decibel jämförelse

Hur man Välj en projektor

March 14

Hur man Välj en projektor


Projektorer finns elektronisk utrustning som används för att skapa stora bilder med hjälp av fokuserat ljus och objektiv. Du kan hitta projektorer som används för affärskonferenser, underhållning sammankomster och biografer. Projektorer tillåter användare att visa information till en stor publik med hjälp av en relativt liten enhet. Att välja en projektor innebär ett antal faktorer som lätt kan bedömas av den blivande användaren.

Instruktioner

1 Bestäm miljö där projektorn ska användas. Använd högt ljusflöde projektorer för stora konferenser och samhälls byggnader gillar kyrkor eller hörsalar. De ger extra belysning för att ge en tydligare bild. Fokus på portabilitet och starttid för affärskonferenser och presentationer.

2 Leta efter hög kontrast och exakta färger kartläggning för miljöer hemmabio. Hög kontrast och exakt färgåtergivning kartläggning kommer att se till att bilden visas till regissörens avsedd vision. Sök efter kontrastförhållanden högre än 20.000: 1 och THX-certifiering för att kontrollera färgåtergivning.

3 Undersökning vilken typ av publik som projektorn kommer att tillgodose. Handla för projektorer med korrekt skärpa för stora folkmassor att förhindra publiken från spännare medan du tittar på projektorskärmen. Skärpan noggrannhet är helt beroende av vilken typ av projektor, samt tillverkaren. I första hand fokusera på LCD-projektorer, eftersom dessa har oftast bättre skärpa jämfört med DLP-projektorer.

4 Säkerställa tyst drift för hemmabio publiken att förhindra dem att bli distraherad av högljudda fläktdrift medan du tittar på en film. Kontrollera tillverkarens specifikationer på ljudnivån projektorns både standby och höga utgångslägen. Leta efter projektorer med ljudnivåer under 25 decibel medan rörelse i högeffektsläge. Högre ljudnivåer är bra för takmonterade projektorer.

5 Ta del av viktiga eller nödvändiga funktioner inbyggda i vissa projektorer. Leta efter projektorer med långvarig glödlampa gånger för att förlänga den oundvikliga projektor lampbyte, som vanligtvis sträcker sig från $ 100 till $ 400.

Överväga att köpa en LED-projektor för företagets behov, eftersom dessa kan normalt ge tillräcklig ljusflöde för presentationer och lökar varar mycket längre än traditionella kvicksilverlampor finns i de flesta projektorer.

6 Handla projektorer som erbjuder tre- eller femåriga garantier för att spara pengar på framtida kostnader för underhåll. Se till att projektorn har rätt anslutningar som HDMI, komponent, VGA och DVI-portar. Leta efter andra funktioner som automatisk justering förhållande, effekt zoom och fokus, och sann 1080p utgång för miljöer hemmabio.

Decibel Nivå Jämförelse

March 5

Decibel Nivå Jämförelse


En decibel är mätning av ljud, en 10: e av en bel, som används oftast för att mäta vardagliga ljud. Du kommer oftast stöter på ordet "decibel" i samband med diagram. Du kan använda dessa diagram för att avgöra vilka decibelnivåer är säkra, och som kan orsaka fysiologiska skador efter långvarig exponering.

0 till 30 decibel

Ljud från 0 till 10 decibel är den lägsta som du eventuellt kan höra. I själva verket, om du hör ett ljud som är lägre än 10 decibel du kommer troligen att ha en hård tid att veta om det var verkliga eller inbillade. Till exempel kommer en normal glödlampa brum in på cirka 15 decibel. I jämförelse, 30 decibel är runt ljud av den mänskliga viskning. Dessa låg nivå decibel ljud är typiskt lätt för dem med normal hörsel för att upptäcka och inte utgör någon risk för hörselskador.

