bästa lyft till zj

Hur Limma bästa Bling till Phone Cases

September 14

Hur Limma bästa Bling till Phone Cases


Anpassa och dekorera din mobiltelefon är ett enkelt sätt att låta telefonen för att sticka ut och uttrycka din kreativa anda. Även om du kan köpa telefon fall som sport färgstarka mönster, är chansen att fallet inte är unikt. Fästa några bling till din telefon kan göra det gnistra och fånga alla runt omkring dig när du svarar på ett samtal eller kontrollera dina meddelanden.

Instruktioner

1 Bestäm yta av mobilen fallet. Mäta längden och bredden på fallet, och sedan multiplicera de två tillsammans för att bestämma ytarean. Omvandla denna mätning i millimeter genom att multiplicera området inches med 25. Detta är endast nödvändigt om du planerar att täcka hela ytan.

2 Planera den design som du vill placera på din mobiltelefon fall. Limning bling till din telefon utan en plan skulle kunna skapa en rörig design och förstöra målet.

3 Välj rätt storlek på bling för ditt fall. 7SS stora strass fungerar bra eftersom de är små nog att passa enkelt på ditt fall men inte för liten att de blir svåra att arbeta med. En 7SS rhinestone har en yta på 3,8 kvadratmillimeter, så dela ytan telefonens fall med 3,8 för att bestämma hur många strass du kan passa på fallet.

4 Fylla medicinsk spruta med E6000 lim. Sprutan kan du exakt placera limmet utan att flytta runt några vila stenar eller skapa onödig röra.

5 Placera en liten prick av lim där du vill placera strass. Plocka upp varje rhinestone med hjälp av pincetten och placera det försiktigt på limmet prickar. Upprepa processen tills du är klar med din design. Göra det möjligt för design som skiljer under 24 timmar.

Hur hittar man den bästa iphonefallet till ett bra pris

December 9

Hur hittar man den bästa iphonefallet till ett bra pris


En iPhone är oftast en dyr del av utrustningen. Men som människor, vi är ofta benägna att göra saker som oavsiktligt tappa eller skada dyra objekt, som iPhone. Därför är ett fall för din iPhone en liten, men viktig investering. Förutom att hjälpa till att skydda din iPhone, kan ett fall du individualisera din telefon mer genom att plocka ett fall som faller dig i smaken. Det är viktigt att hitta ett fall som håller sig väl, och du kan spara pengar i processen genom att handla smart.

Instruktioner

1 Ta reda på vilken modell av iPhone du har. Om du är osäker, bör det stå på telefonens manual. Om du inte kan hitta den manuella, ta din iPhone till en telefon butik och en anställd ska kunna identifiera det åt dig.

2 Sök översyn webbplatser för fodral som matchar din iPhone modell. Leta efter fall med höga betyg och gör en lista över dina favoriter. Om stil är viktigt för dig, se till att du uppmärksamma utseende samt hållbarhet och funktionalitet.

3 Kontrollera mobiltelefon butiker och webbplatser i de fall på listan, och jämföra priser.

4 Köp ett fall från butiken du hitta det bästa priset.

Tips

  • Vissa butiker på fysiska platser kommer priset matchar slå sin konkurrent prissättning. Om du hittar en du gillar till ett bra pris, se om det finns också på en butik som erbjuder prismatchning. Lägsta pris varierar beroende, men oftast de kommer att matcha priset, plus en extra procentsats av.
  • Om du handlar på nätet, se till att du köper från en legitim webbplats som inte säljer förfalskade varor. Handla online på välkända, välrenommerade företag om möjligt.

De bästa Antenner till en OTA TV

October 5

De bästa Antenner till en OTA TV


Antenner för over the air (OTA) TV finns i många former och storlekar. Hög upplösning och digital-TV har skapat en hel del prat om den rätta för bästa visning. Sanningen är gamla stil antenner är fortfarande det bästa. Använd din stadens OTA station listor för att bestämma vad antenn fungerar bäst för dig.

taket Antenn

De bästa Antenner till en OTA TV

Med VHF / UHF-mottagning kan du få alla stationer i ditt område.

Om du vill ha en takterrass antenn eller en monterad på en hög stolpe, sedan en dubbel antenn är det bästa valet. TV-signaler skickas via VHF (mycket höga frekvenser) eller UHF (ultrahög frekvens). Standard flugan antenner UHF antenner. En dubbel antenn innefattar båda typerna av signalmottagning i en enhet.

