blockera mobila signaler hemma?

Hur man kan blockera RFID Signaler

July 10

Hur man kan blockera RFID Signaler


Radio frequency identification (RFID) använder taggar om storleken på ett frimärke som tilldelar en unik identifieringskod till varje objekt de är installerade i, som en skanner då kan läsa med hjälp av radiosignaler. Dessa taggar används ofta för att spåra kunder i butiker, och används i vissa ID-kort och kontaktfria betalkort. Eftersom dessa taggar, i teorin, kan läsas av alla RFID-scanner som helst, finns det betydande integritetsfrågor, särskilt om de kodar ID-information. Tack och lov, RFID-signaler är inte svåra att blockera.

Instruktioner

1 Linda objekt som innehåller ett RFID-chip i aluminiumfolie. Detta blockerar signalerna från att nå det. Om du är orolig för människor hemlighet läser ID-information, linje din plånbok med ett skikt av folie för att blockera signaler från RFID-chip i ditt ID-kort.

2 Sätta någon objekt som innehåller ett RFID-chip inuti en behållare tillverkad av metall eller något annat ledande material. Detta skyddar dem från radiosignaler, inklusive de från en RFID-scanner.

3 Omge alla föremål som har en RFID-bricka med vatten. RFID-signaler inte lätt tränga vätskor. Att placera en RFID-chip i en tank med vatten, eller bara omge den med flaskor som innehåller flytande, döljer den från skannrar.

4 Blockera signalerna vid källan. Om du vet var en RFID-scanner ligger, omger den med vätska, aluminiumfolie eller en metallbehållare blockerar signalerna man försöker att skicka att upptäcka RFID-taggar. I de flesta situationer är detta inte praktiskt, eftersom dessa skannrar kan antingen vara dolda eller tillräckligt många för att göra det svårt att blockera alla av dem.

Tips

  • Inte störa RFID-utrustning i butiker eller i RFID-taggar i produkter som du ännu inte har köpt. I båda fallen utgör denna skada på egendom och kan resultera i åtal. Blockera de signaler med en behållare, men är inte olagligt.

Hur man gör din T-Mobile Signal Bättre

October 19

Avsaknaden av en bra signal på en T-Mobile mobiltelefon kan orsaka lättare dig att släppa samtal. Även om ingen nätoperatör har möjlighet att erbjuda fullständig täckning till sina kunder, kan abonnenterna använda olika metoder för att förbättra de signaler de får. Om du vet hur man använder en repeater och välj ett nätverk för hand, kan du göra din T-Mobile signal bättre.

Instruktioner

1 Förvandla din mobil enhet och slå på den igen. Detta gör att telefonen för att få signaler i ditt område en gång mer och registrera sig på ett nytt nät.

2 Tryck på "Meny" och "Inställningar". Tryck sedan på "Network Setup" alternativet samt "manuellt val av nät." Välj T-Mobile från resultatlistan och tryck på "Registrera".

3 Anslut koaxialkabeln till båda antennerna och repeater. Placera en antenn på insidan av byggnaden där du vill öka din signal, och den andra antennen i ett utanför område. Sedan försöker ringa ett samtal på din mobiltelefon för att kontrollera att du har en starkare telefonsignalen. Flytta dina antenner till olika platser tills du får den typ av signal du önskar.

Sätt att öka Mobil Signal

February 6

Sätt att öka Mobil Signal


En svag mobil signal kan betyda skillnaden mellan att avsluta ett samtal och få den att släppa ut halvvägs igenom. Lyckligtvis finns det sätt att öka din mobiltelefon signal så att du aldrig förlora ett samtal igen. Genom att känna till många sätt att öka en signal kan eliminera den frustration som arbetar med en dålig signal.

booster

Ett sätt att öka din mobiltelefon signal är att investera i en mobiltelefon signal booster. En mobiltelefon signal booster kan fästas på din telefon och förlänga din totala mobiltelefon signalområde. Enligt Financebusinessarticles.com, kan de också förbättra ljudkvaliteten och batteritid. En annan typ av mobil signal booster är känd som en repeater eller förstärkare. Dessa typer av boosters inte fäster telefonen utan ditt hem eller arbetsplats och syftar till att främja signalstyrka inom området.

