ford360 traktor

Hur man använder en Vestax VCI-300 med Traktor Scratch

February 15

Hur man använder en Vestax VCI-300 med Traktor Scratch


Om du har Vestax VCI-300 DJ controller och ljudkort, kan du ansluta den till Traktor Scratch Pro. Anslutning av en DJ controller till Traktor Scratch Pro kan du ändra alla inställningar med hjälp av styrenheten i stället för datorn mus och tangentbord.

Instruktioner

1 Sätt i installationsskivan som medföljer Vestax VCI-300. Slutföra anvisningarna på skärmen för att ställa in regulatorn. Serato Itch kommer också att installeras, men du kan ignorera detta och fortsätta att använda Traktor Scratch Pro. Anslut kontrollenheten när du uppmanas av installatören. Anslut högtalare och hörlurar till Vestax-300.

2 Klicka på "Start" typ "Traktor" och klicka på länken programmet. Klicka på "File" och sedan "Inställningar". Klicka på "Setup Wizard". Klicka på "External Mixer." Klicka på "OK." Den "Audio Setup" visas.

3 Klicka på "Audio Device" i rullgardins och välj "Vestax VCI-300."

4 Klicka på "Output Routing." Klicka på "External". Välj kanalutgångar för beroende på hur du vill att din högtalare och hörlurskonfiguration för att köra.

5 Klicka på "MIDI-inställningar." Dubbelklicka på "Active" kolumnen för handkontrollen. Klicka på "Lägg till". Välj en funktion. Klicka på "Läs". Tryck på knappen på Vestax VCI-300 som överensstämmer med dessa åtgärder. Klicka på "Läs" igen. Upprepa detta för hela installationen. Detta är en utdragen process och kommer sannolikt att kräva försök och misstag att slutföra.

6 Klicka på "Close".

Hur man identifierar en 1939 Ford Traktor

March 26

Hur man identifierar en 1939 Ford Traktor


Henry Ford började experimentera med utformningen av traktorer i början av 1900-talet, om inrättande Fordson. Medan Fords traktorproduktion i USA upphörde 1928, fortsatte på i England. En överenskommelse gjordes mellan Henry Ford och Harry Ferguson 1939 för Ford att bygga traktorer som använder tre-punktslyften system som utvecklats av den senare individen. Ut ur hans kom Ford 9N, den enda 1939 Ford traktor.

Instruktioner

Instruktioner

1 Mäta traktorn i fråga. Ford 1939 9N mäter 115 inches i längd, 64 inches i bredd och 52 inches i höjd. Hjulbasen är 70 inches medan traktorn har en markfrigång på 13 inches. Dessa identifiera funktioner som 9N är mindre än de flesta av de flesta traktor.

2 Leta efter en tre-punktslyft. En tre-punktslyften är en metod för att fästa utrustning till traktorer som använder en övre anslutningspunkt och två lägre anslutningspunkter. Draget används på 9N var den första i sitt slag, och är därmed en mycket enkel version av de som finns idag.

3 Höra sig för den typ av motorn i traktorn och hur kraftfull den är. 1939 9N har en inline fyra-cylindrig motor med naturlig aspiration. Förskjutningen är 2,0 liter och den har 84 foot-pounds av vridmoment. De flesta traktor som producerats efter 1939 har högre nivåer av vridmoment.

4 Se specifikationerna bladet för 1939 Ford 9N. Medan dimensionerna är mest kontrollampa yttre tecken på en 1939 Ford traktor, matcha upp andra dimensioner såsom överföring och däck kan hjälpa också.

Tips

  • Se till att traktorn är parkerad och korrekt bromsas före mätning.

Förebyggande underhåll Checklista för traktor släp

April 11

Förebyggande underhåll Checklista för traktor släp


En checklista förebyggande underhåll är ungefär som en pre-trip inspektion. Department of Transporta kräver kommersiella lastbilschaufförer att förforma en före resan inspektion och föra in det i sin förarens loggbok. Eftersom checklista förebyggande underhåll är så bekant, är det lätt att kombinera de två funktionerna före varje resa. Att göra detta kommer att säkerställa din traktor-trailer stannar på motorvägen.

Under huven

Inspektion under huven innan varje resa är viktigt när det gäller förebyggande underhåll. Att göra detta kan du märka eventuella problem tidigt, och det kan förhindra kostsamma reparationer på vägen. Objekt att kontrollera inkluderar styrservo, motorolja, spolarvätska och kylvätskenivån. Noga kontrollera alla slangar, letar efter tecken på slitage, sprickor eller läckor. Fysiskt kontrollera spänningen på alla remmar och leta efter tecken på sprickor eller onormalt slitage. Inspektera hela motorn för läckor, inklusive marken under motorn för nya vätske fläckar.

