blackberry spara kontakter sd

Hur man spara kontakter med en Blackberry Storm

September 4

BlackBerry Storm är en mobil handdator som kan användas i ett trådlöst nätverk. Det finns flera alternativ för att spara en kontakt i BlackBerry. Du kan spara nummer direkt till internminnet till användning i telefonboken eller så kan du spara numret i snabbvalsmeny. Du kan också spara kontakter till ett SIM-kort för internationell användning.

Instruktioner

Spara till Telefonbok

1 Skriv in kontaktens telefonnummer (med siffer- och bokstavsknapparna) när du är på startskärmen.

2 Tryck ner "menu" -knappen.

3 Klicka på alternativet "lägg till kontakter."

4 Skriv in detaljerna för kontakten, såsom namn, e-postadress och alternativa siffror.

5 Klicka på ikonen som visas under ordet "bild".

6 Klicka på alternativet "lägg till bild".

7 Välj "kamera" för att ta ett nytt foto eller navigera till en bildmapp och väljer en sparad bild som du har på telefonen.

8 Tryck ner på "menu" -knappen.

9 Välj alternativet för "spara".

Spara till SIM-kort

10 Välj "kontakter" -ikonen på startskärmen i BlackBerry.

11 Tryck ner på "meny" och välj sedan alternativet för "SIM-telefonbok."

12 Välj "nya" och sedan skriva in kontaktens namn.

13 Ange kontaktens telefonnummer.

14 Tryck på "menu" -knappen och välj sedan alternativet "spara".

Spara snabbvalskontakter

15 Öppna knappsatsen på startskärmen i BlackBerry.

16 Tryck och håll ned en nummerknapp, såsom 5.

17 Välj "ja" när fönstret visas för att lägga kontakt med kortnummer.

18 Välj en kontakt som du har sparat i din telefonbok eller lägga till en ny kontakt (se avsnittet ovan för Spara till Telefonbok).

19 Tryck på "bakåt" -knappen för att spara kontakten.

Ta bort BlackBerry Messenger-kontakter

December 28

BlackBerry smartphones har en förinstallerad "budbärare" verktyg som tillåter användare att ha text samtal med andra BlackBerry-användare. Den "Kontakter" lista på budbäraren ansökan innehåller namn och telefonnummer till dina chattkompisar. Om du inte längre vill att text en eller flera av dina kontakter, så är det möjligt att ta bort namn från telefonen. När detta händer, är ditt namn också bort från den andra personens BlackBerry Messenger så att de inte längre kan prata med dig.

Instruktioner

1 Klicka på knappen "Meny" på din BlackBerry telefon, vilket är den ikon som har ett kluster av sju punkter.

2 Klicka på "Instant Messaging" -ikonen. På BlackBerry telefonen, det ser ut som en mapp med bokstäverna "IM" i den.

3 Klicka på "BlackBerry Messenger" -ikonen.

4 Klicka på namnet på BlackBerry Messenger-kontakt du vill ta bort från din telefon.

5 Klicka på knappen "Meny" och välj sedan "Ta bort kontakt" från listan med alternativ.

6 Klicka på rutan bredvid "Ignorera framtida inbjudningar" om du inte längre vill ta emot texter från personen.

7 Klicka på "Delete" för att permanent ta bort hans eller hennes namn från din BlackBerry Messenger.

Tips

  • Du kan välja att inte markera rutan bredvid "Ignorera framtida inbjudningar" om du kan tala med den andra personen i framtiden.

Hur man tar bort BlackBerry Messenger Kontakta

July 25

BlackBerry Messenger är en egen chattjänst som tillåter BlackBerry ägare, oavsett enhetens bärare, att skicka meddelanden fram och tillbaka. Innan du kan skicka ett meddelande till någon, måste du lägga till den personen i listan med BlackBerry Messenger-kontakter, som är skilda från de vanliga BlackBerry kontakter. Om du inte längre vill meddelande någon och ser att rensa upp din BlackBerry Messenger kontaktlista innehåller programmet ett enkelt sätt att ta bort oönskade kontakter.

Instruktioner

1 Tryck på "Meny" -knappen på din BlackBerry, som har BlackBerry symbol på det, för att få upp huvudmenyn. Välj "BlackBerry Messenger" -ikonen från startskärmen för att starta programmet.

