family locator familj

Avinstallera Family Locator Från min telefon

May 29

Familjen Locator programmet en ansökan om Sprint telefoner, använder Global Positioning System-funktionen på din mobiltelefon för att bestämma placeringen av andra telefoner är anslutna till kontot. Enligt Sprint är Family Locator en betald prenumerationstjänst som låter dig att hitta upp till fyra andra användare anslutna till kontot. Att avbryta tjänsten, måste du ringa det avgiftsfria Sprint kundtjänstnummer.

Instruktioner

1 Ring 888-211-4727 om din Sprint mobiltelefon, eller ring 800-639-6111 på din Nextel telefonen.

2 Ange din Sprint trådlösa telefonnummer eller trådlös kontonummer.

3 Tryck på "4" för att fortsätta till kontot menyn och tryck på "2"

4 Tryck på "4" för att tala med en kundtjänst och begäran om att avbryta familjen Locator prenumerationstjänst.

Hur man kan blockera Sprint Family Locator

April 2

Hur man kan blockera Sprint Family Locator


Sprint Family Locator ger kontoinnehavaren med realtids platser för varje person som har en GPS-aktiverade telefon på kontot. Detta innebär att blockera Sprint Family Locator hindrar kontoinnehavaren från att bestämma din position. Du kan förhindra Sprint Family Locator från att visa din position genom att inaktivera telefonens GPS-funktionen, så att endast räddningstjänsten kommer att kunna bestämma din position. Inaktivera och aktivera GPS när som helst inifrån telefonens inställningsmenyn.

Instruktioner

1 Tryck på "Meny" knappen på din Sprint mobiltelefon och klicka på "Inställningar".

2 Klicka på "Location." På vissa Sprint mobiltelefoner, kan du behöva klicka på "Mer" innan du väljer "Location."

3 Läs disclaimer om att stänga / på GPS-funktionen på din mobiltelefon och klicka på "OK".

4 Klicka på "Off". Ett meddelande som bekräftar att du har inaktiverat GPS i telefonen visas.

Tips

  • Om du har en Sprint BlackBerry, klicka på "Alternativ" och "enhet" för att komma till GPS-inställningar.

Hur vet jag om Familj Locator är aktiverad på en Sprint Telefon

June 22

Sprint Family Locator kan hjälpa dig att hålla koll på din familj när de lämnar huset med sina mobiltelefoner. Sprint Family Locator är en GPS-driven, webbaserat program som låter dig spåra upp till fyra mobiltelefoner. Eftersom SFL är GPS- och webb-driven, det finns ingen mjukvara att ladda ner. Även utan mjukvara att ladda ner, kan du fortfarande se till att SFL är aktiverad på telefonen.

Instruktioner

1 Hur vet jag om Familj Locator är aktiverad på en Sprint Telefon

Sprint kommer att skicka ett textmeddelande för att bekräfta att SFL är aktiv på ditt konto.

Kontrollera din mobiltelefon för textmeddelanden. När du registrerar dig för Sprint Family Locator, kommer du att få två textmeddelanden. Den första kommer att ge dig ett temporärt lösenord. Den andra kommer att vara en bekräftelse text så att du vet att SFL är nu aktiv på ditt konto.

2 Hur vet jag om Familj Locator är aktiverad på en Sprint Telefon

En Sprint representant kan kontrollera att SFL är aktiv på ditt konto.

Kontakta Sprint. En Sprint representant kommer att kunna slå upp ditt konto och kontrollera att SFL tjänsten är aktiv. När du kontaktar Sprint, vara beredd att ge företrädaren ditt telefonnummer eller lösenord så att hon kan verifiera din identitet.

3 Hur vet jag om Familj Locator är aktiverad på en Sprint Telefon

Bekräfta SFL är aktiv genom att leta efter telefonen nätet.

Gå online och logga in på ditt konto. Klicka på mobiltelefon som du vill hitta. Eftersom du bara vill bekräfta att tjänsten är aktiv, välj en telefon vars plats du är säker på. När du har valt din telefon klicka på knappen "Leta". SFL kommer då att leta efter telefonen. Om SFL kan ge dig rätt plats för telefonen, vet du tjänsten är aktiv.

