behöver man jorda en cb magnetfotsantenn

Vad behöver man för att få HD Radio?

November 7

Vad behöver man för att få HD Radio?


Även om initial har ingenting att göra med orden "high definition," HD Radio liknar HD-TV, med hjälp av en digital signal att förse konsumenterna med förbättrad kvalitet och ytterligare programmering val. Även på många sätt en reaktion på lanseringen av satellitradio tjänster som Sirius och XM Radio, HD Radio skiljer genom att tillhandahålla dessa förbättringar gratis, undviker abonnemangsavgifter satellitradio avgifter. Konsumenterna behöver bara köpa en HD Radiomottagare att njuta av den nya tjänsten.

Fördelar med HD Radio

Vad behöver man för att få HD Radio?


Diane Warren, ordförande för HD Digital Radio Alliance, en handel grupp som stöds av många stora sändningsföretag, säger den nya tekniken är väl tidsbestämda. "I detta ekonomiska miljön, att kunna ta emot alla dessa extra stationer runt om i landet för fri är oerhört tilltalande."

De nya mottagarna förbättra ljudkvaliteten FM-stationer att konkurrera som en CD-skiva medan ljudkvaliteten på en AM-station förbättrar den för vanlig FM-radio.
Den uppgraderade systemet levererar också extra programmering med en teknik som kallas komprimering. FM-stationer kan sända ytterligare signaler, så kallade HD-2 kanaler, som kan ställas in med HD Radiomottagare

Många radiostationer har använt denna nya bandbredd för att ge programmering inriktad på genrer av musik som allmänt saknat av AM och FM-radio som blues, jazz och heavy metal. Andra programföretag har varit mer kreativ användning av dessa nya möjligheter att utveckla programmering syftar till unika livsgrupper. Format på HD-2 kanaler har fokuserats på så skilda grupper som homosexuella, invandrare från södra Asien och fans av särskilda NHL-lag.

Alla typer av mottagare

Vad behöver man för att få HD Radio?


För människor som kör en hel del, iBiquity Digital Corporation, företaget som utvecklade HD Radio, meddelade nyligen att Land Rover som den 13: e biltillverkaren att ge HD-mottagare som ett alternativ i nya bilar. De går en blandad grupp inklusive Audi, Ford, Kia och Scion bland andra. Lyssnarna kan också köpa uppgraderingskit för äldre bilar i de flesta återförsäljare bil stereo avdelningar. Hem och kontors lyssnare är lika väl täckt med en mängd olika val, inklusive bordsskiva och bärbara mottagare, samt modeller för att ansluta till befintliga hem ljudsystem.

Framtiden

Warren säger att hon förväntar sig fortsatt tillväxt och konsumenternas anpassning av HD radioteknik "Med mottagare för varje personlig smak och med innovativa multicast stationer på luft, HD Radio framtid är ljus. Vi är övertygade om att med brett sortiment stationen som erbjuds, människor kommer att hitta något helt unikt och konsumenternas intresse kommer endast att gå upp. "

Hur mycket färg behöver man för att måla en bil?

December 1

Ändra en bils färg är inte så enkelt som att byta en hårfärg. När du bestämmer vilken färg du vill, bör du avgöra om du har möjlighet att måla din egen bil. Vanligtvis måste du först reparera eventuella kroppsskador, ta bort alla trim, och täcka windows och däck för att skydda från sprutdimma. Ta bort antennen och täcker speglarna är viktiga steg som ibland förbises

Bas och klarlack

För en medelstor bil, kommer du antagligen behöver ca 2 qts. av en basbeläggning. En baslack ger ett tätningsmedel mellan karossen och färgen som kommer att tillämpas senare.
Du behöver två eller tre lager klart att säkerställa fullständig täckning. Var försiktig att du inte för mycket klarlack, för det kan producera Avtrubbning som den enda lösningen är ommålning hela bilen.

