Hur Synkronisera en mp3-spelare med iTunes

December 3

Hur Synkronisera en mp3-spelare med iTunes


Eftersom iTunes medieprogrammet skapades av Apple Corporation, kan endast iPod mp3-spelare användas med den. Det är goda nyheter om du äger en iPod och vill synkronisera den med iTunes på din hemdator. Och även om du inte är mycket tekniskt kunniga, det finns ingen anledning att skrämmas. iTunes är utformat så att allt du behöver för att synkronisera en iPod och börja överföra musik är att ansluta enheten till datorn och öppna iTunes.

Instruktioner

1 Öppna iTunes från datorns skrivbord.

2 Sätt den bredare änden av USB-kabeln till porten i botten av iPod. Anslut den andra änden av USB-kabeln till datorn. När iTunes känner igen iPod, kommer programmet att lansera "Setup Assistant Wizard." Ett nytt fönster kommer att visas på datorskärmen.

3 Följ instruktionerna i "Setup Assistant Wizard" fönstret för att komma överens om att de olika villkoren. Ange ett namn för iPod i en textruta som visas i följande fönster.

4 Klicka på "Finish" från listan med alternativ i det sista fönstret och iTunes kommer att börja synkronisera med iPod. Inte dra ut iPod tills synkroniseringen är klar.

5 Följ anvisningarna på skärmen för att registrera din iPod. På denna punkt din iPod mp3-spelare är synkroniserad med iTunes och MP3 automatiskt överföra till iPod.