dela kalendrar

Hur man Dela iPhone kalendrar

December 18

Hur man Dela iPhone kalendrar


Först släpptes 2007, miljontals människor runt om i världen använder Apple iPhone. Varje mobiltelefonen kommer med en förinstallerad version av iCal, Mac kalender programvara. Du kan dock inte dela iCal-kalendrar med en annan iPhone-användare med hjälp av iPhone-programvaran ensam. Du måste antingen använda Apples MobileMe prenumerationstjänst eller ladda ner programvara från tredje part som är kompatibel med iCal. Vem du vill dela kalendrar med också kommer att behöva ladda ned lämplig programvara för att få dina kalenderuppdateringar och vice versa.

Instruktioner

1 Använda MobileMe. Tillgänglig för alla MobileMe-medlemmar arbetar MobileMe kalendern tillsammans med din iPhone kalender och håller kalendern på telefonen synkroniseras med kalendern på din Mac eller PC. Du kan skapa delade kalendrar med vänner och familj som också har ett MobileMe-konto och samtidigt hålla din egen personliga kalender separat. Du kan också bjuda in personer till händelser med din kalender.

2 Ladda ner Ryggsäck. Även om detta program är främst avsett för små företag, kan konsumenterna också njuta av dess funktioner. Du kan skapa flera kalendrar i ryggsäck som du kan dela med iCal-kalendrar. Du kan också prenumerera på andras kalendrar och låta dem prenumerera på din. Kalendrar kan vara färgkodade för att skilja mellan olika aktiviteter och du kan ställa in varningar för att påminna dig om kommande evenemang.

3 Utnyttja aspWebCalendar. Denna programvara kan du skapa ett obegränsat antal kalendrar. Du kan prenumerera på kalendrar via din iPhone och låta andra människor prenumerera på din. När du prenumererar, kommer alla nya händelser automatiskt läggas till i kalendern, och du kan välja att ta emot meddelanden om kommande möten och poster. För att köra aspWebCalendar, behöver du en Windows-baserad webbserver och kunna använda Access-databaser eller SQL Server.

Hur Synkronisera delade kalendrar på en iPhone

October 24

Hur Synkronisera delade kalendrar på en iPhone


Lägga till och tittar på en kalender på din iPhone är så enkelt som att använda gratis Google Sync tjänsten för att synkronisera upp till fem Google-kalendrar på en gång. Google Sync är gratis och kräver ett Google-konto till arbete, som också är tillgänglig gratis. Dela kalendrar på din iPhone kan tillåta dig att kommunicera snabbare och mer effektivt med vänner, familj och medarbetare. Schemalägga möten tillsammans och se till att du inte överboka. Synkronisera dina kalendrar kan hjälpa till att organisera din vardag mycket lättare.

Instruktioner

1 Från din iPhone, bläddra till Google Sync webbplats och logga in med ditt Google-konto användarnamn och lösenord. Om du inte har ett Google-konto, skapa en gratis.

2 När du är inloggad på ditt Google-konto kommer Google Sync ber dig att välja vilken enhet du vill synkronisera med dina kalendrar. Välj den enhet du använder, i det här fallet din iPhone.

3 Från den här skärmen markerar kalendrar du vill visa upp på enheten. Hit "Spara" när du är klar väljer dina kalendrar.

4 Öppna iCal från telefonens applikationer. Din iPhone ska nu visa alla dina Google-kalendrar i iCal. Om du vill ändra kalendrar, helt enkelt besöka Google Sync webbplats från din iPhone och upprepa steg 2 och 3.

Hur du synkroniserar en Nokia 5800 med Google Kalender

December 31

Hur du synkroniserar en Nokia 5800 med Google Kalender


Om du någonsin har missat en händelse på grund av att inte veta om dem, synkronisera Google Kalender med din Nokia 5800 kan hålla dig up-to-date. Google Kalender tillåter användare att skapa händelser, dela kalendrar med familj och medarbetare, få händelse och synkronisera dem med enheter som mobiltelefoner och handdatorer. Om du äger en Nokia 5800, kan du synkronisera din kalender med "Mail for Exchange", som finns på Ovi Store.

Instruktioner

1 Installera "Mail for Exchange" program på din Nokia 5800 (se Resurser). Nedladdningen är gratis och tar upp 1,87 MB interna hårddiskutrymme.

