cosco bilstol

Hur hitta bilstol säkerhet betyg

July 18

Alla föräldrar vill köpa den säkraste bilbarnstol modell för sina barn. Du kan hitta information om bilbarnstol säkerhets betyg från en rad olika källor, bland annat privata näringslivet och den federala regeringen, för att säkerställa att bilbarnstolen du väljer är det säkraste märke och modell möjligt.

Instruktioner

Forskning på papper

1 Köpa eller låna en kopia av "Consumer Reports köpguide" för år ditt barn kommer att födas eller det senaste numret om denna fråga inte har kommit ut ännu.

2 Slå upp i "Köpguide" index, information om bilsäten. Den "Köpguide" kommer att berätta vilken nummer av tidningen senast publicerade information om bilstol säkerhet.

3 Läs den senaste artikeln "Köpguide" har refereras, antingen genom din egen rygg kopior av "Consumer Reports" eller på biblioteket.

Online Research

4 Gå till "Consumer Reports" hemsida om du inte har tillgång till "Köpguide" eller numret av tidningen som detaljer bilbarnstol säkerhetsanvisningar (se Resurser nedan).

5 Prenumerera på "Consumer Reports" tidningen på nätet mot en avgift.

6 Läs online all information om bilstolar som "Consumer Reports" ger oftast i sin tidskrift. Det kommer att ha en detaljerad diagram med olika typer av betyg för varje bilbarnstol i ett antal olika områden.

Ytterligare resurser

7 Besök konsument Sök hemsida för information om ranking av bilsäten (se Resurser nedan). Denna webbplats sammanfattar resultaten av tester utförda av "Consumer Reports" och National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). Den har också en mängd länkar till bilsäkerhet information och är ett mycket användbart verktyg i din forskning.

8 Kolla in NHTSA webbplats (se nedan). Även om denna plats är lite svårt att navigera, har den relevant information om NHTSA nyligen "användarvänlighet" studie. Det har också register över alla påminner sedan 1990 på sin webbplats, bland många andra resurser.

9 Granska så många platser som det tar att få dig att trivas på ditt köp. Om du gör forskning, kommer du att må bra om säkerheten i bilbarnstolen du väljer.

10 Prenumerera på fri tjänst för Consumer Product Safety Commission (CPSC) för att varna dig via e-post om återkallelser av barnprodukter, inklusive leksaker. På så sätt, om din bilbarnstol återkallas, vet du omedelbart.

Tips

  • Läs "koden" av indexposter för att förstå hur man ser upp artikeln.

Hemlagad bilstol Cleaner

July 7

Rengöring bilstol kan vara en lätt uppgift när du använder rätt rengöringsmedel. Medan kommersiella bilvårdsprodukter kan fungera, kan de bli dyrt. Istället kan du göra din egen hemlagad stoppning renare som kommer att rensa effektivt utan att bryta din budget.

vinyl Klädsel

Vinyl klädsel kan lätt rengöras med en mycket mild flytande lösning diskmedel. Detta kommer snabbt att bryta upp smuts och skräp, vilket lämnar en skinande glans på vinylytan. I en sprayflaska, blanda en lösning av två koppar vatten, två stora sprutar flytande diskmedel. Spraya lösningen direkt på vinyl sittplatser och torka rent med en torr trasa. Detta kommer att rengöra effektivt utan att orsaka vinyl till över torka, vilket kan leda till försämring.

tygklädsel

Tvättmedel fungerar bäst för bilsäten med tygklädsel och även efterlämnar en fräsch tvätt doft. I en sprayflaska, blanda två koppar vatten med två matskedar vätska eller pulveriserad tvättmedel. Spraya direkt på textilytor, och torka rent med en mjuk trasa eller svamp. Upprepa vid behov tills allt material har rengjorts ordentligt, och kom ihåg att inte hälla denna lösning på plats, eftersom det kan skada elektriska komponenter i fordonet och även leda till utveckling av mögel och mjöldagg.

fläck~~POS=TRUNC borttagning~~POS=HEADCOMP

Ta bort fläckar från bilklädslar är också en ganska enkel uppgift. Fläckar kan orsakas av ett antal saker, från oljiga händer till spilld mat. För hårda fläckar som kritor och frystorkad mat, skrapa bort så mycket av skräp som möjligt, häll sedan några droppar flytande diskmedel över fläcken. Spritz med en vattendimma, och arbeta in fläcken med en mjuk trasa eller borste. Upprepa vid behov tills fläcken är helt bort.