Utsida i Tractor

Kontroll av utsidan av traktorn inte bara bidra till att förhindra kostsamma reparationer, men det kan också förhindra att ta emot ett citat från Department of Transportation (DOT). DOT inspekterar utsidan av traktorn på fordonsvågar och kontrollplatser. Slå på strålkastarna, varselljus, blinkers och akuta blinkers, och se till att inga linser är spruckna eller saknas. Från och med förarsidan, ser över traktorns stomme. Se till att speglarna är säkra och ingenting hänger från kroppen. Kontrollera att alla lampor märk sido- och blinkers fungerar som de ska. Inspektera de främre och bakre däck och hjul, inklusive hjulbultarna. Leta efter tecken på sprickor eller onormalt slitage på varje hjul och däck. Inspektera fjädrar, drivlinan och kardanknutar. Om parkerad på en plan yta, stå tillbaka och se om lastbilen är nivån; lutar åt ena sidan skulle kunna vara ett tecken på en sliten eller trasig fjäder. Kontrollera passagerarsidan av bilen på samma sätt som förarsidan. På baksidan av traktorn, se bakljusen fungerar och inga linser är knäckt. Fysiskt kontrollera varje stänkskydd för att säkerställa att den är korrekt monterad. Inspektera både hydrauliska och luftledningen som går från traktorn till släpet. Leta efter tecken på sprickor eller onormalt slitage. Inspektera avgaserna. Se till att den är korrekt monterad. Också leta efter några tecken på hål eller sprickor.

Interiör från Traktor

Börja inre checklista genom att starta motorn. Lyssna efter någon knackar eller onormala ljud. Därefter justera sätet och testa säkerhetsbältet. Se till att alla speglar är korrekt inställda. Testa elektriska apparater, inklusive horn, vindrutetorkare och instrumentpanelen tänds. Titta på varje instrumentbrädan instrument och säkerställa var och en är inom sina normala värden. Därefter testa luftbromsar. Upprepade gånger på bromspedalen tills lågt lufttryckssignal ljuder. Spåra den tid det tar för trycket att nå en lämplig nivå. Olika system har sin egen "normala" intervallet. Se till att du är bekant med luftbromssystem.

Trailer

Det finns många olika typer av kommersiella släpvagnar, och var och en har sina unika egenskaper som måste inspekteras. Allmänt underhåll checklista poster ingår kontrollera varje däck och hjul. Inspektera luft och hydraulledningarna, letar efter tecken på slitage eller sprickor. Se till varje ljus fungerar korrekt. Kontrollera stänkskydd för att säkerställa att de är säkra.

Hur hittar värdet av min traktor

April 20

Hur hittar värdet av min traktor


Att hitta värdet på en traktor är svårare än en bil eftersom material är inte så lätt tillgängliga för prissättning. Med en hel del forskning, kan du räkna ut vad värde bäst passar din traktor. Men mest av allt, kommer en hel del forskning måste fyllas i för att räkna ut slutliga värdet på traktorn. Till exempel, kan samma traktorn vara värt något annorlunda beroende på gemenskap du lever i och skick.

Instruktioner

1 Erhålla försäljningsdata. Titta på tidningar, Internet annonser och online-forum för att se vad din typ av traktor har sålt i det förflutna. Jämför tillstånd av traktorn och hitta det som är mest lik din.

2 Återställa traktorn bästa skick. Om traktorn är i dåligt skick, försöka få det i bättre skick genom målning och slutföra mekaniskt arbete på det. Detta kommer att öka värdet.

3 Observera samhället. En jordbruksbefolkningen är sannolikt kommer att betala mer för en traktor än en tätort. Ta hänsyn till detta vid värderingen av traktorn.

4 Kolla in den officiella Tractor Blue Book. Detta kommer att värdera din traktor likt antika blå saker böcker värde. Det kommer att ge dig en ordentlig intervall för din traktor.

