Panasonic KX-T2335 Instruktioner

June 22

Panasonic KX-T2335 är en mark-line telefon, som har 15 programmerbara knappar. Du kan programmera ett telefonnummer eller en uppringningsfunktionen triggersekvensen i var och en av telefonens 15 knappar. Och medan KX-T2335 inte innehåller några ovanliga knappar eller funktioner, kan bristen på online-dokumentationen för telefonen lämnar du behöver några tips om hur du kommer igång med telefonen.

Instruktioner

1 Tryck och håll "Prog" -knappen på KX-T2335. Håll den tills telefonens LED blinkar. Se till att telefonens telefonen är på kroken innan programmering.

2 Tryck på en av de programmerbara knapparna ovanför knappsatsen för att programmera ett nummer eller funktioner till den valda knappen.

3 Slå numret eller sekvens som du vill programmera den valda knappen. Du kan ange antingen ett telefonnummer eller en uppringningsfunktionen triggersekvensen. Till exempel, om ditt hem eller organisationens telefonsystem använder sekvensen, "Flash, # 78" för att överföra telefonsamtal, kan du programmera denna sekvens till en av telefonens programmerbara knappar.

4 Tryck på telefonens "Set" för att slutföra programmeringen av den valda knappen.

Tips

  • Du kan ta bort plastfilmen från banken av programmeringsknapparna för att skriva på pappret under och märka dina programmerade knappar.