din instruktionsbok, sedan starta cykeln och lyssna på din nya, låg och högt avgaser.