Hur man använder en cell som en bärbar och Bluetooth Remote

August 19

Hur man använder en cell som en bärbar och Bluetooth Remote


Med din mobiltelefon som en fjärrkontroll för din dator eller din Bluetooth-enheter kan ge dig friheten att ha alla dina enheter är tillgängliga med en knapptryckning. Att hitta rätt program som kommer att kunna kontrollera dina artiklar är avgörande för att slutföra uppgiften. Många människor inser inte att de kan styra sin elektronik med en enda enhet. Här är hur du kan programmera din mobiltelefon för att styra datorn och andra Bluetooth-produkter.

Instruktioner

Hur man använder en cell som en bärbar dator och Bluetooth Remote

1 Bestämma vad det bästa programmet är till din mobiltelefon. Om du använder en Blackberry eller en iPhone kan du läsa genom recensioner i App World eller genom App Store i iTunes. Välj ett program som kommer att stödja din mobiltelefon och alla dess möjligheter. Det bör finnas redaktör rekommendationer för den modell som du har.

2 Ladda ner mjukvaran till din mobiltelefon. Om du har en Blackberry kan du skicka en nedladdningslänk från datorn via App World eller så kan du gå igenom App World-programmet på din Blackberry. Om du har en iPhone kan du ladda ner programmet via App Store på din telefon.

3 Installera programvaran på din mobiltelefon genom den nedladdade ikonen. Kör programmet för att se till att det fungerar. Du kan avgöra om det fungerar med hjälp av sökfunktionen på programmet. Det kanske inte plocka upp något, men det fungerar om den söker efter enheter att para ihop med.

4 Slå på din dator eller annan Bluetooth-enhet. Kontrollera att den enhet som du försöker att styra är inställd på "Synlig". Du kan göra detta från Bluetooth-menyn på din dator. På en Mac-ikonen Bluetooth är på höger sida av Finder längst upp på skärmen. På en Windows-baserad dator Bluetooth-ikonen är längst ned till höger i Start-menyn.

5 Para ihop din nya fjärrkontroll genom att söka efter upptäck enheter. Enheten kan endast visas som en serie siffror eller bokstäver så du måste ta reda på vilken enhet du styr genom att använda några av knapparna på fjärrkontrollen. Försök att ta upp en video på din dator eller bläddra igenom instrumentbrädan på dina andra enheter för att se till att det fungerar.

Tips

  • Se till att en Bluetooth-fjärrkontroll kan styra enheten innan du köper en avlägsen program.
  • När du inte använder fjärrkontrollen program utträde ur det för att upprätthålla bra batteritid.