fastsättning för utomhusantenn

Hur man installerar en utomhusantenn Tower

June 2

Hur man installerar en utomhusantenn Tower


I ett landsbygdsområde, kan det vara svårt att hitta en TV-signal med kaninöron. Bästa mottagning sker med en utomhusantenn torn. Men det är viktigt att korrekt och säkert installera antennen för att ta emot lämpliga TV-signaler.

Instruktioner

1 Fäst antennen till masten (torn bas) med tillverkarens medföljande monteringsfästena. Om antennen kräver U-bultar för fastsättning, se till att använda två av dem. Sedan åt alla fyra bultarna runt masten och säkra med låsbrickor. Rikta antennen och masten mot tunga stationssignaler. Försök också att finjustera antennen innan låsa ner alla bultar som håller masten för att lokalisera och låsa den bästa mottagningen.

2 Fästa en koaxialkabel till handelskopplingspunkten på antennen. Var noga med att dra åt anslutnings utan att använda en nyckel, eftersom du enkelt kan dela upp det med för mycket kraft.

3 Applicera RTV silikon runt antennanslutningen frikostigt, och se till att anslutningen och eventuella sprickor runt det täcks. Annars kan fukt tränga in och orsaka signalförlust samtidigt försämra kabeln över tiden.

4 Fäst kabeln med buntband till masten var tre eller fyra fötter. Fortsätt ner till där kabeln går in i huset. Det vanligaste sättet att köra kabeln genom ett fönster, sedan rakt genom väggen och in i en vind eller källare. Det är viktigt att undvika att ha mer än en 75-fots körning av kabeln, eftersom en längre sikt kommer att orsaka en förlust av signal och kan kräva en signalförstärkare.

5 Höj och säkra masten och fäst till takfoten av huset med tillverkarens medföljande monteringsfästena. Om av någon chans, är konsolerna medföljer ej, kan du säkra masten med långa U-bultar. Var noga med att använda staglinor för stabilitets- och säkerhetsskäl om masten är över 20 fot lång.

Tips

  • Från och med februari 2009, en konverterare som krävs för att konvertera analoga TV till digital i USA
  • Använd lämplig elektrisk säkerhetsutrustning när du arbetar med antenner.

Corolla Avgasersättnings Tips

January 30

Corolla Avgasersättnings Tips


Den bakhjulsdrift Toyota Corolla debuterade i Japan 1966 och introducerades på den amerikanska marknaden två år senare. Kronan drivlina ändrades till framhjulsdrift för 1984 års modell och har främst varit tillgänglig som en fyrcylindrig bensinmotor. Avgassystemet på Corolla är en integrerad del av den emissionskontrollerande och leveransen av motorprestanda. Avgas tips om Corolla kan bytas ut för att ge visuella intryck och ändra ljud närvaro av avgaserna.

Ljud

Corolla avgassystem tips finns i ljudförändrande stilar. Resonans tips är utformade med en glasfiber foder eller är fodrade med ljuddämpande material i syfte att lugna avgasljudet som avges av fordonet. Icke-resonans tips står för den stora majoriteten av tillgängliga stilar och ger inga avgaser ljuddämpning. Tips som vidgade, dubbla väggar för ljudförbättring, fasade eller är utformade för att skapa en efterklang alla öka ljud närvaro av avgaserna och kan även ändra avgas tonen.

metall Typ

Rostfritt stål och krom är två vanligaste avgassystem tips som Corolla. Rostfritt stål är generellt dyrare, men är också mer hållbara och mindre benägna för korrosion (vilket resulterar i mindre övergripande underhåll och längre livslängd). Krom tips ge en hög glans, men också kräva mer frekvent polering för att bibehålla integriteten hos det tunna yttre skikt av krom (annars gropfrätning, korrosion och missfärgning kommer att inträffa).

Attachment Style

Avgassystem tips finns i tre primära fäst stilar: Weld-on, klämma på och skruv. Svets på tips installeras genom att skjuta slutrör över det befintliga avgasröret och svetsning på plats eller svetsas direkt på den avskurna ändan av avgasröret. Clamp-på tips har en cirkulär metallklämma vid inloppet av avgasspetsen som tillåter avgasspetsen att fästas vid avgasröret. Skruv tips glida över avgasröret och är fäst på plats genom åtdragning av en skruv. Skruven håller avgasspetsen på plats genom att kila spetsen till avgasröret eller genom att driva skruven genom avgasröret för att ge en fast fastsättning.

