begränsat samtal

Finns det ett nummer för att identifiera Begränsade samtal?

January 21

Finns det ett nummer för att identifiera Begränsade samtal?


När du får ett begränsat samtal på din hemtelefon eller mobiltelefon, har den person som släpper samtalet manuellt gjorde hans nummer otillgänglig. Även om det inte finns något nummer att ringa som kommer att avslöja identiteten på en begränsad samtal, det är ett program som automatiskt kan spåra antalet en begränsad ringer.

Stjärna 69 Feature

Om du inte har nummerpresentatör på din telefon, kan du trycka på knappen stjärna () och sedan "69" på de flesta amerikanska fasta telefoner och mobiltelefoner för att ringa upp numret som ringde dig. Medan telefonen slår numret till den som ringer, bör du se telefonnumret på telefonens skärm. Om antalet är begränsat, men ringer "69" kommer inte att avslöja telefonnumret på den som ringer till dig.

Mobiloperatör

Begränsade telefonnummer kommer att visas på samma sätt på din månatliga telefonlista som de gör när samtalet är inkommande - hela telefonnumret kommer inte att avslöjas. Ringa trådlösa eller fasta leverantör kommer troligen inte vara till hjälp, antingen, eftersom de endast kommer att ha tillgång till samma post som de lämnar din faktura.

TrapCall

TrapCall är en unik betaltjänst som spårar begränsade telefonsamtal till din mobiltelefon eller fast telefon. När du registrerat dig för en betald prenumeration, varje gång du får en begränsad samtal måste du avvisa eller ignorera det, som kommer att skicka det till TrapCall för spårning. När spåras kommer telefonsamtalet ringer tillbaka till telefonen med numret och namnet på den som ringer exponerad på telefonens skärm. Tjänsten är kompatibel med de flesta stora flygbolag telefon.

Hänsyn

Om du får trakasserande samtal från en viss person, kanske du kan få hjälp att blockera numret från din telefon transportör. Om du har en TrapCall abonnemang, kan du sätta numret på en svart lista. Svartlistade uppringare får ett meddelande om du numret har kopplats när de ringer dig, även om ditt nummer är fortfarande i funktionsdugligt skick.

Så ringer någon som använder ett begränsat antal

February 6

Så ringer någon som använder ett begränsat antal


Ringa någon Uppgraderingfrånen begränsat antal gör att du kan hålla din identitet anonym. Detta är särskilt användbart om du ringa någon som du inte litar på att ha ditt nummer eller om du ringer bara för att se om någon är hemma och snabbt hänga upp efteråt. I varje fall, att placera ett begränsat samtal kan åstadkommas enkelt.

Instruktioner

1 Tryck * 67 och ange telefon siffrorna normalt. * 67 begränsar ditt telefonnummer och kommer att visa "Private Caller" eller "Restricted" på mottagarens nummerpresentatör. Detta fungerar bara för samtalet omedelbart efter * 67 och kommer att upphöra på din nästa samtal om du upprepa processen.

2 Ring eller besök webbplatsen för din fasta eller mobiltelefon leverantör och begära att blockera telefonlinjen. Alla samtal placeras när telefonen är blockerad kommer att begränsas och ditt telefonnummer ska vara synligt att ringa mottagare. Du kan debiteras en månadsavgift för denna tjänst.

3 Gå till "Inställningar" menyn på din telefon för att se om du är i stånd att möjliggöra ett samtal block. Beroende på telefonmodell och serviceplan, kan denna funktion nås direkt från telefonen eller kan vara tillgänglig för omedelbar nedladdning om du har en smartphone.

Tips

  • Vissa människor upp sina telefonkonton att vägra ta emot selektiva samtal. I denna situation, måste du låsa upp ditt nummer för att tala med den personen via telefon.

Hur hittar jag en begränsad samtal på en mobiltelefon?

August 19

Hur hittar jag en begränsad samtal på en mobiltelefon?


Om du får begränsade samtal på mobiltelefonen, kan du uppleva en känsla av frustration eftersom den som ringer vägrar att lämna sin återuppringning information eller ens ett röstmeddelande. Dessutom, om du ser ordet "begränsad" på din mobila enhet, du kanske inte vill att plocka upp telefonen eftersom du inte vet vem som ringer. Men om du har tillgång till dina samtalslistor, kan du ta reda på information om ett begränsat samtal på en mobiltelefon.

