dörrhandtag q7 yttre

2006 Mercedes SLK280 specifikationer och alternativ

November 13

Infördes 1997, detta tvådörrars roadster uppkallad efter företagets designkoncept för att fordonet vara sportig, lätt och kort - på tyska, är detta Sportlich, Leicht och Kurz. Mercedes-Benz SLK-Class byggdes tre trim i 2006: SLK280, SLK350 och SLK55 med siffrorna hänvisar till bilens motorstorlek.

Motor

Den SLK280 hade en 3-liters V6-motor med dubbla överliggande kamaxlar, en borrning av 93 mm, en slaglängd av 86 mm och ett kompressionsförhållande på 11,1 till 1. Denna motor producerade 228 hästkrafter och 221 ft.-lb. av vridmoment. Det kom standard med en sexväxlad manuell växellåda, men det kan vara utrustad med en valfri sju-växlad automatlåda.

Bromsar och fjädring

Denna roadster hade fyra skivbromsar och en fyrhjulsdriven låsningsfria bromsar (ABS). Den hade en oberoende nyckelben främre hjulupphängningen med en krängningshämmare och spiralfjädrar, och en oberoende multi-link bakhjulsupphängning med en krängningshämmare och spiralfjädrar.

Mercedes erbjuds en valfri sportchassi.

Diverse

Den SLK280, med sin 18,5-liters bränsletank, hade en EPA beräknad bränsleekonomi av 17 mpg i staden och 25 mpg på motorvägen. Den hade en tjänstevikt på 3209 pund, en hjulbas längd 95,7 inches, och yttre dimensionerna 160,7 inches (längd), 70,4 inches (bredd) och 51,0 inches (höjd).

alternativ

Detta fordon var tillgängliga med många paket, inklusive en belysningspaket, underhållning paket med navigering, komfortpaket, en run-flat däck paket, en trim paket, och en AMG sportpaket.

Dess underhållning och navigeringsalternativ ingår en iPod integration kit, en sex-skivors CD-växlare, Sirius-satelliten radio och en Comand navigationssystem. Dess yttre alternativ ingår Bi-Xenon-strålkastare, uppvärmda högtrycks strålkastarrengöring, krom yttre dörrhandtag, silver yttre backspeglar och metalliclack.

Hur man byter en yttre dörrhandtag på en 1967 Mustang

May 24

Hur man byter en yttre dörrhandtag på en 1967 Mustang


1967 Ford Mustang exteriör dörrhandtag består av en knapp, en spak och en metallstav. Knappen är vad trycks ned för att öppna dörren. Knappen trycker mot hävarmen, vilket orsakar hävarmen att stiga. Fäst vid hävarmen är en metallstång. Hävarmen drar stången uppåt, och stången lossar därefter luckan. På grund av att en ålder av bilen, kan toleranserna mellan dessa tre komponenter har ökat, vilket gör dörren allt svårare att öppna. Lyckligtvis, utbyte dörrhandtag är lätt tillgängliga och ersätta handtaget är ganska enkelt.

Instruktioner

1 Ta bort innerdörrhandtaget. Dörrhandtaget är fäst på plats med två bultar, båda belägna på undersidan av handtaget. Fäst en djup uttag till en hylsnyckel sedan bort bultarna och dra i dörrhandtaget bort från dörrpanelen.

2 Rulla dörren fönster hela vägen upp, sedan bort fönster- och dörrspärr vevar. Varje veven är fäst på plats med en enda Phillips-skruv. Ta bort de båda skruvarna med en stjärnskruvmejsel, dra sedan vevar bort av dörrpanelen. Notera att en enda nylonbricka avslöjas mot dörrpanelen när varje vev avlägsnas. Ställ brickorna åt sidan, noga med att inte förlora dem.

3 Sätt bladet av en skruvmejsel mellan den främre delen av dörrpanelen, det vill säga sidan närmast dörrens gångjärn, och dörren. Bänd försiktigt uppåt på dörrpanelen med skruvmejseln för att frigöra dörren panelens fästklämmor. Spåra hela dörrpanelen med skruvmejseln och använda samma teknik för att koppla klippen. Med klippen urkopplad, dra luckan bort från dörren.