Form

Corolla avgassystem tips är utformade med intag som matchar avgasrör diameter. Medan diametern spetsen intaget matchar avgasröret, kan avgas änden av spetsen vara rund, oval, kvadratisk, rektangulär eller av andra anpassade former. Dubbla tips har en enda intag och port avgas till två separata avgas ändar. Spetsändar kan vara snedstreck snitt, platta skär, avfasade, rundade eller vinkel snitt.

Lägga till egna ringsignaler till en Sidekick

February 19

Ringsignaler är ett av de mest dominerande funktioner i en mobiltelefon. Anpassade ringsignaler är ett sätt att anpassa din Sidekick telefon. Det finns flera webbplatser som tillåter dig att skicka en ny ringsignal, anpassa en ny ringsignal, eller ladda upp en redan anpassade ringsignal från din dator och skicka låten till din Sidekick. Du kan också skicka en redan anpassade ringsignal från din personliga e-post till Sidekick e-post.

Instruktioner

Hämta anpassade ringsignaler till din Sidekick telefon Använda T-Mobile E-post

1 Slå på datorn och logga in på ditt e-postkonto.

2 Skapa ett nytt meddelande och ange "tomail.com" eller "tomail.net" e-postadress i "Skicka till" fältet. Din "Tomail" adress blir Sidekick 10-siffriga telefonnummer följt av "@ tomail.com" eller "@ tomail.net."

3 Klicka på alternativet för att lägga till en bilaga till din e-post. Bläddra i datorn för anpassad ringsignal och koppla den till e-post.

4 Skicka e-postmeddelande med den bifogade filen till "Tomail" adress.

5 Slå på Sidekick och välj "Skicka" från startskärmen. Tryck på "Meny" -knappen. Välj "Bläddra e-post."

6 Välj "Inkorgen" och sedan "Visa" för att öppna e-postmeddelandet. Välj alternativet för att spara ljud fastsättning ringetones genom att klicka på "Spara till ringsignaler?"

Hämta anpassade ringsignaler till din Sidekick Använda en onlinetjänst

7 Gå till en ringsignal orienterad hemsida, såsom Myxer, MyTinyPhone och BongoTones. Både Myxer och Bongtones gör att du kan ladda upp din ton, skräddarsy den och skicka den till din telefon. Myxer kommer också att du kan anpassa alla toner för närvarande på deras hemsida. Många av dessa webbplatser kommer att kräva att du skapar ett konto och logga in innan du laddar ner en ringsignal.

8 Logga in, om det behövs, och välj uppladdning alternativet att ladda upp en redan anpassade ringsignal från skrivbordet. Du kan skräddarsy tonen ytterligare, eller hoppa anpassning och spara tonen till ditt konto.

9 Välj den ringsignal som du vill lägga till Sidekick. Om du lägger till en ton som laddades från datorn väljer tonen i ditt konto. Om du lägger till en anpassad ton finns på webbplatsen, välj det. Betala några avgifter, om så erfordras, med ett betal- eller kreditkort.

10 Klicka på nedladdningen eller skicka alternativ, och ange ditt 10-siffriga Sidekick telefonnummer när det efterfrågas. Tjänsten kommer att skicka ringsignalen som en del av ett textmeddelande.

11 Slå på Sidekick och tryck på "Jump" -knappen för att få tillgång till Jump eller huvudmenyn. Välj "Messaging" och välj "textmeddelanden."