En "log periodisk" VHF-antenn med en "Yagi" UHF-antenn är monterad på en enda horisontell bom. Det finns många olika designstilar och beroende på material som används olika dB betyg. Dessa antenner är mycket riktat och måste användas med en rötor för att fokusera i på signalen. De kommer att ge dig den bästa dB rating tillsammans med hållbarhet. Dessa antenner är konstruerade för kraftiga vindar och dåligt väder så att de inte bara ta in signaler, men de kommer att pågå.

inomhusantenn

När du ställer in en utomhusantenn är inte möjligt, är det bästa alternativet en inomhus två-bay bow-tie antenn. De mäter upp till 16 inches bred och 20 inches hög. Varje fluga kan vara ett stycke av metall eller fyra metallstavar förenade vid centrum för att bilda formen av en fluga. De fäster en fluga till toppen av stativet och de fäster den andra vid botten. En reflektor skärm placerad bakom flugor.

Denna typ av antenn är en mindre version av utomhusantenner. Innerväggar minska mottagningskapacitet, blockerar signalerna från TV-stationer. Varje modell av antennen har en "dB" rating (antennens känslighet mäts i decibel eller dB). Val av högsta dB rating kommer att ge dig den bästa inomhusantenn. Placera antennen vid ett fönster och förvandla det till riktning mot TV-station för bästa signal.

balkong Antenn

Precis som sin motsvarighet inomhusantenn, den bästa antennen för en balkong eller litet utrymme är en fyrvägs fluga. I stället för två flugor, det finns fyra uppradade på stolpen med en reflektor skärm bakom den. Med det är större finns det en större yta för att fånga signaler. Detta ger antennen en högre dB förstärkning än inomhus modellen.

Antennen är monterad på en rötor (motor för att vrida antennen) för att rotera antennen i riktningen för den TV-signalen. På grund av krökningen av jorden, det genomsnittliga avståndet en antenn kan ta emot signaler är begränsad till 70 miles. behövs inte större antenner för de flesta städer. Bågen-tie antenn är den bästa designen. Den tillverkas av många företag av olika material. Leta efter högsta dB rating för att få den bästa antennen.

De bästa Uppgraderingar till en Chevy 350

August 30

De bästa Uppgraderingar till en Chevy 350


Chevy små block motorn har funnits sedan Eisenhower var president. Chevrolet skapat en stark eftermarknaden för motorn genom att göra så många av dem och gör dem lätta att arbeta med. Prestationshöjande förändringar är effektiva, men det finns en varning. Varje ändring av motorn kan stöta på lokala föreskrifter om förorening eller buller. Kontrollera alltid först. I den här artikeln förutsätter att motorn körs på gatan, inte banan, och används för vardagskörning. Vinster i hästkrafter är beroende av den specifika motorn modifieras och varierar kraftigt.

System Approach

Alla ändringar av motorn bör samordnas till alla andra ändringar eftersom motorn fungerar som ett system, inte en diskret uppsättning av delar. Till exempel kommer en ny uppsättning av rubriker inte hjälpa om förgasaren och grenröret inte bytte ut också. Gör forskning innan du köper dina uppgraderingar.

Billig, gör-det-at-home Ändringar

Få rubriker. Det enklaste prestationshöjande på Chevy 350 är ett nytt avgassystem, eftersom det är den svaga punkten i beståndet installationen. Förgasaren, grenrör och ventilerna är tillräckligt stor för att börja med. Föreställningen lider på grund av den lilla avgas installationen. Lägga rubriker ger helt enkelt den del av systemet upp till nivå med resten av delarna. Chevy High Performance Magazine installerat en uppsättning Hooker headers på ett lager motor och såg en omedelbar ökning med 16 hästkrafter och en mer dramatisk ökning av 53 foot-pounds av vridmoment. Rubriker bulten på blocket och fäst aktie avgasrör och katalysator. Rubriker kostar under $ 200 och en eftermiddag i garaget.

Köp en ny förgasare och insugningsröret. De nya rubriker möjliggöra en större förgasare och grenrör. Om du trycker mer bränsle / luftblandning in i motorn, kommer fler hästkrafter ut. Efter marknaden förgasare och fördelare erbjuder större vägar för bränsleluftblandningen med jämnare ytor och snabbare luftflöde. Hästkrafter ökar för förgasaren och grenrör är beroende av resten av motorn; Men vinner 20-50 hästkrafter och samma nummer i foot-pounds vridmoment är rimligt. Kostnaden är mindre än $ 200 för grenröret och under $ 400 för en renoverad förgasare.