Tips

  • Gå online jordbrukssamhällen att hjälpa dig att räkna ut värdet

Rengöring en traktor förgasare

May 18

Ta bort förgasaren

Hitta luftintaget på sidan av motorn. Det är oftast en bred öppning metallrör med en armbåge böja längs mitten. Det driver luft direkt genom förgasaren montering och bör låste och ställ åt sidan. Det finns fästen som håller toppen av förgasaren till sidan av motorn i de flesta traktorer; Dessa fästen bör tas bort också. Därefter bör de kablar som är anslutna till förgasaren tas bort. Dessa inkluderar gasvajern, bränsleledning och koppling som förbinder förgasaren till guvernören. Använd en öppen nyckel för att ta bort dessa, och har några trasor praktiskt att fånga upp eventuellt överskottsbränsle dribbling från frånkopplat bränsleledningen. Ta bort de små skruvarna som håller förgasaren på plats och ta bort förgasaren.

Rengör förgasaren

Förgasaren bör ha ett antal skruvar stickning av den. Utsidan höljet ska se ut som en cylinder med ena sidan saknas; det kommer att ha en nål jet sticker ut det. På den motsatta sidan av nålen trålen är choken. Bredvid choken är hög tomgång skruv, och mittemot det är låg tomgång skruv. Notera den exakta placeringen av dessa skruvar för enklare reassembly.Remove hög tomgångsskruven för att tillåta nålen strålen och dess hölje för att komma bort från förgasaren. Skruva nålen trålen från dess cylindriska huset. Skruva låg tomgång skruv gör det möjligt för gasreglaget lossna. Alla dessa delar ska blötläggas i förgasaren lösningsmedel och torkas sedan över natten innan du försöker sätta förgasaren tillbaka.

Åter Instal förgasaren

Förgasaren bör återmonteras i omvänd ordning där det isär. Gasreglaget passar på förgasaren huset och bör fästas med låg tomgång skruv. Strålen Nålen ska monteras tillbaka till sitt hus och sedan höll på med hög tomgång skruv. Förgasaren bör skruvas på plats och alla kopplingar kopplas. Starta traktorn innan montering av luftintaget och konsoler. Det kommer att tomgång ungefär eftersom tomgångs skruvar sannolikt inte exakt i samma position som de var före rengöring. Använd en skruvmejsel för att dra åt och lossa dem genom steg tills traktorn går på tomgång utan problem. Slutligen, skruva luftintaget och konsoler igen.

Hur man lägger snökedjor på en Traktor

February 15

Hur man lägger snökedjor på en Traktor


Snökedjor är tillverkade av metall och linda tätt runt hjulen hos ett fordon för att ge grepp på en snötäckt väg. Snökedjor är en viktig accessoar för varje traktor-trailer operatör körning i snöiga förhållanden som stora plattformar inte distribuera så mycket av sin vikt på sina drivhjul som bilar gör. I vissa jurisdiktioner är snökedjor på uppdrag av lag för lastbilar som kör genom snöiga bergspass. Den stora fördelen med snökedjor är deras enkelhet: de är lätta att sätta på och ta av.

Instruktioner

1 Dra din lastbil helt av vägen och ut ur trafik och stänga av motorn.

2 Placera snökedjor på marken bakom varje hjul. Om kedjorna är märkta för att indikera att en sida ska vara i kontakt med snön och vägen, lägga dem på marken med den sidan nedåt.

3 Starta lastbilen och tillbaka rakt upp så att hjulen är på toppen av mittpunkten av varje kedja. Vissa modeller av kedjor kan klippas till hjulnavet och lindas runt den när du flyttar lastbilen. Andra kommer att behöva lyftas upp för hand.

4 Dra upp de fria ändarna av kedjorna och linda dem runt varje hjul.

5 Ansluta klämmorna vid en ände av varje kedja till den andra änden av kedjan för att säkra dem runt varje hjul.

6 Dra klippen för att säkerställa att kedjan inte glider på hjulet eller bang mot underredet av lastbilen. Den typ av fästdon som används varierar beroende på den typ av kedjor som installeras, men de flesta kan dras åt för hand eller med en justeringsskruv. Kedjorna ska vara tätt men inte för hårt. För att säkerställa en god spänning, fästa kedjorna, kör 1/4 mil sedan dra åt dem vid behov.

Tips

  • Långsam acceleration, mjuk inbromsning och noggrann tvätt och torkning, efter användning, kommer att kraftigt förlänga livslängden på din truckens snökedjor.
  • Vissa åkarna tömma sina däck, slå in dem i kedjor sedan åter blåsa dem. Gör inte det här. Det skadar däcksmönstret som kedjorna gräva.