4 Avlägsna väderskärmen från dörren. Bakom dörrpanelen mot dörren, är en tjock bit papper som kallas en väder skärm. Skala av skärmen på dörren försiktigt för att undvika att det går sönder. Skärmen är endast hålls på plats med spackel appliceras på dörren.

5 Ser genom det inre av dörren för att lokalisera på baksidan av det yttre dörrhandtaget. En ficklampa kan vara nödvändig. En enda metallstav är fäst vid dörrhandtaget och är fäst med en klämma. Dra klämman bort från stången, dra sedan stången ur dörrhandtaget. Själva handtaget är fäst med två små muttrar. En mutter ligger på båda ändarna av handtaget. Ta bort muttrarna med en skiftnyckel, sedan dra i dörrhandtaget bort från utsidan av dörren.

6 Placera ersättnings dörrhandtag mot dörren, sedan nå genom det inre av dörren och installera handtaget två fästmuttrarna med en skiftnyckel. In spetsen på metallstaven in i sidan av handtaget, montera sedan klämma för att fästa stången på plats.

7 Tryck på väderskärmen mot kitt längs insidan av dörren, sedan placera dörrpanelen mot dörren. Skjut luckan mot dörren tills vart och ett av dörrens klipp klipp på plats.

8 Placera nylonbrickorna över dörrlås vev och fönsterveven, sedan placera varje handtag på dess redskap. Installera och dra åt handtagets fästskruv med en Phillips-skruvmejsel.

9 Placera inre dörrhandtaget mot dörrpanelen, sedan installera och dra åt handtaget två fästbultar med hylsnyckel.

Hur man tar bort en 2005 Acura MDX Yttre Dörrhandtag

January 27

Hur man tar bort en 2005 Acura MDX Yttre Dörrhandtag


MDX är en lyxig, medelstora sport utility fordon som tillverkas av Acura från 2001 till idag. Du kan ta bort 2005 Acura MDX yttre dörrhandtag från bilen hemma med hjälp av några verktyg som du kan köpa på någon Biltema. Du kanske måste ta bort det eftersom det är bruten, eller kanske du vill uppgradera till en eftermarknad handtag. I båda fallen kommer jobbet att ta dig om en timme eller mindre att slutföra, när du har fått alla de verktyg du behöver.

Instruktioner

1 Pop frontkåpan och koppla den negativa batterikabeln med en skiftnyckel.

2 Öppna bildörren och ta bort trim locket från insidan dörrhandtaget med hjälp av en trim pinne som ett brytverktyg. Bända loss skruvlocket i dörrhandtaget ficka med hjälp av en skruvmejsel.

3 Skruva alla synliga skruvar på insidan dörrpanelen med en stjärnmejsel.

4 Kräng av inre dörrpanel med trim pinne. Detta kommer att lossa panelen från stiften innanför dörren. Dra ut panelen så långt som möjligt och ta bort de elektriska komponenterna bakom panelen genom att dra dem.

5 Ta bort plast bakom panelen genom att dra bort det med fingrarna. Detta skyddar insidan av dörren från vatten.

6 Ta bort två bultar anslutna till handtagsaggregatet med hjälp av en hylsnyckel uppsättning.

7 Steg utanför fordonet och dra i handtaget ut från dörren. Du kommer att se ett lås styrcylinderstång (endast på framdörrarna) fäst vid den. Haka denna stång och vrid sedan handtaget. För bakdörrarna, bara dra ut handtaget.

Instruktioner för Byta 93 Camry yttre dörrhandtag

June 18

På grund av ett fysiskt trasig bit av handtaget, en frånkopplad länk eller en dålig-aging-anslutning kan en yttre dörrhandtag fungera måfå eller helt sluta fungera. En bruten utanför dörrhandtag kan lämna en ägare utelåst eller inte kan kunna låsa dörren när bort från fordonet. Men genom att ta bort dörrpanelen inne i bilen kan du enkelt byta ut en utanför dörrhandtag på en 1993 Toyota Camry.