4 Hur vet jag om Familj Locator är aktiverad på en Sprint Telefon

SFL kommer att skicka ett e-postmeddelande att bekräfta tjänsten är aktiv.

Kolla din mail. När du registrerar dig för SFL, får du ett meddelande om att tjänsten är aktiv.

Tips

  • SFL är inte en kostnadsfri tjänst. Var medveten om alla avgifter innan du lägger SFL kontot.

Hur man använder GPS för att hitta en delad familj mobilen

January 18

Hur man använder GPS för att hitta en delad familj mobilen


De flesta mobiloperatörer erbjuder en familj locator tjänst som använder en telefon GPS för att lokalisera telefonen. Tjänsten är perfekt för föräldrar som vill spåra rörelser sina barn. Telefonen kan också spåras om den försvinner eller blir stulen. Du kan spåra en telefon på din delade familjen mobiltelefon så länge telefonen är på och inom servicetäckningsområdet. I de flesta fall finns det en avgift för att använda tjänsten. Mobiltelefon spårning är tillgänglig via din mobiloperatör hemsida.

Instruktioner

1 Besök din trådlösa bärare hemsida och logga in på ditt online-konto. Om ditt online-konto inte är etablerad ännu, klicka på "Registrera" för att skapa ett konto. Du måste uppge ditt mobilnummer och välj ett lösenord under registreringsprocessen.

2 Välj alternativ på menyn för att komma åt dina funktioner. Alternativet kan vara placerad i toppmenyn på webbplatsen.

3 Välj familjen locator funktionen och abonnera på tjänsten. Beroende på vilken trådlös bärare, kan funktionen kallas "Family Map", "Family Locator" eller liknande titel.

4 Ange informationen för de telefoner som du vill hitta med hjälp av GPS och välj ett smeknamn för varje telefon.

5 Välj den telefon du vill hitta i listan över telefoner och klicka på "Leta" eller "Sök". Onlineverktyget ska börja söka efter telefonen. När telefonen ligger, kommer en karta visas med platsen.

Hur man spåra var en Verizon Wireless mobiltelefon

June 26

Vissa modeller av Verizon mobiltelefoner är utformade med GPS-enheter som gör att du kan spåra den exakta platsen för telefonen från en persondator. Verizon erbjuder en tjänst som kommer att spåra dina telefoner via GPS. Tjänsten heter Family Locator, tidigare Verizon förkläde, och kan ställas in på någon Verizon Family Locator. Föräldrar eller familjemedlemmar som vill spåra telefoner i nätverket måste logga in på Family Locator från Internet. Utanför nätverket, Google erbjuder en gratis applikation som du kan installera på din GPS-aktiverade telefonen och dela din position med vänner och familj som du lägger till.

Instruktioner

1 Lägg Family Locator kontot. Du kan besöka din närmaste Verizon Wireless butik för att tala med en kundtjänst om att lägga till Family Locator kontot eller samtal (800) 922-0204 och följ anvisningarna. Tjänsten är $ 9,99 per månad från och med mars 2010.

2 Hämta Family Locator ansökan till både moder telefon och barn telefon för ditt konto. Besök Verizon Wireless Family Locator nedladdning sida (se Resurser) och välj "Skicka till telefon."

3 Välj "Meny" från välkomstskärmen, bläddra till "Inställningar och verktyg," välj "Telefoninställningar" och tryck på "5" för att välja plats. Tryck "OK" för att aktivera platsen på funktionen.

4 Logga in på ditt Verizon Wireless-konto på nätet och logga in på Family Locator systemet. Klicka på länken i avsnittet Resurser för en klick tillgång.

5 Aktivera alla barn telefoner på ditt konto för att börja spåra telefonen. De spårade telefoner kommer nu att visas på kartorna i din familj Locator konto så att du kan hitta alla underordnade telefoner inom några sekunder.