12 Välj "Visa" för att öppna den tillämpliga textmeddelande. Välj "Alternativ" och "Spara som ringsignal."

Ändra ringsignal på en Sidekick

13 Slå på telefonen och tryck på "Jump" -knappen. Välj "Inställningar" i huvudmenyn.

14 Välj "Allmänt" och markera "Inkommande samtal ring."

15 Välj kategorin "Tone".

16 Välj den anpassade ringsignal. Klicka på "Klar" och det kommer nu att användas som ringsignal på Sidekick.

Hur winterize My Jayco RV

February 24

Hur winterize My Jayco RV


Jayco är ett amerikanskt företag baserat i Middlebury, Ind. Sedan slutet av 1960-talet, har Jayco tillverkar fritidsfordon som används för camping, weekendresor och semestrar. Jayco campare har en färskvattenhålltank och ett avloppssystem som ger on-demand vatten när kranarna är påslagna vid diskbänken bassängen eller dusch, även om staden vatten uppkopplingar är inte tillgängliga. Men om du lagrar din Jayco RV i minusgrader, VVS-system måste vinterbonade för att förhindra skador.

Instruktioner

1 Krypa under din RV och lokalisera den vita plastfärskvattentank. Dränera eventuellt kvarvarande vatten i tanken genom att ta bort avtappningspluggen på undersidan av tanken med en skiftnyckel vrids i en moturs riktning. Byt avtappningspluggen och dra åt den en gång allt vatten har runnit ut.

2 Slå på elektrisk vattenpump strömbrytaren på kontrollpanelen i närheten av diskbänken. Låt pumpen gå i 15 till 20 sekunder för att driva ut allt vatten från den. Låt inte pumpen gå längre än 20 sekunder; då vattnet har drivits ut, kan pumpen den skadas från att köras torr.

3 Öppna alla varma och kalla vattenventiler, inklusive diskbänken, badrum dusch och handfat och toalett. Öppna alla avlopp samt så att det RV frostskyddsmedel inte samlas i handfat handfat eller toalettskålen, vilket kan färgning.

4 Ansluta en blåsrör fastsättning på slangänden på en luftkompressor, med användning av snabbkopplingshylsan på slangen. Slår på kompressorn och tillåta lufttrycket byggs upp. Obs: Maskinen stängs av automatiskt när den lufttanken är trycksatt.

5 Bänd den lilla skärmen från stadens vattenintaget på utsidan av trailern med en skruvmejsel. Placera skärmen åt sidan. Sätt munstycket på blåspistol infästning på kompressorn slangen i inloppet så långt det går. Tryck in avtryckaren på blåsrör, som tvingar in luft i rörsystemet genom staden vatteninloppet.

6 Fortsätt att blåsa luft i systemet i fem till tio minuter för att driva ut allt vatten ur systemet. Avlägsna blåsrör från vatteninloppet och skjut skärmen på plats tills den sitter ordentligt.

7 Häll en kopp RV frostskyddsmedel i alla husbilar avlopp, inklusive diskbänk, dusch, badrum handfat och toalett. Torka eventuellt överskott frostskyddsmedel från ytan med en ren trasa för att förhindra missfärgning.

Hur Jämför Fifth Wheel Hitches

March 3

Femte-hjul krokar är ett av de säkraste system för att transportera exceptionellt tunga laster. Detta beror på att dragkroken är utformad på ett sådant sätt att släpvagnen kan fixeras över de bakre hjulen på lastbilen. Sådan är tillförlitligheten femte hjul missöden att de är ett naturligt val för många kommersiella lastbilsförare som måste köra under ogynnsamma förhållanden. Det finns så många femte hjul hitch varumärken som marknadsförs som det kan vara förvirrande att välja. Detta är ännu större anledning att genomföra en grundlig jämförelse baserat på dina krav.

Instruktioner

1 Utvärdera dina krav. Den typ av lastbil du använder är en viktig faktor att beakta. Större lastbilar behöver standarddimension femte hjul dragkrok medan en lastbil med en kortare säng kommer att kräva ett reglage mekanism. Vikten av den last som kan transporteras är en annan viktig punkt. Vändskive hitch priser öka nyttolasten stiger.

2 Kontrollera tekniska specifikationer. Gå till webbplatser som eTrailer.com och RVSupplyWarehouse.com som presenterar modeller av flera tillverkare. Läs upp på specifikationerna för olika modeller. Håll dina önskemål i åtanke när plocka modeller att jämföra. Note parametrar såsom dragkapacitet och stift vikt kapacitet. Dessa kommer att avgöra hur effektiv din skumt är. Studie funktioner såsom förekomsten av en rulle som kan göra manövrering i trånga utrymmen enkelt. Utvärdera enkel fastsättning och borttagning av kopplingen. Modeller som inte kräver en säkerhetsnål är enklare att använda.