2 Lansera "Mail for Exchange" ansökan. Klicka på "Ja" när du ombeds att sätta upp en ny synkprofil.

3 Skriv "m.google.com" i textrutan under avsnittet "Exchange Server". Välj "Ja" för avsnittet under "säkra anslutningar." Ställ in "Access Point" till "Connection".

4 Gå till fliken "Referenser" som finns längst upp i ansökan. Skriv in din Google e-postadress och lösenord. Låt avsnittet "Domain" tom.

5 Fliken över till "Kalender" -fliken. Välj "Ja" alternativ under "Synkronisera kalender" avsnittet.

6 Logga in på ditt Google Kalender-konto (se Resurser) och skapa en testhändelse.

7 Öppna "Mail for Exchange" ansökan att dubbelkolla om kalenderhändelse Google har synkroniserats på din Nokia 5800.

Cool Stuff att göra med en iPod Touch

May 5

Cool Stuff att göra med en iPod Touch


Om du äger en iPod Touch, eller funderar på att köpa en, så ska du veta att en iPod Touch gör mycket mer än att du kan lyssna på din musik. Du kan ladda ner en mängd olika spel, varav vissa är gratis, att spela när du är på språng. När du är inom räckhåll för en trådlös Internet-anslutning, kan du bläddra och uppdatera sociala nätverk som Facebook och Twitter. Och du kan ladda ner program som ger dig tillgång till din favorit nyhetskällor som The Wall Street Journal eller The New York Times.

Spela spel

ITunes Store säljer mer än bara musik och video. Du kan också använda iTunes Store för att ladda ner spel till din iPod Touch. Det finns hundratals spel tillgängliga från vilken du kan välja. Du kan spela klassiker som Tetris och Solitaire, eller så kan du spela nyare spel som Angry Birds och Bejeweled. Vissa spel är gratis, och andra varierar i pris från $ 0,99 till flera dollar. Om du har en vän som har en iPod Touch, kan du även spela vissa spel (som Scrabble eller Connect Four) mot varandra över ett trådlöst nätverk.

Använda sociala nätverk

Det är ingen hemlighet att sociala nätverkssajter som Facebook och Twitter är beroendeframkallande. Vissa människor uppdatera deras status från sina hem och datorer kontor. Andra uppdatera deras status från sina mobila enheter. Om du använder din iPod Touch nära en WiFi-signal, då kan du bläddra Facebook och Twitter och efter uppdateringar direkt från enheten. Du kan ladda ner Facebook-appen, som är en version av webbplatsen som är speciellt framtagen för att användas på en iPod. Du kan också ladda ner en mängd olika Twitter-appar (t.ex. Tweetie eller Tweetdeck) som ger en mobil gränssnitt för Twitter. Med dessa appar på din iPod, kommer du att vara ansluten till dina sociala nätverk.

Läs nyheter

Mellan spela spel och sociala nätverk, kanske du vill hålla sig informerade om de senaste nyheterna. Det finns många hängivna nyheter apps som gör läser nyheter på din iPod enkelt och roligt. Många populära nyhetskällor har sina egna iPod program, inklusive The Wall Street Journal, CNN, och MSNBC. Vissa appar, som den för The New York Times, kan du hämta de artiklar du vill läsa och spara dem för ett senare tillfälle. Detta innebär att du kan läsa nyheter, även när du inte är runt en Internet signalen.

dela kalendrar

IPod Touch kommer med en kalender app som låter dig hantera flera kalendrar på en enda enhet. Du kan synkronisera dina kalendrar från Google eller från Microsoft Exchange. När du gör, redigera eller ta bort en avtalad tid på datorn och uppdatera kalendern appen visas ändringarna. Likaså när du boka tid på din iPod och sedan uppdatera kalendern appen är dessa ändringar återspeglas på skrivbordet. Den här funktionen är särskilt användbart för att hantera arbete och personliga kalendrar, liksom för hantering av delade familje kalendrar.

Navigera i världen

Många människor är beroende av Google Maps för att få vägbeskrivningar eller för att hitta platsen för en viss plats. Google Earth, dock är bättre för människor som vill utforska världen. Google gör en version av Google Earth som är kompatibel med iPhone, och det behåller många av funktionerna i den stationära versionen. Du kan "flyga" till olika länder, zooma in, och se geografiska gränser, mark lättnad, gator och lokala landmärken. Du kan ange en specifik adress eller tillåta att appen automatiskt detektera din position med hjälp av den inbyggda GPS-funktionen. Google Earth är också ett svar rörelse. När du lutar din iPhone, kartan anpassar sig därefter.