Google Latitude

6 Gå till "Play Store" på din telefon och välj "Apps."

7 Skriv "Google Latitude" i sökfältet och tryck på förstoringsglaset.

8 Ladda ner och installera appen till din telefon.

9 Starta Latitude.

10 Läs villkoren för programmet och välj "Godkänn och fortsätt."

11 Bjuda in vänner från dina kontakter eller genom att lägga till en e-postadress.

12 Tryck på "Meny" och välj "Platsinställningar".

13 Välj "Platsrapportering" och tryck på "Identifiera din plats." Med Google Latitude körs kommer någon listad som en vän kunna detektera placeringen av telefonen.

Tips

  • En liten "Plats På" symbolen visas högst upp på din meny skärmen om du har initierat plats finder framgångsrikt.
  • Barn telefoner måste aktiveras manuellt på nätet innan de kan spåras på familjen Locator nätverket.
  • Inte alla mobiltelefoner kommer att köra Google Latitude.

Hur man kan övervaka mobil textmeddelanden

June 17

Hur man kan övervaka mobil textmeddelanden


Du har förmodligen sett hundratals sajter reklam programvara som låter dig övervaka någons cell-telefonsamtal eller textmeddelanden till ett pris. Själva programvaran är helt lagligt, det vill säga om du inte använder den för att kringgå lagen, eller spåra någon utan deras samtycke.

Precis som det är föräldrarnas övervakning programvara för att hålla koll på ditt barns aktiviteter på Internet, finns liknande program för att övervaka ditt barns mobiltelefon användning. Från och med oktober 2010, men de flesta av dessa program kommer att arbeta endast med dyra smartphones. Det finns fortfarande ett gammaldags sätt också: bara läsa ditt barns telefonloggar och textmeddelanden på själva telefonen.

Instruktioner

1 Studera din federala och statliga tele lagar för att säkerställa din användning av programvaran är faktiskt lagligt. Som exempel kan föräldrar lagligt installera mobil övervakning programvara för att ta reda på vem som ringer / sms sina barn och även använda GPS-trackers att lokalisera sina barn. Par kan enas om att installera mjukvara på varandras telefoner alltid vet var den andra är, eller ens att försäkra sin partner som de vistas trogen.

Som en tumregel, men det är olagligt att spionera på någons telefon (cell eller mark-line) utan deras vetskap och samtycke.

2 Undersöka de olika mobiltelefon övervakning program som finns på marknaden. Vara beredd att betala antingen en engångs priset för programpaketet eller en månadsavgift (vanligtvis runt $ 10- $ 15 per månad, beroende på vilka funktioner du vill).

Några populära val är Disney Mobile för småbarnsföräldrar, Verizons Family Locator och radarprogram som du kan registrera dig på MyMobileWatchdog.com. Se referenser och resurser för mer information.

3 Anmäl dig för tjänsten i ditt val, ställa in säker inloggning och lösenord, sedan ladda ner mjukvaran via trådlöst till en kompatibel mobiltelefon.

I den här guiden kommer vi att använda radartjänsten, men du hittar de grundläggande funktionerna i alla mobiltelefon övervakning programvara är i huvudsak lika, oavsett vilken en du slutligen väljer.

4 Logga in på radarsystemet och ställa in ditt barns "godkända" vänner och familj samtalslistan. När detta är gjort, kan du logga in på webbplatsen när som helst för att se en förteckning över alla inkommande / utgående samtal, texter, bild- och videomeddelanden som skickas till ditt barns mobiltelefon.

Om någon som inte är på "godkända" lista samtal eller texter ditt barns telefon skickar Radar snabbt en varning till dig på din mobiltelefon.

5 Informera dina barn att deras mobiltelefon användning övervakas. Det är bättre för dem att veta i förväg än att bli överraskad av en konfrontation senare. De kommer att känna som om deras integritet har invaderats och att du "snooping" på dem. Även om du har varje laglig rätt att göra så, inte tala om för dem kan skapa förtroende frågor, sårade känslor och spänningar mellan dig, eftersom de så småningom kommer att ta reda på.

"Barn integritet rättigheter, av hävd och tradition, som respekterar stängda dörrar och tidskrifter," varnar Marc Rotenberg, verkställande direktör för Electronic Privacy Information Center. "Konstant övervakning av dina barn, eller hemlig övervakning av dina barn, kanske inte är det bästa sättet att bygga upp ett förtroende, och det är något föräldrar behöver tänka på."

