demontering av ljusinsats connect

V195 Demontera Instruktioner

February 15

V195 är en modell av mobiltelefon som tillverkas av Motorola; en Illinois-baserade elektronikföretag med huvudkontor nära Chicago, i staden Schaumburg. Du kan behöva ta isär V195 mobiltelefon för att komma åt batteriet eller Subscriber Identity Module (SIM) kort. Det är också ibland nödvändigt att ta din mobiltelefon isär för förvaring eller om du skickar din mobiltelefon med posten. Processen är okomplicerad och tar bara några minuter.

Instruktioner

1 Tryck och håll nere "Power" -knappen. Telefonen stängs av. Dra ut laddaren om den är ansluten.

2 Vänd på telefonen över så att du kan se baksidan.

3 Tryck och håll ner knappen för att frigöra batteriluckan längst ned på telefonen. Skjut batteriluckan mot telefonens nedre del och lyft bort.

4 Slip en nagel eller tunt, stelt objekt mellan botten av batteriet och telefonen. Bända upp batteriet upp och ut ur telefonen.

5 Skjut SIM-kortshållaren mot toppen av telefonen. Det kommer att låsa upp.

6 Sväng korthållaren öppet och ta ut SIM-kortet.

7 Samla bitar av telefonen tillsammans. Det är nu demonteras.

Fujifilm S700 Demontering Instruktioner

April 21

Fujifilm FinePix S700 kamera infördes 2007, med lång zoom digitalkamera till ett överkomligt pris. Kameran har gott om funktioner för att tillgodose behoven hos blivande fotografer. Du kanske vill ta isär kameran antingen för att tillfredsställa din nyfikenhet eller utföra en reparation. En annan orsak skulle vara att lägga ett infrarött filter, konvertera kameran för att ta konstnärliga infraröda bilder som fokuserar på kontrast. Med rätt riktlinjerna kan du ta din kamera isär försiktigt i en timme.

Instruktioner

1 Skruva de korta skruvar under fliken som inrymmer laddaren punkten på den vänstra sidan av kameran med en liten skruvmejsel. Fortsätt genom att skruva de långa skruvarna på toppen av den vänstra sidan av kameran.

2 Stäng av kameran upp och ned. Skruva loss de två långa skruvar under linsen, den yttre två av de fyra skruvarna i området. Fortsätt genom att lossa de tre korta skruvarna åt höger.

3 Skruva av korta skruven på högra sidan av kameran. Lyft upp baksidan av kameran noggrant.

4 Koppla de två bandkablar till höger, vinkelrätt mot varandra. Släpp dem genom att fälla upp den mörka spaken. Dra ut LCD-skärm.

5 Skruva loss de fem skruvarna som håller fast metall skyddande sköld. Rubba skölden.

6 Skruva loss skruven på den vänstra sidan av det gröna kretskortet. Fäll upp spaken för att koppla bort bandkabeln längst ned till vänster i styrelsen. Höja kretskortet noggrant.

7 Lossa de fyra skruvarna på plattan nedan. Du har demonteras kameran.

Tips

  • Innan du börjar, förbereda en dammfri yta. Damm kvar på glaset i kameran kommer att påverka dina bilder.
  • Akta delarna markerade med varningar. Rör inte. Det finns en verklig risk för elektriska stötar.

Demontering Instruktioner för Creative Vision M

April 24

En felaktig intern komponent på Creative Vision M MP3-spelare, såsom en dålig hårddisk eller batteri, kan vara förödande för enheten som helhet. Du kan köpa en helt ny mp3-spelare eller så kan du öppna din vision att byta ut delar. Den goda nyheten är att det finns inte så många delar i enheten som kan demonteras.

Instruktioner

1 Stäng av Zen och dra ut eventuella kablar som är anslutna till det. Sätt spetsen på fall öppnare verktyg i sömmen där de främre och bakre halvorna av enheten möts.

2 Arbeta dig runt sidorna av Zen tills den främre halvan separerar från den bakre halvan. Ställ den bakre halvan åt sidan. Huvudkretskort kommer nu att synas i den främre halvan av enheten.

3 Pop metallklämmorna på sidorna av kretskortet och ta bort skruvarna från toppen av kretskortet med din stjärnskruvmejsel.