Ford 1100 Traktor Specifikationer

February 17

Ford 1100 Traktor Specifikationer


Ford 1100 traktor betonades under åren 1979 och 1982 och var en uppgraderad modell från sin 8700 motsvarighet. 1100 är en idealisk maskin för jordbruk och jordbruks entusiaster, eftersom det kan dra tunga maskiner med tvåhjuliga och fyrhjulsdrivna kapacitet. Traktorn har tillverkats av Shibaura Company i Japan. Men köptes av Ford som distribueras fordonet. Att veta specifikationerna för denna traktor gör att du kan bedöma om det kan användas för dina specifika affärsbehov.

Exteriör och Wheel Specifikationer

Ford 1100 har en hjulbas som mäter 48 inches. Framhjulen mäter 4 av 12 inches och bakdäcken mäter 7 av 16 inches. De större tillbaka däck möjliggöra större körning kontroll på ojämna och grova ytor. Traktorns framdäcken innehåller cirka 36 inches av mönsterdjupet, medan de bakre däcken har 41 inches av mönsterdjupet, vilket möjliggör längre däckens livslängd. Jordbrukarna kan också njuta av traktorns bakhjulsdrift, som använder cirka 13 hästkrafter.

Motor och transmission Specifikationer

Traktorn är utrustad med en dieselmotor som innehåller två cylindrar och tillverkades av Shibaura i Japan. Motorns kylsystem innehåller cirka 201 liter kylvätska, medan oljesystemet innehar högst 20 liter olja.

Systemet Ford 1100 transmission är manuell, som belyser 10 framåt och två växlar bakåt. Traktorn kan resa i hastigheter mellan 7 och 16 km / h.

ytterligare tillval

Ford 1100 traktor kan köpas med extra tillbehör som inkluderar ett klippaggregat, en snöslunga, en frontlastare och grävare. Dessa bilagor kommer att öka förmågan din traktor kan utföra, såsom snöröjnings, gräsklippning och dragande av stora bitar av jordbruksmaskiner.

exteriör Specifikationer

Traktorn har en maxvikt på 1131 pund. och ligger på en höjd av 79 inches. Höjden på traktortransport är ungefär 80 inches och fordonets markfrigång mäter 9,7 inches.

1100 traktorn är även utrustad med en lastare som drivs av ett hydrauliskt system. Lastaren har förmågan att bära omkring 540 pund. och kan dumpa last inom fyra sekunder. Skopan kan lyfta till höjder av 70 inches, där det tar ca 6 sekunder för att nå från marknivån. Lastarens 40-graders vinkel ger också operatörerna att enkelt manövrera nyttolasten på svåråtkomliga ställen.

Internationella 2424 Traktor specifikation

February 26

Den internationella 2424 infördes 1964 endast avbrytas i 1967. Det var en tung industriell traktor som baserades på 424 jordbruks design. Allis-Chalmers, Massey Ferguson, Case, Ford och även John Deere hade alla likvärdiga modeller gör konkurrensen hård. I ett försök att sänka priset, har många funktioner som tidigare var standard görs tillval på 2424 så operatörerna kan få bara vad de ville.

Motor

International 2424 körde på en vattenkyld, 4-cylindrig bensinmotor. Motorn, som kallas C-146, gjordes av International. Det erbjuds 47 hästkrafter, konstant rinnande eller överföring driven PTO uppskattas till 36 och en dragstång uppskattas till 31. Det presenterade en styrs rpm vid 2000. borrning och slaglängd var 3,375 millimeter från 4.0625 millimeter.

Överföring

Den dubbla-range, glidande växellåda erbjuds åtta växlar framåt och två växlar bakåt. Den hade en differentialspärr, justerbar framaxel och var avsedd att vara en 2-hjulsdrift maskin. Den internationella 2424 presenterade också en elektrisk startmotor och hydrostatisk servostyrning

measurments

Begagnat en kategori I 3-punktslyft med dragkraftsreglering. De drevs av ovannämnda konstant rinnande eller överföring driven PTO. Denna maskin presenterade också remskivor, dra-bar, grill vakt och ljus. Den 2424 mätte 110 inches lång och 73 inches bred och var 51 inches hög. Den vägde 3,250 pounds. Det satt på en 70-tums hjulbas och hade en vändradie på 17 fot.

Hur man köper en Traktor med Bad Credit

March 10

Hur man köper en Traktor med Bad Credit


Att äga en traktor och släp ger föraren bättre kontroll över deras yrkesmässiga framtid. Förare som inte är beroende av att använda företagets traktorsläp kan starta egna företag eller att ansöka om positioner med företag som kräver förarna att äga sina egna långtradare. Vid köp av en traktor och släp med dåliga krediter är inte omöjligt. Det finns sätt att köpa en traktor-trailer med övertagandet, samling konton eller konkurser på din kredit rapport.

