bästa telefon för hörselskadade

De bästa telefonerna för hörselskadade

November 2

De bästa telefonerna för hörselskadade


Fastställa de bästa telefoner för hörselskadade ofta beror på vilken typ och omfattning av nedskrivning. Total hörselnedsättning kan kräva ytterligare tjänster, medan måttlig hörselnedsättning kan endast kräva förstärkning av ljud. Användbara funktioner på de bästa telefonerna inkluderar icke-hörsel anmälan av samtal, såsom blinkande ljus och vibrationer.

förstärkta telefoner

För mindre hörselnedsättning, förstärkta telefoner och telefoner med ytterligare alternativ hörsnäcka är i allmänhet de bästa typerna för priset. En av de första sådana telefoner är C900 Clarity, en mobiltelefon som kan förstärka alla inkommande ljud med så mycket som 20 decibel (dB). Marknadsförs mot äldre, den C900 innehåller även förbättring för andra mindre funktionsnedsättningar, såsom stora knappar och en stor, hög kontrast skärm. En blinkande orange lysdiod ger också en icke-hörsel sätt att signalera inkommande samtal.

Ben Lednings Telefoner

Bland de nyaste höra teknik, ben vibrerande telefoner kan ljudet att kringgå traditionella through-the-air väg till innerörat. Den Mirafone OP201 är en sådan traditionell telefon som använder dessa tekniker. Andra företag utvecklar mobiltelefoner och headset som använder denna teknik för att hjälpa personer med nedsatt hörsel. Denna teknik är också marknadsförs för den allmänna befolkningen, för användning i miljöer med mycket störande ljud utifrån. Förutom den unika sound leveransmetod, OP201 ingår även den visuella samtals anmälan och andra hårda hörselskadade alternativ.

TTY tjänster och alternativ

För dem som har svår eller total hörselnedsättning, då förstärknings- och vibrations tjänster inte kommer att räcka. För att tillgodose detta en Teletype (TTY) eller texttelefon (TDD) telefon. Sådana telefoner som VTech 8840 har ytterligare en LCD-skärm där text visas. Dessa samtal använder en mellanhand som skriver ljudmeddelanden för döva och kommer att tala textmeddelande i fall där användaren saknar tal-funktion. Denna TTY tjänsten är gratis i hela USA, i enlighet med Americans with Disabilities Act, och kan kopplas genom att slå 7-1-1.

andra överväganden

Mobiltelefoner har börjat sudda ut gränsen mellan specialitet och vanliga telefoner. Ben ledningsteknik håller på att anpassas till headset som kommer att arbeta med någon mobiltelefon. Eftersom alla mobiltelefoner har skärmar för text, kan alla telefoner enkelt skicka och ta emot TTY text. Som ett resultat, kan många användare som endast är hörselskadade använda en traditionell telefon utan att söka ut specialdesignade telefoner.

Information om Olåsta telefoner

August 17

Mobiltelefoner är ofta låsta mobiltelefoner. Låsta telefoner är de som endast fungerar med SIM-kort i en viss mobiltelefon bärare eller tjänsteleverantören. En låst telefon köpt från en bärare fungerar inte när ett SIM-kort i en annan hållaren placeras i den. SIM-kortet innehåller information om användarkonton och kontaktinformation.

Olåsta mobiltelefoner är de som inte har några begränsningar på vilken operatörs nätverk de fungerar på. Ett SIM-kort från en bärare kan placeras i en olåst mobiltelefon och funktion i nätverket att SIM-kortet är kopplat till, oavsett var mobilen ursprungligen kom ifrån.

Betydelse

Information om Olåsta telefoner


Mobiltelefon tjänsteleverantörer hävdar att att subventionera kostnaderna för telefoner och hålla kostnaderna till konsumenterna ner, måste telefoner säljas som en låst telefon. Du kommer ofta att se en telefon som säljs på en bärare som är något annorlunda eller har unika egenskaper endast tillgängliga från den bärare. Utan att låsa mobiltelefon mobiltelefoner, bärarna hävdar att konsumenten skulle behöva betala fullt pris för telefonen, och att det skulle finnas något större incitament för en kund att byta bärare att få en viss mobiltelefon handenhet (se referens 1).