2 Rulla ned till den kontakt som du vill ta bort. Välj inte kontakt, men helt enkelt namnet på kontakten markerad.

3 Tryck på "Meny" för att ta fram pop-up-menyn. Välj "Ta bort kontakt" från listan med alternativ.

4 Rulla till "Delete" och välj det. Du kan också bläddra till "Ignorera framtida inbjudningar" rutan och placera en kontroll där innan du trycker på "Delete". Detta förhindrar kontakt från meddelandetjänster du någonsin igen.

Hur Kopiera BlackBerry Storm kontakter till en dator

September 12

BlackBerry Storm adressbok kan lagra tusentals telefonnummer, adresser och kontaktuppgifter, så tanken på att förlora denna information om något skulle hända med din BlackBerry kan vara en skrämmande tanke. Du kan säkerhetskopiera dina kontakter via BlackBerry Desktop Software, men programmet använder ett filformat som du inte kommer att kunna få tillgång till. Om du vill spara och visa dina kontakter på din dator, måste du synkronisera dina kontakter med en CSV-fil som du skapar på din dator.

Instruktioner

1 Anslut ena änden av datakabeln till porten på sidan av din BlackBerry Storm. Anslut den andra änden till en ledig USB-port på datorn. Om ett fönster för automatisk uppspelning visas på datorn, klicka på "X" för att stänga den.

2 Starta BlackBerry Desktop Software program. Om du inte har programmet, som kom på en skiva med storm, kan du ladda ner den senaste versionen från BlackBerry webbplats.

3 Klicka på "Organizer" -knappen på vänster sida av fönstret. Klicka på knappen "Justera inställningar" i mitten av skärmen.

4 Klicka på rutan bredvid "Adressbok". Ett nytt fönster visas. Klicka på "ASCII importör / exportör" i fönstret och klicka på "Nästa". Välj "One Way Sync från enhet" och klicka på "Nästa".

5 Klicka på "Bläddra" -knappen för att öppna ett fönster i Windows Explorer. Gå till den mapp där du vill spara din BlackBerry information. Skriv in alla filnamn du vill i "Filnamn" -fältet och avsluta filnamnet med ".csv" för att beteckna att du skapar en CSV-fil. Klicka på "Öppna" för att fortsätta. Klicka på "Ja" för frågan som frågar om du vill skapa en fil. Klicka på "Nästa" för att fortsätta, sedan "Finish." Välj "OK" för att slutföra installationen.

6 Klicka på den gröna "Sync" -knappen i det nedre högra hörnet av fönstret. Klicka på "Acceptera" när programmet visar vilka förändringar det kommer att göra att din fil. Dina kontakter kommer nu att sparas till filen på din dator.

Tips

  • Det kan vara svårt att förstå filen om du öppnar den i ett ordbehandlingsprogram, t.ex. Wordpad, men informationen är där. För att få en bättre bild av filen, öppna den i ett kalkylprogram, såsom Excel. Ett kalkylprogram kommer automatiskt att formatera informationen så att varje post är i sin egen rad, och att varje fält är i sin egen cell.

Hur man hämtar min Blackberry Messenger-kontakter

April 9

Hur man hämtar min Blackberry Messenger-kontakter


BlackBerry Messenger tillåter snabb kommunikation mellan din BlackBerry enhet och medlemmar i din BlackBerry Messenger-kontaktlista. Kontaktlistan informationen är också till hjälp för att använda BlackBerry textmeddelanden, e-post och telefonfunktioner. Det finns två sätt att återställa kontaktlistan information till en BlackBerry: associerar BlackBerry-enheten med ett tidigare registrerat BlackBerry-e-postadress, eller återställa en säkerhetskopia av BlackBerry kontaktlistan. Utan dessa förskotts preparat, kan förlorat kontakten listdata inte hämtas. Båda metoderna kräver att ansluta BlackBerry till en dator där BlackBerry Desktop Manager är installerat.

Instruktioner

Hämta BlackBerry Messenger Contact Data via ett trådlöst nätverk

1 För att hämta BlackBerry Messenger kontaktdata använder ett trådlöst nätverk, se till att åtminstone en e-postadress som är kopplad med BlackBerry-enheten.