60 till 90 decibel

När du samtalar normalt, talar du i 60 till 70 decibel sortiment. Detta är också runt decibel sortiment av fågelkvitter hörs från cirka 10 meters avstånd och många små maskiner såsom elektroniska rakapparaten och elektrisk fläkt. Många musikinstrument avsiktligt utformade för att spela på denna decibelnivå, såsom piano och gitarr, men naturligtvis kan du göra dessa instrument spelar på starkare nivåer om du vill. Ljud som du kan komma i kontakt med på 90 decibel nivå från tunnelbanan, jordbrukstraktorer och stadstrafik. Långvarig exponering för ljud på den här nivån utgör någon risk för hörselskador.

95 till 115 decibel

Låter som du kan stöta på 95 decibelnivån inkluderar kraft gräsklippare, motorcyklar, fabriks buller och applåder i en stor hörsal. Att gå in i den låga 100s skulle du stöter på ljud som en stor rockkonsert, en sand blaster, tryckpress och tåg. Konversation vid dessa decibelnivåer blir svårt. I själva verket kan du skada hörseln om du tillåter långvarig exponering för ljud på den här nivån. Naturligtvis är det möjligt att utsätta sig för dessa decibelnivåer med hörlurar också.

125 till 155 decibel

Du kan orsaka smärta för dig själv på dessa decibelnivåer med korttidsexponering och hörselskador med längre tids exponering. Källor till dessa höga decibelnivåer inkluderar en förstärkare inom 5 fot, ett hagelgevär, dra bilspel, en cymbal krasch och utryckningsfordons sirener. Du kommer att uppleva smärta eller ringa från dessa källor nästan omedelbart. Den tröskel vid vilken trumhinnan bryter omedelbart är 160 decibel. Låter betydligt högre än detta kan döda på grund av de starka luft tryckvågor som de består av. Ljud av denna storleksordning är vanligtvis skapas i explosioner och är väl utöver området för människans hörsel.

Förhållandet mellan Hertz och decibel

April 26

Förhållandet mellan Hertz och decibel


När objekt vibrerar de skapar vågor av energi. Dessa vågor av energi ändra trycket hos den omgivande luften, och dessa tryckförändringar plockas upp av det mänskliga örat och tolkas som ljud. Dessa vågor av energi producerar omväxlande positiva och negativa förändringar i lufttrycket. Dessa vågor, eller svängningar, kan mätas på en mängd olika sätt, inklusive hertz och decibel. De två definiera olika delar av ljud.

Frekvens av ljud

När ett föremål vibrerar skapar alternerande positivt och negativt tryck en våg, eller en svängning. Detta kompletta svängning mäts i frekvensen av vågor per sekund. Hertz är standardmåttenhet som används för att beräkna frekvensen av dessa svängningar. Om en svängning förekommer i en sekund, är frekvensen betecknas som en hertz. När 500 svängningar förekommer i en sekund, är frekvensen betecknas som 500 hertz. En genomsnittlig, frisk person kan höra ljud som sträcker sig från 20 till 20.000 hertz.

Tryck of Sound

När ett objekt vibrerar, hör vi att vibrationsenergi, eller förändringar i lufttrycket, som ljud. Ett objekt uppfattas som högre eller tystare beroende på mängden av lufttrycket som alstras av den vibrerande föremålet. Detta tryck ändras regelbundet och avleder för lyssnaren som deras avståndet ökar från källan. Ursprungligen var de enheter lufttryck mäts i enheten Pascal, men eftersom dessa siffror är ofta svårt för människor att arbeta med, decibel är den föredragna mätningen.

Ljudtrycksnivåer

När trycket hos ljudet omvandlas från Pascal systemet till decibelsystem kan lyssnaren avgöra ljudets trycknivå. Den genomsnittliga, frisk människa kan upptäcka ljud vid nolldecibelnivån, men en person med riktigt bra hörsel kan upptäcka ljud på negativa .5 decibel. Ljudnivån, uppfattas av örat, är baserad på nivån av ljudtryck och tonhöjden för ljudet, och vissa frekvenser av beck är lättare för det mänskliga örat att detektera.