En olåst mobiltelefon, när de köps, ger användaren frihet att använda mobilen på alla SIM-kort-kompatibel nätverk. Detta är betydelsefullt eftersom det ger kunden välja att plocka den enhet som de vill använda på transportören tjänsten som bäst fungerar för dem snarare än att fastna med mobiltelefoner som erbjuds av en viss tjänst.

upplåsning

Olåst mobiltelefoner fungerar ofta på samma sätt som låsta mobiltelefoner med samma funktioner och möjligheter. Vissa mobiltelefon tjänsteleverantörer kommer att låsa upp en mobiltelefon för en avgift, medan andra inte. Andra, företag tredjeparts (se Resurser) kommer att låsa upp mobiltelefoner för en avgift och är inte förknippade med mobiltelefon beslutsfattare eller tjänsteleverantörer (se referens 1).

Vissa återförsäljare såsom Best Buy Mobile, sälja olåsta mobiltelefoner direkt till konsumenterna och erbjuda information om vilka nätverk olåst mobiltelefon kommer att fungera på.

Upplåsning i allmänhet innebär att ange en numerisk kod i mobiltelefonen under ett visst meny eller en del av telefonens systeminställningar. Detta är hur många utomstående företag låsa telefoner. Användare kan lokalisera mobiltelefon "hack" på nätet för att räkna ut sifferkoder med blandade resultat (se referens 1).

missuppfattningar

En olåst mobiltelefon inte alltid fungerar helt på andra nätverk mobiltelefon service även med en kompatibel SIM-kort. Vissa mobiltelefon makers exklusiva handenheter till en mobiltelefon tjänsteleverantör, och de kan innehålla proprietär hårdvara eller mjukvara som förhindrar vissa funktioner från att användas eller hämtas på ett annat nätverk (se referens 1).

Vissa mobiltelefon tjänsteleverantörer inte använder SIM-kortbaserade mobiltelefoner, vilket gör olåst mobiltelefoner oanvändbar för användning på deras nät. Dessa leverantörer använder telefoner som har kort fysiskt trådbundna i elektroniken i telefonen för att komma åt vissa nätverk. Dessa telefoner kan inte användas på andra nätverk eftersom det inte finns inget SIM-kort för att byta ut av telefonen.

överväganden

Köpa en olåst mobiltelefon innebär oftast att du kommer att betala för hela kostnaden för celltelefonluren, vilket kan motsvara hundratals dollar. Även när du köper telefonen upplåst direkt ur lådan, det finns ingen garanti att telefonen helt kommer att fungera på nätverket som du använder.

Mobiltelefon tjänsteleverantörer subventionera kostnaderna för nya telefoner genom att erbjuda dem till försäljning direkt från sina egna butiker som låsta telefoner. Det kan vara mer kostnadseffektivt att köpa dessa subventionerade telefoner och sedan söka en tredje part eller hacka guide för att låsa upp mobilen senare. Betala lägre pris för en subventionerad mobiltelefon innebär oftast att enas om en en- till två-års kontrakt med leverantören, dock.

Du skulle behöva registrera sig för ett kontrakt, köper telefonen, låsa upp den och sedan ta ett SIM-kort från din ursprungliga tjänsteleverantör och byta in den olåst telefon. Efter detta skulle du fortfarande har ett kontrakt med det andra företaget och skulle behöva betala en uppsägningsavgift för att komma ur avtalet.

potential

Bärare som använder CDMA-nät i motsats till GSM-nät använder telefoner som inte innehåller SIM-kort, vilket innebär att det finns lite syftet att låsa upp dem. I likhet med SIM-kort är R-UIM kort, som fungerar på CDMA-nät, kan komma att användas i framtiden, dock. Detta kommer att öppna upp möjligheten att låsa upp mobiltelefoner på CDMA nätverk telefoner (se referens 1).

Vissa mobiltelefon luren beslutsfattare som Sony Ericsson och Nokia säljer telefoner direkt till konsumenter som gör det "olåst ur lådan" mobiltelefonmarknaden större (se Resurs 2).