Måla

Färgen själv tar ca 3 qts. av din valda färg. Beroende på kostnaden per liter, kan du gå vidare och få en gallon för att säkerställa att färgblandning är densamma. Du vill inte att sluta med två något olika färger på din bil.

ränder

Om du målar band, är det bäst att använda dem efter att bilen har målats, men innan den slutliga klarlack. Beroende på mängden och bredden på ränderna, i allmänhet 1 qt. av färg kommer att vara tillräcklig. Markera ränderna väl med tejp såsom 3M: s blå linje band. Vara säker på att bandet är ordentligt på plats för att förhindra översprutning på resten av bilen. När färgen är inte längre klibbig, men inte helt härdat, ta bort tejpen försiktigt. Dra i 45-graders vinkel från färg för att hindra den från att markera resten av bilen.

pärlemorskimrande

Om du planerar att använda en pärlemorliknande färg, först kontrollera med din färghandel för att se om den rekommenderar en tvåstegs eller trestegsprocess. Processen två steg består av en basbeläggning plus pärla päls, och trestegsprocess är bas + pärla + klar. Med hjälp av en pärlemorskimrande inte lägga till mängden av färg du använder, men det måste blandas noggrant och konsekvent för en smidig, anpassad färg.

Antydan

Alltid se till att hålla en liten burk ursprungligen blandad färg som en touch för små stötar som kommer att ske med tiden. Om färgen inte stämmer exakt, kommer det att se ut som en amatör rörde det upp.

Hur man hanterar När en Radiator behöver bytas ut

May 11

Många bilägare använder en mängd olika snabba lösningar, såsom läcka tätningsprodukter eller tejp, för att få några extra miles av en gammal radiator. I det långa loppet, men ersätter hela kylaren är den enda lösningen. Känna igen skillnaden mellan en radiator som behöver repareras och en som behöver bytas ut kan förhindra vägkanten haverier.

Instruktioner

1 Spola ut. Dränera kylmedel och spola kylaren med kallt vatten genom att sticka en trädgårdsslang i både öppningen vid kylarlocket och på undersidan av värmeelementet i det nedre vätskeutloppet. Om radiatorn fortfarande läcker även efter motor insättningar och skräp har tagits bort från insidan av kylaren, sedan ersätta hela enheten är din bästa insats.

2 Inspektera det yttre av radiatorn för överdriven rost, vilket kan tyda på irreversibel skada på kärnan. Se enstaka rostiga vatten fläck på sidan av kylaren får inte på någon verklig skada, men om metallen börjar flagna och chip, eller om beslag inte kan tas bort på grund av alltför oxidation, då är det dags att byta ut kylaren.

3 Byt kylaren om du måste ständigt tillsätta vatten eller kylvätska på en regelbunden basis. Även om du inte ser tecken på läckage, kan vätska fortfarande fly genom att förvandlas till ånga. Detta indikerar att kylsystemet inte gör sitt jobb, och att en överhettad motor är precis runt hörnet.

4 Inse att det är dags att byta ut kylaren och alla slangar om bilen är överhettad upprepade gånger, trots eventuella försiktighetsåtgärder du har vidtagits för att minska läckage. Tejp och läckage tätningsmedel är bara tillfälliga lösningar, och bör endast användas i nödsituationer. Om du måste hålla ansöka om ett nytt dessa metoder, är det dags att byta ut kylaren.

5 Använd online-resurser för att lära sig mer om bilens kylsystem och hur man utför grundläggande underhåll på radiatorer.

Tips

  • Kontrollera alltid kylarslangar för sponginess eller sprödhet innan du skylla kylaren för läckor. Om läckan kommer från slangen eller en slangände, kommer det att vara mycket mindre dyra att ersätta än en hel radiator.

Hur man hanterar När nybörjar behöver bytas ut

August 17

Ingenting ruiner en dag mer än att vrida nyckeln i tändningen bara för att höra ett klickande, vinande eller skrapande ljud du inte känner igen. Om lamporna fungerar och allt annat verkar för, kan det finnas ett problem med starter. Här är några viktiga tecken på att en starter behöver bytas ut.

Instruktioner

1 Känna igen de olika ljuden din bilmärken. Ett klick innebär oftast finns det inte tillräckligt med ström för att starta bilen, medan en gnälla betyder oftast finns det en förskjutning. När du börjar höra dessa ljud när man försöker starta bilen, bör du tala med en mekaniker för att se om start behöver bytas ut eller kan byggas.

2 Kontrollera batteriet först. En svagt batteri kan inte vända starter över. Dessutom, rengöra någon korrosion från batteriet och se till att jordkabeln från start är ansluten. Om batteriet är på full styrka, och du fortfarande bara höra ett klickande ljud, då din starter behöver bytas ut.

