däck med färgad rök

Hur man gör Chrome fälgar stå ut med färgade bakgrunder

August 14

Hur man gör Chrome fälgar stå ut med färgade bakgrunder


För vissa bil entusiaster, krom fälgar är allt som behövs för att piffa upp utseendet av bilens hjul. Men med tiden, kan rotorerna och bromsok bli rostiga, vilket gör att hjulen ser ointressant, särskilt när bilen står stilla. För att hjälpa dölja rostade delar, kan du installera färgade rotor och tjocklek täcker som matchar din bil. Dessa täcker också bidra till att göra din chrome fälgar hoppar ut och bli mer märkbar.

Instruktioner

1 Palla upp den främre delen av bilen och använda hylsnyckel för att ta bort de två främre hjulen från bilen.

2 Lossa den övre skruven på bromsoket med hylsnyckeln så att du kan flytta bort från rotorn för att installera rotorlocket. Avlägsna bulten från botten av bromsoket.

3 Skjut bromsok från rotorn, vilket ger dig tillgång till rotorn.

4 Placera rotornavet locket på ytan av rotorn, etikettarkets hålen på locket med skruvarna som kommer genom centrum av rotorn.

5 Skjut bromsok tillbaka på plats över rotorn.

6 Sätt den nedre bulten i tjocklek och dra båda bultarna med en hylsnyckel eller momentnyckel.

7 Rada upp bromsok locket med den synliga sidan av bromsoket. Om locket levereras med en stud klipp skjuter detta över den kortare änden av bromsoket. Ställ sedan in bromsok locket på plats ställer upp hålet i locket med tappen på klippet. Om locket har en slot klipp, placera bromsok täcka över bromsoket. Sedan glider på spelklämman över bulten.

8 Skruva muttern över bulten och säkra bromsok locket på plats.

9 Byt ut däcket och säkra muttrarna med en momentnyckel med tillverkarens specifikationer.

Tips

  • Du kan bara använda en tjocklek lock eller bara en rotor lock beroende på det utseende du vill ha för din bil.
  • Välj en färg som antingen matchar bilen exakt eller kompletterar din bil färg.
  • Kontrollera avståndet mellan bromsok klämma och rotorn med hjälp av ett visitkort. Visitkortet bör lätt glida mellan tjocklek och rotorn. Om det smittar kommer bromsarna inte fungerar på rätt sätt.

Om bilar med Bärgade avdelningarna

June 24

Ofta när du handlar för begagnade bilar den presumtive köparen ser otroligt bra erbjudanden. Några av dessa erbjudanden verkar för bra för att vara sant, och det enda ovanlig sak i fordonets beskrivning är ordet "bärgning titel." Detta är en viktig term att förstå. Enkelt uttryckt innebär det att någon gång i bilens förbi den skadades så illa att ett försäkringsbolag beslutade det var inte värt fixering. Men trodde någon annan det var värt fastställande och gjorde så. Betyder detta bilen är inte värt att köpa? Inte nödvändigtvis, men det finns några saker den presumtive köparen bör veta innan de köper en bil med en bärgning titel.

Försäkring

Vissa försäkringsbolag inte omfatta fordon med bärgning titlar. Och vissa företag som täcker bärgning titel bilar kommer att erbjuda bara ansvarsförsäkring. I de flesta stater är det olagligt att köra en bil utan någon form av försäkring. Rådgör med försäkringsbolag innan du gör ett inköp av fordon.

Få en fullständig rapport

Eftersom du tar en större risk än normalt att köpa en bil som har haft betydande skada, är det klokt att få en fullständig rapport via en av de rapporterande organen fordon, såsom CarFax eller Autocheck (se Resurser). Det är bäst att veta exakt vilken typ och omfattning av tidigare skador innan de bestämmer sig ett köp.

Akta dig för framtida underhållskostnader

Det är fullt möjligt att underhåll på ett fordon med en bärgning titel kommer att kosta betydligt mer än samma bilmodell som inte har haft en historia av skada. Underhållskostnaderna kan motverka besparingar på den initiala köpeskillingen. Det bästa sättet att göra denna bedömning är att ta fordonet historia rapporten till en betrodd professionell mekaniker och be om ett samråd.