Instruktioner

1 Svara på begränsade samtal och be personen i andra änden av linjen för hennes telefonnummer, så att du kan ringa tillbaka henne. Om samtalet du svarar kommer från ett företag, kanske de inte har ett problem med detta eftersom de vill ha dig som kund.

2 Visa din mobiltelefon poster i slutet av faktureringscykeln. Samtal av den begränsade mängd visas på din faktura i slutet av varje cykel tillsammans med deras nummer.

3 Kontakta myndigheterna om samtal från det begränsade antalet blir en olägenhet. När du låter polisen veta att någon ringer dig hela tiden från en begränsad linje, de har förmågan att få det telefonnummer från din trådlösa mobiltelefon transportör och placera data i polisregister så att du kan se den.

Hur man kan blockera Begränsade samtal till US Cellular Mobiltelefoner

June 11

Hur man kan blockera Begränsade samtal till US Cellular Mobiltelefoner


När du tar emot ett begränsat eller okänt antal på en mobiltelefon, kan du inte berätta om samtalet är brådskande eller om den som ringer är någon du inte vill tala med. Enligt US Cellular hemsida, är samtalsblockering som inte nämns som en tjänst eller funktion som erbjuds av leverantören. Du kan dock fortfarande blockera samtal med hjälp av tredje part, applikationer gjorda för telefonen eller telefonen själv.

Instruktioner

Telefonen och tillämpningar

1 Ändra säkerhetsinställningarna på din telefon. Specifika modeller kan du spärra telefonsamtal från mobiltelefonen. Kontrollera dina telefonnummer och säkerhetsinställningar på telefonen. I bruksanvisningen för din specifika mobiltelefon modell för särskilda anvisningar. Du kan behöva ringa US Cellular för att verifiera att denna funktion kommer att stödjas av mobiltjänst.

2 Använd ett program utformat för din telefon. Flera ansökningar om telefoner som Blackberry och Android kommer att blockera samtal. Dessa kan vara gratis eller för en rimlig kostnad. Rådgör med din specifika telefonens handbok om hur man skaffar och användningsområden.

3 Använd en extern tjänst. Qwell kommer tysta samtal, men ge den som ringer en möjlighet att bryta igenom om ärendet är brådskande. TrapCall kommer att avslöja blockerade numret och ger dig möjlighet att blockera den. Gå till antingen webbplats för att registrera dig för tjänster (se Resurser). Följ instruktionerna på skärmen för att ställa in samtalsblockering. Från och med 2010, Qwell och TrapCall avgifter för sina tjänster.

4 Gå till Google Voice webbplats (se Resurser). Följ instruktionerna på skärmen för att registrera ett konto och få en Google röst telefonnummer. Google Voice kan du ställa in ett Google-nummer och begränsa vem som kan ringa dig. Från och med 2010, är ​​Google röst utan charge.You måste ha ett Google röst telefonnummer att blockera samtal. Vidarekoppla samtal till ditt Google Voice-nummer. Följ Googles röstinstruktioner att blockera samtal.

5 Registrera din mobiltelefonnummer med National Do Not Call Registry (se Resurser). Detta kommer att förhindra telemarketing från att kontakta dig.

Tips

  • När du använder Google Voice måste du vidarekoppla samtal till ditt Google Voice telefonnummer. Kontrollera om vidarekoppling, gratis, ingår i din särskilda planen genom att ringa US Cellular.
  • Polis och andra akuta tjänstemän har telefonnummer som kan visas som begränsade och kommer att blockeras om du blockerar alla begränsade samtal.
  • Det tar 30 dagar för Do Not Call registret för att träda i kraft efter att du registrerar ditt telefonnummer.

Hur hittar jag ägare av ett begränsat telefonnummer på en mobiltelefon?

September 6

Hur hittar jag ägare av ett begränsat telefonnummer på en mobiltelefon?


Det är inte ovanligt för människor att få ett samtal på sina mobiltelefoner som läser numret som begränsad. Om du får ett samtal som detta, och du vill ta reda på vem det är som ringer din mobiltelefon så finns det några mycket konkreta åtgärder du kan vidta. Inte alla av dem kommer att ge snabba resultat, men ibland måste man ha tålamod för den information som du vill ha i dessa situationer.

Instruktioner

1 Besvara samtalet och be den som ringer för hennes namn. Ibland ett antal begränsas inte något olycksbådande, men det visar att den som ringer har en Privacy Service. Om någon ringer dig, kan de vara villiga att bara berätta sitt namn och telefonnummer.

