bbm pinkod

Hur att hitta min BBM Code

April 13

En BlackBerry Messenger-kod, även känd som en BBM-kod, är en unik åtta tecken identifikationsnummer tilldelas varje BlackBerry. En BBM-kod, även känd som ett personligt identifieringsnummer (PIN-kod), behövs för att använda BlackBerry Messenger, som är förinstallerat på alla BlackBerry-enheter. Du kan skicka textmeddelanden, röstanteckningar, filer, bilder och videor till någon annan BlackBerry-enheten via BBM-koden. När ditt meddelande levereras till mottagaren, får du en bekräftelse i realtid.

Instruktioner

1 Klicka på "Alternativ" på startskärmen i din BlackBerry-enhet.

2 Klicka på "Status". Din BBM-koden visas på skärmen.

3 Klicka på "Meddelanden", "Meny" och "Skriv PIN-kod." BBM-koden kan också avslöjas genom att skriva "mypin" i ett textfält följt av ett mellanslag.

Hur man räkna ut din BBM Pin

April 19

Hur man räkna ut din BBM Pin


BBM står för Blackberry Messenger, som är en säker och snabbmeddelanden baserad tjänst tillgänglig på alla Blackberry-enheter som gjorts av Research in Motion. En PIN-kod är en unik serie av siffror och bokstäver som BBM delar din Blackberry telefon. Den används för att identifiera dig på BBM tjänsten och du behöver din BBM PIN för att chatta med andra Blackberry-användare.

Instruktioner

1 Välj ikonen BBM på ansökningar bricka. Om det inte syns på startskärmen genom att trycka på "Blackberry" knappen bredvid den gröna telefonknappen och navigera till ikonen för BBM. Ikonen är en chatt bubbla med Blackberry dot-logotypen i det. Om du för närvarande inte har BBM installerat på din Blackberry, hoppa till steg 4 för att hitta din PIN-kod.

2 Tryck på "Blackberry" knappen igen för att ta fram alternativmenyn för BBM.

3 Rulla ned i BBM alternativmenyn och välj "Titta på min profil." Leta reda på "PIN" linje för att se din BBM stift, som är en serie av bokstäver och siffror.

4 Klicka på "Blackberry" och välj "Öppna fack" eller "Visa applikationer." Välj ikonen, i allmänhet en bild av ett verktyg eller skiftnyckel "Options".

5 Rulla ner och välj "Device." På vissa enheter här alternativet kommer att klassas som "Status" eller "Enhetsstatus". Leta upp PIN linjen, som visar din Blackberry PIN-ID.

Så här byter du BBM namn

May 24

BlackBerry Messenger, även känd som BBM är en instant messaging app specifika för BlackBerry-enheten. BBM är uppbyggt som ett chattrum och gör att du kan chatta med dina BlackBerry kontakter som också använder BBM. Du kan också skapa BBM specifik användarnamn, visa bilder, dela din position, musiken du lyssnar på och skapa grupper som man kan prata. Om du vill ändra en funktion som din BBM användarnamn, är processen relativt snabbt.

Instruktioner

1 Öppna din BlackBerry Messenger. Du ser skärmen visar din nuvarande BBM namn och din konversation logg.

2 Klicka på din BlackBerry styrkula eller pad och välj "Redigera My Info", som är den femte alternativ. Skärmen som öppnar upp ger tillgång till redigera visningsnamn, status och PIN-kod. "Display Name" kommer att vara det första fältet finns att redigera. Ändra din BBM namn.

3 Redigera annan information som behöver ändras. Rulla ned till "Spara" och spara den redigerade informationen. Du kommer att navigera tillbaka till BBM hemsida och ditt nya namn ska visas på övre vänstra delen av skärmen.

Kan BBM Arbetet med WiFi?

June 12

Kan BBM Arbetet med WiFi?


BlackBerry messaging, som vanligtvis kallas BBM, är ett sätt för användare att skicka korta skrivna meddelanden fram och tillbaka. Medan tjänsten använder generellt mobilleverantörens nätverk för att skicka och ta emot nya BBMs. Du kan emellertid också skicka en BBM med hjälp av en nära av Wi-Fi-nätverk så länge du har behörighet att komma åt nätverket.

