designa din egen stänkskydd

Hur designa din egen stänkskydd

May 18

Vid körning, de flesta människor inte inser hur mycket deras bil uthärdar på vägen. Stänkskydd är en viktig accessoar att ha. Tillverkad av en tjock, hård plast, de förhindra skador på grund av mineraler, stenar och diverse föremål som tarnish bilen. Stänkskydd är enfärgade, men du kan anpassa dem. Med några enkla verktyg som ingår i stänkskydd kit och Krylon Fusion för Plastic spray, du är på väg att designa dina egna unika stänkskydd.

Instruktioner

1 Placera stänkskydd inställt på tidningen eller handduk. Har var och en i det nedre läget, som om de var på en bil redan.

2 Gnugga sandpapper på ytan av varje skyddsplåten.

3 Spraya Krylon Fusion måla på ytan av dina stänkskydd. Vänta 15 minuter för att torka.

4 Använd en schablon som du väljer att placera på ytan av dina stänkskydd och spraya med en annan färg. Vänta ytterligare 15 minuter för att helt torr.

5 Låt din stänkskydd inställd torka på tidningarna eller handduk. Vänta en hel sju dagar innan du ansluter dem till din bil.

Tips

  • Krylon Fusion for Plastic har en mängd olika plast sprayer, så bestämma vad utseende och konsistens du vill att dina stänkskydd för att ha, sedan välja paint.Wearing handskar kan förhindra behövs inte någon kontakt med färgen eller materials.Rubbing sandpapper, men detta kan göra sprayfärg stick better.Wait en timme efter det att du använder Krylon Fusion för Plastic spray för att testa den.
  • Iklädd en grundläggande ansiktsmask eller ens använda hög försiktighet kan förhindra inandning eller skada från denna process.

Hur designa din egen motorcykel Fälgar

August 15

Hur designa din egen motorcykel Fälgar


Det bästa sättet att designa din egen motorcykel fälgar är att välja en unik och personlig design som kan målas på befintliga fälgar. Motorcykel fälgar kan vara antingen fast eller ekrar, och samtidigt fasta fälgar ger en större yta som att måla, kan båda lätt göras för att spegla personligheten hos motorcykeln ägare. Målning motorcykel fälgar är en enkel process, som inte kräver specialkunskaper eller någon teknisk utrustning.

Instruktioner

1 Tömma däcken och ta bort fälgar från motorcykeln. Flytta fälgarna en bra bit från cykeln så att ingen av färgen blir på kroppen av cykeln.

2 Rengör fälgarna med en fuktig trasa, för att ta bort överflödigt smuts och fett. Ta bort all färg som redan finns på fälgarna med hjälp av en färgborttagningsmedel. Efter användning av färgborttagningsmedlet, torka med trasan, och låt torka.

3 Besluta om den design som du vill måla. Några idéer inkluderar lågor, mönster eller alla en färg. Använd färgtejp för att täcka det område du inte vill att målas.

4 Spraya färg på kanten, och låt torka med färgen bandet fortfarande på. När detta har torkat, ta bort färgen band, och upprepa processen, placera bandet i de områden som ska skyddas. Vänta för varje ny färg torka ordentligt innan omlackering för att undvika blandning.

5 Vänta den slutliga färgen att torka, och bättra på alla områden med hjälp av pensel. När detta har torkat, spraya hjulet coat att försegla i färgen. Vänta detta torka i cirka 24 timmar innan du sätter tillbaka till cykeln. Putsa fälgar, och sätt tillbaka dem till din cykel.

Tips

  • Var försiktig med aersols i dåligt ventilerade utrymmen, eftersom de kan innehålla rök. Ta en paus varje timme, och se till att ett fönster eller en dörr är öppen.

Hur designa din egen Van Graphics

January 29

Hur designa din egen Van Graphics


Designa din egen van grafik är ett enkelt sätt att marknadsföra ditt företag eller organisation under körning. Flera online-företag, till exempel Saifee Tecken och Bus Wraps, låter dig anpassa och designa din egen van grafik. De flesta företag kräver att du lämna in en order begäran detaljer storlek, färg och en uppladdad bild av din bild eller logotyp innan du lämnar en offert. Efter att ha bekräftat din prisuppgift, designa din egen van grafik kräver några enkla steg för att hjälpa dig att skapa den mest effektiva van grafisk möjligt.