Deras relation

Förhållandet mellan Hertz och decibel gör en lyssnare att mäta frekvensen och upplevd ljudstyrka av något ljud. Så är fallet, när ett föremål vibrerar, flyttar den i luften runt det, vilket skapar en positiv och negativ storleken av lufttrycket. Frekvensen eller mängden av denna rörelse mäts i Hertz. Den resulterande förändringar i lufttryck som skapas genom det vibrerande föremål mäts i decibel. Decibel i själva verket mäta ljudstyrka för ett ljud, och Hertz mäter frekvensen hos ljudet.

Jämförelser för Vandring & Jakt GPS-enheter

February 14

Jämförelser för Vandring & Jakt GPS-enheter


Förutom att använda Global Positioning, eller GPS, anordningar för att navigera på vägen medan du kör, människor använder bärbara GPS-enheter för att navigera i terräng till fots. Tillverkarna producerar GPS-enheter speciellt för vandrare och jägare, eftersom dessa utomhus entusiaster kan dra stor nytta av att hålla koll på terrängen de täcker och den riktning de färdas. Om du är på marknaden för en vandring och jakt GPS-enhet, kan jämföra sorter på marknaden vara till hjälp.

High End eller Låg End

För vandrare eller jägare med en allvarlig passion för mätning och övervakning av miljön, en high-end vandring och jakt GPS-enhet kommer att vara det bästa alternativet. Avancerade enheter erbjuder tillbehör som standard vandring och fångstredskap gör inte, inklusive barometer och elektronisk kompass. Andra funktioner kan inkludera en ficklampa, röstinspelare, högtalare, digitalkamera och minneskortplatser för lagring av digitala bilder. Dessutom har en high-end vandring och jakt GPS-enhet kommer typiskt att ha en förseglad, vatten och nedsänkning tålig konstruktion, medan en vanlig vandring och jakt GPS-enhet kommer inte.

Stor eller liten

Även om du kan hitta high-end vandring och jakt GPS-enheter som är laddade med tillbehör och funktioner, dessa multifunktionsenheter är också typiskt större och besvärligare än enklare, avskalade GPS-modeller. För en jägare som försöker optimera stealth, kan en skrymmande GPS-enheten vara en börda som skulle kunna ge bort en jägare plats. Dessutom, större GPS-enheter är vanligtvis tyngre än sina mindre motsvarigheter och lägga ovälkommen vikt vid förpackningar - eller fickor - vandrare och jägare.

skärm Överväganden

Medan vissa modeller av vandring och jakt GPS-enheter har svartvita eller monokroma skärmar, andra använder fullfärgskärmar. Svartvita skärmar tenderar att vara lättare för ögonen hos användaren, men i jämförelse, kan färgskärmar ge en högre detaljeringsgrad och möjliggöra bilder som är mer visuellt spännande. Bortsett från att ha skärmen färger, vandring och jakt GPS-enheter kan också ha skärmalternativ: standard eller pekskärm. Medan pekskärmar kan möjliggöra smidigt gränssnitt kontroll, de tenderar också att vara mindre robust än vanliga skärmar - en viktig faktor för användare som inte behandlar vandring och jakt GPS-enheter försiktigt.

Skiktning eller Rulla

GPS-enheter som erbjuder skiktning funktioner tillåta användare att visa flera typer av information, till exempel kartor, waypoints och kompassriktningar, allt på samma display sidan. I motsats, GPS-enheter som inte är kapabla att skiktning ge olika bitar av information om olika displaysidor. Till exempel, för att visa en karta och kompassriktningar, skulle du behöva bläddra till olika skärmar.

Hur man beräknar decibel genom Watts & Ohms

February 23

Den decibel är ett förhållande mellan mängder och kan användas för att uttrycka förhållandet mellan två krafter. Den decibel watt är en måttenhet för ett effektförhållande, och kraft kan beräknas från en känd ström, motstånd. Standardmåttenheter för effekt, ström och motstånd är watt, ampere och ohm respektive. Dessa typer av omräkningar är vanliga i fysik klasser och har praktiska tillämpningar i elektrisk och akustisk teknik.

