Hur man lägger musik till din iPod utan iTunes

March 29

Hur man lägger musik till din iPod utan iTunes


Apples populära linje av iPod musikspelare är utformad för att fungera bäst med Apples egen iTunes musiksystem. Men om du inte gör det (eller inte kan) använda iTunes för att hantera ditt musikbibliotek, ett antal olika program gör att du kan sätta musik på din iPod utan att ansluta via iTunes. En av de bästa alternativen är ett programpaket som kallas SharePod, tillgänglig för Windows OS. Även om dessa instruktioner täcker överföra musik till din iPod med SharePod, är några andra alternativ tillhandahålls i avsnittet resurser i den här artikeln, inklusive alternativ för personer med Mac eller Linux.

Instruktioner

installerar SharePod

1 Ladda ner SharePod programvara. Nedladdningen är kompatibel med endast Windows OS. En direkt nedladdning länk finns i avsnittet i den här artikeln referenser.

2 Dubbelklicka på den nedladdade zip-filen för att starta installationen. Acceptera användarvillkoren och installera på din lokala hårddisk. SharePod bör ta mindre än 10 MB hårddiskutrymme, beroende på systemkonfigurationen.

3 Öppna SharePod programvara för att kontrollera att installationen är klar.

Att sätta musik på din iPod Använda SharePod

4 Anslut din iPod till datorn med hjälp av iPod-kompatibel USB-kabel. Om iTunes öppnas automatiskt stänger den.

5 Klicka på "Kopiera till iPod" -knappen. En dialog öppnas som låter dig välja musikfiler på hårddisken. Välj så många du vill kopiera, med SKIFT eller CTRL för att markera flera filer på en gång. Du kan också välja hela mappar av musik.

6 Vänta medan SharePod kontrollerar din iPod för dubbletter och initierar överföringen.

7 Ändra spårinformation i SharePod fönstret innan du kopplar din iPod.

Tips

  • SharePod stöder MP3, M4A, M4V, MP4 och WAV-filer för överföring till din iPod.
  • SharePod är endast kompatibel med Windows-system.
  • Running SharePod och iTunes samtidigt kan leda till synkroniseringsproblem med din iPod.