Instruktioner

1 Klicka på "Van Graphic" eller något med liknande formuleringar på huvud wepage av säljaren du väljer. Vissa företag kommer att kombinera rubriken titlar fordonstyper såsom van / lastbil eller van / buss.

2 Klicka på knappen "Begär en offert". De flesta företag kan inte ge dig ett pris uppskattning utan att se specifikationerna för grafik såsom storlek, färg, bild komplexitet etc. få en korrekt offert genom att ladda upp en bild av företagets logotyp, symbol eller tecken.

3 Skriv exakt vad du vill att din grafik att läsa i textrutan. Har någon som skriver väl kontrollera frasering. Många företag kommer inte att ändra felaktig stavning eller grammatiska fel och du vill att din van att väcka uppmärksamhet eftersom det är enastående, inte på grund av dumma misstag.

4 Välj teckenstorlek och färg på texten. Tänk på färgen på din van vid val av text bokstäver färg. Svart bokstäver på en marin van, till exempel, kommer inte att vara mycket synlig. När du väljer vilken typ av teckensnitt, hålla sig med en standardtypsnitt, exempelvis Times New Roman.

5 Ladda upp en bild av grafik enligt de angivna instruktionerna. Vissa företag har pixel eller fil storlekskraven för vissa grafik. Medvetenheten om dessa krav innan du lägger upp grafik kommer att spara mycket tid och försämringen.

6 Vänta tills prov grafik att komma fram till ditt hem eller företag. Vissa företag skicka en verklig miniatyr kopia av bilden, medan andra e-posta bilden. Detta kommer att vara din sista chans att göra några ändringar eller ändringar innan den slutliga bilden är klar.

Hur designa din egen sportbil

March 13

Hur designa din egen sportbil


Sportbil har unik design som spelar upp sin stil som snabba och glittrande bilar. Släta former och aerodynamisk design dominerar stil de flesta sportbilar. Designa din egen sportbil kan göras enkelt genom att dra dina idéer ur ett pappersark. Du är fri att experimentera med obegränsade designmöjligheter tills du hittar en design som verkligen talar till dig. Skapa själva designen kräver helt enkelt att bryta ner bilen i enkla former över vilka kan du bygga lager av design och detaljer.

Instruktioner

1 Hur designa din egen sportbil


Rita en stor rektangulär form som är har krökt övre högra och vänstra hörnen. Bifoga en trapetsoid till början av den sportbil att skapa framrutan. Denna form bör vara mindre vid toppen och bredare vid basen. Dra en lång, tunn rektangel längst ned på framsidan av bilen för sport bilens grill. Lägg till två rektanglar under vänster och höger hörn på framsidan av bilen för att skapa hjulen.

2 Hur designa din egen sportbil


Lägga de sidospeglar till utformningen av sportbil med två små rektanglar kommer utanför de nedre vänstra och högra hörnen på framrutan. Lägg strålkastarna med två små rektanglar på vänster och höger sida av framsidan av bilen. Gör denna form kommer till en vinkel på insidan kanten. Rita en "T" korsform i grillen på bilen. Lägga till en cirkel till vänster och höger sida av grillen.

3 Hur designa din egen sportbil


Rita vindrutetorkare på din sportbil konstruktion med två långa, tunna rektanglar längst ner i fönstret främre. Lägg logotypen på framsidan av bilen med en böjd rektangel precis ovanför en uppochnervänd triangel. Du kan skapa ditt eget namn för bilen och placera den på den böjda rektangel och skapa en logotyp inuti triangeln.

4 Hur designa din egen sportbil


Bläck över hela din penna linjer för att göra dem permanent. Vänta 5 minuter och noggrant radera blyertslinjer. Stadig sidan medan du raderar genom att sätta din vänstra hand i en "L" -form i hörnet av bilden. Detta kommer att förhindra designen från vikning eller skrynkling medan du raderar.