Instruktioner

1 Beräkna ström från strömstyrka och motstånd. Effekt definieras som P = VI, där P är makt, är V spänning och jag är aktuell. Ohms lag ger förhållandet mellan spänning, ström och motstånd som V = IR där R är motståndet. Ersätta värdet för spänningen i Ohms lag i ekvationen för makt, har vi P = (IR) R = IR ^ 2. Således, P = IR ^ 2.

2 Definiera bel. Bel kan uttryckas som Lb = log10 (P1 / P0) där Lb är värdet i bel, och P1 och P0 är mängder. Observera att P0 och P1 kan vara de mängder så länge som de mäts med samma enheter.

3 Definiera decibel. Bel är vanligtvis en olämpligt stor enhet, så decibel används mycket oftare. Den decibel är 0,1 bel, så LdB = 10log10 (P1 / P0).

4 Definiera decibel watt. Den decibel watt (dBW) är kraften i en signal i decibel i förhållande till en watt. Därför har vi dBW = 10log10 (W / 1) = 10log10 (W) där dBW är kraften i dBW och W är effekten i watt. Observera att denna definition är densamma som en decibel där P0 är standardvärdet på 1 watt.

5 Visar förhållandet mellan decibel watt och ohm. Genom att kombinera resultaten från steg 1 och 4, har vi dBW = 10log10 (W) = 10log10 (IR ^ 2).

En jämförelse av Sony Cyber-shot DSC-W150 med Canon 1100

March 2

Oavsett om du funderar på att köpa en ny point-and-shoot digitalkamera eller du redan äger en Sony Cyber-shot DSC-W150 eller en Canon Powershot A1100 IS, granska likheter och skillnader i de två kamerorna kan vara till hjälp. Medan varken kamera är i produktion av 2011, kan du ändå köpa kamerorna från likvidator eller på andrahandsmarknaden. Enligt CNET Recensioner, Cyber-shot DSC-W150 "rankas över genomsnittet" i fråga om stil och funktioner, men saknar fotokvalitet. I jämförelse kan Powershot A1100 IS ger "bra bilder", men lider av vissa prestandaproblem.

storlek specifikationer

Sony Cyber-shot DSC-W150 är något mindre och lättare än Canon Powershot A1100 IS. Medan Cyber-shot DSC-W150 har dimensionerna 3,7 inches bred och 2,3 inches hög med 0,9 inches djup och väger 5 oz., Har Powershot A1100 IS dimensionerna 3,7 inches bred och 2,4 inches hög med 1,2 inches djup och väger 5,5 oz .

Imaging Device och upplösning

För att omvandla ljus till elektriska laddningar, Sony Cyber-shot DSC-W150 och Canon Powershot A1100 IS båda beroende Charge Coupled enhet optiska sensorer som är 1 / 2,3 inches i storlek. Men medan Cyber-shot DSC-W150 optiska sensorn kan ta bilder med hjälp av 8,1 megapixlar, eller 8,1 miljoner små fyrkanter av belysning, kan Powershot A1100 IS optiska sensor fångar bilder med 12,1 megapixel, eller 12,1 miljoner små fyrkanter av belysning. Ju högre räkningen på Powershot A1100 IS pixel innebär att den kan ge bilder med en högre upplösning, eller detaljnivå.

Sökare och Bildskärm

Både Sony Cyber-shot DSC-W150 och Canon Powershot A1100 IS har optisk sökare som använder speglar för att ge exakta representationer av vad en kamera lins fångar. Dessutom har båda kamerorna förlita sig på tunnfilms-transistor bildskärmar, vilka är aktiv matris sorter av flytande-kristalldisplayer. Och medan dessa skärmar har samma upplösning, 230.000 pixlar, Cyber-shot DSC-W150 skärm är större vid 2,7 diagonala inches. I jämförelse, är Powershot A1100 IS skärm 2,5 diagonala inches.