Ta det utanför

Om du har problem med din mobiltelefon signal inne i ditt hem - eller i någon typ av slutna kvarter - försöka våga utanför. Om byggnader eller bostäder är byggda med tjocka betong kan betongblock din mobiltelefon signal, vilket gör att du uppleva dålig mottagning. Tak som innehåller glasfiber - eller fönstret skärmar som är gjorda av metalliskt - kan också störa din signal i ett hem eller en byggnad. Stående utanför - särskilt i stora öppna områden - kommer att ge dig en mer direkt linje till mobiltelefon torn och öka din signal.

gem

Enligt Wisebread.com kan ett gem användas för att ge din mobiltelefon signal ett uppsving. Helt enkelt ta en vanlig gem och böja den så att den ena änden sticker rakt upp. Därefter fäster den böjda gem din mobiltelefon med tejp. Se till att den fästs ordentligt till telefonen. Väl ansluten bör den raka änden peka uppåt. Även om detta inte kommer att ge dig full styrka, bör den öka mängden signalstaplar på din mobiltelefon med en eller två. Om det inte fungerar, det bara kostar dig ett gem.

Holding och nätverk

Det sätt på vilket du håller din mobiltelefon kan ha en negativ effekt på signalstyrka beroende på vilken typ av telefon du använder. Till exempel kan Apple iPhone 4 har en minskning i signalstyrka om du placerar din hand på nedre vänstra hörnet på enheten. Om du har problem med signalmottagningen, försöker greppa telefonen på ett sätt som inte stör antennen. I vissa fall kan nätoperatören själv vara orsaken till en dålig mobil signal. Om din mobiltelefon är olåst - eller inte bunden till en bärare - försöker byta leverantör för att se om en signal uppsving sker.

Hur man kan blockera GPS Signaler

April 1

Hur man kan blockera GPS Signaler


Den civila GPS (Global Positioning System) satellitsystemet signal sänder med låg effekt, line-of-sight på 1575,42 MHz i UHF (Ultra High Frequency) band. Systemet är en konstellation av 24 satelliter som lanserades av US Department of Defense. Systemet gjordes tillgängliga för civila under 1980-talet. Satelliterna kretsar runt jorden två gånger om dagen och sända till jorden. GPS-mottagare använder triangulering för att ta linjesikt signaler från flera satelliter och beräkna mottagarens position. Blockering av signalen kan åstadkommas genom att påverka line-of-sight.

Instruktioner

1 Kör en fast monterad, GPS-utrustade fordon i en underjordisk parkering struktur för att snabbt och enkelt blockera GPS-signalen. Arten av de signaler är att GPS är line-of-sight, och betongen och den underjordiska miljön kommer att blockera signalen.

2 Placera en handhållen mottagare i en miljö som kommer att blockera GPS-signaler. Placera den i en vattentäta påsar under vattnet kommer att blockera signalen, som kommer att bära i en källare.

3 Testa andra marginella sätt att blockera signalen. Vanligtvis GPS-mottagare inte kommer att få en signal i en byggnad under tät vegetation --- såsom i en skog. Men ibland kommer. GPS-mottagare måste kunna se ett minimum av tre satelliter för en latitud och longitud fix. De behöver fyra satelliter för latitud, longitud och höjd beräkningar. Så kan du hitta bristen på himlen finns i djupa dalar eller hög byggnad kommer också hindra mottagning av en full uppsättning av GPS-signaler.

Hur man kan blockera en signal Ping till en mobiltelefon med aluminiumfolie

October 3

Hur man kan blockera en signal Ping till en mobiltelefon med aluminiumfolie


En signal ping kan hänvisa antingen till någon ljudsignal som tas emot av en mobiltelefon eller irriterande små pip och pip som ibland blöder in dina telefonsamtal. Hursomhelst, kan du blockera dem med aluminiumfolie på bara några minuter. Med lite justering och experiment, kan du anpassa din telefon för att ta emot olika mängder signal ping.

Instruktioner

1 Rip off en 9-kvadrat-tums bit aluminiumfolie. Om telefonen är särskilt stor eller liten, justera därefter. Lägga aluminium platt och pressa ut alla stora rynkor med händerna tills det är så platt som möjligt.

