Hur att tjudra en Låsning Gas Cap

February 27

Hur att tjudra en Låsning Gas Cap


Om din ursprungliga tanklocket ersätts med en låsning ett, är det en bra idé att installera en tjuder. Tjuder bidra till att förhindra föroreningar från att införas in i bränsletanken. Detta beror på att tanklocket inte längre behöver sättas ned på ytor som kan överföra skräp. Låsning lock hjälper också förhindra gas stöld, och de kan hålla vandaler från manipulering med bränslet. Installera en universell tjuder till en låsning gas cap är lätt att göra, men ett hål kan borras för att förankra förankringstrossen.

Instruktioner

1 Borra ett litet hål nära gas cap (när den är på plats på fyllningsröret). Hålet måste vara av samma storlek som trim pluggar med ersättnings tjuder kit. Kontrollera först att se om det redan finns ett ankare hål för ett tjuder i kroppen i bilen innan borrningen.

2 Skjut änden av tjudret med den större kvarhållande slinga över det upphöjda centrala låsningsbensinlocket. Dra åt slingan runt locket, dra skårade "band" för att stänga slingan eller skjuta klämman på tjuder upp tätt till locket för att hålla kvarhållningsslingan i position. Vissa begränsnings kit kommer endast att ha en gummikvarhållningsslingan som kommer att behöva sträckas över locket. Slingan reformerar till rätt storlek när den släpps.

3 Håll i änden på förankringstrossen med den mindre kvarhållningsslingan så att öglan är centrerad på det borrade hålet nära den gas cap. Skjut en trim hållarklämman genom läppen och in i kroppen i bilen.