Lins och slutar

Sony Cyber-shot DSC-W150 lins består av nio element i sju grupper och kan ge en 35 mm-ekvivalenter brännvidd på 28 mm till 140 mm. I jämförelse, Canon Powershot A1100 IS lins består av sju element i fem grupper och kan ge en 35 mm-ekvivalenter brännvidd på 35 mm till 140 mm. Medan Cyber-shot DSC-W150 lins har en optisk zoom på 5x, har Powershot A1100 IS lins en optisk zoom på 4x. Båda kamerorna kan ge samma maximala slutartid, 1/1600 sekunder, som hänvisar till hur snabbt kamerorna kan öppna och stänga sina jalusier för att släppa in ljus.

Jämförelse av Flip 2GB Mini videokamera till Aiptek Icam

March 5

Oavsett om du är på marknaden för en ny kamera eller du redan äger eller planerar att använda en Flip 2GB Mini videokamera eller en Aiptek I-Cam, granska likheter och skillnader i dessa två videokameror kan vara till hjälp. Pure Digital Technologies, som har ägts av Kalifornien-baserade Cisco Systems sedan 2009, ritade Flip 2GB; medan Tawain-baserade Advanced Intelligent Personal Technologies designade Aiptek I-Cam. Även om båda videokamerorna är handhållna och kompakt, de två har några ytterligare likheter.

Minne

Medan Flip 2GB Mini videokamera och Aiptek I-Cam ger samma mängd maximal lagringsutrymme, 2 GB, är olika typer av minne de två videokameror lita på. Flip använder inbyggda, eller ombord, flashminne, vilket innebär videodata Flip är fortfarande fast inne i kameran tills en användare uppladdningar som data på en dator. I kontrast, I-Cam utnyttjar en flyttbar, SD flash-minneskort för lagring av datordata. SD-kortet tillåter användare att transportera kamerans videodata utan att behöva transportera själva kameran.

Upplösning

Upplösning avser antalet pixlar, eller små rutor av belysning, som en videokamera kan ge. Högre upplösningar korrelerar till videor eller bilder med finare detaljer. Vid inspelning i sin snabbaste inspelningsläge av 30 bilder per sekund, kan Flip 2GB Mini Videokamera ge en maximal bildupplösning på 528 horisontella linjer av pixlar med 132 vertikala linjer av pixlar. I jämförelse, när Aiptek I-Cam poster i sin snabbaste inspelningsläge, som också är 30 fps, videokameran kan ge en maximal bildupplösning på 720 horisontella linjer av pixlar med 480 vertikala linjer av pixlar. Utöver att fånga video, kan båda videokamerorna ta stillbilder. Men medan Flip har en maximal stillbild upplösning på 640 gånger 480 bildpunkter, har I-Cam högst stillbild upplösning på 2560 bildpunkter med 1,920 pixlar. Genom interpolering, eller sätta in ytterligare pixlar i en bild, kan jag-Cam ger en ännu högre stillbild upplösning på 3,264 pixlar med 2.448 pixlar.

Lins

Flip 2GB Mini videokamera och Aiptek I-Cam båda är beroende av linser fasta fokus. Men medan Flip lins har en brännvidd på 35 mm och en bländare på f / 2.4, har I-Cam lins en brännvidd på 7,4 mm och en bländare på F / 3,2. Medan brännvidd avser avståndet mellan en lins och lins fokus hänvisar öppning till storleken på den öppning genom vilken ljus kan komma in en lins.

Zoom

Varken Flip 2GB Mini videokamera eller Aiptek I-Cam har en optisk zoom, vilket innebär varken videokamera kan förstora en bild genom att fysiskt utvidga sin lins. Båda videokamerorna har emellertid digital zoom, som ger förstoring genom beskärning av bilder och att interpolera bildpunkter. Medan Flip har en digital zoom 2x, har I-Cam en digital zoom på 4x.

Storlek

Flip 2GB Mini videokamera har dimensionerna 2,16 inches lång och 1,25 inches bred och 4,17 inches hög. I jämförelse har den Aiptek I-Cam dimensioner av 1,5 inches lång och 2,8 inches bred och 3,5 inches hög.