För att ta bort olja och bensin fläckar, blanda en sprayflaska lösning av en kopp vatten och tre skedar vinäger. Tillsätt några droppar flytande diskmedel till lösningen för att arbeta som avfettningsmedel och spraya på fläcken. Arbetet fläcken med en mjuk trasa eller borste, och upprepa vid behov tills fläcken har avlägsnats. Vinäger fungerar både som desinfektionsmedel och deodorizer, som kommer både ren fläcken och ta bort någon stark olja eller bensin lukt i samband med utsläppet.

Cosco Bilbarnstolar Strap Instruktioner

September 2

Cosco bilsäten installeras i baksätet i ett fordon för att hålla barn säkert och tryggt i händelse av en olycka. Den vadderade Cosco stolen hålls på plats av fordonets säkerhetsbälten, med två klipp som fäster spärr ankare under baksätet. Korrekt installation av en Cosco bilbarnstol är avgörande för sätet för att ge ett effektivt skydd för ditt barn. Följ dessa steg för att installera Cosco sätesbanden korrekt.

korrekt placering

Cosco bilbarnstol bör placeras i mitten av baksätet i bilen. Detta skapar en buffert runt bilbarnstolen och ger dig en klarare siktlinje från backspegeln när du behöver för att kontrollera att barnet under körning.

Babyskydd skall installeras vänd mot bakåt. Barn åtminstone ett år gamla och väger 20 pounds eller mer kan rida framåt.

Anslutning av Remmar

Glida handen mellan sitsen och ryggstödet i bilen i mitten sätet för att lokalisera de två stål spärren ankare. Dessa är formade som ett stort U.

Nedanför Cosco bilbarnstol är två simhud band med stålfjäderklämmor i varje ände. Klippen haka på spärr ankare genom att placera kroken över spärren och trycka ner tills den klämmer fast. Detta är förmodligen det svåraste steget att ansluta en Cosco bilbarnstol eftersom det är svårt att se spärr ankare om du inte trycker ner på sätet och pekar en ficklampa inne. Du kan behöva känna runt en stund innan lokalisera spärren och få klippet på slutet av säkerhetsbältet rätt inriktade.

Dra mitt säkerhetsbälte framåt i baksätet på bilen och ta tag i bältet. Bandet slinker igenom öglorna på baksidan av Cosco sätet för att hålla den mot baksätet på bilen. Klicka bältet i spännet och låt bandet dras så långt som möjligt tillbaka i hållaren.

Skärpning och justering av Cosco Seat

Varje simhud bälte fastspänd spärr ankaret har en justera klipp att dra åt bältet. Tryck ned avtryck bältet och greppa den fria änden av simhud bälte, dra det så tätt som möjligt. Du kan ta upp släck i bilens center säkerhetsbälte genom att trycka ner med båda händerna på mitten av Cosco sätet så bilen säkerhetsbälte dras så långt som möjligt. När remmen är så hårt du kan göra det, måste du installera bältes hållarklämman som medföljer Cosco bilbarnstol. Detta klipp är formad ungefär som bokstaven H och glider på mitten bältet bakom Cosco bilbarnstol där bilbältet är införd genom öglorna. Installera hållarklämman genom att placera en kant av säkerhetsbältet genom den övre delen av H, så glider den andra kanten av säkerhetsbältet i den andra sidan av klämman. Hållarklämman bör vila tätt mot baksidan av Cosco sätet för att förhindra att mitt säkerhetsbälte från att dra ut.

När hållaren klippet är på plats, dra på Cosco sätet för att kontrollera överdriven rörelse eller spela. Stolen bör sitta säkert mot baksidan av bilbarnstolen.

Bilstol säkerhet Installation

May 31

Bilstol säkerhet Installation


Enligt Edmunds.com, 80 procent av vårdgivare installera felaktigt en bilbarnstol. Med statistik som denna, är avgörande att förstå hur man korrekt installera och använda en bilbarnstol. Medan spärren (lägre ankare och tjuder för barn) tekniska kraven som började i september 2002 gör bilbarnstol installation jämnare, det breda utbudet av tillgängliga bilmodeller ofta gör det förvirrande.