Tips

  • De flesta mobiltelefon övervakning programvara körs bara på nyare, mer avancerade telefoner. Det kommer inte att fungera om ditt barn har en Blackberry, iPhone, G1, Android, Windows Mobile, Symbian OS eller liknande telefon. Kontrollera med programtillverkaren innan du köper för att se till att det kommer att vara kompatibel med ditt barns mobiltelefonmodell.
  • Med undantag för föräldrar övervaka deras minderåriga barn mobiltelefon, är det olagligt att spionera på eller följa någon annans telefon om du inte har den personens uttryckliga tillstånd att göra det. Du vill inte att köra i bråk med federal avlyssnings och avlyssning lagar.

Hur att spåra en person av Mobiltelefon

October 11

Hur att spåra en person av Mobiltelefon


Om du är som många människor med en familj i dag, har du ett pressat schema och erfarenhet svårt att hålla koll på allas schema och vistelseort. Om dina familjemedlemmar har en GPS-enhet installerad på sina mobiltelefoner, men kan du vet var din son, dotter eller make är utan att ens behöva ringa dem.

Instruktioner

1 Välj ett GPS-program. Det finns flera tjänster tillgängliga inklusive AT & T Family Karta, Sprint Family Locator och AccuTracking (se avsnittet Resurser). Dessa kostar mellan $ 9,95 och $ 19,95 per månad, från och med 2010.

2 Registrera dig på webbplatsen för ditt val. Ange ett användarnamn och lösenord, samt ditt telefonnummer. Du måste göra detta för varje telefon som du är intresserad av spårning.

3 Ladda ner programmet från webbplatsen till den telefon som du vill spåra. Gör detta genom att gå direkt till platsen med hjälp av telefonens webbläsare. Installera programmet genom att dubbelklicka på filen och följa instruktionerna. Du kommer att behöva göra detta för varje telefon som du spåra.

4 Logga in på den webbplats som du har valt på antingen datorn eller telefonens webbläsare. När det kommer upp, kommer du att se namn och användar-ID för de telefoner som du spårar. Du kan också se deras historia rörlighet.

Hur spåra en plats för en Sprint PCS mobiltelefon

July 5

Hur spåra en plats för en Sprint PCS mobiltelefon


Om du vill hålla koll på dina vänner eller familjemedlemmar, har en tjänst som kallas Family Locator Sprint. Detta gör det möjligt att hitta sin plats genom att klicka på en knapp om du använder din mobiltelefon eller en Internet-aktiverad dator. På så sätt kan du få sinnesfrid att veta din där dina barn är hela tiden.

Instruktioner

1 Gå till Sprint webbplats (se Resurser) att registrera sig antingen för en Sprint Mobile Locator konto för företag eller en Sprint Family Locator konto för familjer. Du kan också ringa 1-866-866-7509 att göra din beställning via telefon. Du kommer att få instruktioner för nedladdning och installation förfaranden för ansökan.

2 Logga in på Sprint webbplats och gå direkt till "Sprint Mobile Locator." Du hittar den här på din "My Sprint" -fliken. Under din första försök på att använda tjänsten, kommer du att bli ombedd att ge ditt samtycke via en juridisk form. Efter att ha läst och förstått villkoren för den rättsliga form, kan du trycka "Jag accepterar".

3 Gå till fliken "People" och leta efter namnet på den anställde eller familjemedlem att vara placerad. En gång hittade, flytta pekaren över till hans namn. Mobile Locator börjar spåra när du trycker på "aktivera spårning." Den mobila locator kommer att uppdatera sig själv och personens läge var 15 minuter.

4 Spåra enskilda personer direkt genom att gå till "folk" -fliken och flytta pekaren över namnet på personen. Tryck på "Leta upp" och du kommer att se den aktuella platsen och historia just den personen direkt.