En jämförelse av TomTom ONE XL till Garmin Nuvi 255W

April 18

Även TomTom GPS i allmänhet inte får samma utmärkelser som Garmins liknande produkter, ONE XL har en klar fördel jämfört Garmin Nuvi 255W. Annars produkterna är nästan identiska, med undantag för utseende och prissättning.

Bluetooth

TomTom ONE XL inkluderar Bluetooth. Medan andra Garmin Nuvi modeller inkluderar denna funktion, är detta inte fallet för 255W.

Fysiskt utseende

De skärmstorlekar i ONE XL och 255W är identiska; var och en har en diagonal mått på 4,3 inches. ONE XL avslut är silver, medan 255W har svarta detaljer och en ren svart finish. Båda modellerna har en vindruta fäste.

Överlappning

Många likheter finns mellan 255W och ONE XL. Listan inkluderar, men är inte begränsade till, förinstallerade kartor, sevärdheter (POI) och flera ruttalternativ.

Prissättning

Såvida Bluetooth är värd över $ 200 till en konsument, de är bättre att köpa 255W. Det kostar $ 180 i jämförelse med ONE XL $ 400 prislapp. Priserna är i september 2010.

Jämförelse av Nikon 20 mm och 10,5 Fisheye

April 27

Nikon tillverkar mer än 70 olika Nikkor-objektiv som sträcker sig från extrema vidvinkelobjektiv som 10,5 mm fisheye till superteleobjektiv som 600 mm VR. När det gäller vidvinkelobjektiv gör Nikon ett antal olika modeller i olika brännvidder. Nikon AF DX Fisheye-Nikkor 10,5 mm f / 2.8G ED och AF Nikkor 20 mm f / 2,8D lins är två sådana erbjudanden. Båda linser ger enastående optiska prestanda men är konstruerade för olika fotografiska tillämpningar.

lins Format

Nikon utformat sin 10,5 mm f / 2.8G ED lins för att fungera bäst med Nikons DX eller icke-fulla ram kamerahus. DX designen ger 10,5 mm objektiv en effektiv brännvidd på 16 mm om den används på en hel bild (FX kroppen) 35 mm kamera. Jämfört med Nikons 20 mm f / 2,8 D lins som har en verklig brännvidd på 20 mm på en FX kamerahuset. Eftersom båda linser använder Nikons standard "F" montera systemet, antingen linsen kan montera på en FX eller DX Nikon kamerahuset. Vid jämförelse av synfältet för de två linserna, den 10,5 mm täcker en fullständig 180-graders synfält jämfört med 20 mm lins som täcker ett 70 graders synfält med DX kamerahus och en 94-graders synfält med FX kroppar. De 10,5 mm lins "synfält klassificerar det som ett fisheye-objektiv i motsats till en ultravidvinkellins som 20 mm.

lins Design

Båda objektiven har en maximal bländare på f / 2,8 och en minsta bländare på f / 22. Den inre utformningen av 10,5 mm lins har 10 glaselement i sju grupper jämfört med 20 mm objektiv som har 12 glaselement i nio grupper. 10,5 mm har också ett ED-glaselement som ger extra låg spridning av ljusstrålar och ett asfäriskt glaselement som sänker den instans av kromatisk aberration. Båda objektiven har manuell och automatisk fokuslägen. 20-mm-objektiv har en minsta närgräns på 0,85 fot jämfört med 0,46 fot av 10,5 mm fisheye. Båda objektiven har nära håll korrigering, som ger skarpare närbilder.

lins Använd

Medan fotografer kan använda 20 mm objektiv för många fotografiska ändamål, bland annat arkitektoniska inre och yttre fotografi, landskap fotografi, av stora grupper och reportage, lånar 10,5 mm fisheye sig mer mot specialeffekter och extrem vidvinkelfotografering.