Lägre handsvärde

Det är självklart att om en bil säljs till ett lägre än normalt pris en gång, måste den säljas till ett ännu lägre pris efter ytterligare användning. Om du brukar köra bil för en liten stund och sedan sälja dem medan de fortfarande har anständiga andrahandsvärde, då ett fordon med en bärgning titel inte det bästa valet. Men om du har en tendens att köra ett fordon tills det inte längre manövreras, sedan en bärgning titel bil kan vara en mycket bra affär.

Olika lagar genom State

Varje stat har rätt att styra användningen av motorfordon. Och varje stat kan ha olika lagar och förordningar beträffande fordon med bärgning titlar. Till exempel, har Kalifornien olika klasser av bärgning titel. Det är bäst att använda ovanstående tips endast som en allmän vägledning och sedan kontrollera din statens regler.

Hur att köpa en försäkring för Bärgade Cars

March 16

Bilar med bärgade titlar ofta har skadats mycket och genomgått omfattande reparationer. I de flesta fall får en bil en bärgad titel när det har varit inblandad i en översvämning, brand, stöld eller olycka så att det kostar mer att reparera bilen än den nuvarande marknadsvärdet. En bil brukar anses räddas efter att det har köpts av ett försäkringsbolag som en total förlust och sedan säljs vidare, vanligen vid en offentlig auktion eller till en tredje part.

Instruktioner

1 Granska din statens regler om bärgade titlar.

2 Begär insurance från flera företag. Försäkringsbolagen varierar från staten så söka efter täckning baserad på din primära bostadsort. Även om du kan diskutera försäkring personligen med en lokal agent, du också kan få försäkring på nätet, till exempel genom nationwide.com, progressive.com eller geico.com.

3 Bestäm om täckningen är tillgänglig, eftersom många företag kommer att begränsa eller helt neka täckning för bärgade bilar. De flesta försäkringsbolag riskbedömning baserad på körning historia, tidigare påståenden, och plats, till exempel om du bor i ett område med hög kriminalitet. Även om du måste ge bilens Vehicle Identification Number (VIN) för att få en offert, uttryckligen fråga om täckning kommer att omfatta en bärgades bilen för att undvika förnekande av täckning. Vissa företag kanske inte dra rapporter med VIN och inte inser att bilen bärgas.

4 Utvärdera citat du får. Till exempel kan ett försäkringsbolag erbjuder ansvar endast, i stället för omfattande och kollision. Därmed skulle man ha den minsta försäkring som behövs för att köra i ditt tillstånd, men din täckning skulle inte skydda din bil om det ihållande skador (t.ex. olycka med ett oförsäkrat eller underinsured förare).

5 Betala för försäkring med kontanter, kreditkort, eller kontrollera och få en bekräftelse. En insurance kommer inte tillfredsställa din statens minimiförsäkringskrav tills du betalar. Dessutom måste du visa försäkringsbevis för att få registreringsskyltar eller för att visa poliser som drar dig över. Försäkringsbolagen kan du välja när du vill för att påbörja, såsom omedelbart eller vid en senare tidpunkt.

Tips

  • Var försiktig för om du har en olycka och du är på fel, kommer din ansvarsförsäkring täcker inte någonting. Om den andra parten har begått ett fel, då hans försäkring kommer att betala för att reparera eller köpa din bil.

Hur man värderar en automatisk Med Bärgning Titel

August 5

För att kvalificera sig för en bärgning titel, måste du reparera en bil till statens driftstillstånd. I de flesta fall får du en bärgning titel efter att du reparerar en automatisk som ett försäkringsbolag summeras. När du har reparerat bilen, kan du behöva bestämma ett värde för att få bilförsäkring eller att sälja den. Att veta hur man värderar bärgningsbilar kan hjälpa dig att uppnå dina mål.

Instruktioner

1 Förstå hur bilen försäkringsbolag tilldela värde till fordon med bärgade titlar. Enligt CarInsuranceRates.com kommer en bil försäkringsbolag värderar ett fordon med en bärgas titel på 40 procent mindre än en med en ren titel. Även enskilda köpare får inte använda en exakt formel för att fastställa värdet, de tenderar också att tilldela ett lägre värde till bilen på grund av titel tillstånd.

2 Få jämförelser för värdet av liknande fordon med rena titlar. Kelley Blue Book ger en online-resurs för att hjälpa dig hitta kompositioner. Du anger specifikationerna för bilen, såsom märke, modell, år och tillstånd, och verktyget ger dig ett uppskattat värde. Vanligtvis kommer du att se ett värde baserat på villkor med lika nya bilar har mer värde än bilar i måttlig skick. Villkoret aspekt av fordonet kommer att vara subjektiv, så välj det värde du känner verkligen representerar bilen.