3 Jämför modeller. När du har de tekniska detaljerna i ett fåtal modeller som uppfyller dina behov, jämföra fördelarna med var och en. Inte ryckas med företagets produktbeskrivning; vara uppmärksam på eventuella nackdelar. Begränsa din lista till två eller tre alternativ innan ett slutgiltigt val.

4 Jämför pris och kvalitet. Studera priserna på de två eller tre modeller som du har på listan. Utvärdera de priser mot bakgrund av kvaliteten på produkten. Överväga garantiperioden som erbjuds av varje företag. Högkvalitativa produkter är ofta dyrare i början men träna att vara fördelaktigt på lång sikt.

Tips

  • Leta efter missöden som har en sfärisk axel. Dessa gör för en tyst och mjuk gång.
  • Kontrollera utformningen av spärren. Ju mindre det fria utrymmet mellan spärren och spindelbult, den mindre ojämn ritten.

Hur man gör ett bandpass bärbar högtalare Box

March 10

Hur man gör ett bandpass bärbar högtalare Box


Basåtergivningen är nödvändigt för en väl avvägd musikalisk upplevelse. Att återge låga frekvenser, bör man använda en subwoofer med en rätt utformad kapsling. Tre typer av kapslingar är vanligt förekommande: förseglade, portad och bandpass. Bandpasslådor är en blandning av en fast och porte kapslingar, och kan vara svårt att konstruera. Dessa kapslingar, dock är mycket effektiva och fungerar bra för att producera höga ljudtrycksnivåer. Bandpasslådor har också en brant övergående svarskurva, vilket leder till en en lågfrekvent svar när jämfört med de andra typer av lådor.

Instruktioner

Förberedelse

1 Besluta om lämpliga frekvenssvaret för den färdiga högtalare. För enkel portabilitet, kan en mindre inhägnad byggas. Detta kommer att ge ett brett frekvensomfång på en lägre verkningsgrad än om en större kapsling konstruerades.

2 Hur man gör ett bandpass bärbar högtalare Box

Porten kan ses i mitten på baksidan av denna subwoofer.

Beräkna storleken på de portförsedda och förseglade sidor av bandpassinneslutningen med hjälp av ett bandpass-kapsling kalkylator. Också beräkna hamn dimensioner med hjälp av en port räknare.

3 Hur man gör ett bandpass bärbar högtalare Box

En cirkelsåg kan användas i stället för en Justersåg.

Skär MDF i lämpliga stora bitar som behövs för att bygga inneslutningen med en Justersåg. En övre, fyra sidor, en botten och ett kammaravdelare kommer att bli nödvändigt. Klipp 1 1/2 tum remsor av MDF för stärkande.

4 Hur man gör ett bandpass bärbar högtalare Box

En rullnings såg gör skära invändiga hål snabbt och enkelt.

Skär hålet för hamnen i bit MDF som skall användas för framsidan av lådan med hjälp av en sticksåg. skär också hålet för högtalaren i delaren stycket, och hålet för terminalen kopp i den lämpliga sidan av MDF som skall användas i den förseglade delen av inneslutningen.

Konstruktion

5 Hur man gör ett bandpass bärbar högtalare Box

Limning lederna bidrar till att stärka rutan och täta eventuella luftläckage.

Fäst ena sidan av höljet till botten genom att belägga området fäst med trälim och kläm ihop bitarna. Borr och försänkta hål var 4 till 6 inches längs kanten av fastsättning, tre-åttor av en tum från ytterkanten. Skruva ihop bitarna med hjälp av en 5/8 tums nr 8 träskruvar.

6 Fästa den motsatta sidan och baksidan av höljet på samma sätt. Fäst terminal cup enligt tillverkarens anvisningar.

7 Markera lämplig placering av kammaren avskiljare med högtalar hål i den. Lim, försänkning, borra och skruva avdelaren på plats på båda sidor och botten.