3 Slå på strålkastarna och vev bilen. Om ditt ljus gå ut eller dämpa när du vrider nyckeln, då du har problem med batteriet eller makt och inte själva starter. Strålkastarna kvar stadigt medan bilen klickar istället för att vända över pekar på startmotorn.

4 Håll koll på hur ofta bilen faktiskt börjar. Om bilen välter och börjar intermittent, men sedan gör ingenting vid andra tillfällen, bör du känna igen det som ett problem med starter. Ibland knacka eller skaka antändning eller start kan få bilen att gå igen, men du bör byta ut delarna så fort du får en chans.

5 Rengör och återuppbygga en starter innan du byter den. Om du får start isär och någon av delarna är korroderade eller spruckna, bör du investera i en ombyggd eller ny starter. Lär dig känna igen skillnaden mellan smuts och korrosion. Enkel smuts och smuts kan avlägsnas med en stålborste.

6 Mät strömstyrka på kabeln som går från batteriet till start med hjälp av en multimeter. Under normala förhållanden, bör start dra om en ampere per kubiktum av cylindervolymen (på stora motorer som innebär 200 eller 200A). Om strömförbrukning är för hög eller för låg, då startmotorn behöver bytas ut.

Tips

  • Undvik kontinuerligt veva (vrida nyckeln i tändningslåset) om du har startproblem. Starter värms upp mycket snabbt, och du kan skada delar genom att försöka starta bilen alltför ofta.

Hur man bestämma vilken storlek flyttbil Jag behöver

November 24

Det finns inte alltför många människor som tycker om att flytta, eftersom det är en hel del arbete och besvär att få dina objekt packade. Då måste man ladda alla dina grejer och lossa den igen. Ett svårt beslut att fatta under flyttprocessen försöker bestämma vilken storlek flyttbil du behöver använda, eftersom du inte vill betala för mer lastbil än du behöver. Räkna ut rätt storlek är en kvalificerad gissning, men med några allmänna riktlinjer, kan du plocka ut den bästa lastbil för dina behov.

Instruktioner

1 Gå runt ditt hus och räkna antalet rum i huset, sedan spela in det numret. Se till att du räkna varje rum, inklusive badrum och gemensamma utrymmen.

2 Multiplicera antalet rum du har i ditt hus med 150.

3 Oavsett nummer du sluta med kommer att användas som en kubisk fot mätning av utrymmet i flyttbil. Till exempel, om du har tre rum, behöver du 450 kubikfot flyttbil utrymme. Den allmänna tumregel går så här:

12 fot lastbil: 450 kubikfot
16-fots lastbil: 800 kubikfot
22-fots lastbil: 1200 kubikfot
26 fot lastbil: 1.400 kubikfot

4 Ta det antal rum du har i ditt hus och använda det numret mot följande skala:

15 fot lastbil: tre rum
20-fots lastbil: fem rum
24 fot lastbil: åtta rum

5 Jämför de två guider från steg 3 och 4 med längden på fordon finns på din lokala lastbil hyra butik. Vid denna punkt, är det säkrast att gå en storlek större än du faktiskt behöver, ifall du behöver mer utrymme eller har räknat fel. Till exempel, om du har en fem-rum hem, enligt de två diagrammen du skulle behöva antingen en 16-fots lastbil eller en 20-fots lastbil. För att du har tillräckligt med utrymme i fordonet, hyr en 20- eller 22-fots lastbil. På så sätt kommer du inte att göra två resor, som tar längre tid, och i slutändan kostar mer pengar.

Hur man avgöra vilken storlek Tire en bil behöver

April 5

Hur man avgöra vilken storlek Tire en bil behöver


Tillverkarna har rekommenderat däckstorlek för specifika bilmärken och -modeller. Däckdimensioner siffror ser ut som en kod men verkligen beskriva en däckets bredd, sidovägg bildformat, intern instruktion, hastighetskategori och total diameter. Innan du beställer nya däck för din bil, måste du veta vilken storlek du behöver. Samtidigt lära sig koderna är nödvändigt för beställning, att veta var man kan hitta bilens rekommenderade däckdimension att du kommer att köra bilen till tillverkarens specifikationer.

Instruktioner

1 Titta på sidan av din nuvarande däck. Identifiera åtta till nio siffrig kod som använder bokstäver och siffror. Koden börjar ibland med ett brev (ofta bokstaven P) följt av tre siffror, en bakåt snedstreck och tre tecken efter.