Instruktioner

1 Ta bort innanför dörren panel. Först bort trimstycket runt dörrhandtaget genom att placera en skruvmejsel bakom pjäsen och jagar ut. Ta bort fönsterveven genom att dra bort från dörren om utrustad med manuella fönster. Bänd ut de små hållare klipp med hjälp av en liten skruvmejsel. Ta bort skruvarna som håller armstödet på plats och ta bort armstödet. Med hjälp av en liten kofot, fungerar dörren panelen bort från dörren, lossa alla klipp som är anslutna till dörren. När lös, koppla bort alla elektriska anslutningar och helt ta bort panel.

2 Dra vattnet sköld bort från insidan av dörren.

3 Koppla länkarna innanför dörren är ansluten till ytterhandtaget. Använda det stora hålet på insidan av dörren för att komma åt länkar.

4 Ta bort de två skruvarna som håller utanför dörrhandtag på plats och ta bort handtaget.

5 Montera det nya handtaget och ersätta de två fästbultar.

6 Anslut länkar till handtaget på dörren. Kontrollera driften av det nya handtaget innan du installerar inre dörrpanelen.

7 Ersätta vatten sköld på insidan av dörren.

8 Installera innanför dörren panel. Anslut de elektriska anslutningarna. Tryck klämmorna som omger kanten av panelen tillbaka i lämpliga hål på dörren. Byt armstödet och de tre skruvarna som håller armstödet på plats. Tryck in den lilla hållare klipp runt kanten av dörren. Byt fönster vev om sådan finns. Skjut den lilla trim bit omger dörrhandtag tillbaka på plats.

Anvisningar för byte för en Toyota yttre dörrhandtag

February 28

Den yttre dörrhandtaget på de flesta Toyota fordon är inbyggd i dörren som en del av ett aggregat som också innehåller dörren låscylindern. Dessa två komponenter kan ingå i en eller två bitar av aggregatet. Byta en ytter dörrhandtag på en Toyota, liksom många andra fordon, innebär att få i dörren från insidan. Denna process kan vara olika beroende på den exakta året och modell Toyota fordon.

Instruktioner

avlägsnande

1 Höj dörrutan så långt det går.

2 Ta bort luckan inre panelen, bända loss strömkontroller och koppla sina elektriska anslutningar, bända loss alla trim ramar, ta bort alla skruvar och bända panelen av sina klipp med din klädsel pinne.

3 Koppla bort plastclips som förbinder manöverstänger för spärren till dörrlåset.

4 Lossa gummi tillgång pluggen på kanten av dörren och lossa bulten bakom pluggen med hjälp av en Torx skiftnyckel. Denna bult håller låscylindern och handtaget på plats; Du ska inte behöva att helt ta bort den.

5 Skjut dörrhandtaget mot den bakre delen av fordonet och dra ut den. Låscylindern hållare kommer att finnas kvar på vissa modeller; annars ta bort cylindern från enheten.

Installation

6 För in det gamla låscylindern in i ersättnings handtaget om det behövs.

7 Sätt och skjut handtaget på plats på dörren och dra åt torx skruven för att fästa den på plats. Byt tändstift för skruven.

8 Återanslut manöverstången till låscylindern med hjälp av plastclips.

9 Anslut inre trimpanelen med sina clips och skruvar och anslut trim ramar och strömkontroller.

1996 Toyota Camry höger passagerar yttre dörrhandtag Removal

September 30

Dra på passagerar utanför dörrhandtag ditt 1996 Toyota Camry och har ingenting händer kan vara frustrerande. Du vill inte att folk klättrar över din konsol för att komma till passagerarsätet. Bortsett från att få fotspår och smuts på konsolen, det finns alltid en chans att skada något. Lyckligtvis kan du undvika skador och spara pengar genom att ersätta handtaget själv. Du kan få handtaget från en Toyota-återförsäljare, men de är också tillgängliga eftermarknaden. Kontrollera pris och tillgänglighet på en lokal delar butik.

