bateribyte bose hörlurar 35

Hur man reparerar Bose Hörlurar

May 11

Hur man reparerar Bose Hörlurar


Bose är en ljud tillverkare som erbjuder on-ear-design eller in-ear öronproppar. Bose-produkter har ett rykte om att leverera en klar, välbalanserat ljud. Ibland korrosion kan uppstå mellan hörlurarna och ljudenheten på vilken de används. En enkel fix kan rädda dig från att behöva byta hörlurs set.

Instruktioner

1 Fukta trasa i varmt vatten, sedan ringa ut.

2 Torka av hörlursuttaget där den ansluter till ljudenheten. Denna del är vanligtvis metall. Korrosion kan bygga upp på denna del, vilket dämpat ljud. Torka domkraften efter tvätt. Vatten inuti ljudenheten kommer att göra saken värre.

3 Undersök båda öronsnäckor. Spruckna eller defekta earpieces kan också resultera i förlorad ljud. Ibland hörlurarna kan knäckas på insidan, så försiktigt skaka dem för att se om du kan höra små föremål rabbla inuti.

4 Slå på hårtork. Håll det upp till hörlursuttaget på ljudenheten. Denna varma luft komprimeras och komprimerat värme kommer att rensa ut all smuts som fastnar i hamnen. Uppbyggnad och återstoden i ljudenheten blockerar klart ljud från Bose hörlurar. Föna enheten i två minuter.

5 Sätt hörlurarna helt i hamn efter slag torkning dem. Om hörlurarna är halvvägs in, kommer det att verka som om du har en brist.

6 Testa din utrustning. Om du fortfarande inte kan få en signal på hörlurarna, anslut uttaget i en annan ljudenhet, t.ex. en bärbar dator, så att du kan testa anslutningen igen. Om ingen signal erhålls efter detta, kan hörlurarna skadas permanent.

Tips

  • Kontakta Bose för att få en ersättning par hörlurar om din är skadade. Om hörlurarna är under garanti, är reparation eller utbyte gratis.
  • Skada inte några kablar medan inspektera dina hörlurar. Detta kommer att resultera i en brist.

Hur man fixar en Bose hörlurar Wire

July 18

Hur man fixar en Bose hörlurar Wire


Hörlurs tråd för Bose hörlurar, såsom de i Quiet Comfort-serien, kan skadas och måste repareras. Skada på mitten av hörlurar tråd är enkel att reparera med en skarv teknik för att åter ansluta de brutna ledningarna. Lägg ett lod till skarv och täcka samband med värmekrympslang för att skapa en stark reparation som ser bra ut också. Hörlurstrådar har tre anslutningar, en för den högra kanalen positivt, ett för den vänstra kanalen positiv och en som fungerar som den negativa för båda.

Instruktioner

1 Anslut Bose hörlurar till en ljudkälla och spela upp ett spår. Om du har Bose Quiet Comfort brusreducerande hörlurar, stänger brusreduceringsfunktionen genom att skjuta strömbrytaren på den högra hörluren tillbaka.

2 Lyssna på hörlurarna när du böja sladden över fingret bit för bit. Detta är att isolera avbrott i sladden så att du vet vilken del av kabeln för att ersätta. Du vet att du har rätt plats när du hör knastrande eller ljudet stoppar.

3 Koppla bort hörlurarna och ta bort dem från huvudet. Klipp kabeln ungefär en tum på vardera sidan av öppningen som du hittade. Separera de två sidorna av tråd för cirka två inches på vardera sidan av snittet.

4 Ta bort det sista tum av svart plast från båda sidor av snittet och sedan strippa den sista halv tum av isoleringen från de enskilda trådarna. Du kommer att ha en sida av kabeln med en röd tråd och en metalltråd och den andra sidan med en vit tråd och en koppartråd.

5 Skjut en fyra-tums delen av värmekrympslang över jack-änden av tråden.

6 Vrid den röda tråden från jack-änden med den röda kabeln från hörlurs änden av tråden. Anslut den bara tråden med den röda till sin partner i den andra änden. Upprepa för den vita ledningen och dess bare tråd.

7 Tryck på lödkolv till röda ledarkoppling tills tråden är varm och sedan på lodet till den varma tråden tills några droppar lod smälta bort. Ta lodet och järn. Upprepa för de övriga tre anslutningar.