Cellular Network

Normalt skickar BlackBerry-enheten BBM över mobilleverantörens nätverk, även känd som ditt mobila nätverk. Mobilnät är mer omfattande, som ger möjlighet att BBM varhelst din BlackBerry är inom räckhåll för en mobilmast. För att din BBM mottagaren att få ut budskapet, har hon också ha sin telefon på samt antingen mobil eller trådlöst nätverk.

Wi-Fi-nätverk

Om du inte är inom räckhåll för operatören, eller om du vill spara din dataanvändning, är det också möjligt att BBM via ett trådlöst Internet, eller Wi-Fi, anslutning. För att ansluta till Wi-Fi, måste du vara inom räckhåll för ett offentligt nätverk som inte kräver ett lösenord, eller har lösenordet för ett skyddat trådlöst nätverk i närheten. Din BBM Mottagaren måste också ha sin telefon på och vara inom räckhåll för en mobil eller trådlöst nätverk, eller hon inte ser meddelandet tills hon gör.

Hantera nätverksanslutningar

Om mobilnätet slås på, kommer BlackBerry-enheten skicka en BBM med hjälp av detta nätverk som standard. Kort sagt, om de får välja mellan en mobil och Wi-Fi-nätverk för att skicka ett meddelande, kommer enheten att välja mobilnätet. För att skicka din BBM via trådlös anslutning, måste du gå till "Hantera anslutningar" menyn på enheten. Om du avmarkerar rutan bredvid "Mobile Network" och markera rutan bredvid "Wi-Fi" BlackBerry har inget annat val än att skicka BBM via det trådlösa nätverket. Första gången du ansluter till Wi-Fi, måste du välja ett nätverk att ansluta till.

Wi-Fi Range

Trådlös Internet-anslutning är starkast när du är fysiskt i samma rum som den trådlösa routern. De flesta routrar kommer inte att tillåta dig att ansluta om du är mer än ett par hundra meters avstånd, och styrkan i anslutningen försvagar när du flyttar bort från routern. Om du skickar ett BBM via Wi-Fi, kan meddelandet inte sända framgångsrikt om signalstyrkan är svag.

Hur man uppdaterar BBM på en Fet

June 18

Hur man uppdaterar BBM på en Fet


Att hålla din BlackBerry Messenger app up-to-date är viktigt, eftersom BlackBerry släpper regelbundet säkerhetsuppdateringar och funktionalitet för tjänsten. Liksom andra BlackBerry program är BBM uppdateringar hanteras via App World marknaden, som listar tillgängliga uppdateringar på menyn "uppgraderingar". Dessutom är BlackBerry operativsystem som utformats för att informera dig om det finns uppdateringar tillgängliga för program som BBM, ge dig en varningsikon på enhetens startskärm.

Instruktioner

1 Tryck på BlackBerry-knappen för att öppna enhetens menyn och välj sedan "App World" ikonen för att öppna BlackBerry App World huvudmenyn.

2 Välj "My World" och klicka sedan på knappen "Installed". Välj "Uppgraderingar" från listrutan för att se en lista över program som har uppdateringar tillgängliga.

3 Välj BBM från listan, och klicka sedan på knappen "Upgrade". Du kommer att presenteras med en varningsskärm som frågar om du vill ersätta din nuvarande version av BBM med den senaste. Klicka på "Ja" på skärmen för att ladda ner uppdateringen.

Tips

  • Beroende på innehållet i BBM uppdateringen kan du bli ombedd att starta om enheten eller bekräfta en appbehörigheter förändring innan uppdateringen kan helt installerat. I det här fallet, följ instruktionerna på skärmen för att slutföra installationen.
  • Informationen i denna artikel gäller BlackBerry Bold enheter som kör BlackBerry OS 6 eller 7. Det kan variera något eller avsevärt med andra versioner eller produkter.

Vad är en BBM PIN-kod?

October 29

BlackBerry personligt identifieringsnummer är en funktion som gör att du kan kommunicera med andra BlackBerry ägare av en speciell applikation, BlackBerry Messenger. Förinstallerat på alla BlackBerry-telefoner, ger detta egenutvecklade program du att delta i realtid samtal med affärskontakter eller vänner.

