amazon

Hur man laddar ner Amazon Instant Video till en Kindle

April 2

Hur man laddar ner Amazon Instant Video till en Kindle


Kindle Fire kommer med en video app som ansluter dig till videoklipp som du har köpt på Amazon. Innan du kan ladda ner en video, har din Kindle har en Wi-Fi-anslutning för att komma åt och ladda ner filen; endast filer som ägs av den anslutna Amazon konto kan laddas ner till tabletten. Amazon Instant videoklipp som du äger kan endast laddas ner till två enheter samtidigt - om videon redan hämtats på två andra enheter, måste du ta bort filen på en av dem innan du hämtar det till din Kindle.

Instruktioner

1 Tryck på "Video" på huvudskärmen i din Kindle Fire.

2 Tryck på "Library" och sedan på "Device".

3 Peka antingen "filmer" eller "TV", beroende på vilken typ av innehåll du vill ladda ner.

4 Tryck på videon du vill ladda ner för att öppna dess sida. Tryck på "Download" för att spara filen på din Kindle Fire.

Tips

  • Tryck på "Titta nu" för att visa den hämtade video när din Kindle Fire inte är ansluten till Internet.
  • En förloppsindikator visas där knappen "Download Now" var efter du startar nedladdningen. När den är full, var filen överförts till din Kindle.
  • Du kan bara ladda ned hyrvideofilmer på en enhet i taget och de är endast tillgängliga under den angivna visningsperioden.
  • Du kan bara ladda ner Amazon Instant Video innehåll du har köpt till din Kindle Fire. Prime filmer kan inte laddas ned.

Hur man använder Amazon Ladda Med iPod

July 1

Hur man använder Amazon Ladda Med iPod


Om du vill köpa musik från Amazon MP3 Store måste du använda Amazon Download Manager, ett program som laddar ner MP3-filer direkt till din dator. Enligt den officiella Amazon platsen, MP3 köpts från Amazon MP3 Store är fria från Digital Rights Management, som gör att de kan spelas på alla musikspelare. När du har hämtat, MP3 måste importeras till iTunes mediebibliotek för att kunna överföras till din iPod, iTunes är önskat program för iPod synkronisering.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera Amazon MP3 Downloader.

2 Besök Amazon MP3 Store. Logga in på ditt Amazon konto och skriva namnet på artisten eller låten som du vill söka efter i sökfältet längst upp i webbläsarfönstret och klicka på "Köp MP3" -knappen under Download kolumnen.

3 Klicka på "Fortsätt" för att kontrollera MP3 inköp och klicka på knappen "Öppna iTunes" i data Komplett popup-fönster.

4 Anslut iPod-kabeln till iPod och i datorns USB-port. Klicka på fliken iPod i iTunes sidofältet och välj fliken Musik på toppen av iTunes huvudfönster.

5 Se till att rutan bredvid "Synkronisera musik" är markerat. Om din iPod är inställd på automatisk musik synkronisering, kommer Amazon MP3 överföra till din iPod under synkroniseringen. Om din iPod är inställd på manuell, klicka på fliken Musik i iTunes sidofältet och dra köpt låten till fliken iPod i iTunes sidofältet för att överföra den.

6 Välj "Controls" på iTunes "menyraden och välj" Mata ut iPod "i rullgardinsmenyn för att ta bort iPod.

Lägga till en Amazon Widget till Squidoo

January 25

Squidoo låter dig skapa linser som är små webbsidor som är inriktade på ett visst ämne. Detta gör att du kan skryta om dina prestationer eller främja en tjänst eller produkt. En upp till att använda Squidoo är att kunna främja olika objekt från Amazon.com. Lägg till ett Amazon.com widget till din Squidoo linser i några få steg.

Instruktioner

1 Ange redigeringssidan av din lins genom din Squidoo instrumentpanelen. Om du har flera linser, välja lämplig lins för redigering.

2 Välj "Lägg till Modules" från övre vänstra sidan av linsen sidan. Skriv in "Amazon" på fliken sökning. Detta ger dig ett urval av Amazon widgets att använda.

3 Välj din favorit Amazon widget. Alternativen inkluderar Amazon MP3 bland andra. Du kan också välja "sälja" fliken i sökområdet för att se alla tjäna pengar möjligheter genom Squidoo. Välj så många Amazon-relaterade widgets som du vill.

4 Klicka på "Klar Lägga" när du är klar.

Hur Transfer Amazon MP3-musik till en iPhone

July 19

Överföring av MP3 du köpt på Amazon till en iPhone kan göras enkelt via iTunes. IPhone fungerar också som en iPod; du kan lyssna på musik överallt. När du köper MP3 från Amazon, ladda ner dem till din dator; måste du kopiera dem från datorn till iPhone. När du överför musik, kommer du att kunna skapa spellistor för att ordna din musik, förutom att använda de inbyggda filter.