8 Wrap varje anslutning för sig med en liten remsa av eltejp så att ingen metalltråd eller lödning exponeras.

9 Skjut krympslang så att den täcker den reparerade sektionen. Krympa röret med värmepistol.

Tips

  • Vrid tråd inline snarare än fläta för att ge en mindre anslutning som kommer att se renare när krympslang är på plats.

Kommer Bose Hörlurar Arbetet med en iPod Nano 5th generation?

August 19

Personlig ljud har egentligen aldrig haft problem med andra tekniker kompatibilitet. Medan en asiatisk marknad DVD-spelare inte nödvändigtvis arbeta med en amerikansk TV på grund av oförenliga videoformat, kommer nästan alla hörlurar fungerar med alla musikspelare. Följaktligen kommer de flesta Bose hörlurar fungerar på alla modeller av iPod nano, eftersom hörlursuttaget på nano är standard och de flesta Bose hörlurar har en standard hörlursuttag.

hörlurs Typer

Med några få undantag, hörlurar levereras med två huvudtyper av anslutningar. De flesta konsument hörlurar - som de som levereras med alla Apples MP3-spelare - har en 2,5 mm kontakt för att passa in i samma storlek jack. Alla Apples iPod har denna storlek på uttaget. Professionella hörlurar - som de som används av DJs - har större, kvartal-tums jack, som är byggda för att ansluta direkt till hörlursuttaget på en mottagare.

Bose Hörlurar

Bose hörlurar levereras med antingen en 2,5 mm eller kvarts tum hörlurskontakten, men detta varierar beroende på modell. De flesta av de modeller (i juli 2011) har en 2,5 mm-uttag, som kommer att ansluta till iPod nano eller iPod personer ljudenhet. Innan du köper en uppsättning av Bose hörlurar, kontrollera specifikationerna på baksidan av förpackningen eller hänvisa till bruksanvisningen för de särskilda hörlurar på Bose hemsida. Storleken på hörlursuttaget alltid listas.

iPod Nano

Apple har släppt ett par olika versioner av iPod nano genom åren, lägga till funktioner med varje efterföljande release. Enheten har utvecklats från en musik enda maskinen att inkludera en kamera, uppspelningsfunktioner video och en inbyggd radio. Men en sak har aldrig förändrats: hörlursuttaget har alltid varit en 2,5 mm-uttag, som passar de flesta hörlurar.

adapters

Även i händelse av att du har ditt hjärta inställt på en top-of-the-line hörlurar från Bose, var inte förfärad om hörlurarna bara komma med en kvarts tum jack. De flesta elektronikaffärer säljer adaptrar för att konvertera från en storlek till en annan, så att du kan köpa en kvarts tum till 2,5 omvandlare och utöka dina alternativ. Du kan inte justera storleken på domkraften i iPod, men du kan justera hörlurskontakten för att passa in i den.

Hur man använder Bose hörlurar med en Blackberry

October 27

Bose hörlurar som har en liten plugg - hörlurar som är även kompatibel med iPod, Walkman och MP3-spelare - kommer att passa in i din BlackBerry.

Instruktioner

1 Slå på telefonen.

2 Tryck på "Meny" -knappen för att komma till startskärmen.

3 Klicka på din musik app - som Pandora, iheartradio, Slacker Radio, Shazam och andra - eller öppna dina synkroniserade iTunes eller Media Player spellistor.

4 Sätt i kontakten i Bose hörlurar i hörlursingång. Detta är typiskt placerad på vänster sida av telefonen, ovanför USB-laddare ingång.

5 Placera hörlurarna över öronen och tryck "Play" på din ansökan eller en spellista för att starta musiken. Om du får ett telefonsamtal eller behöver ta en snabb paus från musiken, tryck på "Mute" -knappen på toppen av telefonen.

Hur Spot ett Fake Bose hörlurar

March 31

Hur Spot ett Fake Bose hörlurar


Falska märkesprodukter är ett stort problem för företag idag. Tusentals produkter från skor till parfym är copycatted och säljs som förfalskningar över hela världen, inklusive high-end elektronik objekt som Bose hörlurar. Det finns dock några saker du kan lära dig så att du kommer att kunna skilja mellan verkliga Bose hörlurar och knockoffs.