Om Olåsta telefoner

July 24

I USA, där mobilen flygbolag erbjuder ofta billiga eller gratis telefoner som incitament för att dra kunder, är mobiltelefoner typiskt "låst" så att de endast kan användas med just bärare. Men i de flesta andra länder, särskilt i Europa och Asien, olåst mobiltelefoner är normen. För amerikaner som reser utomlands, gör en olåst mobiltelefon dem att köpa förbetalda lokal service för att göra och ta emot samtal billigt.

GSM vs CDMA-nät

Mobiltelefoner som körs på GSM (Groupe Speciale Mobile eller Global System for Mobile Communications) nätverk använder SIM (Subscriber Identity Module) kort för att lagra användarens personliga information och mobiltelefon inställningar. SIM-kort är utbytbara från en olåst mobiltelefon till en annan. I USA, två stora amerikanska mobiltelefonleverantörer, T-Mobile och AT & T köras på GSM-systemet. Sina mobiltelefoner använder SIM-kort.

Förbetalda SIM-kort för enskilda länder eller för allmän internationell användning är relativt billiga och tillåter användaren att ringa och ta emot samtal ekonomiskt när du reser utomlands. De flesta av världens mobiltelefoner använder GSM-nätet.

De flesta mobiltelefoner i USA körs på CDMA (Code Division Multiple Access) nätverk, som inte använder SIM-kort. Men i framtiden, R-UIM (Re-Användbar Identification Module) kort, som används i Kina sedan 2002, lovar att göra utbytbarhet möjligt för CDMA-nätverk mobiltelefoner i USA. I USA, Verizon Wireless, Sprint Nextel och ett antal regionala flygbolag som Alltel och US Cellular använder CDMA-nät.

Använda Upplåst Mobiltelefoner Internationellt

Olåsta mobiltelefoner som körs på GSM-nätet kan användas med alla bärare, inhemska eller internationella, så länge rätt SIM-kort sätts och mobiltelefonen har förmågan att sända längs bandet våglängd i det land där den som ringer är belägen . GSM transportörer i USA, Kanada och många delar av Latinamerika använder 1900 och 850 band. 1900 bandet används i koncentrerade städer och utvecklade områden, medan 850-bandet används ofta i mer avlägsna områden. Två andra band, 900 och 1800, används i hela Europa och i stora delar av resten av världen. En quad-band telefon stöder alla fyra band och kommer att arbeta nästan överallt. Billigare tri-band mobiltelefoner stöder i allmänhet 1900, 850 och 1800 band och är tillräckliga för resor i USA och Europa.

Köpa Upplåst Mobiltelefoner

För närvarande alla olåsta mobiltelefoner i USA använder GSM-nätet. Mobiltelefon tjänsteleverantörer nästan aldrig sälja olåsta telefoner, men tredje part butiker ofta gör. Flera online-butiker säljer också olåsta mobiltelefoner, inklusive Amazon.com. En annan ansedd online-återförsäljare är Telestiala, som också erbjuder förbetalda SIM-kort och internationella telefonkort tillsammans med olåsta mobiltelefoner. Det är också möjligt att köpa olåsta mobiltelefoner när de reser utomlands, särskilt i Europa och Asien. Men priserna är ofta mycket hög, särskilt för sofistikerade mångsidiga modeller.

Låsa upp en mobiltelefon

Det är också möjligt att ha en egen mobiltelefon upplåst att använda med flera flygbolag eller med förbetalda SIM-kort, om den använder GSM-nätet, även om processen är ofta svårt och kan bli dyrt. Vad värre är, om det inte görs på rätt sätt i telefonen kan bli oanvändbar. Vissa mobiltelefon service transportörer kommer att låsa upp mobiltelefoner för kunder på begäran, särskilt efter utgången av första avtalsperioder. Ett antal fria och betalas upplåsningskoder finns på nätet, även om det är klokt att kolla in alla Internet-återförsäljare innan du skickar några pengar eller ge ett kreditkortsnummer.

överväganden

De två celltelefonnät, GSM och CDMA, är oförenliga med varandra. Konsumenterna bör ha detta i åtanke när man överväger en förändring i mobiltelefon leverantörer.