Hur kan spåra platsen för en mobil

August 28

Hur kan spåra platsen för en mobil


Förmågan att veta var en viss mobiltelefon ger dig trygghet att veta var familjemedlemmar är eller var du felplacerad eller stulen telefon kan vara. Med GPS-teknik, har cellulära leverantörer och tredjepartsinnehållsleverantörer utvecklat olika applikationer och program som kan sända en signal till en telefon och identifiera platsen för den telefonen vanligtvis inom flera fot (beroende på signalkvaliteten). Alla de stora leverantörer erbjuder tjänster av detta slag.

Instruktioner

Registrera dig för och Konfigurera placering Program

1 Gå till leverantörens webbplats och registrera dig för variationerna av familjeökning. AT & T använder Family Karta, medan Sprint och Verizon kopiera deras variationer Family Locator. Alla tre arbetar från en dator och gör det möjligt för kontoinnehavaren att spåra var någon telefon som associeras med programmet.

2 Öppna programmet och välj den telefon som du vill hitta. Välj "lokalisera" och skärmen visar att telefonens ungefärliga position så länge telefonen är påslagen och inom räckhåll för en cellulär torn.

3 Kontakta tredjepartsleverantörer. TeleNav erbjuder ett business variation av familjeökning kallas Trak LITE som tillåter företag att registrera sig för GPS-spårning av företagsägda mobiltelefoner. Trak LITE fungerar på samma sätt men Telenav ger utbildning på plats när du ställer in spårningssystem. Du öppnar helt enkelt programmet, välj den mobila enhet som du vill spåra, och programmet ger den ungefärliga placeringen av enheten.

4 Ladda en GPS-spårning applikation på telefonen. Flera telefoner har GPS-spårning säkerhetsapplikationer. Apples iPhone erbjuder "Hitta min iPhone" gratis via App Store. Detta särskilda program kan du anmäla dig för en mobil ME konto och om telefonen försvinner eller blir stulen, kan du ladda ner "Hitta min iPhone" app till en annan iPhone och använda lokalisera och låsalternativ.

Tips

  • GPS fungerar bara om telefonen är påslagen och ansluten till ett trådlöst nätverk. GPS sänder en signal till enhetens smartkort. Om det smarta kortet har tagits bort, kan du inte att lokalisera telefonen. Om du upptäcker telefonen saknas, de flesta leverantörer är oförmögna att hjälpa till att lokalisera om du har tidigare anmält sig till en styrprogram eller hämtat ett program till telefonen.

Hur till Spår en förlorad Sprint LG Phone

April 3

Hur till Spår en förlorad Sprint LG Phone


När förlorar din mobiltelefon, förlorar du telefonnummer för dina vänner och familj, värdefulla text- och bildmeddelanden, och ett sätt att ringa till andra människor. Det finns flera sätt att spåra din förlorade Sprint LG telefon, eller någon annan telefon. Du bör försöka återställa telefonen omedelbart efter att ha upptäckt att du förlorat det. Ju längre du väntar, desto större är chansen att du inte kommer att kunna återhämta sig enheten.

Instruktioner

1 Slå ditt Sprint LG telefonnummer från en annan telefon. Någon kan märka din borttappade telefon och kunna återlämna det till dig. Till exempel, om du lämnade telefonen i en taxi, bör föraren svara i telefonen eller vända den till sin handledare.

2 Ring de företag som du besökt rapportera att telefonen var förlorat. Verksamheten kommer att meddela anställda som en förlorad telefon har rapporterats och kontaktar dig bör telefonen hittas. Var noga med att lämna ett alternativt telefonnummer med dem i fall de hittar din telefon. Till exempel, om du lämnar telefonen i en taxi, ring cab tjänsten och rapportera stulen telefon. Var beredd på att förmedla tid och platsspecifik information, såsom de punkter där du fick in och ut ur hytten och vilken tid du släppts.

3 Ring Sprints kundtjänst genom att ringa 1-888-211-4727. Berätta kundtjänstrepresentant att du har förlorat din telefon. Sprint kommer att stänga av telefonen för att förhindra en tjuv från att använda telefonen. Dessutom, fråga om aktivering av Sprints Family Locator, som använder GPS-teknik för att spåra en telefon.