Instruktioner

Identifiera Falska Bose Hörlurar

1 Kontrollera att hörlurarna är i den förseglade originalförpackningarna att lådan har både ett serienummer och en streckkod. När som helst förpackningen har öppnats bör vara misstänksam mot en ersättningsprodukt, och några klart synliga serienummer och / eller streckkod på förpackningen är ett säkert förebådande av en bluff.

2 Se till att Bose användarhandboken och papper garantiinsats medföljer hörlurarna i rutan. Alla äkta Bose-produkter levereras med både artiklar. Om du har några tvivel, ta en minut att läsa över användarhandboken. Många knockoffs inte spendera mycket ansträngning på handboken och kan ibland märka stavfel eller andra avvikelser med bara en flyktig läsning.

3 Medan de flesta falska Bose hörlurar likna de riktiga, finns det ofta märkbara skillnader mellan de två. För det första är Bose-logotypen alltid präglat på verkliga Bose produkter: det är inte en etikett och aldrig sprutmålas på. För det andra, kvaliteten på högtalar mesh örat knoppar är ofta lägre på falska hörlurar; det vill säga, är väven inte lika bra och materialet är en något annorlunda nyans av grått. Tredje, ibland snörena av falska Bose hörlurar är några inches kortare än på de riktiga.

Hur man registrerar Bose Hörlurar

January 13

Hur man registrerar Bose Hörlurar


Registrera dina elektroniska produkter på nätet kommer att bidra till att dina produkter omfattas av garantin och att du kommer att underrättas om eventuella återkallanden. Varje elektronisk produkt levereras med en form i paketet som kan fyllas i och skickas tillbaka till företaget. Du kan ofta nu registrera dessa produkter via bolagets hemsida samt. Bose hörlurar kan enkelt registreras via Bose hemsida.

Instruktioner

1 Gå till Bose hemsida och klicka på "Support" -fliken.

2 Klicka på länken "Produktregistrering" ligger under menyn "Produkt hjälp".

3 Välj din hörlurar modell från listan. Det finns flera olika typer av hörlurar nedanför hörlurarna rubriken, och varje kategori innehåller flera olika modeller. Se till att du väljer den rätta.

4 Hitta produktens serienummer. Denna 17-teckennummer är en kombination av bokstäver och siffror. Du hittar det på antingen baksidan eller botten av hörlurs förpackningar.

5 Fyll i registreringsformuläret. Modellen du valde på föregående sida kommer automatiskt fylla i. Du kommer att behöva fylla i hörlurarnas serienummer samt ditt namn, adress och telefonnummer. Obligatoriska fält är markerade med en asterisk.

6 Klicka på "Registrera min produkt" längst ner på formuläret. Detta kommer att slutföra din registrering.

Hur får man Öronkuddetyp Off av Bose Hörlurar

January 15

Hur får man Öronkuddetyp Off av Bose Hörlurar


Bose är känd för att göra bra ljudkvalitet och elektroniska apparater. Även om de har många olika linjer av hörlurar i produktionen, är densamma proceduren för att sätta tillbaka eller byta kåpornas kuddar. Du bör med jämna mellanrum ta bort kuddar på Bose hörlurar för att rensa ut allt skräp som kan ha blivit instängda.

Instruktioner

1 Ta bort den gamla dynan genom att helt enkelt dra bort den yttre kanten av kåpan. Ta inte bort kåpan fodermaterialet eller mixtra med några exponerade trådar.

2 Montera monteringsflänsen av ersättningsdynan på den yttre kanten av kåpan. Se till att inte sträcka dynan under denna process.

3 Fäst monteringsflänsen så det sitter jämnt och enhetligt på hela kåpan och kläm försiktigt på plats genom att trycka runt hela öronkudden. Om dynan inte passar ordentligt, helt enkelt ta bort den från kåpan och försök igen.

Hur man byter en Öronkuddetyp på Bose Hörlurar

April 4

Hur man byter en Öronkuddetyp på Bose Hörlurar


Bose hörlurar är kända för att producera en kvalitet ljudupplevelse utan att begränsa eller göra öronen obekväma. Detta beror till stor del den lätta och bekväma utformningen av öronkuddar som används i dessa hörlurar. Efter tung användning kan du behöva byta ut öronkuddar. Lyckligtvis är denna uppgift mycket lätt med Bose hörlurar.