Hur kan jag Synkronisera kontakter på min BlackBerry Curve?

December 11

Hur kan jag Synkronisera kontakter på min BlackBerry Curve?


BlackBerry är ett användbart verktyg för både affärs- och personligt bruk. En av dess praktiska användningsområden är möjligheten att synkronisera data mellan din dator och din BlackBerry Curve. De två kan dela kalendrar, e-post och även kontakter med relativ lätthet. Synkronisera dina kontakter med Outlook sker genom att ansluta till datorn, men synkronisering med Google-kontakter är en trådlös uppgift.

Sync Använda Desktop Manager

Innan du börjar synkronisera din BlackBerry Curve med datorns kontakter måste du installera Manager BlackBerry Desktop. Detta program har flera funktioner. Det kan synkronisera dina kalendrar, kontakter och att göra-listor, säkerhetskopiera och återställa din Kurva, uppdatera BlackBerry programvara, hantera dina mediefiler och kopiera data från en BlackBerry-enhet till en annan. Installera programmet är lika enkelt som att följa anvisningarna på skärmen från CD-skivan. Om du inte längre har cd-skivan som medföljde enheten, kan du ladda ner Desktop Manager från BlackBerry.com.

När helt installerat, anslut din BlackBerry Curve till datorn med USB-kabeln tillhandahålls. Den har en mini-USB-kontakt i ena änden som ansluts till din telefon, och den andra är en vanlig USB-port som kommer att ansluta till din dator. Starta Manager Desktop och göra det möjligt att känna igen och kommunicera med din BlackBerry. Välj "Synkronisera" från huvudmenyn. På vänster är en meny med alternativ. Börja med att välja "Synkronisering" under Konfigurera rubriken för att få din första installationen klar. Val kommer att visas i mittsektionen; välj "Synkronisering" -knappen på höger sida för att konfigurera. Valen kommer att visas för dig att kontrollera eller ta bort. Se till att din "Kontakter" val har en check bredvid den. Standardinställningen är att synkronisera med Outlook eller Outlook Express. Klicka på "Avancerat" för att konfigurera dina kontakter från Yahoo eller en annan fil. Välj "OK" för att stänga fönstret.

Från menyn till vänster, välj "Synchronize" och en ny uppsättning av alternativ visas i mittsektionen. Kryssa i rutan under "Synkronisera automatiskt" kommer att utföra synkroniseringen varje gång telefonen är ansluten och du startar Manager Desktop. Tryck på "Synkronisera" -knappen för att slutföra processen och börja överföringen av kontakter mellan datorn och din BlackBerry Curve.

Sync Använda Google Sync

Om du är en Gmail-användare, kan du synkronisera kontakter mellan Gmail och din BlackBerry Curve trådlöst med hjälp av Googles Sync. Denna ansökan hämtas till telefonen med hjälp av mobiltelefonens webbläsare och navigera till m.google.com/sync~~V. En gång installerat, klicka på ikonen Sync för att öppna programmet. Tryck på menyknappen och välj "Alternativ" från Google Sync menyval. Ingår i alternativ för vad och när du vill synkronisera är "Kontakter". Markera kryssrutan för att inkludera dessa i din nästa synkronisering. Tryck på menyknappen en gång till och välj "Spara". När dina inställningar är inställda, tryck på menyknappen igen och välj "Synkronisera nu" för att börja överföringen. BlackBerry kommer endast att överföra kalendrar och kontakter.

Hur man umgås med Mobiltelefoner

June 11

Hur man umgås med Mobiltelefoner


Om att hålla kontakten med en relativ hundratals miles bort eller sms en vän i nästa rum, mobiltelefoner har en bred kapacitet för umgänge. Enligt en studie av Ruder Finn, en oberoende PR-byrå, fler människor använder sina mobiltelefoner än datorer elektroniskt umgås. Men umgås via en mobiltelefon går utöver nätverksorganisationer. Efter några steg kan starta en nykomling till mobiltelefonen revolutionen och göra dem socialt mobiltelefon kunniga.

