bränsletank anslutningar cherokee

1996 Jeep Specifikationer

November 7

1996 Jeep Cherokee finns som en SE, en Classic, ett land eller en sport. Cherokee finns med två dörrar eller fyra dörrar. och som en två-wheel-drive eller fyra-wheel-drive sport-utility vehicle (SUV). Valfria funktioner som finns tillgängliga är låsningsfria bromsar, luftkonditionering, tilt styrning och farthållare.

motor~~POS=TRUNC

SE, både två- och fyra-dörrsidorna och två och fyra-hjulsdrivna trim, kommer med en standard 2.5-liters I4 motor. Det är en 125-hästkrafter motor som producerar 150 pund-fot av vridmoment vid 3250 rpm. Slag på I4 är 3,19 inches och hålet är 3,88 inches. Alla andra modeller, inklusive klass, Land och idrott, levereras som standard med en 4,0-liters, I6 motor. Det är en 190-hästkrafter motor som ger 235 pund-fot av vridmoment vid 3200 rpm. Denna motor stroke är 3,41 inches och hålet är 3,88 inches.

exteriör specifikation

Den totala hjulbas Cherokee är 101.40 inches. Den 1996 Jeep Cherokee har en längd av 166.90 inches och en bredd av 67,70 inches. Höjden är 63,90 inches för två-hjulsdrivna Cherokee och 64.0 inches för fyra-wheel-drive. Spåret i den främre och bakre är 58,0 inches. Tjänstevikten är antingen 2,955 pounds eller 3,115 pounds, baserade på den modell och trimma samt sändningstyp.

interiör specifikation

1996 Cherokee levereras som standard med plats för upp till fem passagerare. Den har en främre utrymme av 38,30 inches och en baksida 38.50 inches. Den tillgängliga benutrymme är 41.40 inches i fronten och 34,90 i ryggen. Standarden hip rum mätning är 55,20 på framsidan och 44,50 i den bakre. mätningar rum Shoulder är 55,20 inches i fronten och 55,30 inches i baksätet.

Bränsleekonomi

1996 Jeep Cherokee har en 20,20-liters bränsletank. Cherokee körs på vanlig gas. Staden Betyget är 15 mpg för Cherokee med en automatisk växellåda och bakhjulsdrift, och 21 mpg på landsväg. Staden rating för Cherokee med en manuell växellåda och bakhjulsdrift är mellan 18 och 19 mpg, och motorvägen Betyget är 23 mpg. De fyra-hjulsdrivna Cherokee med en automatisk växellåda får 15 mpg i staden och 19 mpg på motorvägen. Cherokee med en manuell växellåda och fyrhjulsdrift blir mellan 18 och 19 mpg i staden och mellan 22 och 23 mpg på landsväg.

Hur man installerar en bränsletank i en Jeep Grand Cherokee

February 11

Jeep Grand Cherokee är en familj urban fordon anpassad för alla typer av äventyr. Det har utvecklats till en annan medelstora familje SUV som erbjuder komfort och stil. Att sätta en bränsletank i din SUV är något utmanande, men kan åstadkommas med rätt uppsättning instruktioner. Korrekt installation gör att du kan fortsätta att hitta nya äventyr i någon Jeep Grand Cherokee modell.

Instruktioner

1 Ta bort tanklocket och ta bort den negativa batteripolen framifrån bilbatteriet. Sätt en suga slang för att tömma bränsle i en bränslebehållare. Koppla bort alla bränsleslangar och elektriska kontaktdon för bränslemätaren sändande enheten. Packa upp tank spännband och använda en domkraft för att sänka tanken till marken.

2 Undersök din bränsletank för någon korrosion eller skada innan du köper en vid en automatisk leverans butik. Använd en domkraft och höja bränsletanken under din Grand Cherokee stam. Ta tag i bränsletanken spännband och linda dem runt varje ände av bränsletanken. Håll bränsletanken i karossen med handen eller en platt träbit tills banden linda hårt runt bränsletanken.

3 Anslut alla bränsleslangar och elektriska kontaktdon för bränslemätaren sändande enheten och den elektriska bränslepumpen. Båda delarna är belägna på höger sida av bränsletanken. Se till att inte böja slangarna som du fäster dem till bensintanken eftersom slangarna inte kan vara användbar om de böja för mycket.

4 Ta din bränslebehållare och töm innehållet i bränsletanken långsamt för att förhindra bränslespill. Kontrollera om behållaren är helt tom innan kasta den eller ställer undan för senare användning. Förslut behållaren ifall det finns något bränsle kvar inuti.