Instruktioner

1 Köp rätt bilbarnstol. Bilstol säkerhet börjar med att köpa rätt bilbarnstol för ditt barns ålder och storlek. Bakåtvänd säten rekommenderas för barn under ett år gammal. Efter ett år kan barn kopplas till framåtvända bilbarnstolar när de växer ur bakåtriktade säten.

2 Läs bruksanvisningen för din bil och ditt bilbarnstol. Notera eventuella unika instruktioner i båda handböcker innan du försöker installera bilstolen.

3 Placera bilbarnstolen i baksätet på bilen. Bilsäten bör aldrig monteras i framsätet. För optimal säkerhet, bör bilbarnstolen gå i mitten av baksätet. Men om mittplatsen inte är tillgänglig, föraren eller passagerarsidan säten är säkert också.

4 Leta reda på bilens nedre LATCH ankare. Det bör finnas en på vardera sidan av bilbarnstolen i sprickan av sittdynor, nära bältesspännen. Om du installerar en upprätt barn bilbarnstol, måste du hitta den översta ankare, också. Dessa ligger ovanför sätet eller på golvet bakom sätet i vissa skåpbilar. Om bilen gjordes före september 2002 kan det inte vara utrustade med bilbarnstol LATCH bilagor.

5 Snap ena sidan av bilen stolens LATCH infästning på den första botten ankaret. Tryck sedan på bilbarnstolen ner så långt du kan samtidigt Spärren infästning i andra botten ankaret ansluter. Om du installerar en framvänd stol, bifoga tjudret (ansluten till toppen av bilsätet) till toppen ankare.

Om du är bilen inte ha en sådan spärrfäste, helt enkelt trä knä och skulderbältet genom öppningen längst ned på bilsätet. När du har bucklig bältet, dra bilbältet så långt det går. När du släpper det, bör du hör den snäppa som det dras den överskjutande delen av bältet.

6 Ryck på bilsätet att se till att det inte rör sig eller tippa framåt. Om den gör det, upprepa installationsprocessen tills du är säker på att det inte kommer att förändras.

7 Besök en professionell om du fortfarande behöver hjälp. Det amerikanska Department of Transportation ger kvalificerade bilbarnstol installationstekniker för att hjälpa föräldrar använder bilsäten ordentligt.

Vilken typ av tyg för 1940 bilstol?

February 16

Vilken typ av tyg för 1940 bilstol?


Professionella och engagerade nonprofessional auto konservatorer göra allt för att använda OEM material i sina projekt. Icke-ursprungliga materialet förringar en renoverad fordon estetiskt och, mycket ofta, ekonomiskt. Det finns ett antal referensböcker och företagsenheter som är avsedda för att identifiera och leverera rätt tyger för fordon tillverkade på 1940-talet, och i många fall ännu tidigare.

En tid av förändring

Före 1940-talet hade biltillverkarna till stor del åberopas naturmaterial såsom wool- och bomullsbaserade tyger och läder. Med ankomsten på marknaden av vinyl - sin första kommersiell användning var i en bil ansökan, tillverkning av tätningar för stötdämpare - och efterkrigstidens intresse i en mer global kultur, nya konstruktioner, material, färger och texturer blev biltillverkare underskrifter.

1940 Tyger

Ren ull tyg har aldrig varit perfekt för fordon klädsel; bortsett från dess något ojämn, irriterande yta, saknar ulltyg stretch och smidighet, så det är dåliga covers för intrikat formade säten och paneler. På 1940-talet, var ren ull klädsel stor del ersatts av konsttryck, en ull-polyester mix som är slitstark och tålig men ändå har en överlägsen, sammetsliknande utsida. Barkcloth är en mycket strukturerad, tätt vävt tyg från den inre barken av vissa tropiska och subtropiska träd. Materialet hade sin storhetstid mellan 1930-talet och 50-talet, och var ofta används för fordons stoppning genom denna period.

Pleather - plast läder - är en vinyl-faced trikå som var nya på marknaden på 1940-talet, och anammades snabbt av biltillverkare för sin enkla att rengöra och elastisk natur. Den mest utbredda pleather, Naugahyde, är inte, som ibland trott, skjul huden på en pissa och mystisk Sumatras gnagare. Läder, som det gör i dag, förblev materialet i valet för high-end lyx bilar.