2 När e-postadressen är identifierad, öppna startskärmen på enheten och klicka på ikonen BlackBerry Messenger.

3 Tryck på "Meny" -knappen på enhetens tangentbord och välj skärmen med kontaktlistan.

4 Välj Alternativ och sedan Återställ. Välj att återställa via e-post.

5 Välj en e-postadress om det finns fler än en, och klicka på "Fortsätt" två gånger för att slutföra processen.

Hämta BlackBerry Messenger Contact Data Använda en säkerhetskopia

6 Anslut Blackberry till datorn med en BlackBerry Desktop Manager installerat. Öppna Desktop Manager.

7 Välj Backup och funktionen, följt av Restore Restore.

8 Leta reda på säkerhetskopian som innehåller kontaktuppgifter. Under säkerhetskopieringen är denna fil som lagras i en standardplats om inte en annan plats har valts. För Windows XP-datorer, är denna plats C: \ Documents and Settings \ <användarnamn> \ Mina dokument \, medan Windows Vista lagrar säkerhetskopierade data i C: \ Users \ <användarnamn> \ Documents.

9 Dubbelklicka på säkerhetskopian. Detta kan identifieras genom dess filändelse: .ipd. För att identifiera den senaste säkerhetskopian om det finns fler än en, markera filen genom att trycka på "Meny" -knappen, och välj Egenskaper för att visa dess tillkomstdatum.

10 Synkronisera Blackberry-enhet med Desktop Manager för att återställa säkerhetskopian som innehåller kontaktdata BlackBerry Messenger. Välj Ja när du uppmanas att slutföra installationen.

Tips

  • Återställa listdata kontakt kan uppmana inbjudningar till föråldrade grupper du är inte längre en medlem av.

Har en iPhone Backup spara kontakter?

March 23

Förutom att fungera som en mobiltelefon, fungerar din iPhone som en miniatyr dator med möjlighet att hålla reda på dina kalendrar, kolla din e-post, lagra dina kontakter och spela spel. Faktum är att du lagra så mycket information på din iPhone, du har ofta att synkronisera den med din dator för att spara informationen. Varje gång du ändrar informationen på din iPhone, till exempel uppdatera en kontakt eller köpa en ny applikation, är det en bra idé att spara informationen till iTunes. ITunes tar sedan denna information och skapar en säkerhetskopia.

synkronisering

Handlingen att synkronisering drar information från din iPhone och sparar den till datorn. Ny musik och program synkroniseras till iTunes-biblioteket. Nya eller ändrade kontakter synkroniseras till vad tredje part program som du har ställt in dina inställningar att synkronisera med. Till exempel kan iTunes synkronisera dina kontakter med Outlook, Google-kontakter, Windows Kontakter och Yahoo kontakter. Det är upp till dig hur du vill att informationen sparas.

Säkerhetskopior

En säkerhetskopia är en fil som sparar all information på din iPhone, från filer till program. Den här filen lagras i iTunes programvara för framtida användning vid behov. ITunes säkerhetskopierar dina SMS-meddelanden, kontakter, programinställningar startskärmen ikon ordning, bakgrundsbild, bilder, meddelanden, kalenderhändelser, anteckningar och favoriter. Senare, om du måste fabriksåterställning din iPhone, kan du installera säkerhetskopian för att återfå din iPhone information.

iTunes-inställningarna

Programmet som lagrar dina iPhone-kontakter ligger på "Info" skärm i iTunes. Måste du ansluta din iPhone till datorn för att få tillgång till den här skärmen. Även om iTunes backup gör säkerhetskopiera dina kontakter, kan du också ha en backup till inställningarna för säkerhetskopiering genom att spara dina kontakter till en tredje part ansökan. Senare kan du åter synkronisera kontakter och återfå informationen på det sättet.

iTunes-synkronisering

Anslut din iPhone till datorn med hjälp av USB-sladd. Öppna iTunes på datorn. Klicka på din iPhone i den vänstra kolumnen. Det ligger inom ramen för "Devices" header. På huvud iTunes skärmen, klicka på "Sync" -knappen. Detta synkroniserar dina uppgifter och skapar en säkerhetskopia som innehåller dina kontaktuppgifter.

Hur Kopiera BlackBerry 7520 kontakter till ett SIM-kort

April 6

Om du är en BlackBerry användare kan du använda din abonnentidentitetsmodulen (SIM) kort som backuplagring för telefonen adressbok. Detta gör att du snabbt växla dina kontakter till en annan handenhet genom att sätta i SIM-kortet i den. Detta skyddar din information i händelse av skada på luren. Tyvärr är BlackBerry 7520 en av de äldre BlackBerry modeller och även om det stöder att överföra kontakter till SIM-kortet, är processen lite långsam.