Mått, tillbehör och priser

Båda objektiven har en lätt, kompakt design. 10,5 mm fisheye-objektiv väger in på cirka 10,8 uns medan 20 mm objektiv väger cirka 9,5 oz. De 10,5 mm objektiv mäter ca 2,5 tum i diameter och 2,5 tum långa. Den 20 mm lins mäter cirka 2,7 inches i diameter och kommer i kortare längd än den 10,5 mm objektiv med en längd av 1,7 inches. 10,5 mm fisheye-objektiv har en inbyggd kronblad-formade motljusskydd och endast accepterar gelatinfilter. Den 20 mm ultravidvinkellins accepterar 62 mm frontmonterade tillbehör såsom skruvmotljusskydd, objektivlock och filter. Vid tidpunkten för publicering, har AF DX Fisheye-Nikkor 10,5 mm f / 2.8G ED lins ett rekommenderat pris på $ 774,95 och AF Nikkor 20 mm f / 2.8D lins har ett rekommenderat pris på $ 624,95.

Canon EOS EF28-70 F / 2.8 Foto Lens Jämförelser

May 2

Canon EOS EF28-70 F / 2.8 Foto Lens Jämförelser


Canon EF 28-70 f / 2,8 objektiv för Canon spegelreflexkameror avbröts 2002 och ersättas med EF 24-70mm f / 2,8. Den breda f / stopp, eller öppning, tillsammans med Canon varumärket gör antingen objektivet en professionell kvalitet alternativ för fotografer. F / 2,8 bländar är viktigt för fotografer eftersom objektivet kan användas utan blixt i svagt ljus miljöer och producera en mycket kort skärpedjup. Men god kvalitet kommer till ett högre pris. Andra alternativ är en liknande f / 2,8-objektiv från en annan tillverkare eller annan Canon-objektiv med en minsta bländare på f / 3,5 eller högre.

Canon EF 24-70mm f / 2,8L USM

Canon EF 24-70mm zoomobjektiv erbjuder en mera omfattande än standard 28-70mm zoomobjektiv. Denna lins är 4,9 inches när helt utsträckt och väger 33,6 uns - större och tyngre än jämförbara tredje part linsalternativ. Canon har en "ultraljudsmotor" för en lugn autofokus åtgärder. Dess öppning varierar från f / 2,8 till f / 22, och dess fokus sträcker sig från 18 inches till oändlighet. Linsen säljs för omkring $ 1400 vid tidpunkten för denna publikation.

Canon EF 28-135mm f / 3.5-5.6 IS USM

Detaljhandel för ca $ 480 när detta skrivs, Canons EF 28-135mm med bildstabilisering ger dig mer utbud än EF 24-70mm. Kompromissen är i öppningen. I stället för f / 2,8 av EF 24-70mm, har denna lins en minsta bländare på f / 3,5. Det betyder att du behöver mer naturligt ljus för att korrekt exponera dina bilder eller behöver använda blixt. Denna lins är 3,8 inches när helt utsträckt och väger 18,9 uns. Dess Fokusområdet är 1,6 fot till oändlighet.

Jämförelse: Sigma 24-70mm F2.8 IF EX DG HSM

Sigma version av linsen är en 24-70mm zoom för fullformat digitalkameror. Det finns en Hyper-Sonic Motor, vilket innebär att det är ganska tyst och snabbt när autofokus. Det är 3,7 inches lång när den är helt utsträckt och väger 27,9 uns. Dess öppning varierar från f / 2,8 till f / 22, och dess fokus sträcker sig från 15 inches till oändlighet. För sin $ 1400 prislapp får du ett motljusskydd, mössor och väska. Denna lins ersätter Sigmas avvecklad 24-70mm F2.8 EX DG Macro och 28-70mm GD F2.8-4.

Jämförelse: Tamron SP 28-75mm F / 2.8

Tamrons version av linsen är en 28-75mm zoom, tillgänglig med en Canon mount. Det är 3,6 inches när helt utsträckt och väger 18 uns. Dess öppning varierar från f / 2,8 till f / 32, och dess fokus sträcker sig från 13 inches till oändlighet. Denna lins är inte begränsad till full-frame kameror. Linsen säljs med en huva och gavlar. Detaljhandel på ungefär $ 450 när detta skrivs, är det mycket billigare alternativ än de jämförbara Sigma och Canon alternativ.