5 Fäst den negativa batteripolen tillbaka till fronten bilbatteri. Undersök utsidan av bilen för alla bränslespill runt bränsle avloppet. Återställa bränsletrycket genom att täcka bränsletanken med tanklocket.

6 Kontrollera om det finns lösa ledningar eller bränsleläckage på eller i närheten av bränsletanken. Om det inte finns några läckor, slå på motorn och låt den gå i två eller tre minuter. Titta under bilen för andra eventuella läckor efter att låta motorn gå. Ta bilen ut för en enhet när det inte finns några uppenbara läckor.

Tips

  • Kom förberedd för alla typer av omständigheter som inträffar med din SUV. Arbeta i ett väl ventilerat utrymme och har en fläkt nära genom att ytterligare cirkulera luften omkring dig. Också vidta nödvändiga pauser för att slappna av och komma bort från alla rök.
  • Arbeta aldrig på din Grand Cherokee utan ordentlig säkerhetsutrustning. Skyddsglasögon och handskar när du arbetar i din SUV. Tvätta händerna med tvål och vatten omedelbart om du inte bär några handskar. Ha en brandsläckare till hands i händelse av en brand bryter ut i eller runt SUV.

Hur man tillbaka bränslepump i en Jeep Cherokee

January 27

Hur man tillbaka bränslepump i en Jeep Cherokee


Den elektriska bränslepumpen i 2003 Jeep Grand Cherokee är inne i bränslepumpen modulen. Modulen innefattar ett inlopp, en sändande enhet för bränslemätaren, en flottör och en backventil monterade i en ram. Backventilen håller bränsle i ledningarna för snabba starter. Om bränslepumpen eller elmotor misslyckas, måste du byta ut hela modulen som en enhet, eftersom delarna är inte funktionsdugliga själva.

Instruktioner

1 Koppla bort den negativa batterikabeln. Jack upp den bakre delen av fordonet. Ta vänster bakhjul. Den inbyggda tankning gasåtervinning (ORVR) styrventilen är på toppen av tanken, och det har åtminstone en slang som är ansluten till den. Rengör all smuts från kontrollventilen ORVR. Skjut fliken i på toppen av den ORVR låsring, och rotera ringen moturs. Detta frigör ORVR. Lyft något och använda en pump för att tömma bränsle genom denna öppning.

2 Ta bort stenen sköld bakom vänster bakhjul genom att borra ut plast nitarna och ta bort de tre stödbultarna. Ta bort de tre fästskruvarna i botten av den tvådelade bränsletank stödfästet. Ta bort slangklämman anslutning av bränslefyllröret till tanken. Koppla bränsle avluftningsslangen. Avlägsna ORVR slang armbåge från avdunstnings kapseln.

3 Placera en domkraft under bränsletanken. Ta bort clipsen som förbinder bränsletanken till den bakre stötfångaren med hjälp av en tång. Ta bort bränsletanken värmesköld bultar. Koppla bort bränsletrycket och returledning vid bränsletrycket modulen med hjälp av snabbkopplingsverktyg. Koppla ur bränsletanken vent nära framsidan av tanken. Koppla bort bränslepumpen modulen elektrisk kontakt från modulen. Ta bort de främre och bakre bränsletank bultar. Sänk försiktigt ner bränsletanken till golvet.

4 Rengöra området på tanken runt modulen. Placera bränslepumpmodulen skiftnyckel över den kvarhållande ringen, och använda den för att vrida ringen moturs för att ta bort den. Drar modulen fri från bränsletanken.

5 Rengöra gängorna på bränsletanken grundligt genom att använda tvål och vatten. Placera en ny packning på modulen och installera den till tanken. Sätt rent vatten på låsmutter trådar, och placera låsmuttern över modulen. Rikta indexering pilen på toppen av modulen mot den främre delen av fordonet genom att vrida modulen i tanken. Dra åt låsmuttern tätt med hjälp av låsmuttern skiftnyckel. Omvänd borttagningsproceduren för att slutföra installationen.

Tips

  • Om ditt fordon är i drift när man planerar att byta ut bränslepumpen modulen köra bilen tills den är så låg på bränsle som möjligt. Detta gör det lättare att tömma tanken och ta bort den.
  • Bensin är extremt brandfarligt. Var försiktig vid avtappning bränsle, och använda en lämplig behållare. Var försiktig när du hanterar slangarna på toppen av ORVR och andra bränsleventilerna. Lösa anslutningar till dessa slangar kan orsaka kontrollera motorn ljus för att lysa.