5 Hur designa din egen sportbil


Färga hela sportbil konstruktion med Prismacolor konstmarkörer. Dessa är samma typ av markörer som professionella designers använder för bil konceptbilder. Färga kropp sportbil ljusgrön Lägg mörkgrön runt mitten sidan av huven på bilen och tvär formen på grillen. Tillsätt mer mörkgrön till sidospeglar. Färga sektioner runt "T" av grillen svart. Gör detta för däcken samt vindrutetorkarna. Färg framrutan grå och använda gult för strålkastarna. Färga böjda rektangulära logotypen.

Tips

  • Du kan göra en kopia av bilen i steg 4 och prova olika färg mönster.
  • Låt bläcket torka helt innan du raderar penna eller design smeta.

Hur designa din egen Mazda MX3 Car

May 28

Borta är den tid då du tvingas att besöka en lokal bilfirma bara för att se tillgängliga trim och optioner på ett fordon. I stället kan du faktiskt bygga och designa din egen bil via bolagets hemsida. Detta gäller för Mazda och dess hela fordonet uppställning. Om du tittar på att köpa din egen Mazda MX3 bil är det en god idé att först se vad alla dina designalternativ kommer att kosta.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren och gå över till Mazda webbplats. Välj "Fordon" och sedan "Bygg ett fordon."

2 Skriv in ditt postnummer och välj sedan fem eller fyra dörren modell för att ta fram de designmöjligheter.

3 Klicka på den typ av klädsel och färg på bilen du vill och sedan välja ytterligare alternativ som du vill, såsom stereo uppgradering, taklucka och extra fendrar.

4 Välj "Sammanfattning" och du visas en lista över alla de alternativ som du har på fordonet och prislapp.

Hur designa din egen däck Cover

March 20

Hur designa din egen däck Cover


Om du har bra symaskins färdigheter, kan du designa din egen däck locket med tre duk bitar från tryck eller fast duken och knytband. Om du lagrar dina däck inne i bilen, kan du använda en icke-vattentätt tyg, såsom denim eller stretchigt spandex. Nyckeln till en bra passform däck locket är i mätningarna. Ta din tid, och resultatet blir en cover du ska vara stolt du utformade.

Instruktioner

1 Mäta däckets diameter. Diametern är lika med den bredaste mätning av en cirkel. Tillsätt 2-inches till denna mätning. Skär en duk cirkel enligt den modifierade diameter.

2 Mät däckets bredd, från sidovägg till sidovägg (över slitbanan). Tillsätt 2-inches till denna mätning. Detta är bredden av sido rektangel. Håll måttband slut i mitten av slitbanan på toppen av dina däck (skriva på däck bör vara rätt sida upp). Linda bandet runt däcket tills den möter slutet. Tillsätt 2-inches till denna mätning. Detta är längden av sidan rektangel. Skär två duk rektanglar enligt bredden och längden av sido rektangel.

3 Låg duken cirkel med den högra sidan av tyget mot dig. Lägg en duk rektangel ovanpå cirkeln med fel sida mot dig. Pin en rektangel längd kant runt kanten av cirkeln. Stift rektangeln ihop ändarna.

4 Sy rektangeln till cirkeln med hjälp av en 1-tums sömsmånen och raksöm. Sy rektangeln ihop ändarna. Ta bort stiften.

5 Vik en längd kanten på den andra rektangeln över ½-tum mot avigsidan av tyget. Vik kanten igen, ¾-tum mot avigsidan av tyget. Detta är den dragsko hölje. Stift. Lämna en 3-tums delen av höljet har lossats vid en ände av rektangeln. Detta kommer att vara där dragsnöret matas.

6 Sy höljet med hjälp av en ¾-tums sömsmånen och raksöm. Ta bort stiften.

7 Lägga cirkel med bifogade rektangel med den högra sidan av tyget mot dig (det kommer att vara "ut och in"). Vrid återstående rektangeln så fel sida är vänd mot dig. Nåla rektangeln kanten utan höljet längs unsewn kanten av rektangeln är ansluten till cirkeln. Stift rektangeln ihop ändarna. Inte stift öppna 3-tums avsnitt.