Instruktioner

1 Ring en nära anhörig. Med alla de tekniska framstegen inom Internet-kapacitet, är en mobiltelefon fortfarande främst en telefon. Mobiltelefoner är inte föremål för samma långväga avgifter som fasta telefoner har. Stunder som kallar ett främmande land kan fortfarande vara dyr, ringer din faster tre stater över är inte.

2 Skicka ett SMS. Enligt en Neilsen undersökning från 2009, tonåringar skicka 10 textmeddelanden i timmen och cirka 2000 per månad. Textning är ett snabbt och enkelt sätt att kommunicera korta tankar. Textning är så allestädes närvarande att det har gett upphov till sitt eget språk består av förkortningsfraser.

3 Uppdatera din profil. Oavsett om du Myspace eller Facebook, sociala nätverk är mycket nås via mobiltelefoner. Även om vissa smartphones har program som hanterar sociala nätverk, såsom Twitter-konton, de flesta sociala nätverkssajter också textmeddelanden och uppdateringar till telefoner utan Internet kapacitet. Sociala nätverkssajter tillåter användare att dela information om deras liv, kvickheter och bilder eller videoklipp dag till dag. Sociala nätverk aficionados kan komma dejtingsajter samt videochattar genom sina telefoner. Vissa mobiltelefon sociala nätverksprogram, som Nokia Instant gemenskapen, tillåter människor att länka upp med mobiltelefoner av främlingar i närområdet via SMS.

4 Skicka ett email. För textbaserade tankar längre än Twitter eller textning tillåter e-post är en beprövad metod för kommunikation. Om en telefon har en Internet-dataabonnemang, online-e-postkonton är lätt åtkomliga. Vissa e-postleverantörer, såsom Google, har sina egna mobiltelefoner som länkar till deras online-nätverk, som också erbjuder dokument och dela kalendrar. Många mobiltelefoner kan synkronisera med e-postklienter som Microsoft Outlook för enklare e-postanvändning.

Hur Synkronisera Två iPhone kalendrar gratis

August 19

Hur Synkronisera Två iPhone kalendrar gratis


Den iPhone har en inbyggd kalender program som låter dig ställa in påminnelser, möten och larm på bestämda tider och datum. Även denna kalender backas upp när du utför en iTunes synk, och kan synkroniseras med kompatibla datorprogramvara, Apple inte ger en gratis, på enheten lösning för synkronisering två iPhone kalendrar med varandra. Med hjälp av en fri Google-konto kan du länka båda iPhones till Googles kalender för att smidigt och automatiskt synkronisera iPhone apps.

Instruktioner

1 Tryck på "Inställningar" på din första iPhone. Öppna "post, kontakter, kalendrar" sida och tryck på "Lägg till konto" -knappen.

2 Välj "Microsoft Exchange" från listan över tillgängliga tjänster.

3 Ange din fullständiga Google-konto e-postadress i både "Användarnamn" och "Skicka" lådor, och ditt lösenord för Google i "Password" rutan. Tryck på "Nästa" för att fortsätta.

4 Tryck på knappen "Avbryt" när en dialogruta som anger "Det går inte att verifiera certifikat" visas. Detta är inte ett fel, men en nödvändig del av installationsproceduren. IPhone återvänder till "Exchange" skärm.

5 Skriv "m.google.com" i "Server" rutan som visas på toppen av "Exchange" skärm. Tryck på knappen "Nästa". Google verifierar kontot.

6 Skjut "Kalendrar" omkopplaren till "ON" och trycka på knappen "Klar". IPhone är nu synkroniserad med din Google-kalender när du startar appen.

7 Upprepa Google Kalender inställningsproceduren på den andra iPhone, efter exakt samma steg för att synkronisera sin kalender med Google. Eventuella ändringar eller tillägg som gjorts till antingen iPhone Kalender nu synkroniseras med ditt Google-konto och andra iOS-enheter som är kopplade till den.

Tips

  • Du kan också få tillgång till Google Kalender via en webbläsare, och eventuella ändringar eller tillägg du gör synkroniseras med iPhone.

Hur man använder Internet på en Dell X51

September 13

Axim X51 är en Personal Digital Assistant säljs av Dell-dator företaget. Handdatorn kör Windows Mobile 5 och inkluderar Wi-Fi-adapter, gör det möjligt att ansluta till Internet för att kontrollera e-post, synkronisera kalendrar och hålla ditt liv organiserat. Om du vill använda Internet på Axim X51, måste du vara inom räckhåll för trådlös Internet.