2000 Jeep Grand Cherokee Specifikationer

March 25

Amerikanska automaker Jeep började produktionen av Grand Cherokee, en mellanstorlek SUV, 1993 då den ersatte Grand Wagoneer modellen. Jeep genomfört en radikal redesign av fordonet i 1999. 2000 Jeep Grand Cherokee återspeglar denna nya design och kommer i antingen basen Laredo modell, eller premien Begränsad modell.

Layout

Jeep erbjuder 2000 Grand Cherokee i två layouter: en bakhjulsdriven modell, eller en all-wheel drive modell. Båda versionerna använder samma främre motor layout med motorn i ett längsgående läge, parallellt med längden av kroppen. Varje 2000 Grand Cherokee levereras med fyra dörrar och två rader av sittplatser, inklusive fram skålade säten och baksätet för en kapacitet på fem passagerare. Förare kan komma åt bakre lastutrymmet, som är öppet för sittgrupp, med hjälp av en bakre liftgate.

Motor

2000 Jeep Grand Cherokee sport en av två motoralternativ. Basen motor för både Laredo och Limited modeller är en 4,0-liters rak 6-cylindrig bensinmotor som ger 195 hästkrafter och 230 pund-fot av vridmoment. Den andra motorn är en 4,7-liters V8 med 235 hästkrafter och 295 pund-fot av vridmoment.

mekaniska egenskaper

Förutom de två motoralternativ, alla 2000 Grand Cherokee delar många mekaniska specifikationer. Dessa inkluderar fyrhjulig skivbromsar med låsningsfria bromsar, en suspension med hjälp av gasfyllda chocker och en bakre bakre länk och en fyra-växlad automatlåda med överväxel. 2000 Grand Cherokee har också återcirkulerande boll styrning och en rostfri avgassystem.

Mått

Varje modell av 2000 Jeep Grand Cherokee delar också samma dimensioner. SUV är 181,5 inches lång på en 105,9-tums hjulbas, 69,4 inches tall och 72,3 inches bred. Den har en 20,5-liters bränsletank och högst 100 kubikfot passagerarutrymmet. Alla modeller har 16-tums lättmetallfälgar med P245 / 70SR16.0 eller P225 / 75SR16.0 däck.

Interiör

2000 Jeep Grand Cherokee har flera anmärkningsvärda inredningsdetaljer. Dessa inkluderar säkerhetsfunktioner, såsom barnsäkerhets dörrlås, främre krockkuddar och en tändnings invalidiserande antistöldsystem. 2000 Grand Cherokee har också en stereo med sex högtalare och en kassettspelare, med möjlighet till en enda skiva CD-spelare och en grafisk equalizer. Luftkonditionering, analoga mätare, elektriska fönsterhissar och farthållare är också standard på alla modeller.

Felsökning en Jeep Cherokee bränslepump

April 14

Om Jeep Cherokee har stoppats eller inte kommer att starta och du känner att bränslepumpen har misslyckats, då detta är det rätta sättet att diagnostisera problemet innan du byter ett objekt som inte kan behövas. Från och med grunderna, ta bort tanklocket och lyssna noga för bränslepumpen att komma in som en hjälpare vänder på tändningsnyckeln. Pumpen körs endast två sekunder vid en tidpunkt då motorn inte är igång. Datorn stänger av strömmen till pumpen om det inte ser en signal från vevaxelgivaren.

Har hjälpare slå på knappen i 3 sekunder och av i 5 sekunder och på igen ett par gånger. Om pumpen inte kan höras, sedan sätta tillbaka locket och motorhuven. Kontrollera för att se om säkringen till bränslepumpen är bra. Om så är fallet, sedan se om bränsle är problemet genom att ta bort locket på Schrader ventilen på bränslekanalens ovanpå insprutarna. Ta en liten skruvmejsel och tryck in på Schrader att se om bränsle kommer ut i kraft. Om inte, håll Schrader i och har hjälpare vrida om nyckeln på. Var beredd att släppa Schrader om det finns bränsletrycket, för det kommer att komma ut ganska jämn. Om det inte finns något tryck, sätta tillbaka locket och kontrollera reläet. Ta reläet och testa terminaler som den var ansluten till för makten med låset. Det bör finnas en terminal med makt. Om inte, det är en dålig tråd under säkringsblocket till batteriet; det bör ha konstant effekt vid en terminal.