Installera en föreställning kamaxel. Kammar öppna och stänga ventilerna inuti förbränningskammaren. En kam som håller ventilerna öppna längre innebär förbränningskammaren kan fyllas och tömmas bättre. Radikala kammar påverkar motorn på tomgång samt beteendet hos motorn i låg hastighet situationer. En bättre kamaxel kan lägga till upp till 20 hästkrafter och kostar under $ 150.

Investera i en ny cylindertoppen. Cylinderhuvudet är den bit metall som sitter ovanför förbränningskammaren. Det håller ventiler, ventilfjädrar och insugs- och avgaskanalerna. Ett nytt topplock levereras med större ventiler, intag och avgaskanalerna med slätare sidor för bättre luftflöde. Det bör anpassas till en ny kamaxel. Denna fix kommer omedelbart lägga 100 hästkrafter. Kostnaden är vanligtvis under $ 200.

Datachips kan ändras i de flesta bilar. Det är inte ekonomiskt eller praktiskt att ändra de marker som styr Chevy 350. Chevrolet började installera datachips i icke-löstagbara fall 1997. Det finns eftermarknaden styrenheter som gör samma sak, men de är dyra och komplicerade.

Dyr, Get-några-hjälp Ändringar

Få en superladdare eller turboladdare. Båda tryck mer luft och bränsle in i förbränningskammaren. Med rätt inställning, kan du räkna med en 6-8 procents ökning av hästkrafter per pund uppsving. Det genomsnittliga lager 350 med gjutjärns kolvar kan hantera sju pounds per kvadrattum, vilket resulterar i ca 50 procent mer hästkrafter. Du kanske vill investera i nya smidda kolvar som kan hantera mycket större tryck. En bra fläkt, såsom superchargers används på dieselmotorer, kan ge ökar på 40 till 50 pounds per kvadrattum. Öka din hästkrafter som mycket kräver ett nytt block och helt smidda inre delar, men det innebär en potentiell hästkrafter ökning med 400 procent.

Turboladdare använder avgastrycket för att snurra en turbin för att dra luft från utsidan in i motorn. Men släpar en turboladdare bakom motorn som den väntar på avgastrycket för att bygga upp. I större turboaggregat, blir massan hos turbinen en fråga och bidrar till att släpa efter. Kompressorer krok direkt till motorn med ett bälte. Det finns ingen lag, men det tar en betydande mängd hästkrafter att flytta kompressor. Det finns en nackdel både turboladdning och överladdning i att mer luft innebär mer gas. Bränsleekonomin blir lidande när bilen körs på en pigg sätt. Kompressorer är ungefär $ 4000, plus installationskostnader. Turbocharges är mindre än $ 1500, plus installationskostnader.

Öka borrning och slaglängd. Bredden på cylindern är borrningen. En maskinist kan ta bort metall från borrningen för att öka bredden av förbränningskammaren så att den kan hantera större kolvar. Nya vevaxlar och kolvar öka slaget, som är mätning av droppen av kolven när den når botten på sitt slag i cylindern. Stock motorer är begränsade i borrningen utvidgningen på grund av den lägre styrkan av gjutjärn och tjockleken hos cylinderväggen. Efter marknaden motorer är starkare och har tjockare cylinderväggarna. En ökning av cylinderdiameter och slaglängd kan öka storleken av motorn från 350 till 450 cubic inches eller mer. Borrning och slaglängd utvidgningen är mycket beroende av den aktuella motorn och användningen motorytan efter avslutat arbete. Det är också dyrt. Kostnaden och hästkrafter ökning för en borrning och stroke förbättring är beroende av motorn och tekniker gör arbetet.

Hur Hook en motorcykel upp till en bil

April 25

Hur Hook en motorcykel upp till en bil


De flesta små bilar inte har en hel del dragkapacitet, vilket ger mycket få fordon som du kan dra med sig. Motorcyklar kan vara en av de få fordon. Det största hindret är att de flesta bilar är inte utrustade med den nödvändiga drag redskap, så du måste installera den. Denna process kan variera beroende på exakt bil och utrustning du får, och andra alternativ kan vara tillgängliga. Du bör också tala med din mekaniker att se till att din bil har tillräckligt dragkapacitet.