3 Överväga att använda ytterligare källor för att få comps. Medan Kelley Blue Book har ett gott rykte för att ge korrekta värden för begagnade bilar, är det inte den enda möjligheten. Du kan bläddra igenom nätet och skriva ut radannonser att hitta uppgivna priserna för fordon som liknar ditt. Du kan även söka auto forum, som ibland kommer att ha trådar som är specifika för auto bärgning.

4 Uppskatta en 40 procent avdrag av värdet du hittar. När du sätter sig på ett basvärde, multiplicera den siffran med 0,6 för att hitta det minskade värdet på din bil. Till exempel, en bil med ett värde på $ 1000 multiplicerat med 0,6 ger räddade auto ett värde av $ 600, vilket är en minskning 40%. Du kan också hitta den minskade värdet genom att multiplicera den rena värdet på bilen med 0,4 och sedan subtrahera det svaret från ren värde.

5 Kassera kostnaden involverad i att återställa eller återuppbygga fordonet. Även om du kanske vill lägga till i kostnaderna för reparationer, kan du ha tillbringat mer att fixa bilen än det är faktiskt värt. Vissa människor kan göra en vinst reparation bärgade fordon, men många gör det inte. Bara för att du sätter in pengar i bilen betyder inte att du får pengarna tillbaka när du säljer den.

Så här ändrar fm i AC med en bro Rectifier

September 17

Så här ändrar fm i AC med en bro Rectifier


En full-wave brygglikriktaren är en anordning som omvandlar växelström, som kallas AC, till likström, som kallas DC. AC kommer ut ur vägguttagen i ditt hus och växlar mellan positiv och negativ polaritet med jämna mellanrum. DC används av elektroniska apparater, så en kraftkälla för en elektronisk anordning måste använda en likriktare för att omvandla kraften från vägguttaget i ström som kan driva den elektroniska anordningen. Genom att använda en speciell arrangemang av dioder, likriktare omvandlar de negativa halvcykler AC till positiva halvperioder, vilket skapar en approximation av likström som kan användas av elektroniska apparater.

Instruktioner

1 Studera schema för full våg bro likriktare. Se särskild notering av bron arrangemang av dioder. I detta arrangemang dioderna bildar två par. I ett par, båda katod ändarna av dioderna är vända mot varandra, och i det andra paret, båda anod- ändarna av dioderna är riktade mot varandra.

2 Ordna de fyra dioderna in i bryggarrangemang beskrivs i den schematiska och det föregående steget. Katoden änden hos dioden är slutet med färgade bandet närmast den, medan anoden änden är den motsatta änden av dioden. Se över placeringen av dioderna när du är klar för att bekräfta att arrangemanget uppfyller den schematiska.

3 Anslut fyra dioder tillsammans. Löda anslutningar på plats för att säkra bryggbildning.

4 Ansluta den sekundära lindningen hos växelströmstransformatorn till diodbryggan. Den positiva änden hos transformatorn är ansluten till toppen av diodbryggan, medan den negativa änden av transformatorn ansluter till botten.

5 Tråd en resistiv belastning till diodbryggan. Belastningen ansluter mellan katoden till katod par och anoden till anod par. Anslut den positiva sidan av belastningen mellan katoden-till-katodparet och den negativa sidan av belastningen mellan anod-till-anod-par. Transformator anslutningen ockupera de två andra anslutningar på diodbryggan.

6 Ansluta primärlindningen hos den AC-transformatorn till en strömkontakt. När inkopplad, kommer likriktaren konvertera den aktuella härrör från väggen till nuvarande användas av enheten som är ansluten till belastningssidan av diodbryggan.

Tips

  • När du är klar ledningar enheten innesluta den i en metall eller plast hölje för att skydda enheten och själv.

Så här laddar du en motorcykel batteri med en laddare

March 17

Så här laddar du en motorcykel batteri med en laddare


Motorcykel batterier utför samma funktion som bilbatterier, förutom att de har mindre dimensioner och kan placeras i områden som gör dem svåra att ta bort. Motorcykel batterier kräver inspektion och underhåll precis som ett batteri. Den genomsnittliga cykelägare kan inspektera, service och laddnings motorcykel batterier.