Instruktioner

1 Öppna iTunes på datorn.

2 Navigera till mappen med dina MP3-filer.

3 Anslut din iPhone till datorn.

4 Välj din iPhone i iTunes.

5 Dra dina MP3-filer i iTunes.

Hur man registrerar en iPod touch med en Amazon Kindle

November 23

Hur man registrerar en iPod touch med en Amazon Kindle


När du köper en Amazon Kindle ebook läsare, är det registreras automatiskt till Amazon.com konto som används för att köpa enheten. En Kindle eboksläsare ansökan är tillgängliga för iPod touch, som måste registreras manuellt för att dela samma konto som Kindle enheten. När båda enheterna är registrerade på samma Amazon.com konto, din e-böcker, sista sidan läsa, är anteckningar och anteckningar synkroniseras automatiskt mellan dem.

Instruktioner

1 Tryck på menyknappen på tangentbordet. Välj "Settings" med hjälp av fem-riktnings styrplattan och ta del av Amazon.com konto som Kindle undertecknas i.

2 Tryck på Kindle app på iPod touch.

3 Ange e-postadressen till Amazon.com konto i "Amazon konto e-postadress" rutan, sedan ditt lösenord i "Amazon lösenord" rutan.

4 Tryck på "Registrera denna Kindle" för att logga in. Är iPod touch nu registrerade på samma Amazon.com konto som Kindle ebook läsare, så att du kan dela innehåll och data mellan varje enhet.

5 Tryck på knappen I i det nedre högra hörnet på skärmen om din iPod touch är registrerad på en annan Amazon.com-konto än Kindle enheten. Öppna "Inställningar" följt av "Registrerad till" -knappen. Tryck på "Avregistrera detta Kindle." Du kan nu logga in igen med Kindle enhetens Amazon.com kontouppgifter.

Tips

  • Besök "Hantera din Kindle" sida på Amazon.com för att visa information om din registrerade Kindle.
  • Denna metod fungerar även för registrering en iPad eller iPhone.

Avinstallera en Amazon MP3 på en Droid

April 8

Motorola Droid kommer med en Amazon MP3 app förinstallerat. Du kan använda denna applikation för att köpa låtar från Amazon och hämta dem direkt till telefonen. Amazon App inte lagra eller spela låten MP3-filer. Den Droid musikspelare gör. Om du har en Amazon MP3 på din Droid, kan du ta bort den på samma sätt som du tar bort andra låten.

Instruktioner

1 Tryck på "Music" i listan Program.

2 Navigera för att hitta den låt du vill avinstallera. Du kan navigera genom artister, album, låtar eller spellistor.

3 Tryck på låten att spela den.

4 Tryck på "Meny" -knappen och sedan på "Ta bort".

Hur får Amazon App Store på Droid

April 20

Amazon erbjuder en gratis Appstore för Android smartphones, inklusive Motorola Droid. En av fördelarna med att använda Amazon Appstore över förinstallerade Android Market App Store är att Amazon ger bort en betalapp varje dag gratis. Inte bara detta att ge dig ett bredare urval av Android-appar att använda, men du får prova ett program eller spel du normalt inte skulle ha upptäckt på egen hand.

Instruktioner

1 Navigera till amazon.com och sedan sväva över "Appstore för Android" knappen från vänster och klicka på "Apps" alternativ från popup-meny.

2 Ange ditt mobilnummer i "Komma igång" rutan på höger sida av nästa skärm och klicka sedan på knappen "Go". Ett textmeddelande med en nedladdningslänk skickas till din Motorola Droid telefon.

3 Visa textmeddelandet du fått från Amazon, som vanligtvis anländer inom några minuter eller mindre. Klicka på länken i meddelandet. Installationsfilen hämtas direkt till din enhet.

4 Öppna meddelandefältet genom att trycka på den och dra fingret nedåt. Klicka på "Amazon_Appstore.apk" filen en gång och klicka på "Install" -knappen på nästa skärm. Det kan ta en stund att installera.

5 Tryck på "Öppna" -knappen på nästa skärm för att starta Amazon Appstore på din Android-enhet. Du uppmanas att logga in med dina Amazon inloggningsuppgifter, som är din e-postadress och lösenord som du använder på Amazons sajt på nätet.