Instruktioner

avlägsnande

1 Stäng fönstret. Ta bort triangelformade panel bredvid fönstret genom att bända ut den med fingrarna eller en platt skruvmejsel. Ta bort det inre dörrhandtaget plattan genom att bända loss det, bakändan först. Bänd skruven täcker bort dörrpanelen skruvar med en liten platt skruvmejsel. Ta bort de fem skruvarna. Två är på kanten mot gångjärnen, en är på toppen av armstödet, ett är längst ned på armstödet och en är innanför framsidan av karthållaren.

2 Ta bort de två stiften i den bakre änden av dörrpanelen genom att trycka in på mitten av stiften med en liten stjärnskruvmejsel och bända ut dem med en spårskruvmejsel. Börjar på baksidan och arbeta framåt, dra fingrarna under den nedre kanten av dörrpanelen och dra ut till pop ut panelen behålla stift. Lyft panelen uppåt och bort från dörren tillräckligt långt för att koppla bort kablaget från kontrollpanelen. Om du har en vev fönster, innan du tar bort dörrpanelen genom att skjuta en trasa bakom fönstret vev och arbeta fram och tillbaka för att ta bort låsclipset.

3 Dra av plastskydd precis tillräckligt för att exponera hålen tillträdes dörren. Nå genom det stora åtkomsthålet och ta bort klippet från dörrhandtaget stången genom att trycka ut stav med fingret. Skjut stången ur dörrhandtaget. Ta bort de två 10 mm bultar som fäster handtaget till dörren. Från utsidan av dörren, dra i handtaget nedåt och ut tillräckligt för att ta bort dörrlåset stången klipp. Ta bort stången och handtaget kommer att vara fri från dörren.

4 Avlägsna 10-mm bult som håller låscylindem till den gamla handtaget. Överför låscylindern till ersättningshandtaget och säkra den med bulten.

Installation

5 Skjut låsstången i låscylindern montering och låsa klämman över stången. Montera dörrhandtaget på plats i dörren. Fäst den med de två 10 mm bultar. Skjut handtaget stången i handtaget och lås den på plats med klämman.

6 Täcka de exponerade åtkomst hålen med plastskärm. Anslut kablaget till kontrollpanelen. Glida upp på dörrpanelen över åsen på toppen av dörren. Rada upp fäststiften på botten av dörren. Skjut stiften på plats. För in de två tapparna på den bakre änden av dörren.

7 Montera de fem skruvarna i dörrpanelen och dra åt dem. Tryck skruven täcker på plats över panelfästskruvar. Snäpp inre dörrhandtaget ramen på plats. Passa in clipsen på baksidan av triangelformade kåpa med kragarna bredvid fönstret och tryck tills de snäpper på plats.

Hur man tar bort och ersätt en Honda Dörrhandtag

March 10

Hur man tar bort och ersätt en Honda Dörrhandtag


Dörrhandtagen på din Honda bil byggs stark för att stå upp till konstant användning och även enstaka slam. Men även de mest väldesignade dörrhandtaget kommer att bära ut någon gång. När du behöver byta ett dörrhandtag på din Honda, ser du att de inte är dyra och du är säker på att hitta den stil du vill när som helst Honda bilhandlare eller bildelar butik.

Instruktioner

1 Ta bort högtalargallret med händerna och använda en skruvmejsel för att ta ut de tre skruvarna som håller dörrpanelen till dörrkarmen. Ta ut genom fönstret vev. Hitta den U-formade klämman som håller dörrhandtaget på plats. Tryck i panelen och bända den U-klipp ut genom att haka en platt skruvmejsel under bottendelen av U och dra den nedåt.

2 Använd en skruvmejsel för att ta ut skruvarna på toppen av inre dörrhandtaget och armstödet. Nu kan du ta bort det gamla handtaget. Använd en skruvmejsel för att bända runt kanten som omger dörren och pop den. Nu kan du dra panelen utanför dörren.