2 Skär ett hål i mitten av aluminiumfolie som är något mindre än storleken på din mobiltelefon skärm och numeriskt tangentbord. Placera telefonen nedåt över hålet.

3 Vik aluminiumfolie över baksidan av telefonen. Vik en sida helt över telefonen, sedan den andra sidan och sedan toppen och botten. Om du vill minska klumparna försvinner, trimma sidorna av folien tills de är var bredden på din telefon. Detta kommer nu blockera signalen ping som är alla ljudsignaler. Det kommer också att hålla telefonen från att störa annan elektronik, såsom högtalare. Att anpassa folien endast blockera irriterande störnings piper, fortsätter du till steg 4.

4 Trimma folien tills det är bara en tum av extra folie hela vägen runt telefonen, sedan lägga det över som i steg 3. Detta kommer att skapa en liten buffert av aluminiumfolie runt telefonen för att blockera överskott signal pingar men kommer fortfarande att tillåta inkommande och utgående samtal. Om du befinner dig i ett område med dålig nättäckning eller i en källare eller cement byggnad, kan även en liten mängd av aluminium blockera alla samtal, så experimentera med mindre mängd folie runt toppen av telefonen (eller var antennen är på din telefon). Testa om du får ping-fria samtal genom att ringa din telefon från en annan telefon.

Hur man kan förbättra Mobiltelefon Signal hemma

April 15

Många människor har helt övergett fasta telefoner i utbyte mot en till synes mer bekväm cellulär livsstil. Däremot kan betala en räkning för en mobiltelefon som inte fungerar bra i ditt hem vara oerhört frustrerande. Lyckligtvis finns det ett antal snabbt, enkelt och till låg kostnad lösningar för att förbättra din mobiltelefon signal hemma.

Instruktioner

1 Titta i ditt kök. En föga känt om dessa små twist-band som kommer med dina soppåsar är att tråden används för att göra dem är samma tråd som används för att göra radioantenner. Med den kunskapen kan vrida en av dessa trådar runt telefonens interna antenn öppning öka mottagningen. Om detta är en framgångsrik fix, kan tejp slutföra uppgiften genom att säkra kabeln till telefonen.

2 Öppna garderoben och skär en metall hängare. Tråd galgar kan användas som antenner eller signal boosters när trimmas ned till en fungerande storlek. Hitta telefonens SIM-kort öppning och försiktigt placera spetsen av den skurna tråden något i facket. Med hjälp av ett hållbart bindemedel såsom tejp, säkra kabeln till telefonen. Extra tejp kan sedan sättas på den öppna änden av din hemgjorda antenn för säkerhetsändamål.

3 Ta din lödverktyg, ett par konservburkar, en koaxialkabel och titta på denna instruktionsvideo metacafe.com/watch/750707/how_to_make_a_cell_phone_antenna_under_5_minutes. På mindre än fem minuter, är du säker på att uppleva bättre mobiltelefon mottagning. Denna metod verkar ha fått en hel del online popularitet med bra recensioner, så om galgar och twist band inte hjälper, inte ge upp förrän du har provat denna plåtburk lösning.

Vad kan göra min mobil signal starkare?

May 17

Vad kan göra min mobil signal starkare?


Om du är en vanlig mobiltelefon användare, har du förmodligen upplevt frustration av dålig eller ingen mottagning på grund av en svag eller obefintlig signal. Detta kan ske i ett landsbygdsområde eller ens i en tätbefolkade stadsmiljön. Lyckligtvis finns det en mängd olika sätt du kan öka signalen, som kan variera från att köpa ytterligare enheter till helt enkelt ändra hur du använder telefonen.

femtoceller

Större mobiltelefon tjänsteleverantörer som Verizon Wireless, AT & T och Sprint säljer små enheter som kallas femtoceller som ansluter till hemnätverket router och agerar mycket som i hemmet mobiltelefon torn. Femtoceller ger fem-bar täckning i områden upp till 2500 kvadratfot, oavsett närhet till bäraren torn. Som ett resultat, de erbjuder starka signaler inom områden som källare och när ett hem är omgiven av branta kullar. Andra fördelar är förbättrad röst klarhet, färre avbrutna samtal och längre mobiltelefon batteritid.

repeaters

Repeaters kan förbättra signaler i situationer där mobiltelefon torn mottagning är tillgänglig men signalen är svag. Repeaters förlita sig på en antenn placerad nära ett fönster eller utomhus för att plocka upp signalen, som sedan överförs till en förstärkare via en kabelanslutning. Till skillnad från femtoceller kan repeaters inte programmeras för specifika enheter, så det är möjligt dina grannar kan dra nytta av din användning av dem utan att behöva betala för tjänsten. Repeatern kit typiskt kostar också mer än femtoceller.