2 Skriv ner tid och datum för samtalet som kom upp med ett begränsat antal. Ring din telefonoperatör och fråga om de kan ge dig med telefonnumret till den person som ringt dig. Om du har telefonnumret kan du leta upp det på en omvänd telefonkatalog på Internet, eller så kan du bara ringa tillbaka den berörda personen och be den personen att berätta hennes namn. Du kan också be din operatör att sätta ett block på det telefonnummer så att du inte kommer att ta emot samtal från det längre.

3 Kontakta polisen, om samtalen som du får hotar i naturen. Berätta för dem datum och tid för samtalet och informera dem du blir trakasserad. Polisen kan få tillgång till telefonlistor för att ta reda på namnet på den person som ringer dig och sätta stopp för trakasserierna.

Hur man gör min mobiltelefon ett begränsat antal på Inkommande telefoner

June 6

Gör ditt telefonnummer ett begränsat telefonnummer kommer att hålla någon emot dina samtal från att kunna läsa ditt telefonnummer. Du kan göra ditt hemtelefonnummer ett begränsat antal genom att kontakta telefonbolaget. Den trådlösa företag, dock inte kommer att blockera ditt telefonnummer på inkommande samtal. Lyckligtvis kan en mobiltelefon ägare gör hennes nummer begränsas genom att bara ange några enkla knapptryckningar innan telefonnumret hon ringer.

Instruktioner

1 Slå på om enheten inte redan drivs upp din mobiltelefon.

2 Tryck på "Star" (*) nyckel.

3 Skriv in numret "67" direkt efter stjärnan. Det bör finnas någon fördröjning mellan tangenttryckningar (* 67).

4 Ange det telefonnummer som du vill ringa direkt efter att

"67." Precis som med steg 3, bör det inte finnas någon fördröjning mellan "67" och telefonnummer (till exempel * 675.558.675.309).

5 Tryck på "Skicka" eller "Ring" -knappen på mobiltelefon för att skicka samtalet. Samtalet kommer upp som ett begränsat antal på mottagarens nummerpresentatör.

Tips

  • Mobiltelefonnummer kan inte blockeras på alla samtal, såsom samtal till larmtjänster (911) eller samtal till 800 eller 900 nummer.

Hur man Avblockera ett begränsat antal

October 25

När du har ett privat telefonnummer, är det viktigt att skydda som har tillgång till det numret. Om fel person har tillgång till antalet, kan han ge den till andra. När ditt nummer börjar cirkulera, det är bara en tidsfråga innan din privata nummer blir mycket offentligt. Ibland är det nödvändigt att upphäva en rad, så att andra kommer att veta vem som ringer. Detta gäller särskilt om den person som du ringer inte accepterar samtal från restriktions nummer.

Instruktioner

1 Slå

"82", följt av den 10-siffriga telefonnummer du ringer. Som ett exempel, bör ditt nummer visas som "82123-456-7890."

2 Tryck på "Ring" eller "Skicka" för att aktivera samtalet om du använder en mobiltelefon. Ditt nummer visas på nummerpresentatör på den person du ringer upp.

3 Upprepa steg 1 och 2 varje gång du önskar att låsa upp din begränsat antal.

Hur ta reda på vem har kontinuerligt kalla mig från ett begränsat antal

January 11

Hur ta reda på vem har kontinuerligt kalla mig från ett begränsat antal


Vem som helst med en telefon kan ringa "* 67" innan du ringer ett nummer, och i stället för deras identitet avslöjas, kommer antalet att visas som "Privat", "Okänd" eller "Restricted" på mottagarens nummerpresentation. Detta kan vara en olägenhet från gång till gång, men efter att ha fått upprepade telefonsamtal från samma person, börjar den att övergå från irritation för trakasserier. Det finns några olika sätt att avslöja namnet bakom begränsat antal, och den metod som du väljer bör vara i enlighet med svårighetsgraden av samtalen.

Instruktioner

1 Håll reda på alla datum och tider som du får trakasserande telefonsamtal. Denna logg kommer väl till pass när man talar med telefonbolaget eller polisen.

2 Registrera dig för en tjänst som kallas TrapCall (se Resurser). Köp den plan som passar dina behov. Efter att ha undertecknat upp för tjänsten, helt enkelt slår dig på knappen "Ignorera" på din telefon efter att ha fått ett samtal från en privat nummer. Numret omdirigeras till TrapCall databasen och personens telefonnummer och namn kommer att levereras till dig via SMS inom några minuter.