Instruktioner

1 Slå på din BlackBerry 7520. Klicka på "Adressbok" från huvudskärmen.

2 Rulla nedåt i listan med kontakter i adressboken tills du vill överföra till SIM-kortet. Markera kontakten.

3 Tryck på "Meny" -knappen. Klicka på "Kopiera till SIM-telefonboken" för att avsluta överföringen. Upprepa för varje kontakt som du vill överföra till SIM-kortet.

Tips

  • SIM-kortet kan vara en lämplig plats att lagra dina kontakter på din BlackBerry 7520, men vissa områden får inte överföra över. Du kommer att förlora information som födelsedagar, bröllopsdagar och hemadresser. Dessutom kan varje SIM-kort artikel enbart hålla ett namn och ett nummer. Adressboks kontakter med flera telefonnummer kommer att delas upp i en post för varje nummer. Till exempel, Joe Smith, som har ett arbete antal 555-555-5555 och ett hemnummer av 999-555-5555, kommer att delas upp i två poster med namnet Joe Smith, en med 555 nummer och en med 999 antal.
  • Överföra din adressbok till din BlackBerry 7520 SIM-kort kan vara en mödosam process om du har en stor adressbok eftersom du måste göra det en kontakt i taget. Även om denna fråga har rättats på nyare BlackBerry modeller, det finns inget sätt att överföra hela adressboken till SIM-kortet på en gång på BlackBerry 7520.

Hur man spara kontakter i Mina SIM på min Motorola V365

January 26

Hur man spara kontakter i Mina SIM på min Motorola V365


Motorola V365 telefon kan lagra telefonnummer i både telefonens interna minne och på SIM-kortet. Lagra kontakter på SIM-kortet är en praktisk funktion. När du byter till en ny GSM-enhet, helt enkelt sätta i SIM i den nya telefonen för att överföra viktiga namn och nummer. Spara dina telefonnummer till SIM-kortet innebär också att de backas upp vid dina V365 fel. Det är viktigt att notera att informationen som e-postadresser kan inte lagras på SIM-telefonboken, bara namn och nummer.

Instruktioner

Spara nya kontakter till SIM-kort

1 Vänd telefonen öppen. På startskärmen, använd knappsatsen för att skriva in det telefonnummer som du vill lägga till.

2 Tryck på "Store".

3 Skriv in namnet på kontakten i fältet "Namn" -fältet, tryck sedan på "Klar" -knappen. Välj "Spara till" och välj "SIM".

Flytta befintliga kontakter till SIM-kort

4 Vänd telefonen öppen. Tryck på "Meny" och välj "Adressbok".

5 Markera en post du vill flytta och tryck sedan på "Meny". Markera och välj "Kopiera".

6 Markera "poster" för att kopiera individuella nummer, eller välj "Alla" för att välja alla poster i telefonboken. Tryck på "Välj". Markera "Telefonminne" och tryck på "Ändra". Välj "SIM-kort."

Hur man spara kontakter i en mobiltelefon Online

April 17

Hur man spara kontakter i en mobiltelefon Online


En av de mest använda funktionerna i en mobiltelefon är dess förmåga att lagra kontaktinformation. Eftersom de flesta människor bära telefonen med dem hela tiden, är det ett bekvämt alternativ för att spara namn och nummer av vänner, familj och kollegor. För många användare mobiltelefon, är deras trådlösa enheten den enda plats de har viktig information, såsom personlig telefonnummer, e-postadresser och affärskontakter. Detta kan vara förödande om telefonen tappas bort, stjäls eller fel. Skriva alla dina kontakter ner kan vara en besvärlig uppgift, men det finns andra alternativ.

Instruktioner

skydeck

1 Rikta datorns webbläsare till Skydeck.com. Klicka på "Registrera dig nu" länken. Du kommer att uppmanas att ange ditt trådlösa telefonnummer.

2 Se till att din mobiltelefon är påslagen och har tillräcklig täckning. Du får ett textmeddelande från Skydeck som innehåller en länk. Klicka på länken och följ anvisningarna för att skapa en Skydeck konto och ladda Skydeck program till telefonen.

3 Skydeck synkroniseras befintliga kontakter från telefonen till sin online-server. Efter synkroniseringen är klar, använda datorn och gå tillbaka till Skydeck webbplats. Logga in med kontoinformationen du tidigare skapat.

4 Klicka på avsnittet "Mina kontakter" på sidan. Du kommer att kunna se och redigera befintliga telefonkontakter härifrån genom att klicka på namnet på kontakten. För att lägga till en ny kontakt genom att klicka på den runda ikonen med plustecknet, som ligger ovanför kontakter. Efter kontakten in den automatiskt synkroniseras med din mobiltelefon.