Instruktioner

ägare finansiering

1 Sök efter traktor-trailer privat försäljning listor i ditt område. Kontrollera lokala tidningar och Internet klassificeras webbplats annonser. Också besöka lokala lastbilstransporter webbplats samhällen, och söka efter inlägg gjorda av människor som vill sälja sina traktorsläp.

2 Kontakta en traktor-trailer ägare som är villig att sälja. Förklara din kredit situation, begära ägare finansiering och erbjuder att göra en stor handpenning. Om skulderna skadar din kredit rapport är gammal eller felaktig show säljaren bevis för att dessa räkningar betalades. Föreslå att ställa in automatiska överföringar bank att göra din månatliga betalningar. Vara villiga att ge säljaren med bevis på sysselsättning och din hemadress.

3 Begäran eller förbereda ett försäljningsavtal dokumenterar handpenning och månatliga belopp. Inkludera en förfallodagen i avtalet tillsammans med acceptabla betalningssätt. Underteckna och NOTARIELL avtalet med den ursprungliga ägaren att slutföra transaktionen.

arbetsgivare finansiering

4 Prata med din arbetsgivare om möjligheten att köpa traktor och släp du befinner dig. Företag söker efter sätt att ersätta äldre långtradare är ofta villiga att sälja till anställda. Finansiering genom en arbetsgivare är en låg ränta eller räntefria alternativ till återförsäljare finansiering. Erbjud dig att göra en handpenning, om det är nödvändigt att minska mängden du behöver finansiering.

5 Teckna avtal med din arbetsgivare som beskriver betalningsvillkor och förfallodatum. Arbetsgivaren kan kräva en klausul som tillåter dem att ta besittning av traktor och släp om du avgå innan den sista utbetalningen.

6 Förhandla om villkoren och betalning med din arbetsgivare. Ta reda på den totala mängden av fordonet och hur mycket pengar du betalar varje månad. Begäran om att få betalningar som tas från varje lönecheck, särskilt om lånet är räntefritt.

Vad är orsakerna till lågt oljetryck i en 245 Massey traktor?

March 11

Den "Massey" eller Massey Ferguson 245 traktor tillverkades från 1976 till 1983. Massey Ferguson erbjöd 245 med antingen en kontinental, fyrcylindrig, 145-kubik-tums gasmotor, eller en 152-kubik-tums, trecylindrig, Perkins diesel. Några av orsakerna till lågt oljetryck är gemensamma för båda motorerna, men de är fundamentalt olika motorer, och var och en hade unika nötningsegenskaper.

Perkins Diesel

Dieselmotorer kan ha en unik låg problem oljetryck på grund av vaxning av bränslet. Dieselbränsle är benägna att vaxning under extremt kalla förhållanden. Bränsle vänder sig till en vax-liknande tillstånd. Det kan tygla bränsleledningar och bränslefilter. Motorn kan misslyckas med att generera ett tillräckligt oljetryck för att starta, som följd.

Oljetryck i förbränningsmotorer

Andra låga förhållanden olje är gemensamma för både den kontinentala gasmotor och Perkins diesel. I själva verket är de gemensamma för fyrtaktsförbränningsmotorer som tillverkats av tillverkaren. För motorn att starta och driva, måste den ha tillräckligt oljetryck. Det finns två huvudsakliga orsaker till lågt oljetryck: begränsade oljeflödet och slitage i större motorkomponenter.

Restricted oljeflöde

Alla fel i en oljepump kan orsaka lågt oljetryck. Pumpen kan helt enkelt misslyckas med slitage. Det skulle kunna få en bit av skräp lämnas in i den. Eller oljepumpen kan vara funktionella, men får begränsas av en igensatt skärm i uppsamlingen fodrar, effektivt skära av oljetillförseln till pumpen. Precis som med den tilltäppta pickup skärmen kan en igensatt oljefilter också begränsa flödet, vilket lågt oljetryck.

motorslitage

Gas- eller dieselmotorer kräver en viss tolerans mellan delar för att generera oljetryck. Om delar är så slitna att de inte längre tätt till fabriksspecifikationer, kan överskottet slitage orsaka lågt oljetryck. Ramlager, stånglager och vevaxel tidskrifter är gemensamma komponenter som frigör oljetrycket när mycket slitna ur bruk.