8 Sy rektangeln till cirkeln / rektangel med en 1-tums sömsmånen och raksöm. Sy rektangeln ihop ändarna. Sy inte den öppna tre-tums delen av höljet. Rektangeln kommer inte att ligga platt. Det kommer att samla när du drar dragsko. Ta bort stiften.

9 Ansluta en säkerhetsnål till slutet av dragsko sladden. Anslut en annan säkerhetsnål till den andra änden av sladden och 3-tums öppning i höljet. Feed sladden / stiftet genom 3-tums öppning tills den kommer ut ur den andra mantelsidan.

10 Vrid locket rätsidan ut. Glida kåpan över däcket. Håll ena änden av dragsko och dra sladden tätt med den andra. Bind in en säker båge / knut. Enligt Sömnad och Craft Alliance, kan du knyta knutar i varje dragsko slutet om du väljer.

Tips

  • Du kan ersätta dragsko med resår om du använder ett flexibelt tyg, vilket skapar en no-slips, glida över däck lock.

Hur designa din egen S10 Blazer Seat Covers

May 22

Hur designa din egen S10 Blazer Seat Covers


Du kan designa din egen S-10 Blazer klädsel antingen dölja skadade sätesklädsel eller för att skydda klädseln som är i ursprungligt skick. Lätt tyg kan riva lätt när människor glida in och ut ur Blazer, så du måste använda tunga tyg. Tyget måste också vara något elastisk för att tillåta en viss lätthet i montering av omslag. Du kommer också att behöva en tung symaskin för att rymma den tunga sitstäcktyget.

Instruktioner

1 Centrera lakan över sitsen så att den täcker hela vägen ner den främre delen av sitsen och över ryggstödet om du täcker en bänk. Om du täcker skålade säten, positions en sida av arket över soffsäte.

2 Tuck arket 2 inches in i sprickan på botten baksidan av sätet, där sittdynan och ryggstödet möts.

3 Jämna ut arket med händerna, vilket gör att den är platt mot sittdynan och ryggstödet. Nåla fast överflödigt tyg ur vägen med hjälp av raka stift.

4 Känn igenom arket med fingertopparna och göra prickar var 2 inches mellan de raka stift. Markera hörnen där sitsklädseln sömmarna träffas och upp i mitten på ryggstödet och den i mitten av sittdynan med hjälp av tyget märkpenna.

5 Lyft locket på sätet. Du bör inte ta bort någon av stiften för att få bort locket, men om du gör, markerar stiftet position med tyget märkpenna innan du drar ut den ur tyget.

6 Mät halv tum ut från punkterna för att skapa en halv-tums sömsmånen och göra en andra raden i markeringspenna prickar. Placera måttstock mot den yttre linjen av punkter och använda tyget märkpenna för att ansluta prickar. Detta är mönstret; klipp ut med hjälp av en sax för att följa den yttre linjen.

7 Placera sitstäcktyget framsidan nedåt på bordet, sedan placera mönstersidan nedåt på toppen av det. Använd rak stift för att fästa mönstret på tyget, sedan klippa tyget längs mönstrets kant. Låt mönstret fästs tyget.

8 Rada upp mönstrets centrummärken och skarv varumärken med tyget, räta mot räta. Nåla ihop bitarna genom alla fyra lager av tyg.

9 Ställ in symaskinen för att göra en elastisk söm och sy ihop bitarna enligt markeringarna du gjorde på mönstret. Vik råa kanter i 1/4 tum och sy hela vägen runt klädseln. Ta bort stiften.

10 Sätt på locket på Blazer sätet. Känna genom locket för att lokalisera säkerhetsbältet. Markera positionen för säkerhetsbältet på omslaget. Om locket har en lös utseende, markera platser att placera snören. Om du lägger till några applikationer, placera dem som önskas och stift dem på plats.

11 Skär ett snedstreck i tyget där du markerat bilbältet position. Sy hela vägen runt bältet hålet med hjälp av symaskinens elastisk söm. Om du lägger till en applikation, sy runt applikationen 1/8 tum från dekoration kant.

12 Klipp en remsa av slips sladd ca 1 yard lång, om locket såg lös och du markerat platser att placera slips sladd. Vik snöret på mitten och placera den vikta änden där du markerat omslaget. Sy över slips sladd fyra gånger. Ta bort de återstående stiften.