8 Vänd enheten på ryggen, inför separatorn uppåt. Släpp högtalaren i rätt hål. Borra hål i delaren fastän monteringshålen i högtalaren. Montera högtalaren till delningsfilter nr 10 1-tums Woods skruvar och förborrade hål.

9 Hur man gör ett bandpass bärbar högtalare Box

Tight högtalare anslutningar är avgörande för högtalarsäkerhet.

Krymphylsa på en lämplig längd på högtalarkabel. Anslut kabeln till högtalarterminalerna på högtalaren korgen och terminal cup, tagit del av terminal färger.

10 Fästa på framsidan av inneslutningen med hjälp av samma process som sidorna och baksidan.

11 Håll i hörnen av inneslutningen genom att skära lämpliga bitar längd av 1 1/2 tum remsor av MDF. spänna också båda sidorna av höljet delaren. Lim, klämma, borra och skruva dessa på plats från utsidan av höljet på insidan.

12 Placera hamnen i lämpligt hål. Det bör passa väl nog för att stanna på plats.

13 Fäster toppen av inneslutningen med hjälp av samma process som sidorna och botten.

14 Haka fast monterade högtalaren upp till en lämplig förstärkare och crossover system för testning.

15 Täck den monterade högtalaren skåp i inomhus / utomhus mattan genom limning med kontakt cement. Mount handtag på skåpsidor enligt tillverkarens anvisningar.

Hur man monterar en GPS

March 11

Hur man monterar en GPS


Bärbara GPS eller Global Positioning System, enheter är populära och ofta används av friluftsentusiaster och bilister lika. Finns i en mängd olika modeller och utföranden, kan GPS-enheter ge korrekt positionsinformation samt resa vägledning. Montering av en GPS-enhet så att den kan ses är viktigt ur en bekvämlighet samt säkerhetsaspekterna. Det finns olika alternativ för montering av en GPS-enhet och välja rätt metod kan bero på fordonet samt personliga preferenser.

Instruktioner

1 Fäst en ventil fäste till GPS-enheten. Placera enheten i vaggan för ett monteringsfäste med ventilations klipp. Skjut klipp på louvered ventiler på fordonet streck. Justera vinkeln på fästet och hållaren så att enheten lätt kan ses och drivas. Se till att ventilerna kan stödja vikten av den monterade GPS-enheten.

2 Placera GPS-enheten i vaggan med en bifogad monteringsfäste och sugkoppen bas. Snäpp enheten i fästet och hitta en position på vindrutan för fastsättning. Släpp sug spaken, placera gummi sugkoppen på vindrutan och tryck på sugkoppen på vindrutan. Stäng sug spaken för att säkra konsolen och enheten på vindrutan.

3 Säkra en GPS-enhet på en bil streck med ett vägt nonslip fäste. Placera GPS-enheten i vaggan för ett monteringsfäste med en sugkopp bas. Ställa ett halkfritt montera på instrumentbrädan och släpp sug spaken på basen av enheten. Centrera bas sugkoppen på monteringsplåten i mitten av halkfritt fästet och stäng sug spaken för att fästa fästet på halkfritt fästet.

4 Placera GPS-enheten på ett streck genom att även använda ett vägt böna väska. Justera påsen till konturen av instrumentbrädan, så att monteringsplattan är lätt åtkomlig. Följ samma procedur som ett vägt bas för att fästa sugkoppen på bean bag.

5 Bifoga en GPS-enhet till styret av en motorcykel eller cykel med en styresmonteringen. Säkra GPS-enheten till vaggan av monteringskonsolen. Öppna runda styresmonteringen. Beroende på tillverkare detta kommer vanligtvis involvera avlägsnande av åtminstone en skruv. Kläm fästet runt styret och fäst den på plats med skruven som togs bort.

Tips

  • Undvik att justera eller använder GPS-enheten när du kör ett fordon eller cykel. Potentiellt allvarlig skada kan uppstå.