4 Lyft styrelsen upp från sidan och vänd på den. Det är fortfarande ansluten till skärmen med en skärm kabel.

5 Lyft rektangulärt batteri upp och dra ut batterikabeln från dess hamn. Ställ batteri åt sidan.

6 Ta bort skruvarna från baksidan av LCD-skärmen och ställ dem åt sidan.

7 Ta bort LCD-skärmen och ställa in den och kretskortet åt sidan.

8 Ta bort knappmonteringen från det främre huset och ställ den åt sidan. Enheten är nu demonteras.

Sirius Radio Display bara säga Sirius Connect

May 17

Sirius Radio Display bara säga Sirius Connect


Sirius satellitradio bildskärm visar typiskt den aktuella stationen, låt som spelas och eventuellt DJ på jobbet (beroende på station). Om emellertid Sirius radio endast anger "Sirius Connect" betyder det att du inte har den senaste programuppdatering. Uppladdning den senaste programuppdateringen korrigerar denna display problem.

Instruktioner

1 Ladda ner Sirius satellitradio uppdatering. (Se Resurser)

2 Anslut USB-kabeln till USB-porten på Sirius-satelliten radio, anslut sedan den andra änden i en USB-port på datorn.

3 Öppna "Den här Sirius Studio" (detta är ett program som kom med Sirius-satelliten radio och installeras på datorn).

4 My Sirius Studio upptäcker den nyligen nedladdade filen och automatiskt laddar upp den till din mottagare. När du är klar kan du koppla bort mottagaren från datorn.

Hur man laddar ner musik Med Sansa Connect

July 14

Sansa Connect är en MP3-spelare för digital ljuduppspelning. Nedladdning av musik med Sansa Connect kräver en dator. Datorn kan användas för att hämta låtar, och de kan laddas ner till Sansa Connect när den är fysiskt ansluten till datorn. Ladda ner en låt tar cirka fem minuter, och processen kräver inte mycket erfarenhet - de instruktioner och enheten är användarvänliga.

Instruktioner

1 Anslut den större änden av USB-kabeln till Sansa Connects dockningsport, som ligger längst ner på enheten.

2 Fäst den andra änden av USB-kontakten kabeln till datorns USB-inloppet.

3 Klicka på "Den här datorn" -fliken "Dator" eller från datorns systemmenyn. Systemmenyn kan ses genom att klicka på ikonen för Windows eller Start menyfliken.

4 Välj "Sansa Connect" ikonen i Utforskaren Windows som kommer att dyka öppna, för att visa enhetens internminne mapp och innehåll.

5 Öppna dina musikfiler från den direkta filplatsen och mapp på din dator. I de flesta fall är datorns mapp musik också listade i systemmenyn.

6 Klicka över musikfiler som du vill ladda ner med Sansa Connect. Denna åtgärd kommer att lyfta fliken musikfil talet. Dra och släpp musikfiler till Sansa Connect internminne mappen.

Tips

  • Om du för närvarande inte har musik på datorn, måste musik köpas och laddas ner till din dator innan du kan lägga till Sansa Connect. Mediaspelare program levereras med eStore tillämpningar, där musik kan köpas och ned.
  • Sansa Connect kan endast hantera musik i MP3, AAC och WMA-format. Alla andra filtyper stöds inte av denna MP3-spelare.

2010 Ford Transit Connect Specifikationer

July 29

Transit Connect är en liten skåpbil byggdes av Ford Motor Company. Utformad för kommersiell användning och mindre laster, har sin kompakta storlek fördelar, särskilt i stadsmiljö: den driver som en bil, är det förhållandevis smidig och mer sparsam än många andra kommersiella skåpbilar på marknaden. Det finns två versioner av Transit Connect: en standardmodell och vagn modell - båda har mycket liknande specifikationer, men standardmodellen har mer lastutrymme.

Yttermått

2010 Ford Transit Connect har en främre koll på 59,3 inches, en total bredd av 83,2 inches, en total höjd på 79,3 inches och en total längd på 180.7 inches. Den bakre dörren öppnas till en höjd av 52,1 inches med en bredd på golvet i 50,2 inches. En sidodörr på passagerarsidan öppnas till en höjd av 46,9 inches och en bredd av 32,1 inches. Transit Connect har en hjulbas på 180.7 inches och en vrida diameter på 39 fot.