Instruktioner

1 Leta reda på batteriet. Det kan vara i en side kick eller kåpan, eller under sätet. Ta bort de negativa och positiva batterikablarna. Unbolt batterihöljet monteringsbultar eller hållare klipp och ta ut batteriet. Rengör batterilåda av all smuts och syra skorpa rester med lite tvål och vatten. Rengöra höljet.

2 Kontrollera syranivån i batteriet genom att titta genom den genomskinliga yttre plasthölje eller dra batterilocken bort. Nivån bör vara strax under inre hals locket hålet. Fylla battericellnivåer till den indikerade översta nivån med destillerat eller avjoniserat vatten (använd inte kranvatten). Torka bort tillgång.

3 Skaffa en motorcykel batteriladdare om det är möjligt. Många stora bil batteriladdare kan vara olämpligt för laddning mindre motorcykel batterier, eftersom deras medelstora och höga inställningar kan leverera för mycket strömstyrka, eller ett misstag kan göras med för mycket laddning för tidigt. Hitta en mindre laddare som har sensorer för automatisk rörlig avgift, så att batteriet får en konstant men säker last laddning. Använd en batteriladdare som har en skärm som visar volt och laddningsstatus.

4 Ställ batteri på ett ark av kartong och inte ett nakna golvet. Se till att området har god ventilation. Använd handskar och en partikelmask. Kontrollera att laddaren inställningarna i "Off". Anslut laddaren nätkabeln till ett hushåll 110-120 utlopp. Ansluta laddaren leder till batteriet - röd tråd till röd (+) batteripolen och den svarta kabeln till den negativa (-) batteripolen. Se anvisningarna eller bruksanvisningen för rätt strömstyrka och tidsinställningar. Om du är osäker, ställ in amp rating för 2 ampere och ställa in timern för två timmar. Anteckna indikatorfönstret på laddaren; det kommer att ha en mätare som visar hur mycket laddning. När den når den "gröna" skala batteriet har nått en full laddning.

5 Använd ett batteri hydrometer (med färgad skala) för att kontrollera tillståndet hos varje cell efter att batteriet har laddats. Du vill att alla gröna värden. Använd en voltmeter för att kontrollera stående spänningen. Anslut voltmetern ledningar, svart till negativ och röd till positiv. Du bör ha en läsning högre än 12,5 volt. Rengör batteripolerna och kabel öljetter med en liten stålborste. Sätt tillbaka batteriet.

Kameror av 20s, 30s och 40s

February 28

Kameror av 20s, 30s och 40s


Primitiva kameror, så kallade kamera obscuras, var i bruk så länge sedan som den klassiska perioden, när antika grekiska och romerska konstnärer använde dem för att skapa bilder på väggarna i mörka rum. Det var inte förrän den 19: e århundradet, dock att uppfinnarna utvecklat den fotografiska filmkamera. I början av 20-talet, standardiserade film och andra framsteg gjorts fotografi tillgängliga för allmänheten. De flesta av dessa gamla kameror fortfarande fungerar bra och gör utmärkta samlarobjekt.

tidigt Kameror

Nittonde och mycket tidigt 20th century kameror hade träramar. Dessa relativt skrymmande anordningar krävs ofta speciella egen glasplattor eller film för att arbeta. De tog bilder endast i svart och vitt eller nyanser av brunt. Av 1900-talet, de flesta kameror accepterade hög kvalitet svartvita rullfilm. Dessa modeller erbjuds större bärbarhet än glas eller metallplatta kameror i det förflutna, men var fortfarande för dyrt för en vanlig människa.

1920 Kameror

Av 1920-talet, började trä kamera ramar att ge vika för metall, och många tillverkare börjat erbjuda prisvärda kameror för hem och familj användning. De flesta kameror från denna era sported en lådformad ram och rund öppning med en fast lins. Några expand via svarta läder bälgen. Kameror från 1920-talet hade vanligtvis ljusa nickel eller kromade delar, även om vissa ingår också gjutna eller pressade aluminium. Den berömda "Leica" kamera, först saluförs i 1924, använde högkvalitativa 35 millimeter (mm) film, men vissa kameror från denna tid används fortfarande icke-standardiserade filmtyper.