Instruktioner

1 Installera ett skumt mottagare till bilens bakre änden om man inte är installerad. Draget kommer att få särskilda instruktioner om hur man fästa den till bilen ramen bakom stötfångaren med sina ingår vagnsbultar och din nyckel.

2 Anslut en dragstång till dragkroken. Detta bör ansluta till den öppna fyrkantstång som sträcker sig utåt från centrum av kopplingen. Fäst de två linjerna med en vagnsbult och mutter.

3 Lyft motorcykeln utanför dess framhjul och sätter hjulet i fästena för dragkroken, som vilar i fästet på det lodräta strecket och den nedre horisontella stången. Detta kan kräva två personer.

4 Knyt hjulet till baren med tre remmar: en band till det lodräta strecket, en band till den horisontella linjen och en mer för diagonal ribban. Detta kommer att säkerställa hjulet är ordentligt bunden.

Tips

  • Kör med försiktighet vid bogsering motorcykeln bakifrån.

Hur man lyfter en 4X4 lastbil

January 17

Eftersom en fyra-hjulsdrivna lastbil är utomordentligt tung, måste du vara försiktig när du lyfter den för att komma underredet. Domkrafter är bra bara för tillfälliga hissar, såsom för att byta ett hjul eller installera ett reservdäck. Ett jack av sig själv, kommer emellertid inte att säkra en lastbil. Du kan säkert höja din lastbil i din uppfart eller garage genom att använda pallbockar eller hjulramper.

Instruktioner

Med användning av en Jack

1 Få bakom ratten i din fyra-wheel-drive lastbil. Om du har en automatisk växellåda, flytta växelreglaget till "Park". Om din lastbil är en standard, steg på koppling och flytta in i "Reverse". Ta nyckeln ur tändnings och engagera nödbromsen.

2 Blockera hjulet diagonal till det hjul som du tänker lyfta. Detta är relaterat till hur vikten kommer att flyttas. Varje gång du höjer ett hjul, flytta dig viktfördelningen.

3 Placera domkraften på lämplig plats på din bil. Lyftpunkterna är alltid nära hjulet för att höjas, men placeringen av dessa punkter är olika beroende på en lastbil märke och årsmodell. Du kan hitta exakt den information du behöver i din instruktionsbok.

4 Vrid veven i en långsam och jämn rörelse. Detta är av säkerhetsskäl. Varje gång du lyfter något så tung som en lastbil, behöver du inte vill att driva igenom det och riskera en instabil anslutning mellan domkraften och lastbilen. Höja hjulet tillräckligt hög för att rymma en jack ställning.

5 Skjut stativet under ditt lastbilens metallskena. Motsatt riktning på domkraften hand vev och lägre lastbilen på ställningen.

6 Flytta domkraften under nästa lyft punkten. Upprepa tidigare steg tills du har förhöjda lastbilen och det är säkert på pallbockar.

Genom att använda en uppsättning Ramper

7 Sätt en bärbar hjul ramp framför alla dina lastbils däck.

8 Starta motorn och sakta driva upp ramperna.

9 Engagera nödstoppsbromsen. Om trucken är automatisk flyttar växelreglaget till "Park" För en standard, steg på kopplingen och flytta in i "Reverse". Stäng av motorn och ut ur fordonet.

10 Wedge hjulblock bakom varje eller din lastbil däck.

Tips

  • Fyrhjulsdrivna och två-hjulsdrivna lastbilar är något annorlunda på en mekanisk nivå. Lyftpunkterna kommer att vara annorlunda. Även om de är samma märke och modell, inte använda en två-hjulsdrivna s lyftpunkter för en fyra-hjulsdrivna fordon.

Hur man lyfter en '92 Dodge tvåhjulsdrift

January 22

Bil reparation och underhåll har utvecklats tekniskt sedan 1992, men en sak har inte förändrats mycket. Ändra din Dodge lastbil olja och oljefilter kräver att du fysiskt få under fordonet, och höjer en Dodge hemma fortfarande kräver användning av en domkraft. Höja en enda hjul eller två hjul är relativt lätt, men när det gäller att höja lastbil på alla fyra hjulen, är lite mer engagerade i processen. Det är i grunden en säkerhetsfråga. En domkraft ensam kan inte garuntee säkerhet och stabilitet. Placera dig själv aldrig under en Dodge om det inte har rätt lyfts.