Ta bort luftfiltret och hålla gasspjället öppet med handen. Spraya vissa förgasare renare i spjällhuset. Försök att starta bilen i 2 sekunder. Om det börjar, är bränslepumpen problemet. Om inte, bör motorn kontrolleras för gnista. Det kan vara en sensor eller datorrelaterat problem. För att vara helt säker, höja och stödja baksidan av jeep på pallbockar, såvida höjden kan du krypa under tillbaka utan att höja den. Dra ut bränslepumpen kontakten på baksidan av bränsletanken. Det blir lätt att hitta och har fyra trådar i kontakten. Använd en kretsprovare och testa kabelsidans för makt som din hjälpare vänder nyckeln till och från. Kom ihåg att det kommer att finnas kraft för bara två sekunder, så har din hjälpare cykel nyckeln på och av som du kontrollera anslutningar som gör att 5 sekunder mellan cykel för datorn för att återställa. Om det finns ström, tog bränslepumpen en dumpning och behöver bytas ut. Om det inte finns någon makt, det finns en öppen selen till pumpen från säkringsblocket.

Hur man byter Tändningslåset på en Jeep Grand Cherokee

May 6

En felaktig eller inte tändningen på din Jeep Grand Cherokee kan vara frustrerande och farligt, och du bör repareras omedelbart. Annars kan motorn stanna vid varje given tidpunkt när du är på väg. Det kan även lämna dig strandsatta någonstans genom att vägra att starta. Ibland problem kan börja med din Jeep är svårt att starta, ta flera försök. Andra gånger kan din tändning misslyckas på en gång. Hursomhelst, ändra din egen tändningen är lite svårt men värt det i slutändan.

Instruktioner

Ta bort den nedre instrumentpanelen Trim

1 Höj och säkra huven på din Jeep Grand Cherokee.

2 Koppla bort den negativa (svarta) ledningssko från bilbatteriet, med hjälp av en skiftnyckel.

3 Ta bort de 10 skruvarna som omger den nedre instrumentpanelen panel inne i Grand Cherokee, med hjälp av en skruvmejsel. Den sista skruven är vanligtvis dold bakom askkoppen behållaren.

4 Koppla alla elektriska anslutningar och ta bort panelen. Ställ panelen åt sidan.

Demontering av tändningen

5 Placera knapplåset i "Off-Lock" -läge.

6 Använd en skruvmejsel för att ta bort de två skruvarna som förbinder omkopplaren till rattstången, och koppla bort manöverstången.

7 Koppla den svarta kablaget elektriska kontaktdon från den vita kontakten.

8 Ta övergången från rattstången.

Installera det nya Ignition Switch

9 Placera den nya tändningslåset i läge vid kanten av rattstången.

10 Flytta reglaget på tändningslåset till "tillbehör" -läge.

11 Ansluta manöverstången med löparen hålet, och installera omkopplare. Dra åt de två skruvarna med fingrarna.

12 Håller knapplåset i "tillbehör" läge, tryck tändningsomkopplaren något mot botten av kolonnen. Ta bort eventuella slack i manöverstången och dra åt skruvarna ordentligt med en skruvmejsel.

13 Anslut den svarta kontakten tillbaka till den vita kontakten.

14 Byt den nedre instrumentpanelen trim, och dra åt skruvarna med en skruvmejsel.

15 Anslut minuskabeln terminalen på bilbatteri, och dra åt med en skiftnyckel. Stäng huven.

Tips

  • En dålig vana som du bör bryta är att ha en tung nyckelring som är full av nycklar. Den extra vikt på tändningslåset kan orsaka övergången till lossna och misslyckas.

Hur Släpp gastank i en 1999 Jeep Cherokee

February 16

Hur Släpp gastank i en 1999 Jeep Cherokee


Botten av 1999 Jeep Cherokee bränsletank exponeras till ytan av den mark över vilken Jeep travels. Mindre bucklor är oundviklig med denna typ av bränsletank, men små bucklor har en minimal inverkan på bränslekapacitet. Om Jeep används för terrängkörning, är tanken känslig för allvarligare bucklor, som kan ha en märkbar effekt på tankens kapacitet. Inuti tanken själv är bränslepumpen. Om att ersätta en skadad bränsletank eller en obrukbar bränslepump, måste bränsletanken först tas bort.