2 Öppna förarsidans dörr och titta längs dörrkarmen. Du kan lokalisera den rekommenderade däckdimension för din bil Där, där fordonets identifieringsnummer (VIN) ligger också - den informationen finns på ett klistermärke.

3 Läs lämpligt avsnitt i din användarhandbok. Din användarhandbok kommer att lista specifikationer och rekommendationer för din bil. Om du inte har din användarhandbok, gå Edmunds hemsida för att ladda ner den, eventuellt gratis (se Resurser).

Tips

  • Om du ska köpa däck lokalt, kan du ta bilen med dig. En servicetekniker eller lagra representant kan visa dig hur man identifierar däckstorlek.
  • Om du har eftermarknaden hjul och däck på bilen, inte rekommenderade däckstorlek som finns i dörrkarmen eller användarhandbok inte tillämpas. Använd den aktuella däckstorleken som anges på däcksidan.

Varför behöver du en låsklämma på ett säkerhetsbälte när man installerar en bilbarnstol?

December 30

Utvecklingen i fordonssäkerhetsbälten genom åren kan påverka hur du installerar bilbarnstol i bilen. De första säkerhetsbälten inte dras automatiskt och måste justeras för varje passagerare. Detta höll man fast bältade i sätet, men lämnade inget utrymme för rörelse - som framåtlutad -. En gång bältade i och med 2012, vissa fordonssäkerhetsbälten kan du luta sig framåt och samtidigt hålla dig säkert bältade i, medan vissa kan hålla dig tätt mot ryggstödet. Beroende på vilken typ av bälten eller upprullningsdon bilen har, kan en låsningen måste installeras på säkerhetsbältet används för att säkra din bilbarnstol.

Säkerhetsbälte Upprullningsdon

Den fjäderbelastad mekanism som håller säkerhetsbältet spänt är en indragare. När du SPÄNNA bältet och släppa det, kan du se sårhaken i aktion när remmen glider in sin viloplats. Ett nödlåsande upprullningsdon kan du sträcka ut och luta sig framåt medan fordonet är i rörelse. Denna typ av upprullningsdon låser upp och håller dig stadigt mot ryggstödet endast om fordonet är i en kollision eller stannar plötsligt. En automatisk låsning upprullningsdon håller dig tätt mot sätet. Om du försöker att luta sig framåt, kan bandet känns som om det blir hårdare. Den sista typen av upprullningsdon är en som har löst känslan av en nödsituation låsenhet, men kan låsas manuellt genom att slå en omkopplare på låsplattan av bältet eller upprullningsdonet. Denna typ av upprullningsdon får eller inte får göra en spärr ljud när dras tillbaka. Läs bruksanvisningen för ditt fordon för att bekanta dig med den typ av bälte upprullningsdon bilen har innan man kan avgöra om du behöver använda en bilbarnstol låsningen.

Bestämning Retractor Type

Det är ett enkelt test för att hjälpa dig att avgöra vilken typ av upprullningsdon bilen har. Dra cirka 12 inches av bandet ur sårhaken. Låt bältet glida halvvägs tillbaka till sårhaken långsamt. Dra bältet tillbaka ut igen och låt den dra tillbaka helt. Om bältes glider in och ut ur sårhaken smidigt efter behag, bilen förmodligen som nödlåsande upprullningsdon. Om bältes klick som det kommer tillbaka och kommer inte att låta dig dra ut den igen, har din bil förmodligen automatisk låsning upprullningsdon.

låsklämma

Oavsett vilken typ av bälte eller upprullningsdon bilen använder bör ditt barns bilbarnstol sättas fast på bilsätet hela tiden, inte bara i nödsituationer. Om bilen har nödlåsande upprullningsdon på sina säkerhetsbälten, kan krävas en användning av en låsningen. En låsningen är en enkel anordning som är formad ungefär som bokstaven "H". Klämman håller remmen från att dra i en och ut av sårhaken, hålla bilbarnstolen fast förbunden med fordonssätet.