3 Med början i det övre hörnet, dra ner plastfolie innanför dörren. Ta ut den vita kvadratplastlåda som styr styrstavar. Leta efter den mekanism som är ansluten till det yttre dörrhandtaget. Hitta de två skruvarna som förbinder den yttre handtaget till dörrkarmen, och ta bort dem med en spärr och förlängning.

4 Hitta klippet innehavet i låscylindern styrstav och pop den med handen. Dra stången ut från låscylindern. Du ser en metallplatta som täcker baksidan av låscylindern, med en U-formad klämma håller plattan på cylindern. Använd en skruvmejsel för att dra av U-formad klämma.

5 Separera metallplattan från cylindern, och dra cylindern ut från insidan av dörren och handtaget från utsidan av dörren.

6 Följ proceduren i steg 1 till 5 i omvänd ordning för att installera den nya dörrhandtaget.

Tips

  • För att undvika missförstånd när du installerar din nya dörrhandtag, hålla ett papper och penna i närheten när du tar isär dörren för att ta bort den gamla handtaget. Rita en grundläggande diagram över hur alla delar är monterade så att du kan sätta allt ihop igen.
  • För att undvika att repa lacken på dörren medan du arbetar, bandstycken kartonger runt området av dörren där du arbetar.

Hur man byter en Toyota Corolla förar Exteriör Dörrhandtag

May 19

Hur man byter en Toyota Corolla förar Exteriör Dörrhandtag


Om förarsidan yttre dörrhandtag på Toyota Corolla är inte öppnas eller stängas ordentligt, kan det behöva bytas ut. Det är också möjligt att ersätta den med en mer imponerande eftermarknaden alternativ om du vill. Dörrhandtaget är anslutet till dörren spärren och låscylinder inuti dörren. Du kommer att behöva ta bort dörrens inre panel för att ta bort och ersätta den yttre handtaget.

Instruktioner

Ta bort dörrpanelen

1 Koppla bort bilens negativa batterikabeln.

2 Arbeta en trasa bakom den manuella fönsterhandtaget för att lossa dess snäpplåset och ta bort den. Om dörren har elfönsterhissar, bända bort kontrollerna med en trim pinne och dra de elektriska kontakterna.

3 Ta bort trim locket till ytterspegel genom att bända låsclipset gratis med en liten skruvmejsel. Om spegeln har en manuell kontroll handtag, skruva och ta bort handtaget med en skruvmejsel innan du tar bort trimkåpan.

4 Bänd armstödet panelen med trimverktyget och ta bort skruvarna bakom det.

5 Koppla ur panelens fästklämmor genom att arbeta runt panelens ytterkant med trim pinne eller en bred spackel. Lossa panelen när alla klipp är och ta bort alla elektriska anslutningar.

6 Skala bort plasten Water bakom dörren.

Ta bort handtaget

7 Nå in i hålen tillträdes dörren och och koppla styrstavarna från låscylindern och utanför handtaget.

8 Ta bort plastlocket på dörrens yttre kant för att lokalisera låscylindern är Torx skruv. Lossa denna bult med en Torx bit och dra låset locket och cylindern från utsidan av dörren.

9 Koppla styrstången och ta bort skruvarna innanför dörren med en skruvmejsel för att avlägsna det yttre handtaget.

10 Ta staven och dörrdriftskabeln från dörrhandtag montering och överföra dem till den nya dörrhandtaget.

11 Separera handtaget från låscylindern genom att bända sin fästklammern med en skruvmejsel eller ta bort fästbulten.

Installera det nya handtaget

12 Anslut låscylindern till den nya dörrhandtaget med hjälp av skruven eller fästklammern.

13 Sätt i handtaget och låscylinder i dörren och fäst den på plats med monteringsskruvarna och skruvmejsel. Anslut alla styrstavarna i dörren till handtaget och dra åt torxskruven med Torx bit.

14 Återanslut Water och inre panel.