Instruktioner

1 Ta bort eventuella bränsle från bränsletanken med en sifon pump in genom påfyllningsröret.

2 Jack baksidan av jeep med en domkraft, sedan sänka den på pallbockar.

3 Stödja botten av gas tank med en våning jack och ett träblock införd mellan domkraften och botten av tanken. Träblocket kommer att hjälpa att jämnt fördela vikten på bensintanken.

4 Koppla bort tankslangen från påfyllningsröret. Den påfyllningsslangen ansluter baksidan av påfyllningsröret, där gasen pumpas in i tanken, vid sidan av tanken med en slangklämma. Använd en skruvmejsel för att lossa klämman, dra sedan påfyllningsslangen bort från påfyllningsröret.

5 Bort bultarna som håller tanken mot botten av det Cherokee med en hylsnyckel. Fästbultar finns på baksidan och på framsidan av tanken.

6 Sänk bränsletanken med ordet jack sakta bara tills bränsleledningen på toppen av tanken kan nås.

7 Koppla bort bränsleledningen från bensintanken. Bränsleledningen fäster gastank med en plast armaturer, som måste släppas med en bränsleledning borttagningsverktyg, allmänt tillgängliga på fordons återförsäljare.

8 Koppla bränslepumpens elanslutning. 1999 Cherokee bränslepump finns på insidan av bensintanken. En enda kabelstammen anslutning leder från bensintanken till fordonets huvudsele. Lyft fliken på sidan av kopplingsstycket, dra sedan anslutningen isär.

9 Sänk bränsletanken ur Cherokee med ordet jack.

Hur man installerar en bränsletank i en Mitsubishi Galant

March 21

Installera en ny bränsletank i en Mitsubishi Galant är ganska enkelt, men det viktigaste är att vara medveten om säkerhet vid alla tidpunkter. Om du tar dig tid och observera alla säkerhetsåtgärder, kan du spara pengar genom att installera en ny bränsletank själv. Här är hur man installerar en ny tank i en 1999-2003 modell Mitsubishi Galant.

Instruktioner

1 Avlasta trycket från bränsletanken och koppla den negativa batterikabeln innan du börjar. Lyft fordonet med en domkraft och stödja den på ett säkert sätt på ett jack stativ. Tappa av bränslet i en bensindunk.

2 Ta bort hjulhuset liner på vänster bakre delen av fordonet, och koppla avgassystemet från ljuddämparen. Haka avgas galgar och sänk avgas nog att den åt sidan. Om Galant har fyrhjulsstyrning, lossa bultar och sänka styrväxeln på den bakre delen av fordonet.

3 Koppla ur returslangen, ånga slang och högtrycksslangen från bränslepumpen och haka de elektriska kontakterna på pumpen. Koppla ventilationsslangar och fyll slangar.

4 Sätt en våning jack under mitten av bränsletanken och lyfta upp det något, tillräckligt för att ta bort muttrarna på spännbandet. Sänk tanken tillräckligt för att lösgöra eventuella kvarvarande slangar eller elektriska anslutningar på tanken.

5 Ta tanken försiktigt från fordonet. Sätt den nya tanken på golvet jack och placera den i läge under fordonet. Överför slangar och elektriska anslutningar från den gamla tanken att den nya tanken, och sedan höja tanken på plats.

6 Byt håll remmar runt bränsletanken, installera nya självlåsande muttrar och dra åt ordentligt. Anslut det höga trycket och returslangar och installera ångslangen. Om Galant har fyrhjulsstyrning, installera styrenheten och dra åt skruvarna enligt specifikationerna.

7 Anslut avgasröret och kopplingar, och installera den bakre väl liner, om det behövs. Sänk fordonet noggrant och anslut den negativa batterikabeln. Kontrollera att bränslepumpen har rätt tryck och kontrollera systemets täthet.

Tips

  • Innan du byter bränsletanken i din Mitsubishi Galant, vara säker på att tanken är tryck innan du tar bort tanken. Detta görs vanligen antingen genom att ta bort en liten gummiplugg belägen i bagageutrymmet av fordonet, eller genom att stänga en säkerhetsventil i baksidan av van. Handboken för specifika instruktioner.
  • Alltid vara säker på att det inte finns några antändningskällor och att det område där du arbetar har tillräcklig ventilation. När bensinångor finns, kan alla små gnista antända en eld eller orsaka en explosion.
  • Att förhindra att gnistor som orsakas av objekt av misstag släppa på batteriet, täcka batteriet med en tung tygstycke eller en gammal matta.
  • Håll en torr kemisk brandsläckare inom räckhåll.