Interna mått

I den första raden av van passagerarna har huvud, axlar, höft och ben rum 51,1, 54,4, 50,8 och 40,5 inches respektive; i den andra raden av vagnen modell de har huvud, axlar, höft och ben rum 50,5, 59,6, 59,8 och 38,5 inches respektive. Lasten längd på golvet och bälteshöjd i standard- och vagn modeller av van är 81 inches och 72,6 inches respektive. Bredden last mellan styrhytten i båda modellerna är 48,1 inches, medan den maximala lasthöjden i båda modellerna är 59,1 inches. Standardmodellen har en total last bärförmåga 196,8 kubikfot, medan vagnen modellen har en total last bärförmåga 135.3 kubikfot.

motor Specifikationer

Skåpbilen kommer med en 2,0-liters Duratec DOHC I-4-motor som har ett deplacement på 122 cubic inches (1999 cc) och en motorstyrka på 136 vid 6300 rpm. Den har en vridmoment på 128 lb./ft. vid 4750 rpm och ett kompressionsförhållande på 10,0: 1. Insprutningssystemet är sekventiell multi elektroniska och den rekommenderade bränslet är 87 oktan. Den har en EPA rating 22 miles stad, 25 miles motorväg och en rating på 23 miles på en kombination av stadens gator och vägar.

chassi Specifikationer

2010 Ford Transit Connect använder framhjulsdrift och en 4-växlad automatlåda med överväxel. Den har en främre oberoende MacPherson fjäderben fjädring med en stabilisator bar och en bakre multilink upphängning med en stabilisator bar. Van kan gå 0-60 mph i 12,4 sekunder. Bromsarna är ABS-utrustade främre skivor och bakre trummor.

Det enklaste sättet att rengöra motordelar efter demontering

October 19

Det enklaste sättet att rengöra motordelar efter demontering


Människor som återuppbygga motorer spara ofta och återanvända motordelar för att spara pengar och minska mängden tid att söka efter svårt att hitta bitar. Det finns ett antal olika sätt att rengöra motordelar efter demontering av själva motorn. Den metod som kommer att vara lättast kommer att bero på storleken av den del och vilka komponenter faktiskt att rengöras. Vissa delar är mer känsliga än andra, och vissa tål rengöringsmedel som andra inte kan. Det är viktigt att förstå de positiva och negativa av olika rengöringsmetoder innan du bestämmer vilken metod kommer att vara lättast att rengöra de delar du behöver för att rengöra.

Instruktioner

1 Använd en stålborste för att borsta alla stora bitar av smuts och skräp, samt eventuella klumpar av fett, av den del du vill att rengöra.

2 Anslut en luftkompressor och använda den för att spränga små sand och skräp bort delar. Air är en av de mest effektiva och minst slip sätt att rengöra trånga utrymmen och små bitar.

3 Spray delar ned med en motor avfettning produkt. Se till avfettningsmedel är kemiskt kompatibelt med sammansättningen av delarna.

4 Skölj avfettningsmedel bort med vatten. Torka delar rena och torka med en mjuk trasa sedan låta dem lufttorka. Fukt fångade i delar kan orsaka rost att bilda och förkorta livslängden på de delarna.

Hur man använder Speech Connect

December 8

Hur man använder Speech Connect


Tal Connect är ett röstigenkänningssystem, en del av Cisco enhet, eller Cisco Unified Communications-lösningar. Speech Connect systemet tillåter individer inom ett företag att nå varandra snabbt och effektivt, utan att behöva memorera eller slå upp flera telefonnummer.

Instruktioner

1 Lyft luren eller slå på högtalartelefonen. Om du vill använda Speech Connect, bör du tala i telefonen som du skulle göra under ett telefonsamtal.

2 Säg namnet på den person du vill nå. Tal Connect kommer bara att kunna ansluta dig till personer inom ditt företag eller tal Connect nätverket.

3 Välj den person du vill nå, om det behövs. Om Speech Connects röstigenkänningsprogram inte kan hitta en perfekt match till det namn du sa, eller om det namn du gav den matchar mer än en person, Speech Connect kommer att erbjuda dig en lista över namn val. Om tillgängligt, kommer Speech Connect också ge dig ytterligare information om dessa personer, såsom deras avdelning, och spela en inspelning av var och en av dessa människor som talar sitt eget namn.