Fastställande Krav

Detroit bok, producerad av Detroit Body Produkter (detroitbodyproducts.com) detaljer varje del av tyg, vinyl, läder och innertaket som används i varje fordon som tillverkas i Nordamerika. årligen produceras, manualer DBP gå tillbaka till 1934; de kan köpas i vissa fall, eller på annat sätt refereras till nominerade återförsäljare eller konsulteras på nätet. Det är nödvändigt att veta den exakta tillverkningsår, tillverkaren och modellen på din bil, och om ditt exempel levererades med någon Special Edition förbättringar. Denna information kan fordonets inredning koder som skall fastställas, från dessa rätt tyger kan anskaffas och köpas.

leverantörer

Specialiserade företag finns att utbudet vinyl, tyg och läder för att matcha vintage auto interiörer. Sådana företag har databaser som detalj säten, klädsel, innertak, dörrpaneler och tätningar, mattor, bål foder, sätes rörledningar - korrekt kallas welt - och ytter vinyl toppar och paneler, alla efter modell och år. Sådana företag kan först bestämma den exakta materialet en konservator behöver, sedan brukar lämna; vissa till och med efter gratisprover för att hjälpa potentiella köpare bekräfta sina order.

Bilstol säkerhet lagar i Texas

October 19

Liksom nöjesattraktioner som har en skylt som säger "du måste vara så här hög att rida", en bilens säkerhetsbälte och airbagsystem kan bara arbeta inom vissa begränsningar. Genomsnittliga män är 5 feet, 9 inches tall, och kvinnor i allmänhet kör omkring 5 inches kortare, så det är nästan omöjligt för tillverkarna att göra en begränsning eller krockkuddesystem som kommer att fungera bra med någon mer än 12 inches utanför detta område. Texas har lösare bilbarnstol säkerhetsföreskrifter än de flesta stater, men dessa lagar är stelt verkställas.

Definitioner

Texas definierar en barnstol som betyder "ett spädbarn eller barn passagerarfasthållningsanordning som uppfyller federala normerna för krocktestade fasthållningsanordningar som fastställts av National Highway Traffic Safety Administration." En personbil betyder något som kan bära människor, och en "säkerhetsbältet" inkluderar knä och axelbältet om sådan finns.

Ålder

Till skillnad från andra stater som har separata fasthållnings lagar om bältesstolar, är Texas lag skriven så att kan sitta ett barn i standard bilbarnstol när de är gamla nog att lämna bilbarnstolen. Kapitel 545 i Texas transport koden säger att alla barn yngre än 8 år måste använda en bilbarnstol. Åldern brukade vara sex före avsnitt 545,412 ändrades den 1 september 2009. Bältes biljetter till någon under 15 år gå till föraren.

Höjd

Det enda undantaget från åldersrelaterade barnstol lagar betraktar höjd. Statens lag används för att tillåta barn högre än 36 inches att gå utan barn säkerhetssystem, men i september 2009 ändring höjt det till 4 fot, 9 inches.

bakåtvänd

Texas föreskriver inte att en bilbarnstol vara bakåtvänd. Men placera sätet på det sättet är en bra idé om du kan förvandla dina krockkuddar av i framsätet eller har en baksätet.

säkra

Texas kräver att stolen fästas till fordonet, som det definieras som "i samband med användning av säkerhetsbälte, innebär användning av höftbälte och eventuella axelremmar" enligt instruktioner från antingen biltillverkaren (om säkerhet säte var originalutrustning) eller sätestillverkaren (om du köpt en och placera den i sig själv).

Anfall

Böter i samband med säkerhetsstolen kan gå till någon i fordonet över 17 år om detta innebär att endast en person eller alla kan dömas till böter är en fråga för domstolarna; lagen säger "en person begår ett brott", men det anges inte vem eller hur många.

böter

Böterna för en första-gången bilbarnstol brottet är $ 25, och mer är $ 250 en bit. Du måste betala några domstols böter i samband med biljetten, men du kan åtminstone trösta sig en sak: länet kontorist skickar eventuella domstols böter du betalar till Texas Department of Transportation, som använder dem för att köpa säkerhetsstolar för låginkomsttagare familjer.

Bilstol säkerhet lagar i Missouri

March 11

Bilstol säkerhet lagar i Missouri


Missouri Department of Transportation (MDOT) rapporterar att auto olyckor är den ledande dödsorsaken i USA för personer i åldrarna 2 och 33. lämpligt system barnpassagerar återhållsamhet minskar död i bilolyckor med 71 procent för barn under 1 och 54 procent för småbarn mellan 1 och 4. Motsvarande siffror för barn ridning i lätta lastbilar är 58 och 59 procent, enligt MDOT.

