Hur man sparka en iPhone ur Recovery och återgå basbandet till Normal

January 28

Hur man sparka en iPhone ur Recovery och återgå basbandet till Normal


Laddning av en ny basband på en iPhone görs vanligtvis för vissa jailbreak förfaranden. I många fall kommer jailbreak slutföra smidigt med några frågor, men i vissa fall telefonen kan fastna i ett felläge och förblir i återställningsläge tills giltig programvara laddas. Om telefonen har fastnat i återställningsläge, vanligtvis allt du behöver göra är att ansluta den till datorn och använda iTunes för att utföra en fabriksåterställning, som kommer att ladda ner en giltig iPhone basband och återställa telefonen till funktionsdugligt skick.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera den senaste versionen av iTunes, om du inte har det installerat eller uppdaterat.

2 Starta iTunes och koppla in din iPhone med USB-kabeln.

3 Klicka på "OK" på iTunes varningsfönstret. Detta informerar dig att det har upptäckt en iPhone i återställningsläge.

4 Klicka på namnet på din iPhone i iTunes och klicka på "Sammanfattning" -fliken.

5 Klicka på "Restore iPhone" och klicka på "Restore" igen på eventuella varningsfönster som kan visas en varning om att en fabriksåterställning raderas alla data.

6 Klicka på "OK" när ett varningsfönster visas i slutet av fabriken återställningsprocessen. Detta kan ta lite tid, men ha tålamod och följa förloppsindikator för status för återställningsprocessen.

7 Välj en säkerhetskopia på "Återställ från säkerhetskopian" listrutan och klicka på "Fortsätt." Detta kommer att återställa alla dina data till telefonen från din valda säkerhetskopian. Du kan eventuellt välja "Set up som ny iPhone" om du inte vill att återställa data.

Tips

  • Informationen i denna artikel gäller iPhone kör upp till iOS 6 och hårdvaruversioner upp till iPhone 5. Dessa åtgärder gäller lika för Microsoft Windows, samt Mac OS X-datorer som kör iTunes.
  • Jailbreaking din iPhone inte stöds av Apple och kommer servicegaranti på enheten ogiltig.