Hur får man en gratis MP3 från Amazon

September 26

Hur får man en gratis MP3 från Amazon


För att lyssna på MP3-filer på en bärbar MP3-spelare eller på datorn måste du hämta dem. Du kan köpa MP3 genom en mängd olika tjänster, och de flesta MP3 kosta någonstans mellan 80 cent till över $ 1. Ett företag som tillhandahåller mp3 downloads är Amazon.com. Amazon.com låter dig ladda ner ett antal olika fria MP3-filer via sin webbplats.

Instruktioner

1 Navigera till Amazon.com. Klicka på länken för "digitala nedladdningar." Välj länken för "MP3 Downloads."

2 Klicka på länken för "Free Songs & amp;. Specialerbjudanden" Länken finns under avsnittet "kategorier" av "Bläddra MP3" menyn till vänster på sidan.

3 Leta efter gratis låtar. Det finns en "fri Song of the Day" som är placerad på den vänstra sidan. Det finns också en "Top Free Songs" rutan på högra sidan, och en "Top Free album" rutan direkt under "Top Free Songs" rutan.

4 Bläddra den fria låtar och fria album. Klicka på "Hämta MP3" eller "Get MP3-album" -knappen för MP3 som du vill ladda ner. Du kommer att uppmanas att logga in på ditt Amazon.com konto. Om du inte har ett Amazon.com-konto måste du skapa ett.

5 Klicka på "Download now" knappen. Detta kan uppmana dig att installera "Amazon MP3 Downloader fil." Följ instruktionerna för att köra dataöverföring, och slutföra din MP3-nedladdningar.

Hur man använder BlackBerry Amazon App Kamera

November 2

Hur man använder BlackBerry Amazon App Kamera


Amazon erbjuder en app för BlackBerry-användare som gör det möjligt för dem att handla via sin BlackBerry. Amazon Mobile App kom ut 2009. Du kan söka efter objekt, visa produktbeskrivningar, kunders utvärderingar, liknande artiklar, lägga till objekt till din önskelista och ordning med ett klick. Det finns också ett verktyg som heter "Amazon minns." Detta verktyg gör det möjligt för användare att ta bilder av objekt som de vill komma ihåg och spara dem på Amazon Mobile och Amazon.com. Om Amazon hittar produkten eller en liknande produkt, meddelar det dig via e-post.

Instruktioner

1 Öppna den mobila webbläsaren från BlackBerry startskärmen.

2 Skriv "amazon.com/bb" i adressfältet.

3 Följ instruktionerna på skärmen för att installera Amazon Mobile App.

4 Klicka på ikonen Amazon Mobile App på BlackBerry att lansera produkten.

5 Välj "kommer ihåg" fliken på startskärmen.

6 Välj "Ta ett foto."

7 Tryck på din "Back" piltangent två gånger för att lämna bilden.

8 Försök igen om du inte ser bekräftelsemeddelandet "har skickats till Amazon.com."

9 Välj "kommer ihåg" fliken när du vill visa objekt som du har sparat. Du kan också visa objekt genom att logga in på ditt Amazon.com konto på en dator och besöker "dina listor."

Tips

  • Amazon Mobile App fungerar endast med BlackBerry smartphones som har en styrkula eller Surepress pekskärm.

Hur man laddar ner musik från Amazon till My Droid

April 30

Hur man laddar ner musik från Amazon till My Droid


Få din musik från Amazon till Motorola Droid är inte svårt. Om du har köpt musik från Amazon MP3 Store, då kan du ladda ner musik till din Android smartphone. Först måste du installera "Amazon MP3" app från marknaden. En gång installerat, kan du köpa och synkronisera dina köpta MP3 till enheten snabbt.

Instruktioner

1 Tryck på "marknaden" ikonen från Android applikationer. Tryck på "Sök" -ikonen och skriv "Amazon MP3" i sökrutan. Tryck på "Go" -knappen.

2 Tryck på "Amazon MP3" app notering. Välj "Free" och sedan på "Install". Ansökan kommer att ladda ner och installera på enheten automatiskt.

3 Gå till Droid startskärmen och peka på "Amazon MP3" app. Tryck på "Cloud Drive Music" alternativet. Dina MP3-låtar du köpt från sajt på nätet lagras i Amazonas Cloud Drive automatiskt.

4 Tryck på fliken "Artists". Tryck och håll ett artistnamn. Välj "Hämta alla låtar av konstnären" från popupmenyn. All musik från den valda artisten kommer att ladda ner till din Droid smartphone. Upprepa detta steg för varje artist du har köpt en låt för.

5 Gå till "på enheten musik" alternativ för att visa, hantera och lyssna på MP3-låtar på din Droid telefon.

Tips

  • Amazon MP3 köps direkt från Android hämtas automatiskt till enheten. Du kan komma åt dem från både "Cloud Drive musik" och "On-enhet musik" sektioner.