Instruktioner

1 Köp ersättnings kuddar för dina Bose hörlurar på nätet eller på en lokal Bose återförsäljare.

2 Rikta in de två hålen på vardera sidan av baksidan av dynan med de två kolonnerna på vardera sidan av örat koppen.

3 Montera kudden på hörselkåpan och tryck in den. Applicera tryck på ytterkanten av öronkudden att knäppa den på plats i hörselkåpan. Kontrollera att dynan är i jämnhöjd med hörselkåpan hela vägen runt.

Hur man använder Bose hörlurar med glasögon

April 25

Hur man använder Bose hörlurar med glasögon


Bose producerar ljudenheter, inklusive en mängd olika hörlurar. Vissa Bose hörlursmodeller är "full hörlurar" som går över huvudet och har vaddering som täcker stora delar av öronen. För personer med glasögon, antingen korrigerande glasögon eller skyddsglasögon, kan detta orsaka obehagligt tryck på öronen och huvudet från glasögon "band eller ram armar. Lyckligtvis kan du göra små justeringar för att minimera obehag och se till att både hörlurar och glasögon stanna på plats.

Instruktioner

1 Placera glasen på huvudet så att du kan se klart och bekvämt ur dem. Glasögonramen Armarna ska sitta precis ovanför toppen av örat, kan en del haka över baksidan av örat något. För glasögon som säkerhet goggle glasögon se bandet är säkert runt huvudet, bandet bör inte omfatta öronen eller vidrör toppen av öronen, eftersom detta kan störa hörlurs placering.

2 Placera Bose hörlurar på huvudet. De over-the-ear hörlurar bör täcka de flesta, om inte alla, av örat.

3 Justera noggrant dina glasögon om ramarmar känner tätt mot huvudet på grund av hörlurarna. Flytta remmen något uppåt om det finns en rem, för att förhindra klämning toppen av örat enligt hörlurarna.

4 Använd hörlurar justerbara reglagen på varje hörlur att ingå avtal eller förlänga varje hörlurs bärarm. Du kan behöva flytta hörlurarna och upprepa justeringen flera gånger för att få rätt passform så glasögonen inte kännas stram eller pressas.

Tips

  • Sätt alltid dina glasögon på innan du sätter på den fulla hörlurar för att förhindra fastnar ändarna av glasögon ramar i hörlurarna orsakar potentiell skada på ramarna och hörlurar.
  • Överväg att använda Bose hörsnäckor eller in-ear hörlurar om obehag från hela hörlurarna över glasögonen är alltför märkbar.

Hur byter jag Bose Hörlurar batterier?

November 2

Bose Quietcomfort hörlurar använder ett datachip i hörlurarna för att identifiera och upphäva bakgrundsljud. För detta chip och brusreducerande hårdvara till arbete, är en liten mängd elektricitet som krävs, och Bose ger detta i ett löstagbart batteri som ligger i en av hörlurarna. Den Quietcomfort 3 har en specialbyggd batteri som måste laddas, medan Quietcomfort 15 använder ett AAA-batteri som varar ca 35 timmar innan det behöver bytas ut.

Instruktioner

Bose Quietcomfort 3

1 Tryck på strömbrytaren till "off" på höger hörlurar. Den högra sidan kommer att ha en liten "R" nära hörlurs på pannbandet.

2 Rotera den högra hörlurs så att huvudbandet kontakten är borta från toppen av hörlurarna. Ta tag i högst upp i hörlurar med fingrarna och dra rakt upp. Batteriet kommer att glida ut.

3 Sätt i ett nytt batteri, eller ersätta densamma efter att den har laddat genom att skjuta den rakt ner i batterirummet.

Bose Quietcomfort 15

4 Håll tyst Comfort 15 framför dig, så att rätt kåpan är till höger och vänster kåpan är till vänster.

5 Rotera den högra öronskyddet i en liten, så att toppen av öronskyddet är borta från huvudbandsstödstrukturen.

6 Bända upp den lilla plastfliken ligger på framkanten av hörselkåpan, strax ovanför där huvudbandet ansluter till kåpan. Luta hörlurs över och batteriet kommer att falla ut från facket som var täckt av plastfliken.

7 Sätt i ett nytt AAA-batteri i facket med pluspolen vänd nedåt. Stänga klaffen för att säkra batteriet.