Hur man använder en GPS i ett annat land

March 5

Hur man använder en GPS i ett annat land


Global Positioning System (GPS) enheter använder satellitsignaler som tillhandahålls av US Department of Defense för att navigera vägar och stigar som helst i världen. GPS-satellitsignaler är fria att användas av alla civila över hela världen. USA har avtal på plats med många länder runt om i världen att driva en gemensam och öppen signal om nuvarande och framtida GPS-satelliter. De flesta GPS-enheter köps med förinstallerade vägkartor i USA och Kanada. Kartor som inte ingår i din GPS finns att köpa.

Instruktioner

1 Forskning din GPS-enhet på nätet. Varje tillverkare kommer att ge information för sina andelar, inklusive den information kartläggning. De flesta enheter som köpts i USA innehåller förinstallerade vägkartor för Nordamerika.

2 Bestäm vilket land kartor du behöver för dina resor. Exempel på tillgängliga kartor är de fullständiga kartor över Europa eller billigare enskilda länder i Europa.

3 Köpa kartor från GPS-platsen för tillverkaren av enheten. Garmin, Magellan och TomTom är exempel på GPS-tillverkare som tillhandahåller globala kartor finns att köpa för sina enheter.

4 Anslut GPS-enheten till datorn med en USB-kabel och ladda de köpta kartor över det andra landet i din GPS-enhet. Du kommer nu att kunna få tillgång till kartor och navigera vägarna i det andra landet vid ankomsten.