Hur tar jag bort ett dörrhandtag på en Mercedes?

June 10

Hur tar jag bort ett dörrhandtag på en Mercedes?


Du kan behöva ta bort dörrhandtaget på Mercedes Benz på grund av allmänt slitage, skador eller fel. För att komma åt de inre handtagsdelarna, måste du ta bort det inre dörrpanelen först. Du bör kunna fullgöra denna uppgift inom en timme eller två med hjälp av ett par skruvmejslar och en kil verktyg. Ersättning dörrhandtag är tillgängliga via din lokala återförsäljare eller auto delar butik. Nedan är den grundläggande borttagningsproceduren, men det kan variera något beroende på år och modell av bilen.

Instruktioner

1 Öppna dörren, sitta i bilen och sänka fönster för säkerhetsändamål. Ta bort alla yttre skruvar runt inre dörrhandtaget. Deras antal och placering beror på året och modell Mercedes.

2 Sätt spetsen på platt skruvmejsel eller plast kilverktyget i vecket av triangeln dörrpanelen. Denna panel ligger nära sidospegeln. Vicka spetsen runt tills det släpper låsclipset som håller panelen på plats. Dra panelen och sätta det åt sidan.

3 Leta upp skruven i dörren sylt som säkrar metalllucka. Detta täcker ska vara svart. Ta bort skruven med en stjärnmejsel.

4 Greppa sidorna av krockkudden badge och dra ut den. Detta kommer att vara ovanför dörrhandtaget, och det kommer att bli en skruv bakom det som du behöver ta bort.

5 Vicka spetsen på plast kilverktyget i botten vecket av dörrpanelen. Flytta kilen verktyget runt tills den släpper plasthållare som håller fast panelen på plats.

6 In fingrarna mellan dörren och dörrpanelen. Bänd försiktigt panelen och sätta det åt sidan. Om det finns några andra skruvar eller hållare som håller den på plats, ta bort dessa också.

7 Ta bort skruvarna som håller handtaget till dörren. Antalet skruvar beror på året av bilen, men det finns typiskt 2-4 positionerad runt handtaget. Dra i handtaget bort. Du kan behöva vrida det lite för att få den att släppa.

8 Koppla bort kabeln som är ansluten till dörrhandtag och även ljuset ligger nära botten av dörrpanelen.

9 Koppla den elektriska anslutningen, om din Mercedes har makt dörrlås.

10 Skruva fästanordningarna som håller fast dörrlåset motorn på plats.

11 Nå in i hålet som är halvvägs ned dörren, bredvid den avslutande spärrarna. Leta reda på motorlåsenheten och koppla bort den. Gör detta genom att dra rektangeln motorkontakten bort från dörrlåset motor.

Hur man tar bort en 1971 Chevy Van Dörrhandtag

February 24

Hur man tar bort en 1971 Chevy Van Dörrhandtag


Chevy har gjort vissa förändringar under de kommande åren utformningen av dörrhandtag på sina skåpbilar. 1971 års Chevy van inuti dörrhandtag dras upp för att öppna dörren. Van har en skruv som håller fast handtaget på insidan dörrpanelen. Samma typ av skruv håller utanför dörrhandtaget. Metallspärren och patron som används i den ursprungliga Chevy skåpbilar är fortfarande i bruk i dag.

Instruktioner

1 Avlägsna Phillips-skruven på insidan handtaget och helt enkelt dra bort den för hand.

Ta bort skruvarna i det yttre dörrhandtaget på samma sätt.

2 Ta bort skruvarna runt inre dörrpanelen. Panelen kommer att släppa och poppa ut.

3 Titta innanför dörren efter panelen har tagits bort. Till det övre vänstra, är baksidan av dörrhandtaget synlig.

4 Ta bort de två metall muttrarna som håller fast handtaget och stången som förbinder handtaget spärren med 10 mm hylsa och spärr. Dra i handtaget mekanismen ut, och haka stången från handtaget. Kom ihåg hur handtaget kom ifrån varandra för installation av den nya.