Data Pilot

5 Rikta datorns webbläsare till datapilot.com. Klicka på länken för data Pilot programvara.

6 Lägga till objektet i din varukorg och följ instruktionerna på skärmen för att slutföra köpet. Följ anvisningarna för att slutföra installationen av Data Pilot programvara på din dator.

7 Starta Data Pilot programvara på din dator genom att klicka på den nyinstallerade ikon på skrivbordet. Anslut enheten med en kompatibel USB-kabel och välj "Sync" alternativet.

8 Redigera eller lägga till nya kontakter med datorns tangentbord. När du är redo att lägga till nya kontaktuppgifter till telefonen, ansluter telefonen till datorn med USB-kabeln. Välj "Sync" i alternativmenyn i datapilot programvara.

MIQ

9 Starta datorns webbläsare och gå till miqlive.com. Klicka på länken "Kom igång". Välj din telefon märke och modell. Du kommer då att behöva registrera sig genom att skapa ett användarnamn och lösenord, och ange din e-postadress och mobilnummer. Klicka på Skicka.

10 Följ datorns instruktionerna på skärmen för att hämta den MIQ program till telefonen. Se till att telefonen är laddad och har tillräcklig täckning. Ladda ner programmet och logga in med ditt nyligen skapade användarnamn och lösenord. När de är färdiga, gå tillbaka till din dator och klicka på "All Done" länken.

11 Klicka på alternativet kontakter på datorns skärm. Du kommer att se alla dina importerade kontakter visas på skärmen. Du kan redigera befintliga kontakter eller lägga till nya genom att välja "Ny kontakt" länk.

Tips

  • Om du inte får länk från Skydeck refereras i steg två i avsnitt One, kan den laddas ner med hjälp av telefonens webbläsare. Starta webbläsaren och gå till http://m.skydeck.com.
  • Besök varje produkts hemsida för en fullständig lista över kompatibla telefonmodeller. Om enheten inte är kompatibel, försöka besöka tjänsteleverantörens webbplats för att leta efter andra trådlösa alternativ för säkerhetskopiering.

Hur man spara kontakter från en telefon Online

April 18

Att förlora din mobiltelefon kan vara en av de mest frustrerande och nervpåfrestande delar av det moderna livet, och de mer avancerade mobiltelefoner blir, desto svårare är det att ersätta de saker vi har på dem. Utvecklare är hårt arbete, men att skapa program och webbplatser som kan lagra telefonens kontaktuppgifter på nätet, så att även om telefonen är borta, dina kontakter är rätt för dig att ladda in en ny.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren och navigera till Soocial webbplats (se Resurser). Välj "Registrera dig nu!" alternativ och ange i den grundläggande information som krävs.

2 Öppna e-postklienten och klicka på länken som tillhandahålls av e-postbekräftelse skickas till dig via Soocial. Du kommer att vara inloggad på ditt konto och ges möjlighet att lägga till olika anslutningar för att ha kontakter lagrade från.

3 Välj "Lägg till en telefon" och välj din typ av mobiltelefon. IPhone och Björnbär har separata lägga alternativ.

4 Leta reda på alternativen för synkronisering i telefonens menyalternativ och ange informationen på Soocial sidan.

5 Aktivera synkronisering av kontakter på telefonen. Kontakterna kommer att uppdatera din Soocial profil automatiskt. IPhone och Blackberry-användare att följa tillämpningsanvisningar på Soocial sida för att lägga dessa enheter.

6 Logga in på ditt Soocial konto och välj fliken "Kontakt" längst upp till höger på sidan. Dina kontakter kommer att listas i en sökbar fält vid mitten av sidan, och kommer att finnas tillgänglig på nätet på din profil när som helst. Du kan också skapa kontaktgrupper eller nya kontakter som kommer att synkroniseras med telefonen från Soocial profil.

Tips

  • Det kommer sannolikt att bli fler program som detta dyker upp i tid, men Soocial har den enklaste gränssnittet och är gratis. Andra program, som ZYB, som också används för att tillhandahålla gratis online kontakt lagring, har köpts eller omvandlas till en betaltjänst. Dessutom, om du är misstänksamma för att använda en tjänst, du kan alltid använda telefonens kontaktimportören till datorn och skapa en Google doc att hålla informationen, men detta kommer att bli mer arbete.
  • Som med alla saker på nätet, vara uppmärksam på avtal integritet med alla tjänster som lagrar dina personuppgifter.