3 Tala med din lokala telefonbolag om en tjänst som kallas Call Trace. När du har fått ett samtal från begränsat antal, slå "* 57". Samtalet kommer då att omdirigeras till telefonen företagets databas och samtalet spåras. Samtals Trace kostar en avgift, som varierar från företag till företag.

4 Tala med din telefonbolag om att sätta en fälla på din linje. Berätta för dem att du har tagit emot upprepade trakasserande samtal. Samtidigt sätta en fälla på din linje är oftast gratis, det är också oftast övergående. Efter en vecka eller två för att ha en fälla på din linje bör telefonbolaget att kunna berätta för dig som är trakasseraren.

5 Kontakta brottsbekämpande om du känner att du, dina nära och kära eller din bostad är i potentiell fara. Medan tala med polisen bör vara en sista utväg, bör det göras omedelbart om du känner dig hotad. Polisen kan sätta en fälla på din linje och spåra samtalet. Inte kontakta telebolaget eller registrera dig för några tjänster om du känner att du är i omedelbar fara. Kontakta polisen direkt.

Tips

  • Var försiktig när du väljer din metod för att avslöja ett begränsat antal. Om du känner att det är helt enkelt en irriterande ex-pojkvän eller ex-flickvän, kan TrapCall eller Call Trace vara lämpligare än att kontakta polisen.

Hur man se som kallar dig från ett begränsat antal

March 20

Ett begränsat antal är ett telefonnummer som dyker upp som "Privat", "Begränsad" eller "Unknown" på nummerpresentatör på en telefon. Detta hände ibland när en affärssamtal telefonlinjen. Det händer ofta med telemarketing som försöker ringa anonymt i hopp om att du kommer att svara i telefonen. Identifiera "begränsad" siffror tar lite trial and error försök, men det finns sätt att identifiera den som ringer.

Instruktioner

1 Hålla reda på mönstret av det telefonnummer begränsas. Föra en dagbok av vilken tid samtalet kommer i varje dag med din telefonräkning. Detta kan ge dig en uppfattning om vem det kan vara om du känner någon som passar tidsramen att samtal görs. Telefonnumret ibland noterat på telefonräkningen.

2 Kontakta telefonbolaget och fråga vad processen är att identifiera "begränsad" telefonnummer. Ge telefonbolaget all dokumentation som efterfrågas, såsom tidskriften som du har hållit för mönstret av telefonsamtal.

3 Kontakta din lokala polisen för att se hur de kan hjälpa dig. Myndigheterna känner till att hantera denna typ av fråga om samtalen är överdriven. Överdriven, oönskade telefonsamtal kan betraktas som olaglig trakasserier.

Hur att avslöja ett begränsat antal

March 26

Hur att avslöja ett begränsat antal


Begränsade, privata och anonyma telefonnummer kan skapa problem för dem som tar emot samtalen. Nummerpresentation inte automatiskt avslöja någon av dessa typer av nummer. Användningskoder sätts av telefonbolag och låta den som tar emot samtal för att förhindra eller tillåta leverans av inkommande samtal. Koderna aktiverar också och avaktivera funktioner på telefonerna. I många fall kan ringa dessa specifika användnings koder avslöja begränsade telefonnummer.

Instruktioner

1 Aktivera ditt samtal retur funktion genom att slå * 69 användningskoden. Du måste slå denna användning kod direkt efter restriktions telefonnummer samtal, eftersom ringa denna kod identifierar det senaste inkommande samtalet.

2 Spåra det senaste numret som kallas genom att ringa * 57 användningskoden. När du matar in koden, spårar det samtalet du fick sist.

3 Placera Avslag funktionen Anonymous Call på telefonen. Denna funktion avvisar begränsat nummer så att dessa siffror inte ringa igenom. För den som ringer att nå dig, måste han avslöja begränsat antal. Att aktivera funktionen, slå * 77 användningskoden, och att stänga av den, slå * 87.

4 Kontakta din teleoperatör för att lägga till ett privatliv chef funktion. Du måste ha nummerpresentation funktionen för att göra det möjligt för privatlivet regissör. Den som ringer måste högljutt tillkännage ett namn så att användaren kan godkänna eller avvisa begränsat antal. Om den som ringer inte tillkännage ett namn sedan samtalet ringer inte igenom.

Tips

  • Vissa begränsade siffror är internationella telemarketing byråer som är störande samtal. Så, forskning begränsat antal innan du ringer det och hamna på en annan internationell samtalslistan.