Instruktioner

1 Kom till ett fullständigt stopp på plattytan tillgängliga.

2 Dra upp på Dodges nödbromsen. Om Dodge har en automatisk växellåda, flytta växelspak i parken. Om Dodge har en manuell växellåda, flytta växelspaken i back.

3 Leta hjulet diagonalt över från hjulet du tänker lyfta och blockera den. Om du höjer högra bakhjulet, då behöver du klossar framför och bakom den främre vänstra hjulet.

4 Leta rätt lyftpunkter i din Dodge tvåhjulsdrift. För framhjulen, använd lägre länkarm, intill hjulet. För bakhjulen, rätt lyftpunkterna på bakaxeln. Placera aldrig en domkraften under differential, och vara medveten om att runka lastbilen upp vid fel punkter kan skada fordonet.

5 Vrid domkraftens vev långsamt och stadigt tills hjulet höjs från marken. Om du endast avlägsna ett hjul för underhåll, är detta slutet av processen. Om du behöver alla fyra hjulen från marken, höja domkraften tillräckligt hög tills du kan placera en pallbock under fordonet, sänk sedan Dodge ram på stativet.

6 Blockera aktuellt hjul för nästa lyft. Lyft hjulet och placera stödfoten. Upprepa tills Dodge är från marken.

Tips

  • I vissa fall kan portabla tjänste ramper användas för att lyfta ett fordon. Placera en ramp före varje däck, köra Dodge upp ramperna och säkra den bakre delen av varje däck med klossar. Innan du köper tjänster ramper, ta reda på hur mycket din Dodge väger och bara köpa ramper som klarar vikten.

Hur man tråd Subwoofer till Stock GM Radios

September 5

Hur man tråd Subwoofer till Stock GM Radios


GM radioapparater kör allt från mycket grundläggande till fullt kapabla. Du kan få ett system utrustat med allt från MP3 förmåga att GPS DVD-navigering. Bilstereo entusiaster vill ha den typ av eldkraft och som endast kan levereras av ett stereosystem som innehåller en subwoofer. Basen är vad levererar hela skalan av ljud och gör en verkligt komplett ljudsystem. Lägga till en subwoofer till en lager GM radio kräver att du först lägga till en förstärkare eller, som denna artikel kommer att beskriva, installera en aktiv subwoofer.

Instruktioner

1 Ta bort jordkabeln från den negativa batterikabel av GM fordon. Jordkabeln är ansluten till den negativa batterikabel (märkt med ett minustecken eller "NEG") och körs till en punkt på fordonets ram. Använd en Phillips-skruvmejsel för att ta bort kabeln från den negativa post.

2 Anslut strömkabeln från kabelsats för förstärkaren till den positiva batterikabeln.

3 Kör elkabeln från motorrummet in i insidan av fordonet, genom brandväggen. Kabeln kommer att dyka upp i foten väl på förarsidan.

4 Avlägsna stereo från instrumentbrädan hos fordonet. Ta bort stereon kräver att du tar bort instrumentpanel som omger radion. Använd en kryssmejsel för att ta bort skruven i instrumentpanelen precis till höger och under rattstången. Dra instrumentpanelen fria från fordonet.

5 Avlägsna bultskruvarna på vardera sidan av den stereomonteringsfästet. Skruvarna kan tas bort med en 7-millimeters uttag och Ratchet eller en stjärnmejsel. Dra stereo från instrumentbrädan.

6 Ta bort kabelanslutningarna på baksidan av stereon genom att dra ledningarna från radion. Anslut ledningar till ett kabelnät adapter. Anslut ledningsnätet leder till stereon.

7 Anslut signalkabeln och sätt på bly från förstärkaren kabelsats till kabelnätet adapter. Mata kablarna genom den bakre delen av stereomonterings dockan och ner till foten brunn av passagerarsidan av fordonet.

8 Ersätta stereo ned i instrumentpanelen hos fordonet. Sätt tillbaka de två 7-millimeters bultarna på vardera sidan av radion. Ersätta instrumentpanelen och skruva in skruven på den nedre delen av instrumentbrädan i närheten av rattstången.

9 Avlägsna paneler längs dörröppningar i fordonet med trim avlägsnande panelen verktyg. Lyft mattan på vardera sidan av fordonet för att lägga kablar som ska dirigeras till den bakre delen av fordonet.