1930 Kameror

I början av 1930-talet, tillverkare utvecklat strobe blixt, vilket gör natten och svagt ljus fotografering enklare. År 1936 debuterade Kodachrome flerskiktsfärgfilm, liksom Exakta 35mm spegelreflex (SLR) kamera. Tidigt 1930-tal kameror liknade deras kusiner från 1920-talet, men de flesta kameror enligt detta årtionde lekte mindre fall och hade flera metalldelar. Endast mycket billiga kameror från denna epok som används trä. Bellows-objektiv kameror var populär under detta årtionde. Kameror på 1930-talet, dock vanligtvis presenterade förkromning i stället för nickel. Några 1930 kameror också Bakelit, en tidig typ av plast. De flesta kameror från detta årtionde hade svarta kåpor med silverfärgad metall trim.

1940 Kameror

Kameror av 1940-talet minskade ännu mer, med rundade kanter som ersätter den mer rektangulär form av tidigare decennier. De flesta kameror används runda metall linser i stället för den äldre bälgtyp och lekte en svart kropp med en kromad topp och inredning. Nästan alla 1940 kameror används 35 mm film, men vissa mycket billiga typer krävs 120mm spolar. Av 1948, Polaroid erbjuds omedelbar svartvitt film, som inte behövde mörkrum utveckling och avslöjade en bild inom några minuter.

Bil högtalare Installationsinstruktioner

March 11

Bil högtalare Installationsinstruktioner


Om din bilstereo behöver en uppgradering högtalare, är det bäst att välja en som ligger nära samma form och befintliga högtalare. För att lägga till nya högtalare till stereon du kan behöva bygga högtalarlådor samt. För mer information om högtalarlådor, se "Att bygga en high-end hölje för en High-End Subwoofer System" i Reference i den här artikeln för fler tips om högtalarlådor.

Gör det på rätt sätt

Leta reda på önskad för bilhögtalare plats och placera högtalaren mall på det (ett mönster som visar storleken och formen på högtalarna och placeringen av skruvhålen). Skissa en linje runt det och se till att markera skruvhålen klart. Borra ett hål med en borrmaskin med variabel hastighet och en 3/8-tums skärande borr innanför skissade linjen. Placeringen av detta hål är inte avgörande, förutom att det är i det område som kommer att tas bort efter det är utklipp.

Skär linjerna som beskriver högtalaren hålet med en skärande bladet i en sticksåg. Borra hål för skruvar som håller fast högtalar till bilen. Bil högtalare som inte är ordentligt säkrade till bilens metall vibrerar och förvränga ljudet som härrör från det. Var noga med att läsa tillverkarens anvisningar om hålstorlek för skruvarna som medföljer högtalarna. Om du inte har en installationsguide, hålla en borrkrona bredvid en av skruvarna och jämföra diametrar. Borrkronan bör vara lite mindre än skruven.

Lägg ut högtalarkablarna och märker färgkodning, om de används. Var noga med att matcha trådarna för varje högtalare på baksidan av stereon. Till exempel, om du ansluter en mörkgrön ledningen till den positiva högtalaruttag på höger fronthögtalare, vara säker på att ansluta den till höger front positiva högtalaranslutning på baksidan av stereon. Gömma högtalarkabeln genom att ta bort locken på botten av hisskorgsdörren öppningen. Dra högtalarkabeln genom det nya hålet och löda den till högtalarterminaler med lödkolven och lod.

Placera bilen högtalaren i hålet skuren för det. Se till att kablarna inte fastna mellan högtalaren och bilen metall när du gör. Fäst högtalarna till bilen med de medföljande skruvarna. Om inga skruvar tillhandahölls, kan det krävas en resa till järnaffären. Ta en av högtalarna med dig att välja skruvar som passar ordentligt.

Säkra högtalarkåpan på högtalaren enligt tillverkarens anvisningar. Vissa högtalar täcker snäpper på plats medan andra är säkrade med skruvarna som håller fast högtalarna i bilen. Förutom dessa har vissa bilens högtalare inte täcker, eftersom högtalarna är byggda med färgade kottar och diskant (den lilla högtalaren i mitten av konen).

Anpassade högtalarlådor (höljen)

Mät området i bilen där den önskade högtalarlådan kommer att installeras. Detta kommer att låta dig veta den maximala storleken på högtalaren, inklusive högtalarlådan. Dimensionerna hos högtalarlådan är avgörande för ljudkvaliteten. Djupet av inneslutningen bör vara minst två inches bort från baksidan av högtalaren. Höjden och bredden av högtalarlådan bestäms av diametern hos högtalaren.