Eftersom olåsta mobiltelefoner måste nästan alltid köpas via butiker, är priset ofta oöverkomligt höga. Dessutom kan en del eller många av de avancerade funktionerna i en olåst mobiltelefon fungerar annorlunda än de skulle med en mobiltelefon programmerad av bäraren, eller inte alls. Innan du köper en olåst mobiltelefon för internationella resor, vara säker på att telefonen har stöd för bandet (s) som används i det land eller de länder som planeras för besök under resan.

Hur till låsa upp låsta telefoner

February 18

Hur till låsa upp låsta telefoner


Telefoner som är låsta kan betyda en av två saker. Låsta telefoner kan tyda på att själva telefonen låser numeriska tangentbordet, så att användaren kan inte använda rattarna. Användaren kan använda denna funktion om hon har sin telefon i fickan, så att telefonen inte ringa slumptal. Det andra alternativet innebär att telefonen är låst till en viss operatör, vilket innebär att mobilen inte kan användas med andra tjänsteleverantörer. Användare kan låsa upp sig från sina leverantörer efter deras kontrakt är klar.

Instruktioner

Lås sifferknapparna

1 Klicka på någon knapp på det numeriska tangentbordet. Telefonen kommer att visa instruktioner om hur man låser det numeriska tangentbordet.

2 Följ instruktionerna på telefonen för att låsa upp telefonen. Vissa telefoner kräver ett lösenord eller PIN-kod och andra telefoner kräver endast en enkel kombination av olika symboler eller knappar.

3 Vet telefonens standardlösenord för att låsa upp numeriska tangentbordet. Medan vissa företag använder "1, 2, 3," andra använder "ett, ett, ett, en" eller "ett, två, tre, 4." Vet detta standardkoden om du inte känner till ditt lösenord eller PIN-kod.

Lås telefon från tjänsteleverantören

4 Kontakta din telefonoperatör för att lära sig om du är berättigad att låsa upp din mobiltelefon. Om ditt kontrakt med telefonoperatör har slutförts, till exempel, kan du få din telefon upplåst.

5 Betala några avgifter som kan vara i sin ordning. Medan din operatör kan låsa upp telefonen för gratis under vissa omständigheter (t.ex. när ditt kontrakt har uppfyllts) andra leverantörer (eller omständigheter) kan kräva en avgift för att låsa upp telefonen för dig.

6 Följ instruktionerna din telefonoperatör ber dig att göra för att slutföra upplåsning av telefonen. När upplåsning är klar kan du använda telefonen med alla SIM-kort från olika tjänsteleverantörer.

Skillnaden mellan Låst & Olåsta telefoner

February 15

Skillnaden mellan Låst & Olåsta telefoner


Låsta mobiltelefoner är de egna som erbjuds av cell service bärare som är speciellt programmerade för att arbeta på den carrier-nät. Olåst mobiltelefoner, i teorin, har förmågan att arbeta på någon operatörs nätverk.

Betydelse

Låsta mobiltelefoner är särskilt utformade och programmerade att arbeta på optimal prestanda i nätverket de har tilldelats. Till exempel, en låst mobiltelefon från Verizon Wireless fungerar bort av Verizon Wireless nätverk i sig och kommer inte att automatiskt känna igen eller kommunicera med nätverket för AT & T. Olåst mobiltelefoner, en gång tilldelas ett antal av en bärare, fungerar bort av någon operatörs nätverk.

överväganden

Låsta mobiltelefoner som använder ett SIM-kort för datalagring och information kan flyttas mellan bärare genom att låsa upp mobilen genom en serie mjukvaru manipulationer som gör att telefonen att kommunicera med alla bärare utanför den egna en. Inte alla låsta mobiltelefoner kan låsas upp, och bara för att en telefon använder ett SIM-kort innebär inte automatiskt att det är en olåst telefon.

Varning

Mobiltelefoner som har låsts av en bärare är konfigurerade på det sättet att hindra en kund från att få en djupt rabatt mobiltelefon och sedan flytta tjänsten till en annan operatör. Låsa upp en mobiltelefon kan betraktas som en form av dataintrång, eftersom det är en manipulation av inbyggd programvara och säkerhetsinställningar. När du köper eller försöker använda en olåst telefon, bör du notera att de inte alltid fungerar så bra och kanske inte fungerar med alla operatörer.