Huskurer

Om du inte vill bära kostnaden för inköp av femtoceller eller repeaters, kan du kanske att förbättra mobil mottagning med hjälp av objekt som du kanske redan har hemma eller på kontoret. Enligt WiseBread hemsida, kan du bygga en effektiv antenn genom lödning tillsammans tomma kaffeburkar och fästa dem till telefonen med tråd. Även med hjälp av ett gem eller en bit av elektrisk tråd kan fungera i vissa fall.

arbetssätt

I vissa fall kan du stärka din mobiltelefon signal genom att göra justeringar till dina arbetsmetoder. Om telefonen har en justerbar antenn, höja eller sänka den kan påverka signalstyrkan. Om du är i en stad och omgiven av höga byggnader, flytta till ett öppet område som en korsning kan också förbättra signalstyrkan. Om du är nära till andra elektroniska apparater, kan de störa din mottagning, så att du kan uppnå goda resultat genom att flytta bort från dem eller stänga av dem.

Hur man kan blockera cell signaler i ditt hem

March 1

Hur man kan blockera cell signaler i ditt hem


Den signal som skickas av mobiltelefonen är naturligtvis avgörande för processen för att skicka och ta emot samtal. På vissa mobiltelefoner kan det också ge en GPS-signal. Om du vill att din signal kan inte hittas, finns det en tydlig alternativet hur man kan blockera den.

Instruktioner

1 Köp en mobiltelefon jammer som förhindrar telefonen från att skicka eller ta emot signaler. Beroende på modell, kommer det störa signalerna från din mobiltelefon från en radie av 15 fot till 100 fot.

2 Slå på störsändaren för att blockera signalen från en cell i hemmet. Beroende på modell, kommer jammer antingen vända på eller slå på.

3 Placera störsändaren inom om en 5-fots radie från mobilen för blockeringskapacitet för att fungera bäst.

4 Stäng av jammer när du inte använder den, eftersom den kan störa andra radiosignaler eller signaler mobiltelefon i området.

Tips

  • Kontrollera lagligheten av en mobiltelefon jammer i ditt område. Det är den överlägset bästa sättet att blockera en mobiltelefon signal i ditt hem, men störsändare är olagligt i vissa stater.

Vad är en mobil signal Bar?

May 21

Vad är en mobil signal Bar?


Ingenting är mer frustrerande än att försöka placera endast ett anrop för att upptäcka signalen i ditt område är inte tillräckligt stark för att göra det. Signal barer på din mobiltelefon fungera som ett sätt att mäta signalstyrkan. Men signalstaplar är inte den enda faktorn om när du kan och inte kan ringa ett samtal.

signal Bar

De signalstaplar som visas på en mobiltelefon, såsom Apple iPhone, är utformade för att representera telefoner möjligheten att ansluta till mobilnätet den använder. I teorin, desto mindre avstånd du har mellan din mobiltelefon och mobilmasten, desto bättre mottagning får du och mer kraftfulla av en signal telefonen kommer att ha. Fler staplar visas ju närmare mobilmast du är. Den iPhone har en högst fem barer det kan visa. Andra telefoner kan variera, men alla kommer att ha högst barer att visa.

låga Bars

Om staplarna på telefonen är låg, det betyder inte nödvändigtvis betyda att du inte kommer att kunna ringa ett samtal eller tar emot ett samtal. Emellertid kan det vara svårare att göra det. Om du har möjlighet att placera och / eller ta emot ett samtal med ett lågt antal barer, är det mer sannolikt att samtalet kommer att tas bort innan den är klar. Samtalet i sig kan låta konstigt, med en persons röst bleknar in och ut. Textning kan också vara ett problem. Du kan skicka ett SMS, men det kan ta längre tid än vanligt att tas emot.