Medium Density Fiberboard (MDF) är ett utmärkt och billigt material att använda för en inneslutning. När byggd, är de lätt täckta med material som matchar bilens interiör. Den har en slät yta, vilket innebär att det är idealiskt för målning.

Vid skärning delarna, göra sidorna passar mellan fram- och baksida. Borra försänkta hål för att dölja skruvskallarna när man bygger lådan. Om du använder lim, städa upp överskottet omedelbart med en fuktig trasa. Dessutom, om det finns en grill som täcker högtalaren, tillåter det vid skärning framsidan av högtalarlådan.

När lådan är byggt, mäta och kapa material för sidorna först. Applicera klister på baksidan av materialet; tillåta torkning till en "klibbig" konsistens och sedan fastnar det på sidorna av högtalarlådor. Upprepa sedan detta för fram- och baksidan av högtalarlådan. Glöm inte att lämna ett litet hål för kablar. Om det är möjligt, är det rekommenderat att göra baksidan löstagbar så ge tillgång till högtalaren.

Felsökning en HDMI-till-Cat5 Converter

April 3

Felsökning en HDMI-till-Cat5 Converter


Den höga definition multimedia interface (HDMI) protokoll möjliggör en enda kabel för att ansluta en källa till en tv-apparat eller ljud / videomottagare. Liksom alla digitala kablar, har HDMI maximala längder signalen kan färdas innan möta eventuella avbrott. För att spara pengar på långa HDMI-kablar, många installationer använder omvandlare som passerar HDMI-flöden över längre sträckor via Ethernet (eller Cat5) omvandlare. Om du stöter avbrott i ljud eller video när du använder dessa, det finns åtgärder du kan vidta för att isolera och identifiera problemet.

Instruktioner

1 Slå på systemet och undersöka bilden. Anteckna om du får ingen bild eller en bild med färgade prickar som liknar snö.

2 Redogöra för den totala längden av kabeln från källan till Ethernet-omvandlare när den passerar genom några paneler eller HDMI-aktiverade mottagare. Dessutom, undersöka manteln alla HDMI-kablar för att säkerställa att de är "kategori 2" eller "High Speed" betyg. Kategori 2 ger högre bandbredd än konventionell hastighet standard HDMI, bistå i förbigående högupplösta signaler.

3 Förkorta om möjligt från källenheten till Ethernet-switchen, vilket gör den totala körningen mindre än 75 fot. Stäng av och slå sedan upp systemet för att se om förkorta eller byta kablarna löst problemet.

4 Följ samma process för HDMI-till-Ethernet-omvandlare på mottagarsidan av Ethernet sikt undersöka HDMI-kablar för korrekt längd och kategori. I idealfallet bör omvandlaren vara så nära displayen som möjligt vid denna ände.

5 Undersök Ethernet kabeldragningar. Du kommer att se två Ethernet-kablar per en HDMI-ingång. Se om kablarna trasiga böjd eller skadade på annat sätt. Byt ut kablar som uppvisar fysiska skador.

6 Inspektera switchar själva för att säkerställa att de får ström. Du bör ha en indikatorlampa av något slag för att visa detta.

Hur ansluter jag en Archos 42000 DVR Station?

April 7

Archos 42000 DVR Station är en dockningsenhet för att ansluta en Archos multimedia tablett mellan en TV och en källsignal, såsom en satellitmottagare, för inspelning av program. DVR station hakar upp mellan TV: n och källa med RCA-typ ljud-videokablar med färgade pluggar för att underlätta anslutningarna. En separat, medföljande elkabel ansluts till Archos dockningsstationen för att ge ström.

Instruktioner

1 Anslut de tre pluggar i ena änden av en videokabel från "Out" uttagen på källsignalen (t.ex. en kabel eller satellit-TV-box) till den översta raden av "I" uttag på baksidan av Archos 4200 DVR station. Matcha varje plugg till uttaget färg.

2 Anslut en stereokabel till vänster och höger ljud "I" uttagen på Archos station. Dessa är till vänster om videoanslutningarna som används i steg 1.

3 Anslut den andra videokabeln från de tre "Out" uttagen på Archos till din TV: s videoingångar.

4 Anslut den återstående stereokabel från ljud "Out" uttagen på Archos till ingångarna på TV: n.

5 Anslut likströmssladd med Archos i uttaget på höger sida av dockningsstationens baksida och koppla in den andra änden till ett eluttag.