Lagen

MDOT påpekar att barn under fyra, oavsett vikt, måste använda en åldersanpassad fasthållningsanordning för barn när man rider i ett motorfordon. Barn yngre än 40 pund., Oavsett ålder, måste åka i en åldersanpassad fasthållningsanordning. Om ett barn är i åldrarna 4 och 7, väger mellan 40 och 80 pounds och är mindre än 4 fot 9 inches tall, han måste åka i en åldersanpassad barnsäkerhetssystem eller bälteskudde. Barn som är minst 80 pounds och mer än 4 fot 9 inches tall måste använda antingen ett fordon säkerhetsbälte eller bälteskudde.

särskilda överväganden

Missouri fasthållningspassagerar lagen tillåter ett barn att rida i baksätet utan bälteskudde om barnet använder ett höftbälte och fordonet inte föreskriver booster installation med en axel / höftbälte kombination. Du är inte i strid med Missouri lag, förklarar MDOT, om det finns flera barn i en nära släkting som färdas i ett motorfordon än det finns sittplatser som kommer att acceptera ett fasthållningssystem och du sittplats ett barn i området bakom framsätet på ett motorfordon, om inte fordonet endast har ett framsäte.

påföljder

Brott mot bilbarnstolen eller bälteskudde del av Missouri lag är en överträdelse, vilket resulterar i en $ 50 fina plus rättegångskostnader. Bilbältet del av handlingen bär en $ 10 böter. Dina kostnader kan avvisas om du kan bevisa för domstolen att du säkrat en passagerare barnsäkerhetssystem eller bälteskudde före din domstol datum.

Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) ger Missouri bilbarnstol säkerhetslagar högsta betyg, vilket är "bra".

Hur rengör jag Cloth bilstol?

August 6

Hur rengör jag Cloth bilstol?


Din bil ser en hel del smuts och inte bara på utsidan. Interiören kan också ta stryk. Damm, stenar och smuts komma in din bil varje gång du öppnar en av dörrarna och samlar på bilens tygklädsel och golvmattor. När rengöringsduk bilsäten, vill du inte att väta tyget med för mycket vätska och du vill inte bara sopa duken med en fuktig handduk. Det är viktigt att rengöra bilens tygklädsel på en regelbunden basis för att hålla damm och smuts från att samla på tyget.

Instruktioner

Dammsugning / Sotning

1 Ta bort eventuella golvmattor, barnstolar och andra objekt från bilens interiör.

2 Vakuum bilens trasa platser med din dammsugare borste för att avlägsna eventuella lösa damm, smuts, smulor och annat skräp från sätena. Om du inte har en dammsugare, använda en liten handhållen kvast att sopa klädseln.

3 Vakuum bilens golvskivor med dammsugaren eller använda en liten handhållen kvast för att avlägsna skräp från brädorna.

Rengöring

4 Blanda 1/2 kopp tvättmedel och halv liter varmt vatten i en hink. Använd latexhandskar för att hålla händerna torra.

5 Rör tvålblandningen med en skurborste. Doppa en mjuk trasa eller trasa i tvålblandningen. Vrida ur överskott blandning.

6 Skrubba bilens tygklädsel med fuktig trasa eller trasa. För svåra fläckar, skrubba fläckarna med skurborste och sedan torka området med fuktig trasa eller trasa.

7 Åter dopp duken eller trasa, vrida ur överskott och fortsätta rengöra bilens klädsel tills det är smuts-fri.

8 Placera en stor handduk på en av bilens säten. Tryck ned på handduken för att absorbera överflödigt vatten från sätet. Upprepa steg för andra platser i bilen.

9 Lämna bilens fönster ner och dörrar öppna så att dina bilsäten kan avsluta torkningen.

Bilstol säkerhet lagar i Kalifornien

September 19

Bilstol säkerhet lagar i Kalifornien


California Highway Patrol (CHP) rekommenderar att säkerhetsbälten inte riktigt passar barn tills de väger ungefär 80 pounds eller 4 fot 9 inches tall. CHP tar statens lag ett steg längre, rekommenderar att barn rida i en bälteskudde om bilens ryggstöd är högre än deras öron. Kaliforniens fordonskoden styr barn under 6 års ålder när det gäller säkerhet platser.