Ingen Clip Behövs

Vissa typer av säkerhetsbälten eller bältes upprullningsdon inte kräver att du använder en låsbricka när du installerar en bilbarnstol. Bälten med automatisk låsning upprullningsdon inte kräver att du använder en låsbricka, som bandet Atomically stramar när den dras tillbaka, hålla bilbarnstol säker vid alla tidpunkter. Bälten som har omkopplingsbara retraktorer också inte kräver användning av en sekvens när sårhaken omkopplas till låsläget. En låsningen ska inte användas vid fastsättning av bilbarnstolen med en lap-bara bälte. Klämman kan påverka prestandan hos ett höftbälte i en krasch. Bilsäten som har inbyggda låsanordningar får inte kräver installation av en låsklämma, oavsett vilken typ av bältes upprullningsdon bilen har. Läs bilstol instruktioner, samt fordonets handbok för att avgöra om en låsklämma behövs och hur man installerar klippet om det är.

Vad du behöver veta när man köper en digitalkamera

February 23

Vad du behöver veta när man köper en digitalkamera


Digitala kameror finns i alla former och storlekar och med ett brett utbud av funktioner och specifikationer. Att veta vad man ska titta efter när man köper en digitalkamera kan hjälpa dig att undvika de tekniska landminor som finns i digital fotografering. Att ha en god förståelse för de typer av bilder som du önskar att skapa gör en bra utgångspunkt för att välja en lämplig kamera.

Megapixel är inte allt

Vissa kameratillverkare och säljare vill du att tro att fler megapixlar lika bättre bilder, men de gör det inte. En persons kompetens och kvaliteten på kamerans lins har mer att göra med att få bättre bilder än hur många megapixlar i kameran innehåller. Låt dig inte luras att tro att du behöver fler megapixlar för att skapa bilder med hög kvalitet. Verkligheten är en övergång från 3 megapixlar till 6 megapixel bara ökar kamerans upplösning med 40 procent, inte fördubbla upplösningen. Här är matte: En 3-megapixelkamera har 2048 horisontella bildpunkter och 1536 vertikala bildpunkter för totalt 3,145,728 pixlar. Öka pixel räkna 40 procent till 2.867 horisontella bildpunkter och 2150 vertikala bildpunkter, och du sluta med 6,164,050 pixlar eller 6 megapixlar. För amatör och hobbyfotograf, megapixlar är mindre viktiga än du tror; 6 megapixlar är mer än tillräckligt för att spara ögonblicksbilder.

Ergonomi och Bygg

Vissa kameror har bättre ergonomi än andra. Detta är viktigt för att du är mindre benägna att använda en kamera som inte "känner" rätt än en som passar bekvämt i greppet. Tänk på hur ofta du planerar att använda kameran och under vilka omständigheter. Du är mindre benägna att släpa runt en tung kamera på en lång vandring än en lätt, mer bekväm kamera. Innan ett köpbeslut, bege dig till din lokala fotoaffär och fysiskt hantera kamerorna du funderar.

tillbehörs~~POS=TRUNC tillgänglighet

Det är svårare att hitta tillbehör till mindre populära kameramärken än mer populära märken. Var medveten om hur lätt eller svårt det är att köpa extra batterier och laddare. Om kameran inte använder standard "AA" eller "AAA" batterier, ta reda på om du enkelt kan köpa ett nytt batteri. Vissa tillverkare gör inte en vanlig USB-sladd för att ansluta kameran till datorn för att ladda upp bilder. Ta reda på om USB-kabeln är standard eller specifika för tillverkaren.

Feature Set

Point-and-shoot kameror har enkla kontroller, lättviktskonstruktioner och erbjuder bra kvalitet till ett lägre pris än digitala spegelreflexkameror. Point-and-shoot kameror kommer också med en mängd olika funktioner som filmläge, direkt till skrivaren utskriften och ofta ett urval av helt automatiska inställningar och manuella inställningar. DSLR-kameror har många av samma funktioner, plus de erbjuder utbytbara objektiv, valfria externa blixtar och valfria externa batterier. Vissa erbjuder roterande LCD-skärmar. För den avslappnade hobby kan en kompaktkamera vara bra. För den avancerade eller foto hobby entusiasten, ger en DSLR större möjligheter och fördelar.

Hur man berättar när de främre Struts behöver bytas

April 21

Hur man berättar när de främre Struts behöver bytas


Struts är den viktigaste delen av ett fordonsfjädringssystem av flera skäl. De är avgörande för att ge en bekväm körställning, upprätthålla god hantering och tar på en stor del av den kinetiska energi som skapas vid inbromsning. Ett bra sätt att avgöra strut tillstånd är genom att ta en väl fokuserad provkörning. Om bilen hanterar dåligt eller har en hård åktur, eller om bromsning är inte skarpa och ren, är det troligt dags att byta hydrauliska stöttor och uppgradera till gasfyllda modeller. En enkel felsökning motion kommer att bekräfta eventuella tvivel.