Tips

  • Beroende på hur ditt företag har programmerat Tal Connect, kanske du kan använda systemet för att hitta mer än enskilda personer. Till exempel, om ditt företag har programmerat systemet med namn, produkter eller tjänster avdelning, kommer du att kunna tala dessa namn i systemet och kopplas till rätt person eller personer.
  • Om Speech Connect inte kan ansluta dig en gång, betyder det inte att det kommer att göra det nästa gång. Tal Connect är utformad för att lära sig av sina misstag, och kan bli bättre på att känna igen ett namn nästa gång du försöker.

Prius Dash Demontering guide

December 23

Prius är en elhybridmedelstor bil konstruerad och tillverkad av Toyota. Modeller har varit i produktion från 1997 till 2011. Demontering av Prius streck kan utföras av lekmän.

Under Dash Cover

Ta bort under instrumentbrädan locket med en nylon-panel borttagningsverktyg. Den under instrumentbrädan locket är hittas under handskfacket på passagerarsidan.

Handskfack Assembly

Ta bort handskfacket enheten genom att ta bort tre skruvar med en 10 mm nyckel. Koppla stammen öppnare avbryta switch. Detta finns i handskfacket.

Cowl Omslag och Dash Covers

Ta bort kåpan täcker på förar- och passagerarsidan. Detta görs genom att ta bort en mutter placerad på mitten-toppen av kåpan. Ta bort skruven och bulten som håller lägre streck-locket på plats. Dessa finns på undersidan av instrumentbrädan locket. Ta bort den nedre streck-locket och förarsidan krockkudde.

Hur man reparerar en trasig skärm på en BlackBerry Connect

February 6

Hur man reparerar en trasig skärm på en BlackBerry Connect


BlackBerry Connect är ett licensieringsprogram och har ingenting att göra med hårdvaran på din BlackBerry telefon. Om LCD-skärmen på din BlackBerry bryts, kan den befintliga skärmen inte repareras, men det betyder inte att din telefon är avsedd för container. BlackBerry produkter kan öppnas upp, så att du kan byta ut icke-arbetande delar. Genom att ersätta skärmen, fixa problemet med minimal ansträngning och kostnad.

Instruktioner

1 Vänd på telefonen över och kräng bakstycket med hjälp av en plastbrytverktyg. Den brytverktyget är en särskild punkt gjord för att arbeta på små elektroniska apparater. Du kan köpa en på en dator eller elektronikaffär. Om du inte har en bända verktyg tillgängligt, använd en skruvmejsel eller något tunt och hållbar föremål kan nyfikna. Dra ut SIM-kortet och batteriet ur telefonen.

2 Ta bort skruvarna från baksidan av telefonen och spara dem på ett säkert ställe. Du kommer att behöva dessa skruvar för att sätta ihop din BlackBerry-enhet.

3 Vänd telefonen över så att LCD-skärmen är vänd uppåt. Skjut plast bända verktyget mellan linshuset och frontplattan. Tryck på verktyget i spalten mellan basen och ramen och skjut den under manteln. Dra upp för att ta bort den.

4 Sätt i brytverktyget i spalten på sidan av telefonen och dra bort frontramen.

5 Lossa skruvarna på ovansidan av LCD och lägg dem åt sidan också.

6 Vänd på telefonen runt så att övre delen av skärmen är vänd mot dig. Sätt in bända verktyget i springan mellan telefonen och skärmen och sedan fälla upp bandet anslutning säkra skärmen till systemet.

7 Skjut brytverktyget runt på skärmen och pop öppna clipsen som håller den på plats. Du hittar en eller två klämmor på varje sida av skärmen. När klippen är gratis, kan du lyfta av skärmen för att ta bort den från telefonen.

8 Lägga ersättningsskärm ner på telefonen och tryck försiktigt på plats. Säkra skärmen till telefonen med skruvarna. Använd bända verktyg för att driva bandet anslutningen tillbaka på plats. När skärmen är inställd, ihop telefonen, vända stegen du använde för att ta isär den.

Tips

  • Om du pop klippen på ena sidan av skärmen och lyft upp, kan LCD glida ut ur klippen på den andra sidan.
  • Inte alla BlackBerry telefoner har samma design. Om telefonen har sido ramar skjuter dem med fingrarna och sedan bort frontpanelen.