Lagen

Enligt Kaliforniens Vehicle Code - tillgängliga online på statens Department of Motor Vehicles hemsida - förare måste säkra barn i en fasthållnings passagerare system om de är sex år eller äldre eller väga mer än 60 pounds. Under vissa omständigheter kan barn under 6, som väger mindre än 60 pounds åka i framsätet på ett motorfordon om fast i en fasthållningspassagerarsystemet. Staten fordonskoden säger barn kan inte åka i framsätet med en aktiv krockkudde om de är under ett, väger mindre än 20 pounds, eller rider i en bakåtvänd bilbarnstol.

Framsäte Undantag

Barn under 6 år som väger mindre än 60 pounds kan åka i framsätet av ett motorfordon under särskilda omständigheter. Dessa scenarier, som beskrivs i Kalifornien fordonskoden inbegripa fordon utan baksätet och fordon med sidan eller bakåtvänd tillbaka säten. Andra undantag omfattar situationer som förhindrar korrekt installation av en passagerare barnsäkerhetssystem i baksätet, tider när ungdomar under 12 år upptar alla baksäten och medicinska skäl som hindrar ett barn från att rida i baksätet.

påföljder

En första brott av någon av de Kalifornien bilbarnstol lagar bär böter på $ 100. Andra och efterföljande brott mandat en $ 250 böter. I båda får domstolen sänka eller frångå böterna vid en ekonomiskt missgynnade svarande. I dessa fall krävs tillstånd fordonskoden domstolen skicka svaranden att en gemenskap utbildningsprogram som ingår undervisning om hur man installerar och korrekt använda en fasthållningspassagerarsystemet. Svaranden måste bevisa för domstolen att de slutfört uppdrag kurs. Om en gemenskap utbildningsprogram är tillgänglig inom 50 miles i svarandens hem, avstår lagen detta krav. Domstolen kan också kräva deltagande i ett utbildningsprogram och ta ut en bra också.

Kentucky bilstol säkerhet Lagar

October 1

Kentucky bilstol säkerhet Lagar


Precis som säkerhetsbälten rädda liv, bilstolar göra också. "Forskning visar barnstolar är 71 procent effektiva för att minska livshotande skador för spädbarn (mindre än ett år gamla) och 54 procent effektivt för småbarn (ett till fyra år) i personbilar," enligt Drive Smart.

bil Seat

Kentucky bilstol säkerhet Lagar

Ett sjukhus kan utföra en säkerhetskontroll på en nyfödd bil säte för att säkerställa dess säkerhet.

Enligt Kentucky State Police, alla barn som mäter mindre än 40 inches tall måste rida i en bilbarnstol. Spädbarn måste åka bakåtvänt i ett konvertibelt säte och måste stanna i bakre läge tills de väger minst 20 pund. och har uppnått åtminstone ett år gamla. Om ett år gammal baby väger endast 18 pund., Bör hon fortfarande bo bakåtriktade tills hon når 20-lb. vikt, enligt Kentucky State Police. När ett barn når en år, 20-lb. märke, kan hon rida i en cabriolet bilbarnstol i framläge och förbli tills hon når 40 lbs.

bältesstol

Kentucky bilstol säkerhet Lagar

Denna lilla flicka är lättare än 40 pund., Så hon är säkrad i sin bälteskudde med en sele.

Bältesstolar är för barn i åldern ett till sju som väger mellan 20 och 80 pund. Barn som väger mellan 20 och 40 pund. kräver en sele, justeras för att passa tätt mot barnet, inte mer än ett finger bredd ska passa mellan barnets nyckelbenet och bältet, enligt Drive Smart. Efter ett barn når 40 lbs., Kan hans förälder eller vårdnadshavare säkra honom i bälteskudde med bilens säkerhetsbälte i stället för en sele, enligt Kentucky statliga polisen.

Säkerhetsbälte

Kentucky bilstol säkerhet Lagar

Bilbälte utgör det sista steget i processen; barnet kommer att fortsätta att bära hennes bilbälte för resten av sitt liv.

"Alla barn över sju år och över 50 inches tall måste säkras i ett säkerhetsbälte," tillstånd Kentucky State Police. Barn bör åka i baksätet, vilket innebär mindre av en skaderisk än framsätet. Enligt Drive Smart, forskning visar att barn under 12 skulle rida i baksätet.