Definiera Olåsta telefoner

September 28

Definiera Olåsta telefoner


En olåst mobiltelefon är en enhet som fungerar med alla GSM (Global System of Mobile Telecommunications) tjänsteleverantör. GSM tjänsteleverantörer program telefoner så att de handhållna enheter endast accepterar SIM (Subscriber Identification Modules) från just den tjänsten. Denna "låsa" kan göras ogjort att göra det möjligt för telefonen att acceptera SIM-kort från andra tjänster. Du kanske vill låsa upp telefonen om du vill fortsätta att använda enheten, men byta till en annan operatör.

fördelar

En olåst telefon kommer inte att permanent bunden till bara ett nätverk, och det kan användas med alla GSM-leverantör. Om du vill behålla din telefon men flytta till en annan operatör, kan du göra det med en olåst telefon. Efter upplåsning, helt enkelt lagra enheten när du inte behöver det, och använda den som en backup när din huvudsakliga telefonen har problem. En annan fördel är när du reser utomlands kan du använda andra GSM-operatörer med din olåst telefon utan att betala de oftast högre roamingavgifter som ditt eget nätverk kan ta ut.

Kompatibilitet

En olåst telefon fungerar med kompatibla GSM-operatörer i mer än 200 länder, beroende på frekvens. GSM-operatörer verksamma i olika frekvenser, vanligen 850 MHz, 900 MHz, 1800 MHz och 1900 MHz. Alla GSM-telefoner är byggda för att stödja en eller flera av dessa tillgängliga frekvenser, och efter upplåsning, kommer telefonen fungerar med alla nätverk som är verksamma på frekvensbandet.

SIM

Ett SIM-kort är en liten, platt rektangulär kort som passar in i en fördefinierad fack i din GSM-telefon. Cellulära tjänsteleverantörer som är verksamma på GSM-teknik identifiera abonnenter enbart bygger på SIM-kortet. Eftersom GSM-tjänsteleverantörer inte fysiskt förknippar en mobiltelefon med en abonnent, kan du ändra din mobiltelefon utan några konsekvenser. Så länge du använder SIM-kortet kommer du att identifieras oavsett mobiltelefon.

IMEI

Ett vanligt sätt för att låsa upp en GSM-telefon är att mata en hemlig kod till gränssnittet. Telefoner från tillverkare, såsom Nokia, har ett unikt serienummer som kallas IMEI (International Mobile Equipment Identity) som är associerad med endast en enhet. En GSM-operatören använder denna unika IMEI att generera en hemlig kod för telefon. Du kan låsa upp telefonen genom att navigera genom gränssnittet (som beror på telefontillverkaren och modell), och ange koden när du ombeds.

firmware Installera

Ett annat sätt att låsa upp en telefon är att ta bort enheten befintliga firmware och installera en ny. Firmware är det operativsystem som en hårdvarukomponent, såsom en mobiltelefon, körs på. Den fasta programvaran innehåller instruktioner som berättar hur hårdvara och mjukvara är att interagera. De flesta firmware är proprietära, vilket innebär att det inte kan bytas ut eller uppgraderas från vilken källa som helst. Telefoner från tillverkare som Motorola, Siemens och Sony Ericsson kan låsas upp genom att installera ny firmware.

Hur man ställer in T-zoner på Olåsta telefoner

June 24

Hur man ställer in T-zoner på Olåsta telefoner


T-Zones tillåter T-Mobile kunder att få tillgång till kontoinformation, uppdateringar och nyheter direkt från sin mobiltelefon gratis. Dessutom kan användare prenumerera på T-Zones tjänsten att få tillgång till Internet för en liten månadsavgift. T-Mobile erbjuder denna tjänst för både märkesvaror och icke-märkta T-Mobile-telefoner. Därför, om du har en olåst telefon, kan du lägga till T-zoner på ditt konto genom att prenumerera på tjänsten och ändra dina telefoninställningar.

Instruktioner

1 Kontakta T-Mobile och följ instruktionerna för att tala med en kundtjänst.

2 Kontrollera ditt konto och informera representant som du vill lägga till T-Zones service till ditt trådlösa konto. Vänta för ombudet att lägga till tjänsten.