Hur man skickar MP3 via SMS

March 19

Hur man skickar MP3 via SMS


Textmeddelanden är ett snabbt sätt att skicka ett kort meddelande till dina vänner och familjemedlemmar. Budskapet är typiskt 160 tecken eller mindre. Om telefonen accepterar MMS-tjänster (MMS) kan du skicka bilder, videoklipp och ljudfiler. När du skickar en MP3-fil via SMS, kommer du spara den som en bifogad fil. Kontakta din mobiloperatör i förväg för att ta reda på om din telefon accepterar denna typ av tjänster.

Instruktioner

1 Slå på mobiltelefonen. Ta fram huvudmenyn. Använd vänster och höger pilknapparna till "Meddelanden" eller "Textmeddelanden."

2 Välj "Nytt meddelande" från listan med alternativ. Ange kontaktens mobilnummer i "Till:" fältet. Du kan också välja en från din kontaktlista genom att använda den högra funktionsknappen.

3 Klicka på länken "attachment". Välj MP3-filen du vill skicka. Tryck på "OK" och vänta för fastsättning för att ladda in ditt meddelande.

4 Skriv ett meddelande i "Compose" rutan. Kontrollera att ditt meddelande är läsbar, även om det är i stenografi. Tryck på knappen "Skicka" när du är klar.

Tips

  • Du kommer att medföra kostnader för att skicka MMS. Det är bäst att få på en plan om du tenderar att skicka många textmeddelanden.
  • Inte alla telefoner kommer att skicka och ta emot MP3-filer via SMS. Se till att kontakt telefon kan ta emot MMS.

Hur att sätta på video tillbaka på en Flip kamera

March 21

Sätt videoklipp som har överförts till datorn tillbaka till din Flip Mino videokamera, så att de kan spelas upp på själva enheten. Flip Mino digitalkameror erbjuder HD-upplösning när du tar och visa MP4 video, allt i ett fickformat handhållen enhet. Använd filmapp systemet Windows för att kopiera och klistra in videofiler från katalogen på din dator tillbaka till kamerans interna enheten med hjälp av en USB-anslutning. Byt Flip Mino video på kameran i mindre än fem minuter.

Instruktioner

1 Anslut Flip Mino kameran till datorn genom att ansluta USB fastsättning till en ledig USB-port på datorn. Vänta tills meddelandet längst ned till höger på skrivbordet visas, anger att enheten är nu klar att användas.

2 Öppna Flip Mino mapp katalog genom att klicka på "Start", "Den här datorn" och sedan välja "Flip Mino" från "flyttbara enheter och lagringsenheter" i den skärmen.

3 Navigera till platsen för MP4 videofiler som du vill överföra tillbaka till Flip Mino, sedan markera dem med din datormus. Högerklicka och välj "Kopiera" från popupmenyn som visas på skärmen.

4 Högerklicka inne i Mino mappen Flip och välj "Klistra in" från popupmenyn. Vänta för alla filmer som ska kopieras till kameran.

5 Ta bort Flip Mino kameran när filmerna har kopierats genom att högerklicka och välja "Säker borttagning av enhet." Ett meddelande visas som anger att det är säkert att ta bort enheten och videofilerna kommer att vara tillgängliga för visning från kameran igen.

Hur man mäter Teleflex Rack styrvajrar

March 22

Hur man mäter Teleflex Rack styrvajrar


Den hydrauliska Teleflex styrsystemet är en uppgradering du kan installera på en gammal båt med besvärande trådstyrning. Systemet eliminerar äldre systemets spröda remskivor, besvärliga kablage och hård styrning. På grund av systemets hydrauliska karaktär och det faktum att det inte ska klippas måste du köpa exakt mätning av kablar som behövs. Lyckligtvis kan du enkelt mäta kablarna på bara några minuter.

Instruktioner

1 Mät från mitten av ratten fastsättning på sidan av båten med ett måttband.

2 Mät från den punkt parallellt med ratten till båtens akter bak), sedan mäta längs tillbaka till båten till fästpunkten på utombordsmotorn.

3 Lägg upp alla mått du tog i steg 1 och 2 för att bestämma kabel storlek du behöver. Om du kommer upp med en tillgänglig storlek, alltid runda upp snarare än ned; du kan dra kabeln att ta hänsyn till den lilla skillnaden i storlek.

Tips

  • Undvik skarpa böjar, och redogöra för skillnaden i dina mått.