Hur man installerar en förångare i en 1997 Grand Cherokee

April 25

Hur man installerar en förångare i en 1997 Grand Cherokee


Åtkomst förångaren i en 1997 Jeep Grand Cherokee kräver samma steg som tillgång till värmaren kärna. Till skillnad från andra fordon, kan du inte få tillgång till förångaren och värmeelementet från botten av instrumentbrädan. I stället utformade jeep systemet så att du måste ta bort hela streck från fordonet. Att ta sig till förångaren är det svåra. Installera förångaren och återmontera bilen är mindre så.

Instruktioner

1 Installera förångaren i aggregatet / ac bostad. Använd en stjärnskruvmejsel för att dra åt skruvarna.

2 Montera aggregatet / ac bostad. Använd en socket och ratchet att dra åt muttrarna. Fäst bakre golvvärmekanalen. Fäster förångaren dräneringsröret och tina kanalen.

3 Fäst vakuumslangarna till vakuummotorn. Fäst elektriska anslutningar för A / C-enhet. Fäst elektriska anslutningar till fläktmotorn. Använd en socket och ratchet att skärpa värmare / luftkonditionering nötter.

4 Installera datorn som styr Jeep elsystem. Anslut A / C linjer till förångaren genom att skjuta ihop rader.

5 Installera streck. Anslut kablage till krockkudden. Tryck tillbaka streck på plats. Använd en stjärnskruvmejsel för att installera skruvarna på rattstången, lämnade mittkonsolen fäste och askkopp. Dra åt skruvarna från instrumentbrädan till golvet med en socket och ratchet.

6 Använd en stjärnskruvmejsel för att dra åt skruvarna på höger och vänster sida av instrumentbrädan. Använder en hylsa och spärrskaft för att dra åt fästmuttrarna på toppen av instrumentbrädan. Tryck övre streck defroster galler på plats.

7 Fäst vakuumledningar för värme- / klimatanläggningen.

8 Installera radiokabelstammen och antenn. Skjut radion på plats. Använd en stjärnskruvmejsel för att dra åt skruvarna.

9 Installera mittkonsolen.

10 Lyft rattstången. Usea uttaget och spärr att dra åt rattstången nötter. Anslut ledningsnätet.

11 Installera knäet blockerare. Använd en insexnyckel för att dra åt skruvarna för ratt trim. Anslut tändaren, strömförsörjning och värmare / ac kontrollpanel elektriska kontakter.

12 Använd en stjärnskruvmejsel för att dra åt skruvarna på framsidan av ramen. Använd en stjärnskruvmejsel för att dra åt skruvarna på baksidan av instrumentpanelen genom att nå genom den vänstra sidan handskfacket öppning.

13 Montera handskfacket. Använd en stjärnskruvmejsel till tight skruvarna.

14 Installera de återstående streck skruvarna med en stjärnskruvmejsel. Skjut trim bitar på plats.

15 Anslut värmaren slangar. Dra åt klämmorna med en stjärnskruvmejsel.

16 Använd en socket och ratchet att installera kylvätskebehållaren. Anslut den negativa batterikabeln. Fylla kylsystemet.

17 Releasethe parkeringsbromsen. Starta motorn. Testa systemet fungerar korrekt.

Tips

  • Ta bilen till en verkstad för att få a / c-system evakueras och laddas.

1996 Jeep Grand Cherokee Strålkastare Installation

May 22

1996 Jeep Grand Cherokee Strålkastare Installation


Installera en strålkastare glödlampa och strålkastare montering på en 1996 Grand Cherokee kan behövas efter demontering delar för en större reparation eller efter avlägsnande av strålkastare montering för att ändra en sviktande lampa. Denna uppgift kan slutföras genom att nästan alla nybörjare mekanik och inga speciella verktyg behövs. Denna guide visar hur man installerar en ny strålkastare, strålkastarhuset enheten och frontgrillen som krävs för att avlägsna strålkastarhuset enheten från fordonet.

Instruktioner

1 Placera en ny glödlampa i strålkastaren uttaget och vrid medurs för att montera lampan i sockeln.

2 Placera lampan och sockeln i strålkastare montering och vrid strumpa och lampan medurs som sittplats uttaget i strålkastare montering.

3 Anslut andra elektriska anslutningar till strålkastare församling.

4 Tryck strålkastare montering på vridtapparna placerade på fordonet.

5 Placera frontgallret på framsidan av fordonet och ersätta monteringsskruvarna med en skruvmejsel.