13 Sätt tillbaka locket på sätet, skjut bältet genom hålet och knyta locket på plats.

Tips

  • Att fästa tyget mönstret till baksidan av sätesöverdraget lägger till en liten bit av hållfasthet till locket och gör det lättare att rada upp de märken.

Hur designa din egen Dekaler lastbil

June 6

Hur designa din egen Dekaler lastbil


Designa din egen lastbil dekal är ett roligt och unikt sätt att marknadsföra ditt företag, eller helt enkelt för att visa din kreativitet när du kör. Online-företag såsom Edcal och dekal Driveway kan du ladda upp din egen design och anpassa färger, teckensnitt, stil och storlek på den nya dekalen. Se Resurser för webbplatser. Priserna varierar beroende på storlek och avsedd plats för dekalen på din lastbil.

Instruktioner

1 Gå till företagets hemsida och klicka på "Anpassa dekal" - eller en liknande formulerad - alternativ. Vissa företag kommer att kräva att du välja om din dekal kommer att vara för bakluckan bakrutan eller sidan av lastbilen. Valet av plats kan påverka priset.

2 Välj storleken på din egen dekal. Tänk på att prishöjningar med dekal storlek. Storleken bör vara i förhållande till placeringen. Ett indexkort stora dekal, till exempel, kommer inte att vara synliga eller effektiv mot hela sidan av lastbilen. Bläddra i färdig dekal galleriet för att se hur vissa storlekar visas på olika lastbils platser.

3 Skriv din text i rutan anges och välja teckensnitt. Återigen anser effekten av limning. En baklucka dekal med tre rader text, till exempel, är för text-tung för ett smalt utrymme. Om du skapar en dekal för ditt företag lastbil, stick med en konventionell typsnitt i motsats till en cartoonish en. Om du väljer en ovanlig eller icke-standardtypsnitt, bör det lämpar sig för ditt företag specialitet. Till exempel är en bubbla font som lämpar sig för ett barn parti planerar företaget.

4 Färga ditt dekal text eller design. Tänk på färgen på din lastbil innan du gör ditt val. Svart bokstäver på en marinblå lastbilen kommer att bli nästan osynlig och ett slöseri med pengar.

5 Lägga till effekter. Bestäm om du vill skugga eller understryker på bokstäver. Undvik att använda effekter om du har mer än en textrad. Tre rader av skuggade, understruken och kursiverad bokstäver kommer att skapa en kaotisk och slarvig dekal.

6 Vänta på din offert och bevis. De flesta företag kommer att skicka dig en offert inom några dagar, om inte en omedelbar uppskattning på webbplatsen. Begär ett prov eller prototyp dekal i förekommande fall, så att du kan se till att du datorgenererade konstruktion innebär lämpligt sätt vinyl.

Tips

  • Bläddra genomförda eller prov gallerier av dekaler på olika webbplatser, även om du planerar att designa din egen. Detta kommer att hjälpa dig att utveckla din idé genom att se vad du gillar och ogillar om andra dekaler.
  • Speciellt om du designar en dekal för ett företag lastbil, har någon med god skrivförmåga granska texten innan Köpet. Grammatiska, skiljetecken och stavfel har ingen plats på dekaler.

Hur designa din egen iPod Skin

July 12

Hur designa din egen iPod Skin


Anpassa din iPod genom att designa en anpassad hud för enheten. Kapas för att passa din iPod, är en hud gjord av vinyl, och har en icke-permanent självhäftande baksida som är enkel att applicera eller ta bort. Skinn kan appliceras på båda sidor av en iPod, och du bör kunna ta bort eller byta ut dem utan att lämna några rester på enheten.

Instruktioner

Instruktioner

1 Bestäm vilken digital fotografi, bild eller grafik som du vill använda för att skapa din anpassade iPod huden. Spara den önskade bilden till din dator eller ett bokmärke webbadressen så att du kommer att kunna komma åt bilden lätt när du behöver det.

2 Logga in på en webbplats som tillåter dig att designa din egen iPod huden på nätet.

3 Följ anvisningarna från webbplatsen för att välja din iPod-enhet. Det är viktigt att välja rätt iPod för att säkerställa att huden kommer att passa korrekt.