Instruktioner

1 Välj "Inställningar" i menyn "Start".

2 Välj "Anslutningar". Välj "Wireless Local-internet (WLAN)."

3 Klicka på ikonen för trådlöst för att söka efter eventuella tillgängliga nätverk. Välj det nätverk som du vill ansluta till och klicka på "Anslut". Om nätverket är säkrad, kommer du att uppmanas att ange lösenord. När du är ansluten kan du surfa på Internet (med hjälp av Internet Explorer) och kolla din e-post på handdatorn.

Ta bort flera kalendrar på iPhone

March 31

Ta bort flera kalendrar på iPhone


Om du har ett hektiskt schema, kanske du vill dela dina kalendrar i kategorier, så att du kan ha olika kalendrar för arbete, familj, skola, semester och fritidsintressen. När du inte längre behöver några av dessa kalendrar, kan du ta bort dem med "un-synkronisering" dem i iTunes. När du konfigurerar din kalender synkronisering inställningar för att utesluta dessa kalendrar, kommer de att raderas från din iPhone.

Instruktioner

1 Anslut din iPhone till datorn med USB-dockningskabeln. Öppna iTunes om det inte öppnas automatiskt.

2 Klicka på ditt iPhone namn under "enheter" i den vänstra panelen.

3 Klicka på "Info" ovanför mittpanelen.

4 Rulla ned till "Synkronisera kalendrar."

5 Avmarkera rutorna bredvid de kalendrar du vill ta bort.

6 Klicka på "Apply".

Varför inte alla min kalendrar Visa på min Android-telefon?

January 15

Varför inte alla min kalendrar Visa på min Android-telefon?


Logga in på en Android-telefon med ditt Google-konto information och dina kontakter, kalendrar och e-post är alla automatiskt kopplade till enheten om du vill att de ska vara. I fallet med den officiella Google Kalender appen kan du behöva göra en del finjusteringar för att få valet av kalendrar som du vill visa upp på telefonen.

välja kalendrar

Ett potentiellt problem är att du inte har valt alla tillgängliga kalendrar som du vill visa. Starta Google Kalender på din Android-telefon och trycka på menyknappen (tre vertikala punkter). Välj "Kalendrar som ska visas" och du kan välja vilka av dina kalendrar visas i appen. Följ "kalendrar som ska synkroniseras" länken och du kan välja vilka kalendrar från Google och dina andra appar synkroniseras till enheten (du kan välja att synkronisera en kalender utan att visa det om det behövs).

välja konton

Kontrollera ditt Google-konto och de delar av det du synkroniserar till enheten. Starta appen Inställningar, och sedan på "Google" under Konton rubriken. Tryck på huvud registrerat konto och se till att Kalender alternativet är markerat. Om du vill synkronisera kalendrar från ett annat konto, gå tillbaka till huvudskärmen inställningar och välj "Lägg till konto" alternativ.

ytterligare Felsökning

Det är möjligt att en synkronisering bugg eller fel hindrar några av dina kalendrar från att visas korrekt. Unsyncing och sedan synkroniseras om kalendrar, ta bort och sedan åter lägga till ditt Google-konto, eller starta om telefonen kan hjälpa till att återupprätta anslutningen. Rensa Google Kalender lokala cache av temporära filer och data även återställer synkroniseringen processen. För att göra detta, öppna appen Inställningar, och välj sedan "Apps" och "Kalender". Tryck på "Rensa data" och "Clear Cache" för att tvinga appen att ladda ner din kalenderinformation om från början.

Appar från tredje part

Om du försöker synkronisera din Google-kalendrar med en annan kalender app eller du synkroniserar en tredje part kalendersystemet (t.ex. iCloud) till Google Kalender på din Android-enhet, se hjälpdokumentation för appen eller kalender plattform som väljs. Avinstallera och installera om programmet i fråga, liksom att inaktivera och återaktivera kalender synk, kan vara tillräckligt för att få rätt kalendrar visas på din Android-enhet.

version Ansvarsfriskrivning

Apparna och dessa steg gäller att beståndet Android 4.3, den senaste versionen av operativsystemet i oktober 2013. Om du använder en annan version av Android, kan du hitta några avvikelser.