Instruktioner

1 Air upp alla fyra däcken till deras rekommenderade tryck, kontroll av trycket i var och en med en noggrann lufttrycksmätare. Parkera bilen på en plan yta och utför en höjdmätning test. Mät från baksidan av varje hjul öppning till betongen. Mätplatser bör spegla varandra på bilen ram - både framhjul och bak. Vara exakt och noggrant i att välja samma plats på båda sidor av bilen. Mätresultaten ska vara densamma för de två främre mätningar. De två bakre mätningar bör också matcha. En skillnad på 1/4 tum är betydande; den indikerar staget och fjäder svaghet. Byt ut främre eller bakre stöttor som ett par.

2 Inspektera bilens däck. Däck som måste ta på sig ytterligare bromsbelastning på grund av svaga stöttor tenderar att utveckla sidoväggen bula på grund av sladdar som sträcker sig över tiden. Däcken skall stå upprätt, kapabla att hantera broms svar i stället för att absorbera downforce att broms skapar och att de slitna stagen inte kan hantera. Däck i denna form behöver bytas tillsammans med stöttorna. Dåliga stöttor också avsevärt minska bromslivslängd.

3 Studsa bilen på varje hörn. Det bör inte svänga. Det bör vara svårt att pressa ned. Det ska knappt rebound alls. Om det nästan bottnar och håller hoppande upp och ner när man trycker, är det dags för service. Om bilen skrapar på uppfarter att det inte skrapa på i det förflutna, ersätta stagen.

Hur man berättar när Front Struts behöver bytas

September 22

Det finns tre relativt enkla tester för att utföra på din bil för att hjälpa dig att avgöra om de främre strävorna ska bytas ut. En annan faktor innan du utför testerna är en ålder av stöttorna och körsträcka på fordonet. Tillverkarna rekommenderar att du byter fjädringskomponenter (stötar och stag) var 30.000 till 50.000 miles för att optimera prestandan hos upphävandet av bilen.

Instruktioner

1 Skakning den främre hjulupphängningen för det första testet. Gör detta genom att placera ett knä på den främre stötfångaren och sedan distribuera din vikt som knä. Luta din vikt på knä och studsa fordonet nedåt för att få det gunga. Efter det att fordonet studsar på egen hand, stoppa och steg bort och försöka räkna hur många gånger det studsar efter att du slutat. Mer än två studsar i en upp och ner rörelse anses svag.

2 Ta bilen till en enhet och välj en krokig väg. Leta efter bounciness och dålig hantering fjädring och lyssna efter en clunking buller på framsidan. Detta skulle kunna vara en indikation på staget (er) bottna medan manövrer. Relativt små knölar som skapar clunking i den främre änden eller strut är en tydlig indikation på svaghet.

3 Titta på framsidan av bilen för att se om den ena sidan lutar mer än den andra. Detta kan vara en indikation att det finns minst en svag stag i fronten.

4 Placera fordonet i parken på en asfalterad, nivå uppfart eller i ett garage. Dra åt parkeringsbromsen och placera ett hjul chock bakom en av de bakre däcken. Lyft den främre änden, en sida i taget (du behöver inte lyfta hela axeln) med hjälp av domkraft. Placera stödfoten på ett säkert ställe. Inspektera och tryck på axeln och höljet av fjäderbenet. Leta efter tecken på hydraulvätskan från inuti stöttan läcker ut på axeln hos stöttan. Det kommer att ha en fet känsla. Om du bor på eller köra på smuts eller dammiga vägar, caked-on smuts, sand och smuts är en annan kontrollampa tecken det läcker. Även om du inte kan tala om hur mycket vätska kvar i staget, kommer en läckande stag inte sluta läcka och bör bytas ut inom kort. Dessutom kör händerna upp och ner spiralfjädern och kontrollera brutna eller snäppas fjädrar.

5 Lyfta och kontrollera staget på den andra sidan. Bara för att en sträva är eller inte läcker betyder inte den andra en kommer att vara i samma form. Men det är alltid rekommenderas att ersätta eventuella fjädringskomponenter i par.