4 Fortsätt att följa webbplatsens instruktioner för att ladda upp dina egna digitala foto eller grafik. Om du inte har en egen bild, kan du antingen välja en av bilderna som finns på hemsidan eller välja en bild från en fotodelning eller det offentliga området avbildar webbplats som Flickr, Facebook, Snapfish eller Photobucket.

5 Använd verktygslådan som finns på webbplatsen för att redigera, ändra storlek och placera bilden tills du är nöjd med placeringen på huden mall.

6 Om så önskas, följ instruktionerna på webbplatsen för att lägga till och redigera text, former och färger på huden.

7 Upprepa steg 4-6 för att skapa en anpassad design för den motsatta sidan av iPod-enheten.

8 När du är klar med att utforma båda sidorna av din iPod hud, förhandsgranska design för att vara säker på att du är nöjd. Om det behövs, göra några ändringar innan du avslutar ditt köp.

9 När du är nöjd med din design, lägga till webbplatsens kundvagnen och slutföra köpet genom att ge sjöfarten och betalningsinformation.

Hur designa din egen hjälm

September 29

Hur designa din egen hjälm


Få saker är lika med spänningen i att rida en motorcykel på den öppna vägen. Tyvärr kan resa med motorcykel vara farligt, så det är viktigt att utrusta dig med en robust hjälm. Om du inte kan hitta en hjälm som passar din säkerhet och mode behov, kan det vara dags att designa din egen hjälm. Designa din egen hjälm kan du injicera lite av din personlighet i utseendet på hjälmen och ger dig möjlighet att anpassa det för din personliga komfort.

Instruktioner

1 Besök din lokala motorcykel tillbehör butik för att få en uppfattning om hur hjälm måste passa runt huvudet. Till skillnad från cykelhjälmar, motorcykelhjälmar har ett hårt yttre skal som omfattar hela baksidan av huvudet, vilket ger dig mer täckning och säkerhet än en genomsnittlig cykelhjälm.

2 Skapa en skiss för att bestämma formen på hjälmens yttre skal. Du kan ha en hjälm som sveper hela vägen runt huvudet med en klart glas visir, eller så kan du skapa en klassisk hjälm som har en öppen yta utan en sluten tillbaka. Båda hjälmar stilar fungerar, men den stil som omsluter ansiktet samt på baksidan av huvudet kan ge mer skydd i händelse av en krasch.

3 Duplicera skiss av det yttre skalet, men skapa den som en siluett så att du kan dra de olika lagren av hjälmens insida. Den första tunt lager du kommer att dra är 1/2-tums tjock hårt yttre skal och sedan stötabsorberande liner (stötabsorberande skalet måste vara något tjockare än det hårda yttre skalet). Slutligen lägger det tjockaste skiktet av hjälmen, bekvämligheten foder som kommer i direkt kontakt med huvudet.

4 Lägg till två band med en kontakt till den skiktade bilden. Placera dem knappt var hakan kommer att passa in hjälmen. Dessa band kommer att klippa under hakan för att hålla hjälmen på huvudet om du kraschar.

5 Välj de färger du kommer att använda på din hjälm exteriör. Ljusa färger är det bästa alternativet för din hjälm eftersom de kommer att göra dig mer synlig för andra bilister. Du kan använda en enda färg eller skapa en smart design som innehåller flera olika färger.

6 Sammanställa en lista över material som du behöver för din hjälm. Till exempel måste du polystyren (frigolit) för stötdämpande foder inuti hjälmen, mjuk dämpning för komfort foder och kraftiga remmar för den del av hjälmen som hakar fast under hakan.

7 Rita skisser av hjälmen från olika perspektiv (fram, bak och på sidorna). Rita hjälmen som en komplett utrustning med önskad lack. Detta ger dig en uppfattning om vad din ifyllda hjälm kommer att se ut.

Tips

  • Anteckna hjälmstorlek om hjälmen du designar är för någon i synnerhet. Det är viktigt att du registrera hjälmstorlek och mätningar av den person som kommer att bära hjälm. Om det inte passar korrekt, öppnar den person som bär hjälmen upp till skada.