Hur man använder Symbol teckensnitt för iPhone

March 17

Hur man använder Symbol teckensnitt för iPhone


Apple iPhone har ett brett utbud av symboler som kan användas i textmeddelanden, e-post eller andra dokument. Många människor vet inte om dessa symboler eftersom de inte aktiveras när du köper en iPhone. De är gömda i boet internationella tangentbordsalternativ som Emoji tangentbordet. När du aktiverar den här tangentbordet kan du infoga smileys, blomma symboler och även gatu tecken symboler genom att byta din vanliga tangentbord typsnitt med Emoji tangentbordet.

Instruktioner

1 Slå på iPhone och knacka på "Inställningar" på startsidan. Välj "General". Rulla nedåt på skärmen och tryck på "tangentbord".

2 Välj "Tangentbord", följt av "Lägg till nytt tangentbord." Tangentbord är listade i alfabetisk ordning.

3 Rulla nedåt på skärmen och välj "Emoji" för att installera Emoji tangentbordet på iPhone.

4 Öppna en app som använder iPhone tangentbord, såsom "Meddelanden", "Notes" eller "Mail". Tryck på ett textfält för att öppna iPhone tangentbord.

5 Tryck på "Globe" -knappen bredvid mellanslagstangenten. Den här knappen visas när du har mer än ett tangentbord installerat.

6 Välj "Emoji" tangentbord. De typsnitt du brukar använda ersätts av symboler på tangentbordet. Bläddra igenom symbolerna för att välja de som du vill inkludera i ditt meddelande eller en not. Tryck på knapparna på den nedersta raden för att se ytterligare grupper av symboler. Dessa inkluderar uttryckssymboler, natur symboler, djur, pilar och många andra typer av symboler. Tryck på en symbol för att lägga till text.

7 Tryck på "Globe" knappen igen för att återgå till normal stil.

Tips

  • Om du vill använda accenter på tecken såsom de på vokaler, trycker och håller ett brev på standardtangentbord istället för att bara knacka det. En popupmenyn visas med accent alternativ för denna karaktär. För fingret till den symbol du vill ha och släpp för att infoga det i texten.
  • Emoji tecken inte alltid översätta exakt när de skickas till icke-Apple-enheter.
  • Informationen i denna artikel gäller en iPhone som kör iOS 6.1. Det kan variera något eller avsevärt med andra versioner eller produkter.