3 Hämta din olåst mobiltelefon och öppna menyn "Inställningar", välj alternativet "Network". Beroende på modell av mobiltelefonen, kan du behöva välja "General" för att komma till nätverksmenyn.

4 Leta upp IP och APN fält. Ändra IP-adressen till "216.155.165.050" och APN namn till "wap.voicestream.com." Låt de återstående fälten tomma.

5 Spara inställningarna och starta om telefonen för att låta ändringarna äga rum.

Den bästa trådlösa telefon i Illinois

April 24

Den bästa trådlösa telefon i Illinois


När du väljer en telefon, vill du välja den tjänst som kommer att ge dig den bästa täckningen, oavsett var du befinner dig. Du vill också en tjänst som kommer att vara överkomliga, kommer att ge dig teknisk support när det behövs och kommer att ge högsta kvalitet telefoner, samtal, texter och röstmeddelanden. Varje tjänst kan rangordna olika i varje stat, så det bästa sättet att välja rätt telefon för dig är att läsa undersökningsrapporter från telefonägare i ditt område.

Verizon Trådlöst

I en studie från WirelessGuide.org 2006, Verizon Wireless bundna med två andra telefontjänster för att ha den bästa täckningen i North regionen, som omfattar Illinois. I uppgifter publiceras på City-Data.com, rankad Verizon Wireless nr 1 för bästa täckningen i Chicago och Illinois. En ConsumerSearch.com rapport, uppdaterat Januari 2010, säger att Verizon är nationellt rankad den bästa servicen för täckning, samtalskvaliteten och 3G datahastighet.

T-Mobile

T-Mobile var en av de tre telefontjänster som bundna för bästa telefon i North regionen, enligt en WirelessGuide.org undersökning från 2006. Det andra plats för bästa service i Chicago uppgifter publiceras på City-Data.com. ConsumerSearch.com rapporterade att även Verizon Wireless är rankad som den bästa servicen i nationella undersökningar, är T-Mobile den mest prisvärda, med fler helst minuter och lägre månadsavgifter för grundläggande tjänster. T-Mobile slutade tvåa bakom Verizon Wireless endast i datahastighet och teknisk support, men användare hävdar att samtalskvaliteten är inkonsekvent, enligt ConsumerSearch.com.

US Cellular

US Cellular bedömdes som mycket i de 25 stater som den betjänar, främst i Mellanvästern, inklusive Illinois. I dessa stater, var US Cellular betygsatt högsta i samtalskvaliteten för åtta raka undersökningar postat av JD Power and Associates, enligt ConsumerSearch.com rapport. Det rankas också högt för första anslutningar, små statiska och några sena eller misslyckade röstmeddelanden. US Cellular trea för täckning i Illinois, bakom Verizon Wireless och T-Mobile i data från City-Data.com, och det bundna med Verizon Wireless och T-Mobile i 2006 studie av den bästa täckningen i North regionen från WirelessGuide .org.

Hur överföra telefoninformation från en telefon till en annan på olika planer

April 17

Hur överföra telefoninformation från en telefon till en annan på olika planer


Telefoner gå överallt med oss ​​dessa dagar, och kontakter, bilder och annan information uppdateras i farten. När det är dags att byta telefon, behöver mobila användare inte vill mata in alla data manuellt. Oavsett om du vill överföra dina mobildata från en telefon till en annan på en annan typ av plan, eller på ett annat transportföretag helt och hållet, det finns flera metoder att överväga. Den som fungerar bäst för dig beror på kapaciteten hos varje telefon.

Instruktioner

1 Överföra data via ett mediakort. Om den gamla telefonen använder ett minneskort, t.ex. ett microSD-kort, spara filer där istället för på enheten. För bilder, musik och ringsignaler, öppna filen, välj Flytta och välj mediakort. På vissa telefoner kan du också spara kontakter och appar till ett mediekort. Sedan ansluter mediekortet i datorn med hjälp av en adapter eller kortläsare, och spara till din dator för senare överföring till den nya telefonen. Du kanske måste först formatera mediekortet i den nya telefonen, som kommer att radera data, men sedan kan du överföra filer från datorn till kortet.