10 Köra strömförsörjningskabeln (från batteriet) längs förarens sida av fordonet, under mattan, till den bakre lastutrymmet av GM bil, lastbil eller SUV. Lägga signalkabeln och sätt på bly (från passagerarsidan fotutrymmet) längs passagerarsidan av fordonet.

11 Byt ut mattor och säkra paneler vid dörrar för hand. Trycka panelerna på plats kommer att fästa dem till fordonets golv.

12 Anslut signalkabeln, turn-on bly och strömkabeln till subwoofern i den bakre delen av fordonet. Anslut en jordkabel (från förstärkaren kabelsats) till subwoofern och sedan till en skruv eller bult i den bakre delen av bilen. Syftet med jordkabel är att jorda systemet och varje bult som är ansluten till fordonets ram kommer att fungera bra.

13 Anslut jordkabeln till den negativa batterikabeln post. Dra kabeln på stolpen med en stjärnmejsel.

Tips

  • Exakt stereo borttagning och installationsprocedurer kan hittas i fordonsägarens handbok.

Hur att ansluta högtalare till en Technics stereo mottagare

November 20

Hur att ansluta högtalare till en Technics stereo mottagare


Technics stereomottagare är utrustade med flera par kontakter för att koppla upp högtalare. Alla Technics mottagare är utrustade med terminaler för att ansluta åtminstone två par högtalare, märkta A och B på den främre kontrollpanelen växlar. Teknik mottagare för homing teater har ytterligare terminaler för att ansluta en mitthögtalare och bakre surroundhögtalare. Alla högtalare ansluta på samma sätt till Technics mottagare med standardhögtalarkabel.

Instruktioner

1 Skär en längd av högtalarkabel tillräckligt lång för att nå mellan varje högtalare och Technics mottagare, sedan strippa ungefär 1/2 tum av isoleringen från de två strängarna i varje ände av tråden. Vrid alla tråd delar av samma färg tillsammans för att bilda två separata ledningar i varje ände.

2 Skruva ett par högtalarterminaler på baksidan av Technics mottagare som motsvarar den högtalare är ansluten. Till exempel skruva terminalerna märkta Vänsterfronten för att ansluta kablar som kommer att lägga till vänster fronthögtalare. Ett litet hål kommer att visas i varje terminal som det visar coutner moturs.

3 Sätt den röda högtalarkabeln i hålet för den högra terminalen, sedan vrida ratten medsols för att fästa kabeln till anslutningen. Sätt in den andra högtalarkabeln i hålet för den vänstra plinten och dra åt vredet.

4 Anslut den andra änden av högtalarkabeln till den vänstra högtalaren genom att lyfta de två fjäderbelastade spakar på baksidan av högtalaren för att avslöja ett hål för varje tråd. Matcha den röda tråden i hålet under höger terminal och anslut den andra kabeln till vänster. frigöra de två spakarna för att hålla trådarna till högtalaren. Upprepa proceduren för alla återstående talare som kommer att ansluta till Technics mottagare.

Tips

  • Koppla ur Technics mottagaren från el vid anslutning högtalare.

Hur man lyfter en bilmotor

February 11

Hur man lyfter en bilmotor


Vid reparation delar på ett fordons motor, ibland måste du höja motorn för att få tillgång till komponenter. Detta kommer att vara en tidskrävande process som måste göras på rätt sätt så att du inte skadar dig själv eller skada motorn. Du måste ha rätt verktyg och kunskap för att göra detta rätt och du kan köpa alla verktyg på en Biltema.

Instruktioner

1 Lyft den främre änden av fordonet från marken en sida i taget med hjälp av en domkraft. Sänk främre delen av fordonet, en sida i taget, på pallbockar.

2 Komma under motorblocket och ta bort skruvarna som håller locket över motorfästena på höger och vänster sida av motorn. Ta bort skydden. Bör spärr inställd för att ta bort bultarna.

3 Ta bort övre och nedre motorfäste bultar med hjälp av en spärr set. Placera motorn hissa framför motorrummet och sänka kedjorna i motorrummet på höger och vänster sida av motorn.

4 Komma under motorblocket och placera en kedja länk över motorfästet bulthålet. Sätt en bult för att fästa kedjan till motorblocket. Upprepa på andra sidan. Lyft motorn långsamt med hjälp av kontrollerna på höjden.