GSM Vs. CDMA

Enligt Ron Dicklin, en av grundarna av Root Wireless, nätverksteknik du använder gör en skillnad när det gäller låga barer och tillförlitlighet. Om du använder Global System for Mobile Communications du är mer benägna att ha problem med att använda telefonen när baren räkningen är låg. Men om du använder Code Division Multiple Access), så ska du inte ha så många problem med att använda telefonen med en låg bar räkna om en hel del överbelastning på nätet pågår inom området. AT & T och T-Mobile USA arbetar med GSM medan Sprint Nextel och Verizon Wireless arbetar med CDMA-tekniken.

överväganden

Mobiltelefon signalstaplar representerar decibel. Om du har det högsta beloppet av barer på telefonen, då decibel räkna är närmare noll. Enligt Dicklin, "ju närmare decibelmätningen är noll, desto starkare är signalen." Vissa smartphones, såsom Android, visar decibel mätning på din telefon istället för att använda barer. Men även om du har det högsta beloppet av barer på din telefon, kan du fortfarande ha problem med att använda telefonen. Detta inträffar när alltför många människor använder samma nätverk samtidigt. Slutligen inte förväxla signalstaplar med batteristaplar. Vissa telefoner kommer att ha barer placeras inuti konturerna av ett batteri. Dessa staplar representerar batteriets livslängd och vilka inte har något att göra med signal klarhet.

Hur man installerar mobil signal Extenders

March 13

Hur man installerar mobil signal Extenders


Stora byggnader, lokala störningar eller avståndet till närmaste cellulära tornet kan orsaka din mobiltelefon samtalskvaliteten att minska. I områden som du inte ofta, är detta bara en mindre besvär, men när det sker i ditt hem eller arbetsplats, kan det vara en ständig källa till frustration. Mobiltelefon signal boosters får en cellulär signal via en utomhusantenn, förstärka signalen med en förstärkningsenhet och återsända den i en närliggande låg täckningsområde via en inomhusantenn.

Instruktioner

1 Placera ett samtal med din mobiltelefon. Gå runt på utsidan av byggnaden där du vill installera signalförlängaren. Be personen i andra änden av samtalet att bekräfta samtalskvaliteten när du flyttar runt om i byggnaden. Om du kan komma åt taket av byggnaden, kontrollera samtalskvaliteten på taket också.

2 Montera signalförlängaren externa antennen på den högsta punkten på en vertikal yta nära den plats där din mobiltelefon hade starkast möjliga signal. Håll antennens fäste upp mot väggen på installationsplatsen och markera platsen för konsolens skruvhål mot den vertikala ytan med en blyertspenna. Borra hål som är något smalare än de skruvar som medföljde signal extender s monteringssats. Skruva fast fästet på plats. Sätt antennen i fästet och dra åt muttrarna som håller antennen på plats med en skiftnyckel.

3 Skruva den ena änden av förlängnings satsens längre koaxialkabel på koaxialkontakten på den externa antennen. Kör kabeln in i byggnaden. Du kan behöva borra ett litet hål i utsidan av byggnaden för att få kabeln in i byggnaden. Skruva den andra änden av kabeln till den externa antennanslutning på signal extender förstärkare.

4 Skruv ena änden av satsens andra koaxialkabel till den inre antennanslutning på förstärkaren. Skruva den andra änden av kabeln till den interna antennen. Om din kit använder en platt eller enkelriktad intern antenn, montera antennen på ena sidan av byggnaden. Om satsen innehåller en flera riktningar antenn, montera antennen nära mitten av byggnaden. Som med den externa antennen, markera och borra hål innan montering av inbyggd antenn.

5 Anslut förstärkarens strömkabel till förstärkaren och till ett vägguttag. Slå på förstärkaren strömbrytare.

6 Placera ett samtal nära den interna antennen för att testa signalmottagningen. Om mottagningen är dålig, lossa den externa antennen i sitt fäste och vrid den en aning åt höger eller vänster och testa igen. Om signalen är värre, vrida antennen i den motsatta riktningen. Om det är bättre, fortsätter att rotera den externa antennen tills signalen börjar bli värre igen. Dra den externa antennens fäste.

Tips

  • Kontrollera att din mobiltelefon signal förlängaren är kompatibel med din mobilnätet innan du installerar den.