Björnbär

BlackBerry är varumärket av en serie av smartphones som produceras av Research in Motion Limited. Medan de flesta moderna smartphones tenderar att tillgodose vanliga användare som söker multimedia eller spelprogram är BlackBerry telefoner inriktad mot kunder som söker efter ständig uppkoppling. Av denna anledning, BlackBerry telefoner är särskilt vanligt i näringslivet, vilket de anställda att hålla kontakten med sina chefer eller kunder på resande fot.

BlackBerry PIN

Under produktion, är ett unikt nummer som tilldelas varje BlackBerry-enhet. Detta åtta siffror, känd som BlackBerry PIN identifierar enheten när du använder program som BlackBerry Messenger eller push e-mail. Du kan hitta din BlackBerry PIN genom att välja "Alternativ" i huvudmenyn och klicka på "Status". Ett annat alternativ är att ringa din mobiltelefon transportören kundsupport och be en representant för att identifiera din BlackBerry PIN-kod för dig. Det är värt att notera att BlackBerry ägare inte kan ändra sin enhetens PIN manuellt.

BlackBerry Messenger

BlackBerry Messenger eller BBM, är ett program som låter dig interagera med andra BlackBerry ägare. Till skillnad från andra meddelandelösningar såsom textmeddelanden, använder BlackBerry Messenger en vanlig mobilt Internet-anslutning för att överföra gratis meddelanden mellan kompatibla enheter. Förutom textmeddelanden, kan BlackBerry Messenger-användare även delta i gruppchatt, skicka filer till varandra, och dela bilder eller filmer i realtid. Det är dock värt att notera att BlackBerry Messenger kan du bara kommunicera med andra BlackBerry telefoner.

Med hjälp av en BlackBerry PIN

BlackBerry Messenger kan du lägga till en kontakt med hjälp av BlackBerry PIN i stället för en användares namn eller e-postadress. Du kan lägga till kontakter i BlackBerry Messenger genom att välja "Bjud in till BBM," skriver BlackBerry PIN-kod kontakt och trycka på "Skicka" -knappen. Efter att kontakt har godkänt din inbjudan, kan du bjuda in honom att delta i chattsessioner eller att använda andra BlackBerry Messenger-funktioner.

Hur man byter BBM

October 30

BlackBerry Messenger-program på BlackBerry-enheter installeras tillsammans med enhetens operativsystem. BBM ger BlackBerry-användare att skicka och ta emot snabbmeddelanden med andra BlackBerry användare. Även om du inte kan ersätta BBM med en annan snabbmeddelandeprogram, kan du byta ut BBM-programmet med en nyare version av Messenger genom att ladda ner och installera den nyare versionen från BlackBerry App World. Men du behöver inte navigera genom BlackBerry App World lager för att finna den nya VBB programmet BlackBerry webbplatsen finns ett särskilt område för användare att ladda ner och installera den senaste versionen av BBM från blackberry.com/messenger.

Instruktioner

1 Peka eller tryck på knappen "Meny" på BlackBerry att öppna hela startsidan.

2 Rulla till och knacka eller tryck på styrplattan på BlackBerry Browser ikonen. Webbläsaren öppnas.

3 Skriv in "blackberry.com/messenger" URL i adressinmatningsrutan och tryck eller klicka på "Go". Messenger webbplats öppnas i webbläsaren.

4 Rulla till och knacka eller tryck på styrplattan på alternativet Download. Peka eller tryck på "Ja" för att bekräfta. Den nya BlackBerry Messenger hämtas och installeras på enheten.

5 Följ instruktionerna på skärmen. Du kan bli tvungen att "hård boot" enheten. Till hård känga enheten, ta ut batteriet i 30 till 60 sekunder, och sedan byta ut batteriet och uppstart enheten.

Hur man installerar ett nytt BBM

November 19

Hur man installerar ett nytt BBM


Om du har en äldre version av BlackBerry Messenger (BBM) installerat på BlackBerry, kan du uppgradera till en ny version. Nyare versioner av BBM har förmågan att veta när en kontakt har läst ett meddelande och musikdelning. Den nya BBM finns i BlackBerry App World. Appen är gratis att ladda ner. Beroende på din smartphone planen, kan du medföra kostnader data för att hämta BBM.