2 Ett SIM-kort för att överföra. Om båda dina telefoner använder Global System for Mobile kommunikation eller GSM, teknik, såsom olåsta telefoner eller personer med AT & T eller T-Mobile är användardata lagrad på abonnentidentitetsmodulen, eller SIM, kort. Detta gör att byta telefoner lätt, som när du sätter in kortet i den nya telefonen, dina kontakter finns. Du kan fortfarande behöva ett mediekort för att lagra och överföra vissa filer, såsom bilder eller musik.

3 Använd telefonerna som portabla minnen. Om du har en USB-kabel för varje telefon, eller en som fungerar med båda ansluter första telefonen till datorn. När drivrutinerna har installerats för första gången den är ansluten, bör datorn känna igen telefonen som en USB-enhet. Överföra informationen telefonen till datorn och sedan ansluta den andra telefonen, låt förarna installera och överföra informationen.

4 Använd Bluetooth filöverföring. Om båda telefonerna är Bluetooth-aktiverade, vilket innebär att de är kapabla att trådlöst överföra data inom kort avstånd, är detta en mer tidskrävande än livskraftig metod. Slå på Bluetooth på varje enhet, sätta en i upptäckbart läge, och låt din telefon par. Om en enhet frågar efter ett lösenord, är standard ofta 0000. När du är ansluten väljer filer för överföring och väljer att skicka via Bluetooth från telefonens menyer. Du kan också aktivera Bluetooth på många hemdatorer för att överföra filer direkt.

5 Dra nytta av online data synkronisering verktyg. Om båda telefonerna är på samma bärare, kan det ha en egen backup verktyg på sin webbplats. Andra alternativ är att använda ett Google-konto, som fungerar särskilt bra med Android och iPhone-enheter, Microsoft Outlook, eller Desktop Manager för BlackBerry, som även kan synkroniseras med Outlook.

Telefoner som är bra för Texting

April 2

Telefoner som är bra för Texting


En mobiltelefon som är särskilt utformade för textning har inte varit tillgänglig för allmänheten förrän nu. Att skicka textmeddelanden är enkelt med tillägg av dessa telefoner. Dragen av text vänliga telefoner inkluderar större skärmar, röstkommando textning, mer ergonomiskt utformade knappsatser och en knappsats som kan glida utåt. De bästa telefoner för textning varierar i pris från $ 129 upp till $ 299.

Pantech Ease

Pantech Ease ger användaren en mängd funktioner som gör textning lättare. Röstkommando kan du text kontakter på rekordtid; Därför, när du inte känner för att skicka sms, kan du använda röstkommando funktion för att skicka textmeddelanden. En stor skärm, tillsammans med stora knappar och en text vänligt tangentbord, glider ut för enkel användning. Det rekommenderade priset för Pantech Ease är $ 250 per december 2010.

LG Lotus Elite

Även LG Lotus Elite är en liten telefon, låt inte den kompakta storleken lura dig. Dess utformning har en stor knappsats och nycklar, vilket gör textning en bris. Det ger också en stor mängd lagringsutrymme för textmeddelanden, bilder och ljud. Det betyder att ingen mer oroande om huruvida telefonen har tillräckligt med minne för att skicka eller lagra bilder och medier i listan textmeddelanden. Det rekommenderade priset för LG Lotus Elite är $ 299.

LG enV3 VX9200

LG en V3 VX9200 levereras förberedd med en kompakt QWERTY-tangentbord och finger vänliga nycklar som är placerade brett isär. De wideset tangenter gör textning snabbare och mer exakt. Den har också en 2,6-tums skärm, så att du kan enkelt se och skicka textmeddelanden. Det rekommenderade priset för LG en V3 VX9200 är $ 299.

Samsung Impression A877

Samsung Impression A877 skiljer sig från de andra textvänliga telefoner. Den innehåller en av de största mobilskärmar hittills. Den har en 3,2-tums pekskärm i färg som tar visning och skriva textmeddelanden till en annan nivå. Denna telefon kommer också med ett QWERTY-tangentbord, vilket gör textning fullständiga meningar enkelt och mycket mer effektivt. Det rekommenderade priset för Samsung Impression A877 är $ 129.