Instruktioner

1 Tryck på "Meny" knappen på din BlackBerry och klicka på "App World."

2 Ange "BlackBerry Messenger" i sökfältet. Granska sökresultaten och välj BBM appen.

3 Klicka på "Download" och läs ansvarsfriskrivning om att ladda ner appen på telefonen. Klicka på "Jag accepterar".

4 Klicka på "Install" när nedladdningen är klar. När installationen är klar, kommer en ikon för den nya BBM appen läggas till din Instant Messaging-mappen.

Hur att hitta min BBM Numbers

December 1

Hur att hitta min BBM Numbers


Varje BlackBerry telefon har en unik PIN-kod som gör det möjligt för användare att kommunicera med varandra via textmeddelanden med BlackBerry Messenger-programmet. Detta nummer - kallas en BBM PIN-kod eller nummer - krävs för att lägga till användare i meddelandeprogrammet. Meddelanden på detta sätt är snabbare än att kommunicera via din mobila enhet e-post. Dessutom erbjuder den fick kvitton, något som traditionella textmeddelanden program inte gör.

Instruktioner

1 Öppna BlackBerry Program-menyn och välj "Alternativ" och sedan "Status". Den femte punkten ner på statusmenyn bör vara "PIN-kod." Den åttasiffrigt nummer finns här är telefonens BBM nummer / PIN-kod.

2 Input "mypin" i sökfunktionen på din BlackBerry. Telefonens BBM nummer / PIN-kod kan hämtas genom att använda denna sökfunktion.

3 Undersök rutan telefonen kom in om du fortfarande har det. Det bör finnas en dekal på utsidan av lådan som har telefonens BBM nummer / PIN-kod på den.

Varför kan jag inte se Människors Bilder på BBM 5,0?

December 19

Varför kan jag inte se Människors Bilder på BBM 5,0?


När människors bilder inte visas på BlackBerry Messenger 5.0 ansökan, kan det bero på en skadad installationsfilen eller behovet av att uppdatera programmet. Grundläggande felsökning, såsom att begära tjänste böcker, kan lösa problemet.

Hard Reset

Om du inte kan se folks bilder på BBM 5,0, kan ett annat program störa fotografiets korrekt lastning. Tvinga program på din BlackBerry för att stänga genom att dra ut batteriet. När du utför återställningen, vänta minst en minut innan du slår på telefonen. När telefonen har startats, öppna BBM först. Om du har möjlighet att se bilderna, kan du öppna andra program du använde när du först åtkomst BBM.

BBM 5,0 Uppdateringar

Du kan behöva uppdatera din BBM 5,0 om du fortfarande inte kan se bilder. Uppdateringar för applikationer är tillgängliga via App World. Genom att uppdatera programmet, kan du eventuellt hämta och installera en fix som tar upp frågan om bilderna inte visas. När du är klar uppdaterar programmet, starta om telefonen om den inte automatiskt göra det. Starta BBM efter telefonen helt laster och kontrollera människors bilder.

serviceböcker

Paket innehåller poster som krävs för din BlackBerry och dess tillämpningar för att fungera. Om serviceböcker för BBM saknas eller har ändrats, skicka serviceböcker. Öppna telefonens alternativ och välj Tryck på "Meny" -knappen och klicka Telefonen begär nu serviceböcker "Host Routing Table." "Registrera nu."; du får ett bekräftelsemeddelande när de har mottagits.

Avinstallera / Installera

En annan felsökning tillvägagångssätt är att avinstallera programmet. Genom att avinstallera programmet, är du troligen att ta bort alla filer som kan orsaka problem med att visa bilder. Efter att avinstallera programmet, starta om telefonen, sedan ladda ner programmet från BlackBerry App World direkt till telefonen. Följ instruktionerna för att installera det på telefonen när programvaran hämtas. Om du uppmanas redigera programmets behörighet att återspegla "Tillåt" för varje inställning anslutning.